Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ετοιμάζονται για διακοπές στο Cape Town...


Οι δύο «επιστήθιες φίλες» ετοιμάζονται για σαφάρι

Άρθρο Φίλου μας Αναγνώστη...
Χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε κανέναν από τους αθλητές δεν γίνετε να ζητούσαν τόσα χρόνια μερικοί ανανέωση και νέα σε ηλικία παιδιά να μπουν στην "Εθνική" και να βλέπουμε πάλι 2 αθλητές  που πλησιάζουν τα 50!!!
Επίσης πως γίνετε ο κ. Τήλιος Γιάννης να δέχτηκε να βάλει τον γιο του στην ομάδα γνωρίζοντας ότι δεν παίζει χόκευ; Δεν υπάρχει καθόλου τσίπα πάνω τους τελικά; Τι ακριβώς πάει να κάνει ο γιος του εκεί; Διακοπές; Είναι δυνατόν να ξεπληρώνονται χατίρια με την Εθνική Ομάδα; Δηλαδή υποσχέθηκε ο πρόεδρος ταξίδι στη Νότιο Αφρική για αυτόν, τον γιο του και τον κ. Ευκαρπίδη Κλίμη αν σφυρίξουν δωρεάν στο πανελλήνιο;
Δεν έχασε την ευκαιρία φυσικά και η κ. Χρηστοδουλιά και η «επιστήθια» φίλη της κ. Αναγνωστοπούλου που ετοιμάζονται να κάνουν σαφάρι στη Νότιο Αφρική. Αυτός ο προπονητής κ. Ντουμιτράκε πως τα δέχεται όλα αυτά; Τελικά ομάδα για παγκόσμιο έφτιαξε ή ταξιδιωτικό γκρουπ που πάει διακοπές στη Αφρικάνικη Ήπειρο;
Όταν έλεγαν για νομιμότητα και ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ (το γράφω με κεφαλαία όπως το έγγραψε ο ακατανόμαστος), αυτό εννοούσαν;;; Λυπάμαι για τον διασυρμό της χώρας μας στο εξωτερικό. Ειδικά μετά από τα καλά περσινά αποτελέσματα.
'Οσο όμως και να θέλουν μερικοί να συγκρίνουν τη φετινή χρονιά με πριν από 22 χρόνια που πήγε η Εθνική Εφήβων στο παγκόσμιο για πρώτη φορά, να πούμε τα εξής για αυτούς που δεν γνωρίζουν: Τότε η Εθνική εφήβων πήγαινε όντως για πρώτη φορά, πριν πάει οποιοσδήποτε άλλος σε παγκόσμιο, άρα δεν ήξεραν τα παιδιά τι να περιμένουν. Αυτοί που πήγαν ήταν «ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ» αθλητές που διέθετε τότε η χώρα μας. Έπαιξαν με ομάδες όπως την Ιταλία, Κορέα και ενωμένη Γιουγκοσλαβία που είναι τώρα στην 1η και 2η κατηγορία αντίστοιχα.
Το παγοδρόμιο που υπήρχε βρισκόταν στο Μοσχάτο, και δεν διέθετε μηχάνημα λείανσης πάγου, ενώ οι αθλητές έβγαζαν το χιόνι με φτυάρια πριν προπονηθούν. Άρα όποιος συγκρίνει αυτές τις δύο «πρώτες φορές» είναι τουλάχιστον «ΑΦΕΛΗΣ» για να μη πούμε «ΗΛΙΘΙΟΣ». Ενώ την πρώτη της φορά, η Εθνική Ανδρών το 1992 κέρδισε χάλκινο μετάλλιο. Ας συγκρίνουμε λοιπόν αυτές τις «πρώτες φορές».
Τέλος να πούμε ότι για τη διαφαινόμενη αποτυχία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και το διασυρμό της χώρας μας, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ένας και μοναδικός: Ο επί 26 χρόνια πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος4/4/11 10:25

    Από μερικούς υποκριτές που τόσα χρόνια βρίζουν τον παπάρα με το χειρότερο τρόπο αλλά κατά βάθος θέλουν να του παίρνουν π*****, το περίμενα, από τον Μιρέλ πάντως δεν περίμενα ότι θα δεχτεί να πάει σε παγκόσμιο με τουρίστες. Μπορεί και αυτός να θέλει ανανέωση αλλά αυτή η ξεφτίλα δεν είναι ανανέωση, αυτό είναι τουριστικό πακέτο για σαφάρι, ζωολογικό κήπο.... α ναι και λίγο χόκευ.... όλα στην ίδια τιμή!!!
    Όπως μερικοί αγωνίστηκαν να γυρίσει πίσω ο Μιρέλ όταν ο παπάρας ούτε ζωγραφιστό δεν τον ήθελε να τον βλέπει, αλλά με την επιμονή και τους τσακωμούς με τον παπάρα έφεραν πίσω τον Μιρέλ με το έτσι θέλω, έτσι και αυτός έπρεπε τώρα να αγωνιστεί για τα παιδιά. Μπορεί όχι για όλους, μπορεί μερικούς να μην τους θέλει για εγωιστικούς λόγους, αλλά δεν φταίνε όλα τα παιδιά.
    Σε μία βδομάδα από τώρα θα βλέπουμε την απόλυτη ΞΕΦΤΙΛΑ, τον απόλυτο ΔΙΣΥΡΜΟ, που στοιχηματίζω ότι μετά από τα 2 πρώτα ματς θα έχουν μείνει οι μισοί για να αγωνιστούν. Για όλα αυτά φταίει ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΙΚΟΣ: Ο ΧΑΤΖΗΠΑΠΑΡΑΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget