Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Εμείς οι "κότες" της Αντίστασης στη Διαφθορά των Παγοδρομιών...

Αν και μας αποκαλούν ορισμένοι "ανώνυμοι" αναγνώστες "κότες" εφόσον είναι απόλυτα σίγουροι και πεπεισμένοι, ότι τα δικά τους σχόλια δεν πρόκειται να τα δημοσιεύσουμε, εφόσον δήθεν δεν μας συμφέρουν οι αποστομωτικές "συνταρακτικές αποκαλύψεις" τους, μάλλον θα πρέπει να ζουν αρμονικά πλασμένοι μέσα στον "αόρατο γυάλινο, σκοτεινό και δαιδαλώδη κόσμο" της πλάνης, και της παραπληροφόρησής τους, στον οποίο κλείστηκαν με την θέλησή τους και έγιναν οι μαριονέτες του εδώ και σχεδόν δύο χρόνια "έκπτωτου" και "αυτοαποκαλούμενου" Προέδρου τους.
Αν είχαν έστω και λίγη παρατηρητικότητα θα διάβαζαν το κείμενο που βρίσκεται πάνω από την εισαγωγή σχολίων, το οποίο αναφέρει τα εξής: "Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε".
Δεν σας παρακαλούμε, αλλά σας προκαλούμε όπως μας αποστείλετε τα επίσημα "πειστήρια" έγγραφα και στοιχεία που ανατρέπουν όλα εκείνα που αναρτώνται από εμάς, και που υποτίθεται ότι ταυτοχρόνως σας δικαιώνουν. Πλανάστε οικτρά εάν πιστεύετε πως τέτοια στοιχεία υπάρχουν. Άλλωστε, γι' αυτό το λόγο ο τρόπος γραφής σας, σε όλα ανεξαιρέτως τα σχόλιά σας είναι στείρος και μονολιθικά επιθετικός, ασυνάρτητος και υβριστικός, που απλά καταφέρεται αδικαιολόγητα εναντίον των μελών μας, αλλά και των φίλων αναγνωστών του blog.
Αν νομίζεται ότι υπάρχουν πειστήρια που να δικαιώνουν τον Πρόεδρό σας, από εσάς θα περίμενε να τον υπερασπιστήτε; Έχει δικηγόρους, νομικούς συμβούλους και σίγουρα τα οικονομικά μέσα να καταφερθεί δικαστικώς εναντίον μας. Αν τυχόν σας πει ότι μας έχει μηνύσει ήδη, απαιτείστε να σας δείξει τα πειστήρια έγγραφα. Αν σας τα δείξει, δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο και τη λιγοστή φαιά ουσία σας, με το να ασχολήστε μαζί μας, εφόσον θεωρητικά η υπόθεσή μας έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης. 
Οι νοήμονες αναγνώστες μας, διαθέτουν το επίπεδο εκείνο, να κρίνουν τόσο τις δικές μας στοιχειοθετημένες αναρτήσεις, όσο και τα δικά σας ανυπόστατα και ασυνάρτητα, υβριστικά σχόλια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget