Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Ο καλοπληρωτής κ. Πρόεδρος...

Θαυμάστε την εμφάνιση της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2005 στον Καναδά, που αποτελούσε και προκριματικούς αγώνες για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2006 στο Τορίνο της Ιταλίας. Παρατηρήστε τα παραξενεμένα και γεμάτο απορία βλέμματα των θεατών. Να πως ρεζιλεύεται μία χώρα διεθνώς. Τα ίδια κόλπα εφάρμοζε ο "Scrootch McDuck" των Παγοδρομιών και στα άλλα αθλήματα που υπάγονται στην Ε.Ο.ΠΑΓ.
Κι ενώ οι αθλητές βρίσκονταν στον Καναδά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ο κ. Πρόεδρος που επιχορηγήθηκε με 50.000 € από τη Γενική Γραμματεία, τους παρέδωσε δια χειρός τα χρήματα στα γραφεία της Ομοσπονδίας. Μάλιστα οι αθλητές αυτοί "υπέγραψαν" και τις βεβαιώσεις είσπραξης. Τα χρήματα αυτά λοιπόν εάν και βρέθηκαν να αποτελούν οδοιπορικά και επιχορήγηση των αθλητών αυτών, δεν έχουν φτάσει όμως ποτέ στα χέρια τους. Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο, τα χρήματα αυτά τα μοιράστηκε ο Πρόεδρος με κάποιους υψηλά ιστάμενους φίλους του, για να του "κάνουν τα χατίρια".
Εάν οι φανέλες στο Χόκεϋ δεν ήσαν "μία φιλική προσφορά" της Διεθνούς Ομοσπονδίας, τότε - μη σας φανεί παράξενο - αν βλέπατε την Εθνική Ομάδα του Χόκεϋ επί Πάγου να έχει παρόμοια εμφάνιση, όπως οι συνάδελφοί τους αθλητές του Bob & Skeleton. Και να σκεφτεί κανείς ότι τα αθλήματα αυτά δεν διαθέτουν κατηγορίες όπως το χόκεϋ επί πάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget