Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Οι μυστικές συμφωνίες του Προέδρου και τα λεφτά των Ελλήνων της Διασποράς...

Hisf Letters of Confirmation and Terms

Την ίδια στιγμή που η Εθνική Ομάδα του Χόκεϋ επί Πάγου έκανε την προετοιμασία της και οι αθλητές τσακώνονταν καθημερινά για τα αυτονόητα με τον "Scrootch McDuck" των Παγοδρομιών, αυτός και ο ταμίας της Ομοσπονδίας κ. Καρίδης, έκαναν συμφωνίες με δήθεν προπονητή του εξωτερικού (που έχει δίπλωμα για να κάνει προπόνηση σε παιδιά γυμνασίου) να του δώσουν 7.000 Ευρώ από τους Έλληνες της διασποράς και άλλα 7.000 Ευρώ αν βγουν πρώτοι. Φυσικά δεν αναφέρθηκε ποτέ σε πριμ 7.000 Ευρώ για τους πρωταγωνιστές, δηλαδή τους αθλητές.
Ο κ. Μαρής φυσικά επωφελήθηκε μία χαρά αφού όμως μπορείτε να δείτε στο βιογραφικό του, κατά τη διάρκεια παραμονής στην Ελλάδα ήταν προπονητής σε 4 ομάδες ταυτόχρονα και είχε μερίδιο ευθύνης για το μετάλλιο. Λέει και ψέματα ότι ήταν προπονητής της Εθνικής Ομάδας. Όταν είναι να τα πάρουν, όλοι κάνουν τα στραβά μάτια στη Πειραιώς, αλλά οι αθλητές της Εθνικής γίνονται κακοί επειδή ζήτησαν μερικά μπαστούνια. Και τι θα τα έκαναν; Για να τα χρησιμοποιήσουν για το παγκόσμιο τα ζήτησαν.
-Αvantes Hockey Club  Greece Head Coach 2010 (GREEK NATIONAL HOCKEY LEAGUE 2010 BRONZE MEDAL)
-Athens Warriors Hockey Club Head Coach 2010
-ARIS Thessaloniki; Balkan ICE Hockey League Player/Coach (2010 BALCAN HOCKEY LEAGUE GOLD MEDAL)
-Hellenic Ice Sporting Federation Head Coach and Consultant for the Federation's President on Ice hockey & its National Hockey Team IIHF WORLD HOCKEY DIV IIIA CHAMPIONSHIPS SILVER MEDAL
-IRAKLIS Hockey Academy March 2010 hockey camp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget