Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Για όσους χτίζουν στην άμμο παλάτια…


Μετά από αλλεπάλληλες και έντονες πιέσεις μεγάλου αριθμού αγανακτισμένων – με την χρόνια νοσούσα κατάσταση – φίλων των ολυμπιακών αθλημάτων των παγοδρομιών προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας, ενημερωθήκαμε από έγκυρες πηγές ότι η εποχή «Χατζηαθανασίου» φτάνει προς το τέλος της, ενώ στο «οικοδόμημα» του 25ετούς καταστροφικού για τα αθλήματα των παγοδρομιών «έργου» του, εμφανίστηκαν βαθιές ρωγμές, τέτοιες που αναμένεται να το κάνουν να καταρρεύσει σαν πύργος από τραπουλόχαρτα.
Ο Χατζηαθανασίου που αρέσκεται στο να εμφανίζεται ως ο large και άνετος τύπος στο ρόλο του ανώνυμου σχολιαστή στο παρόν blog, στην πραγματικότητα γνωρίζοντας ότι τα περιθώρια των κινήσεών του έχουν στενέψει δραματικά, προχωρά πανικοβλημένος σε αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις, και μέσω εντονότατων – συνήθως «ηχορυπαντικών» με πολλά ντεσιμπέλ – «συζητήσεων», τόσο με τους στενούς του επιχειρηματικούς συνεργάτες της Α.Ε. Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών (οικογένεια Αρμακόλα κ.λπ.), όσο και με ορισμένα από τα υποτιθέμενα απομείναντα «μέλη» της διοικητικά εκπεσούσης Ε.Ο.ΠΑΓ., στα γραφεία της τελευταίας, για να βρει τρόπους αποφυγής και αντιμετώπισης όλων εκείνων των καταγγελιών που τον βαρύνουν, αφενός μεν ως ιδιοκτήτη του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε., αφετέρου δε και ως «Προέδρου» της Ε.Ο.ΠΑΓ.
Αν και στάθηκε τυχερός τους τελευταίους 18 μήνες της διακυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., λόγω της ρευστής πολιτικο-οικονομικής κατάστασης αλλά και της «ακυβερνησίας» της χώρας, όπου κανείς δεν ασχολήθηκε με την διαφθορά στον αθλητισμό, ήρθε τελικά ο καιρός που θα πρέπει να αναθεωρήσει πολλά από τα λεγόμενά του, εφόσον εκείνοι που δήθεν γελάνε μαζί μας για τις «ανώνυμες» (;;;) καταγγελίες μας – όπως ισχυρίζεται ο ίδιος – τελικά διερευνούν την περίπτωσή του με κάθε σοβαρότητα και υποδειγματικό για τα ελληνικά δεδομένα ζήλο.

58 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/5/11 12:53

    ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/5/11 13:20

    Δεν θα του κάνουν τίποτα. Το κράτος είναι τόσο μπουρδέλο που κανείς δεν πρόκειται ν'ασχοληθεί. Ο παπάρας θα συνεχίσει το καταστροφικό του έργο και τα τσιράκια του θα συνεχίσουν να του παίρνουν π***. Το καλλιτεχνικό, τα έλκηθρα, το πατινάζ ταχύτητας, έχουν ήδη καταστραφεί και σε λιγότερο από ένα χρόνο θα καταστραφεί οριστικά και το χόκεϋ. Αυτό δεν έχουν καταλάβει μερικοί που γράφουν σε site στο facebook ότι «είναι Εθνική τους υποχρέωση να φτιάξουν το άθλημα». Οι ίδιοι που το κατέστρεψαν και πήγαν σε παγκόσμιο χωρίς να το αξίζουν, έγιναν τώρα οι σωτήρες του αθλήματος. Δίκαιο έχει ο λαός που λέει "δείξε μου τους πολιτικούς σου, για να σου πω ποιος είσαι". Ότι λένε οι πολιτικοί! Οι ίδιοι που κατέστρεψαν την χώρα μας έρχονται τώρα ως σωτήρες. Το έχω πει πολλές φορές. Το ελληνικό χόκευ είναι μία μικρογραφία της σάπιας Ελληνικής κοινωνίας και αν δεν το καταλάβουν μερικοί και αλλάξουν την σκατο-νεο-Ελληνική νοοτροπία τους, δεν υπάρχει μέλλον για το άθλημα. Οι άξιοι μπροστά και οι άχρηστοι-κομπλεξικοί-σκατο-νεο-Έλληνες στο περιθώριο! Η χώρα μας πήγε μπροστά ΜΟΝΟ όταν πήραν οι άξιοι και οι πετυχημένοι την τύχη στα χέρια τους. Ξυπνήστε επιτέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί πρώην παίκτες της πρώην Εθνικής Ομάδας Χόκεϋ επί Πάγου,
    Έχω ορισμένες απορίες και θα ήθελα κάποιος από εσάς να μου απαντήσει επωνύμως (εάν είναι δυνατόν). Τόσα χρόνια που βγαίνατε σε αγώνες στο εξωτερικό, επιλεγόσασταν νομίμως για να εκπροσωπήσετε τη χώρα μας και από ποιους; Ρωτάω διότι μέσα από τις αναρτήσεις του παρόντος μπλοκ, ενημερώθηκα ότι ποτέ δεν υπήρξε: α) εγκεκριμένος από τον αρμόδιο Υπουργό Αθλητισμού κανονισμός εγγραφών - μετεγγραφών και κατά συνέπεια β) κανένα πρωτάθλημα δεν διεξήχθη σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.
    Επίσης θα ήθελα να μάθω αν παρόλα αυτά εσείς οι αθλητές έχετε καταθέσει κάποια μήνυση ή καταγγελία εναντίον του Χατζηαθανασίου ή απλά ορισμένοι από εσάς αναλώνεστε σε ανούσιες κοκορομαχίες με τους διάφορους ανώνυμους σχολιαστές που σας τσιγκλίζουν;
    Έχω και μία τελευταία ερώτηση προς το παρόν: Εφόσον η διοίκηση της ομοσπονδίας εξέπεσε τον Δεκέμβριο του 2009, εσείς με ποια ιδιότητα λάβατε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λουξεμβούργο το 2010; Συνεπώς νομίζετε ότι το γεγονός ότι κερδίσατε ένα ασημένιο μετάλλιο αυτομάτως καθαγιάζεται και νομιμοποιείται η συμμετοχή σας; Γιατί τόσα χρόνια εθελοτυφλούσατε και συνδράματε στα παράνομα σχέδια του Χατζηαθανασίου και μόνο φέτος αρνηθήκατε να λάβετε μέρος στους αγώνες στη Ν. Αφρική; Αφού θέλετε τόσο πολύ το καλό του αθλήματος το οποίο παρ' όλ' αυτά επάξια εκπροσωπήσατε, μήπως αν είχατε αρνηθεί να συμμετάσχετε στους Αγώνες του 2010, θα είχατε συνδράμει στην επίσπευση απομάκρυνσης του Χατζηαθανασίου; Με τις ενέργειές σας αυτές, με κάνετε να εικάζω ότι αν ο Χατζηαθανασίου δεν σας ζητούσε χρήματα, θα λαμβάνατε και φέτος μέρος στους αγώνες, ή δεν είναι έτσι;
    Φαντάζομαι ότι δεν είμαι η μοναδική που έχει αυτές τις απορίες και ότι αντιλαμβάνεστε το αγαθό των προθέσεών μου. Με τις απαντήσεις των παραπάνω ερωτημάτων θα διαφωτίσετε πολλούς φίλους των παγοδρομιών.
    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/5/11 08:33

    Μπράβο bouboulina, επιτέλους ενα post που έχει ουσία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημήτρης Καλύβας28/5/11 11:19

    Αν θέλετε επώνυμες απαντήσεις, καλό θα ήταν να θέτετε και τις ερωτήσεις σας επώνυμα.
    Δεν έχω κανένα πρόβλημα φυσικά να απαντήσω αλλά θεωρώ ότι θα ήταν προτιμότερο να τα συζητήσουμε όλα αυτά από κοντά. Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6974956673.

    Ελπίζω να δεχτείτε την πρόσκλησή μου και να βρεθούμε από κοντά να τα πούμε. Θα φροντίσω να ενημερώσω και όλα τα παιδιά που εδιώχθησαν από τον κ. Χατζηαθανασίου και θα χαρούμε να απαντήσουμε, όχι μόνο σε αυτές, αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση που θα μας θέσετε. Μπορείτε αν θέλετε να μας πάρετε «συνέντευξη» με ερωτήσεις και στη συνέχεια να τις ανεβάσετε στο diafthora.

    Πριν επικοινωνήστε μαζί σου όμως, σας προτείνω να διαβάσετε και πάλι τις προτάσεις μου «ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ» που έστειλα στον κ. Χατζηαθανασίου αρχές Νοεμβρίου 2010. (http://icehockeygr.wordpress.com/). Όταν έστελνα τις προτάσεις αυτές δε γνώριζα αυτά που θα επακολουθήσουν, ούτε φυσικά γνώριζα ότι τα μισά μου μαιλς, οι αγορές που έχω κάνει για την ομάδα αλλά και πολλά άλλα θα δημοσιευόντουσαν στο Internet. Αν τελικά απειλούσαμε ότι θα αποχωρήσουμε αν δεν μας επιτραπεί να κάνουμε δωρεάν προπονήσεις, δε θα το έγγραφα σε κάποιο mail? Διαβάστε προσεκτικά τι γράφω. Διαβάστε ακόμα και τις προσπάθειες που κατέλαβα με τον «κ. Αρμακόλα» για να βρούμε ώρες προπονήσεων. Θα το έκανα αυτό αν δεν θέλατε να πληρώσουμε;

    Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω όλες τις προτάσεις που έχω κάνει όλα τα προηγούμενα χρόνια ώστε να δείτε ότι δεν εθελοτυφλούσαμε, αλλά προσπαθούσαμε μέσα από ένα σάπιο σύστημα μιας διαλυμένης κοινωνίας και μιας ανύπαρκτης ομοσπονδίας να πετύχουμε κάτι καλό ελπίζοντας ότι θα παρασύρουμε και άλλους μαζί που θα μας συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας, χωρίς να έχουν μερικοί άμεσα οφέλη (δηλαδή συμμετοχή σε Εθνική ομάδα, αλλά έμμεσα οφέλη, δηλαδή ένα καλύτερο άθλημα, με καλύτερες συνθήκες, οργανωμένο και χωρίς τα αίσχη που γίνανε ειδικά φέτος) ώστε να σώσουμε μία και καλή το άθλημά μας. Δυστυχώς αποτύχαμε σε αυτό το σημείο. Υπάρχουν δύο τρόποι να φέρεις ανθρώπους στο πλευρό σου: 1) Με το διαιρώ και βασιλεύω όπου πείθεις μία πλευρά ότι η άλλη ευθύνεται για την κατάσταση (δηλαδή, είναι «κλίκα» και δεν σου επιτρέπει να είσαι μέλος της Εθνικής, κλπ) και παρόλο τις αποδείξεις, τα επιχειρήματα αλλά και τα αποτελέσματα ότι δεν είναι αυτή η αλήθεια, η θιγμένη πλευρά δεν αλλάζει γνώμη και φτάνει στο σημείο να καταστρέψει ό,τι έχει χτίσει η άλλη πλευρά και 2) Κάνεις ενέργειες και προσπάθειες ελπίζοντας ότι αυτοί που δεν κερδίζουν άμεσα (αλλά έμμεσα) από τις προσπάθειες αυτές καταλαβαίνουν το στόχο. Εγώ ως χαρακτήρας είμαι του 2) τρόπου. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα παιδιά των Ιπταμένων. Πιστεύουμε επίσης στην υπερ-δημοκρατία όπου όλες οι αποφάσεις παίρνονται από το σύνολο και η ψήφος του «προέδρου» έχει την ίδια βαρύτητα με του τελευταίου «εργάτη». Πάντα σεβόμαστε την απόφαση της πλειοψηφίας και ποτέ δεν αποφασίζουμε κάτι χωρίς συζήτηση.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δημήτρης Καλύβας28/5/11 11:20

    ...συνέχεια...

    Δυστυχώς όμως οι Έλληνες σε μεγάλο βαθμό τους αρέσει ο πρώτος τρόπος. Τους αρέσει να τους χαϊδεύουν τα αυτιά, να ακούνε ψέματα για να ικανοποιήσουν τον κομπλεξισμό τους και αν δουν ότι μπορούν να κερδίσουν κάτι για προσωπικό συμφέρον, θα πουλήσουν ακόμα και την μάνα τους για να το πετύχουν. Δείτε γενικά τι γίνετε σε όλες τις πτυχές της κοινωνίας μας. Καταστρέφετε η χώρα μας, σύντομα θα χάσουμε και Ελληνικά εδάφη και μερικοί δεν αλλάζουν νοοτροπία. Συνεχίζουν να συμπεριφέρονται ακριβώς όπως πριν αδιαφορώντας για την καταστροφή που έπεται. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για στο Ελληνικό χόκευ. Στην Ελλάδα μπορεί να μην υπάρχει θεωρητικά η ΕΟΠΑΓ αλλά για την IIHF υπάρχει κανονικότατα, και όσο εγκρίνει η ΓΓΑ προϋπολογισμούς τότε μια χαρά θα συνεχίσει το έργο του ο κ. Χατζηαθανασίου. Ο απολογισμός του 2010 έχει σταλεί ήδη στην IIHF ως απόδειξη ότι η ΕΟΠΑΓ αναγνωρίζετε. Άρα ότι και να πούμε εμείς είναι άσχετο. Την στιγμή αυτή η Εθνική Ελλάδος θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Παγκοσμίου (κάτι που θα είχε αποφευχθεί, αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση). Τώρα εμείς με ποια ιδιότητα λάβαμε μέρος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λουξεμβούργο το 2010; Ως ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΡΔΩΝ. Αν θέλετε μπορώ να σας στείλω την Έγκριση Αποστολής της ΓΓΑ.

    Εμείς, και εγώ προσωπικά, κάναμε προσπάθειες για ένα καλύτερο άθλημα. Φυσικά γίνανε και λάθη αλλά θεωρώ ότι αυτός που παραδέχεται τα λάθη του και κάνει προσπάθειες βελτίωσης είναι πιο σημαντικός από αυτόν που επιμένει ότι είναι αλάνθαστος και συνεχίσει το καταστροφικό του έργο.

    Όση προσπάθεια όμως και να κάνει κάποιος, είναι προφανές ότι αυτός που δε θέλει να σωθεί, δε σώζετε.

    Εμείς ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτούς που έχουν τα ινία του αθλήματος στα χέρια τους σήμερα. Μακάρι να πετύχουν περισσότερα από ότι εμείς. Ενημερώθηκα ότι μάλλον τα προκριματικά θα γίνουν και πάλι στη Βοσνία. Κλείνει δηλαδή ωραία ο κύκλος. Ελπίζω μόνο να μην αποκλειστούμε γιατί έτσι θα κλείσει και οριστικά άλλη μία προσπάθεια. Καλή επιτυχία σε αυτούς που θα αγωνιστούν στην Εθνική του χρόνου.

    Τα υπόλοιπα από κοντά. Θα περιμένω να επικοινωνήστε μαζί μου.

    Ευχαριστώ, Δημήτρης Καλύβας - gricehockey@hotmail.com 6974956673

    (Λίγο πριν αναβάσω το σχόλιό μου, κάποιος "Ανωνυμος" έγραψε "Μπράβο bouboulina, επιτέλους ενα post που έχει ουσία!"
    Δηλαδή δεν έχουν ουσία όλες οι κατηγορίες και όλες οι παρανομίες του κ. Χατζηαθανσίου που έχουν βγει στο μπλογκ σας ή οι παρανομίες που διαβάζω για κάποιους παίχτες του Ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά έχουν ουσία οι ερωτήσεις προς τους αθλητές, που στην ουσία δεν κάναμε καμία παρανομία; Βλέπετε ότι βγαίνω αληθινός;)

    Θα περιμένω τηλεφώνημά σας. Χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητέ Δημήτρη Καλύβα,
    Ο λόγος που έχω επιλέξει να είμαι ανώνυμη είναι για να μπορώ ανενόχλητα να προβαίνω σε κάποιες ενέργειες που θα οδηγήσουν σε μία υγιή αναγέννηση των παγοδρομικών αθλημάτων. Ζήτησα από εσάς μία επώνυμη απάντηση, διότι πιστεύω ότι αυτό σας τιμά σαν αθλητές και σαν άνδρες πρωτ’ απ΄ όλα.
    Ο λόγος που θέλησα να υποδυθώ τον ρόλο του «δικηγόρου του διαβόλου», θέτοντας αυτές τις «σκληρές» ερωτήσεις είναι, διότι πολύ αγνά ήθελα να απαντήσετε σε σκέψεις που περνάνε από το κακόβουλο μυαλό κάποιον, αλλά δεν έχουν τα κότσια να σας τις θέσουνε. Ήθελα δηλαδή με αυτό τον τρόπο, να φανεί το ποιοι είστε στην πραγματικότητα και με βάση ποιο ηθικό υπόβαθρο ενεργείτε. Δηλαδή να απαντήσετε με επιχειρήματα σε όσους σας επικρίνουν και όχι κάνοντας το λάθος της εξίσωσής σας με αυτούς που κατακρίνετε γράφοντας διάφορα «νταηλίκια», που τόσο με απογοητεύουν κάθε φορά που τα διαβάζω.
    Οι απαντήσεις που μου έδωσες, πιστεύω ότι καλύπτουν το 90% των ερωτήσεών μου και πιστεύω ότι ξεκαθάρισαν αρκετά το ομιχλώδες τοπίο, στο οποίο περιπλακήκατε. Η πρότασή σου για μία συνέντευξη στο blog της «Αντίστασης στη Διαφθορά των Παγοδρομιών» με βρίσκει σύμφωνη και πιστεύω ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιηθεί. Θα επικοινωνήσω μαζί σου για να συμφωνήσουμε από κοινού για τους τρόπους διεξαγωγής της.
    Τέλος, επειδή δεν με γνωρίζεις ούτε εσύ, αλλά ούτε κανείς απ’ όσους διαβάζουν αυτό το blog, θα ήθελα να σου πω, ότι δεν είμαι ούτε αθλήτρια, ούτε αθλητικός παράγοντας, πόσο μάλλον επιχειρηματίας που ειδικεύεται στο χώρο του αθλητισμού. Είμαι απλά φίλαθλος και ειδικότερα των αθλημάτων των παγοδρομιών. Να είσαι σίγουρος ότι έχω αφιερώσει πολύ προσωπική εργασία για την εξυγίανσή τους, έστω κι αν έχω προτιμήσει να παραμείνω αφανής, για πρακτικούς λόγους.
    Ευχαριστώ πολύ που απάντησες με τόσο κόσμιο τρόπο στις ερωτήσεις μου, και θα χαρώ πολύ να συνεργαστούμε στον κοινό μας αγώνα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/5/11 17:58

    Αρχαία ελληνική τραγωδία
    Στο θέατρο διαφθορά παγοδρομιών
    Ο Δημήτρης και η Μπουμπουλινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/5/11 21:22

    Θέλετε καλύτερα νεότερη Ελληνική τραγωδία;
    ο Χατζηαθανασίου και τα τσιράκια του;

    Εγώ πάντως όχι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/5/11 23:26

    Τα προσχεδιασμένα κόλπα Μπουμπουλίνας-διαφθοράς-Καλύβα μετά από διάφορα σχόλια πού απέδειξαν ότι οι "διαμαρτυρόμενοι" τον εαυτό τους και τα ταξιδάκια αγαπούν και οχι το χόκευ και όταν τα έχασαν ξεσάλωσαν, για να καταστρέψουν ότι έμεινε μετά τις ψεύτικες καταγγελλίες οτι το Παγκόσμιο 3ης κατηγορίας του 2010 δεν ήταν Παγκόσμιο ώστε να το ακυρώσει η ΓΓΑ και να μην πάρει κεφάλι το χόκευ και η ΕΟΠΑΓ,σκοπό έχουν να ρίξουν όση άλλη λάσπη μπορούν για να κλείσουν
    όπως ελπίζουν την ομοσπονδία και οι κολητοί τους στην ΓΓΑ να την δώσουν σε αυτούς,τόσο ανεγκέφαλοι είναι.Ακόμα δεν κατάλαβαν οτι άν κλείσει η ΕΟΠΑΓ δεν θα ανοίξει ξανά ,η το ξέρουν αλλά δεν τους νοιάζει αρκεί να "θάψουν τον παπάρα".
    Πονηρή μπουμπουλίνα ,όταν ο Καλύβας δηλώνει οτι δεν έχει σχέση με την διαφθορά αλλά τα προσωπικά του μαιλ δημοσιεύονται αυτουσια στο μπλογκ ποιούς νομίζει ότι δουλεύει? γιατί δεν δημοσιεύει να δούμε και τις απαντήσεις που πήρε?
    Γιατί δεν εξηγεί τι έκανε το τεράστιο τρόπαιο που τάχα έχασε και δεν παρέδωσε στην ΕΟΠΑΓ όπως όφειλε και ήταν η κύρια αιτία της τριβής με αυτή
    όπως και ότι αφενώς δεν ήθελε να πληρώνει για την δική του προπόνηση τα 50 ε τον μήνα όπως όλοι οι άλλοι και επι μήνες έταζε οτι θα φέρει χορηγό που ποτέ δεν έφερε? Αν πραγματικα θέλεις να μάθεις την αλήθεια επειδή και οι αρχαίοι έλεγαν να ακούς και τις δύο πλευρές,να πάρεις και τον πρόεδρο της ΕΟΠΑΓ για διασταύρωση.Βέβαια
    επειδή εμείς οι ηλίθιοι παίκτες που ζήσαμε και τις δύο πλευρές σκεφτόμαστε μήπως μπουμπουλίνα και διαφτορά είναι το ίδιο,μάλλον δεν έχει τύχη η πρότασή μας.Απλά απάντησέ μας πως αφου όλοι είναι κλέφτες και δεν βάζουν,λειτουργεί με τόσα έξοδα η ΕΟΠΑΓ που δεν έχει πάρει ευρώ απο την ΓΓΑ 2 χρόνια?Λιγώτερη κακία,κόμπλεξ και μίσος, ίσως βοηθούσε το χόκευ καλύτερα απο την ξερή λάσπη που δεν κολλάει καλά και πέφτει.....O διάλογός σας λοιπόν εχει το νόημα τάχα να πει τα δικά του ο Καλύβας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητοί αναγνώστες της "Αντίστασης",
    Ο Δημήτρης Καλύβας μου ζήτησε να του πάρω συνέντευξη με σκοπό να δημοσιευτεί στο παρών μπλοκ, κάτι που θα πραγματοποιηθεί μετά από συνεννόηση τόσο με τον ίδιο, όσο και με την συντακτική ομάδα.
    Ασφαλώς, θα είχε για εμένα προσωπικά μεγάλο ενδιαφέρον αν θα έπαιρνα και από τον κ. Χατζηαθανασίου συνέντευξη, εφόσον θα μου εξέφραζε ο ίδιος προσωπικά την επιθυμία του αυτή, όπως άλλωστε έκανε ο κ. Καλύβας.
    Να απευθύνω όμως δύο ερωτήσεις στον ανώνυμο σχολιαστή (28.05.11 23:26): Γιατί μου προτείνεις να πάρω συνέντευξη από τον κ. Χατζηαθανασίου και όχι από εσένα τον ίδιο (που τα γνωρίζεις όλα τόσο καλά) ως εκπρόσωπο της "Νέας Εθνικής"; Δεν σου κάνει εντύπωση που ο κ. Χατζηαθανασίου δεν έχει γράψει ποτέ του επωνύμως μία απάντηση ή έστω ένα σχόλιο σε όσα του καταλογίζονται; Αν αληθεύει ότι ο κ. Χατζηαθανασίου δεν γνωρίζει από υπολογιστές, ας βρει κάποιον να τον βοηθήσει να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου... και εγώ θα φροντίσω για όλα τα υπόλοιπα.
    Αλλά γνωρίζεις τόσο εσύ, όσο και ο ίδιος ότι συνήθως η σιωπή αποτελεί απόδειξη ενοχής, σε αντίθεση ασφαλώς με τον κ. Καλύβα που δεν δίστασε να απαντήσει άμεσα και επωνύμως στις ερωτήσεις μου, όσο σκληρές κι αν ήταν και όπως όλοι σας είδατε ούτε ο ίδιος, ούτε κι εγώ δεν προσπαθούμε να αποφύγουμε τον οποιοδήποτε γόνιμο διάλογο. Αν έχετε κι εσείς τα κότσια... ακολουθήστε το παράδειγμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/5/11 00:53

    Επίσημα στοιχεία ΓΓΑ:
    ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΟΠΑΓ 2010:

    ΕΣΟΔΑ 275.000 Ευρώ.
    ΕΞΟΔΑ: 275.000 Ευρώ

    Δήλωση Χατζη-παπάρα Μαίος 2010:
    "Πως γίνετε να λειτουργεί με τόσα έξοδα η ΕΟΠΑΓ που δεν έχει πάρει ευρώ απο την ΓΓΑ 2 χρόνια?"

    Τα συμπεράσματα δικά σας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/5/11 00:55

    Ο Παπάρας ξέχασε να πει οτι το 2013 ΠΡΕΠΕΙ να χώρα μας να έχει Ολυμπιακών διαστάσεων παγοδρόμιο.

    Τουχρόνου παπάρακο, πάλι το τσαντίρι του Athens Heart δε θα ανοίξεις;;;

    Αντε καραγκιόζη που κατηγορείς τους αθλητές. ΑΛΗΤΗ. ΣΚΑΤΟ-ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑΡΑ.... αποτυχημένε της ζωής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/5/11 01:09

    Χατζηαθανσίου, Έγκριση αποστολής για την υπερ-ομάδα σου πήρες από την ΓΓΑ? Γιατί από ότι ξέρω, δεν πήρες. Με τι ιδιότητα πήγες σε παγκόσμιο? Ως γκρουπ τουριστών? Πάντως σαφάρι κάνατε, υπάρχουν και το φωτογραφικό υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/5/11 04:42

    Ανώνυμε 21.22
    Πια τσιράκια ενοις τα πρώην που κάνανε τόσα χρόνια τουρισμό και στήριζαν τον χατζιαθανασιου ι τα νέα τσιράκια που είναι μόνο ένα χρόνο? Τι να προλάβουν να κάνουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα . βλάκα κομπλεξικέ νεοέλληνα εγωιστή !!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Η χρέωση των ευθυνών σε άλλους, συνάδει με αδυναμία και απολογία»!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/5/11 11:09

    Είναι δυνατόν να γράφουν μερικοί αυτά που γράφουν??? Τουρισμό κάνανε οι πρώην??? Ρε βλάκα κομπλεξικέ νεοέλληνα εγωιστή (Χατζηαθανσίου ή τσιράκια του), οι πρώην στην πρώτη τους προσπάθεια προκρίθηκαν σε παγκόσμιο. Σε 3 χρόνια βελτίωναν την απόδοσή τους, ανέβηκαν παγκόσμια κατάταξη και κέρδισαν και μετάλλιο. Σε 15 αγώνες βάλανε 63 γκολ ενώ δέχτηκε 60 και δύο φορές πλησίασαν την άνοδο στην DivII. Και όλα αυτά χωρίς ολυμπιακό παγοδρόμιο. Το 2009 συγκεκριμένα κάνανε την προετοιμασία τους στο Copa Copana με ένα πειρατικό καράβι στη μέση!!!! Αυτά τα κατάφεραν ΕΠΕΙΔΗ θυσίασαν πολύ χρόνο της προσωπικής τους ζωής.. Κάνανε δηλαδή ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ!!!!

    Οι νυν τι δε πρόλαβαν ακριβώς ρε βλάκα να κάνουν??? Παγοδρόμιο ειχαν από τον Οκρωβρη!!! 6 μήνες δηλαδή!!! Και ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΝ!!!!! ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΝ!!!! 79 γκολ κατά…. 2 υπέρ ρε…. 79 ΦΑΓΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ… σε 4 παιχνίδια ΑΣΧΕΤΕ!!!!!! Και αντί να το ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ, ΤΟΛΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. Σκατο-νέο-Ελλληνάρα που έχεις καταστρέψει την πατρίδα μας? Τύποι σαν εσένα ρε άχρηστε μας έχεις φέρει σε αυτή την κατάσταση. Αν πήγες στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθείς ως «Αγανακτισμένος», καλύτερα είναι να κοιταχτείς στο καθρέφτη και να αυτό-χαστουκιστείς, αρκετές φορές, γιατί ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ μας κατέστρεψε… Ζήτα από γνωστούς σου να φτύνουν στην μούρη γιατί μόνο αυτό σου αξίζει.
    Άκου εκεί, τουρισμό οι πρώην….. ΕΛΕΟΣ πραγματικά.

    Τελικά δίκιο είχε ο Καλύβας, «Όση προσπάθεια όμως και να κάνει κάποιος, είναι προφανές ότι αυτός που δε θέλει να σωθεί, δε σώζετε»

    Αν αυτός που γράφει είναι ο Χατζηαθανασίου, τότε πάω πάσο. Αλλά αν είναι ένα από γνωστά τσιράκια του, πραγματικά σας λυπάμαι… είστε πραγματικά τελειωμένοι ρε παιδία. Τόσο ηλίθιοι είσαστε??? Τόσο πολύ εξαρτημένοι στον παπάρα είσαστε? Μυαλό δε έχετε καθόλου?

    Τα προκριματικά είναι κοντά…. Αντί να γράφετε στα μπλογκ αρχίστε από τώρα προπόνηση, την χρειαζόσαστε…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος30/5/11 00:07

    Χατζηαθανασίου, ψόφα ή παραιτήσου! Άντε γιατί μας έχεις κουράσει με τα θεατρικά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/5/11 11:40

    Το προτιμάτε ρε παιδιά:

    -Να γινόμαστε ρόμπα με τα 79 γκολ σε 4 αγώνες ή
    -να γινόμαστε άρθρο στο NHL.com που λέει (σε ελεύθερη μετάφραση):

    "Τα μέλη της Εθνικής Ελλάδος κατάφεραν μία από τις μεγαλύτερες ανατροπές στην ιστορία του διεθνή χόκεϊ....."

    Διαβάστε την συνέχεια:
    http://www.nhl.com/ice/news.htm?id=370637&cmpid=fb%3Ashr%3Amain

    Εγώ πάντως το δεύτερο θέλω. Ξυπνήστε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/5/11 14:53

    Μείνε εκεί που είσαι βλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/5/11 14:57

    Πήγαινε να παίξεις στο NHL και μην μας ζαλίζεις ηλίθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. HockeyFan30/5/11 15:27

    Ποιος είπε να πάει να παίξει στο NHL? Ρε μάγκες, σοβαρά? Είστε παντελώς ηλίθιοι?
    Δεν θα σας ζαλίζουμε άλλο ρε παιχταράδες. Αφού αυτό το χόκεϊ θέλετε, αυτό να έχετε. Να το χαίρεστε.
    Έτσι κι'αλλιως έχουμε αποδείξει ως λαός οτι είμαστε για το πάτο. Έχουμε πατώσει στα πάντα. Στην οικονομία, στην κοινωνία, στην ιστορία, στον αθλητισμό. Τα πάντα στο πάτο, και όποιος τολμήσει να σηκώσει κεφάλι τον χλευάζουμε, τον κατακρίνουμε, τον κατηγορούμε. Αυτοί είναι οι νεο-Έλληνες.
    Αντί να θέλουμε να διαβάζουνε άρθρα στην σελίδα του NHL (!) που λέει ωραία πράγματα για το Ελληνικό Χόκεϊ και την πρόοδο, γράφουμε σχόλια του στυλ: "Πήγαινε να παίξεις στο NHL και μην μας ζαλίζεις ηλίθιε".
    Αυτό είναι το επίπεδο μας. Αφού το άρθρο δεν γράφει προσωπικά για εμάς... το κατακρίνουμε.
    Η χώρα έχει βουλιάξει, η νοοτροπία του νεο-Έλληα τα έχει καταστρέψει όλα και παρόλο αυτά, μερικοί δεν αλλάζουν μυαλά.
    Άντε τώρα, αρχίστε να με βρίζετε και μένα. Πείτε με ηλίθιε, πείτε με βλάκα, πείτε με ότι θέλετε.
    Συγχαρητήρια μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος30/5/11 15:37

    Αυτοί που βρίζουν συνέχεια και μιλούν άσχημα για τα παιδιά της Εθνικής που κέρδισαν μετάλλιο, και που υποστηρίζουν με τόση μανία τον Χατζηαθανασίου, τι ακριβώς θέλετε;
    Μπορείτε να διατυπώσετε τις απόψεις σας για τι χόκεϊ ακριβώς θέλετε; Αφού οι προηγούμενη όπως γράφετε δεν τα κατάφεραν και φταίνε για όλα τα άσχημα του αθλήματος, μπορείτε να μας γράψετε τι προτείνετε να γίνει; Ανώνυμα αν θέλετε γιατί αμφιβάλλω αν έχετε τα αρχ*** να γράψετε επώνυμα.

    Δηλαδή είναι στο σωστό δρόμο το άθλημα τώρα που φάγαμε 79 γκολ σε 4 παιχνίδια και ξεφτιλιστήκαμε διεθνώς?
    Θέλω να καταλάβω με τι ανθρώπους μιλάω σε αυτό το μπλογκ. Είναι άτομα με νοημοσύνη ή άτομα χαμηλού επιπέδου.

    Θα περιμένω….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος30/5/11 18:56

    Διαβάζω προσεκτικά εδώ και μέρες τα σχόλια που γράφτηκαν και θέλω να ρωτήσω κάτι. Πριν από αυτό όμως θέλω να επισημάνω σε αυτούς που κατηγορούν τους αθλητές, ότι η δουλειά ενός αθλητή είναι μία και μοναδική: να κάνει προπόνηση και να φέρνει αποτελέσματα. Ούτε να βρίσκει χορηγούς, ούτε τίποτε άλλο. Και ρωτώ τον κ. Χατζηαθανασίου και τους υποστηριχτές του:

    Τι κακό έκαναν οι προγενέστεροι?

    Αποτελέσματα δεν έφεραν? Οι καλύτεροι αθλητές δεν αγωνιζόντουσαν στην ομάδα? Πρόοδο δεν είχε η ομάδα? Κολακευτικά άρθρα δεν γράφτηκαν για το Ελληνικό Χόκεϊ?

    (Νομίζω με τα αποτελέσματα σας φέτος, το λιγότερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μιλάτε για τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας 2010)

    Άρα, ως εξωτερικός παρατηρητής ρωτώ και πάλι:

    «Τι κακό έκαναν ακριβώς?»

    Είχατε φαγωθεί πολλοί να φύγουν μερικοί αθλητές επειδή δεν υπήρχε «αξιοκρατία» όπως λέγατε, δεν υπήρχε ανανέωση όπως λέγατε… κλπ. Κλπ.

    Αυτό που έγινε φέτος σας κάλυψε?

    Γιατί αν αυτό που έγινε στο Ελληνικό Χόκεϊ είχε γίνει σε άλλο άθλημα ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου, θα είχε παραιτηθεί ο πρόεδρος, ο προπονητής και οι αθλητές θα ντρεπόντουσαν να εμφανιστούν και πάλι στους αθλητικούς χώρους.
    Στην Ελλάδα όμως, στην χώρα της ατιμωρησίας και της ασυδοσίας, κανείς δεν παραιτείται και κανείς δεν ντρέπεται. Κάθε άλλο βέβαια, βρίζουν, κατακρίνουν και κατηγορούν τους προγενεστέρους αθλητές που έφεραν ρε γαμώτο και μία επιτυχία. Αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν δεν είχαν κερδίζει μετάλλιο, θα τους είχατε σταυρώσει ή θα τους είχατε λιθοβολήσει?

    Προτείνω στον κ. Χατζηαθανσίου να παραιτηθεί άμεσα και στον κ. Ντουμιτράκε να ασχοληθεί με τα παιδιά αφού αποδείχτηκε ότι οι επιλογές του για την Εθνική ομάδα Ανδρών είναι παντελώς ατυχής. Είναι καλός προπονητής, δεν λέω, αλλά είναι καλός για να μεταδώσει το άθλημα σε παιδιά και όχι για Εθνική ομάδα Ανδρών (βάση αποτελεσμάτων και επιλογών το λεω).Όσον αφορά τους αθλητές, καλό θα είναι να προπονηθείτε λίγο παραπάνω αντί να βγαίνετε σε φωτογραφίες με πλακάτ για σαφάρι. Ο δρόμος της επιτυχίας είναι πολύ δύσκολος και πολύ μακρύς και χτίζετε μόνο με την καθημερινή προπόνηση, εντός και εκτός πάγου, και όχι με σχόλια σε μπλογκ ή τα like στο facebook.

    Να χαρώ να μάθω ακριβώς τι κακό έκαναν για να μπορώ και εγώ να καταλάβω το μίσος σας εναντίον τους. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος30/5/11 20:52

    Πω... τιρομόλας ο Κουλούρης.... μετά την ομάδα του στο Vancouver και καπάκι ομάδα στην Ελλάδα στον Αρη... τώρα είναι και μέλος της "Εθνικής" Ομάδας ball hockey του Καναδά.
    http://www.hbha.gr/theteam_roster.php

    Είναι το όνειρο του Χατζηαθανασίου να φτιάξει και αυτός Εθνική Ομάδα Ελλάδος-Καναδά αφού έχουμε ενημερωθεί οτι και τον Τουγκρακο (που επίσης είναι μέλος αυτής της ομάδας ball) προσπαθεί να βάλει στην Εθνική.

    Αντε... στιρίξτε τον ακόμα ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος31/5/11 02:03

    Τα τσιράκια του Χατζηαθανασίου και ο Χατζηαθανασίου να πάρουν τα κουβαδάκια τους και σε άλλη παραλία. Κανείς δεν τους θέλει πλεον και ας ανοίξουν μια καινούρια ομοσπονδία "Ελληνική Ομοσπονδία Χατζηαθανασίου", όπου να ασχολούνται μόνο με τα καραγκιοζολίκια του και να μας αφήσουν εμάς ήσυχους.

    Μας κουράσετε τόσα χρόνια ρεεεεε!! Μόνο το χρήμα σας ενδιαφέρει και τίποτα άλλο! Αποτύχατε από την ζωή σας, μην μπορώντας να μπείτε σε κανένα πανεπιστήμιο, να βρείτε καμία δουλειά και τώρα στραγγίζετε όσο μπορείτε το χόκεϋ και το καλλιτεχνικό και τα οικονομάτε χοντρά από παντού! Α Π Ο Τ Υ Χ Η Μ Ε Ν Ο Ι !!! Αυτό είστε!

    Αφήστε αυτόυς που δεν τους ενδιαφέρει το χρήμα, αυτούς που θέλουν να παίξουν χόκεϋ επειδή το γουστάρουν και όχι για να ρίχνουν γκόμενες τα Σάββατο στο παγοδρόμιο, αυτούς που δεν θέλουν να γινόμαστε ρεζίλι στο εξωτερικό να κάνουν την δουλειά τους και εσείς οι υπόλοιποι βρείτε καμιά σοβαρή δουλειά να κάνετε, γιατί πολύ σύντομα είτε θα πάτε φυλακή, είτε θα είστε άνεργοι και κανείς δεν θα σας θέλει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος31/5/11 02:06

    15.37 - Διαβάζω προσεκτικά εδώ και μέρες τα σχόλια που γράφτηκαν και θέλω να ρωτήσω κάτι. Πριν από αυτό όμως θέλω να επισημάνω σε αυτούς που κατηγορούν τους αθλητές, ότι η δουλειά ενός αθλητή είναι μία και μοναδική: να κάνει προπόνηση και να φέρνει αποτελέσματα.---(Συμφωνώ απόλυτα αλλά να συμπληρώσω ότι ούτε δαυλιά ενός αθλητή είναι να ορίζει ποιος θα είναι προπονητής μιας εθνικής και ποιος θα παίζει σε αυτή . όπως έκαναν κάποιοι προγενέστερη )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος31/5/11 10:16

    Το μόνο που ξέρετε τελικά να κάνετε μερικοί είναι να γράφετε χαρακτηρισμούς γεμάτους απαξίωση, ειρωνία, προσβολές και ύβρεις που αποδεικνύει ότι δεν σας ενδιαφέρει το άθλημα αλλά η δικιά σας προσωπική ικανοποίηση. Αν αυτή η ικανοποίηση έφερνε και αποτελέσματα, μπορεί να μη με ένοιαζε, αλλά το πρόβλημα είναι οτι αυτή η ικανοποίηση φέρνει καταστροφή. Διώξατε τίμια παιδιά που το μόνο που ήθελαν ήταν να φέρουν καλά αποτελέσματα για το άθλημα μήπως και ξεκολλήσει από την σαπίλα που τo έχει βάλει εδώ και 26 χρόνια ο αρχι-απατεώνας Χρήστος Χατζηαθανασίου, αλλά αντί να υποστηρίξτε την προσπάθεια των αθλητών προτιμήσατε να υποστηρίξετε τις απατεωνιές του αρχι-λαμoγιού Χατζηαθανασίου. Μπορεί οι υπεύθυνοι της ομάδας να έκαναν λάθη, αλλά το ίδιο είναι με κάποιον που έχει πάρει 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ από το 2004 και έπειτα και τα χρήματα αυτά έχουν πάει στις τσέπες του? Το ίδιο είναι όταν κάποιος παραδέχεται τα λάθη του, ενώ ο άλλος κατηγορεί τους πάντες και τα πάντα για να κρύψει την δικιά του ανικανότητα? Αλήθεια, που θα ήταν το άθλημα αν υπήρχε τίμιος πρόεδρος που θα διαχειριζόταν τα 3 Εκατομμύρια Ευρώ? Παγοδρόμιο θα είχε η χώρα μας? Παιδάκια θα έπαιζαν χόκεϊ στην Ελλάδα? Χορηγοί θα μπαίνανε στο άθλημα? Θα υπήρχε ανάπτυξη?
    Δεν είμαι υποστηριχτής κανενός, αλλά όταν κάτι είναι τόσο επιφανές, δεν μπορώ παρά να το επισημάνω.
    Μυαλά ο Χατζηαθανασίου δεν πρόκειται ν’αλλαξει, μία ζωή απατεώνας, πάντα απατεώνας. Αλλά οι υπόλοιποι μπορείτε να του γυρίσετε την πλάτη. Είναι βέβαιο ότι μόλις αποκλειστεί η ομάδα θα ρίξει το φταίξιμο σε σας. Έχει ήδη ξεκινήσει να λέει σε όλους το πόσο άσχετοι είσαστε, ότι μερικοί ούτε πατινάζ προς τα πίσω δεν ξέρετε να κάνετε, (για ποιόν μιλάει;) ότι οι τερματοφύλακες είναι τρύπιοι (και άλλα πολλά υποτιμητικά έχω ακούσει να λέει), θεωρείτε μετά από αυτό που έκανε και είπε για τα παιδιά της Εθνικής του 2010, εσάς δε θα σας ρίξει στην πυρά? Δεν είναι καιρός να ξυπνήσετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος31/5/11 17:44

    Ανώνυμε 31/5/11 02:06
    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΓΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΤΕ? Ρε, αντί να ρωτάτε ποιος επέλεξε την ομάδα το 2011 και να αναζητήσετε ευθύνες για το διασυρμό της χώρας μας στο εξωτερικό, ρωτάτε ποιος επέλεξε την ομάδα του 2010? Όποιος ήταν... ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ και δεν άφηνε τους άσχετους τόσα χρόνια να μπουν, γιατί αν δεν υπήρχαν οι "κακοί" να "απαγορεύουν" στους άσχετους και τους κουλούς να παίζουν στην ομάδα, τότε ούτε πρόκριση να βλέπαμε το 2008, ούτε μετάλλιο το 2010. Αλλά αντιθέτως ο διασυρμός θα ερχόταν πολύ πιο νωρίς. Τόσο κομπλεξικοί είσαστε? Και να ρωτήσω: Ποιος ακριβώς αδικήθηκε και δεν μπήκε στην Εθνική το 2010? Γιατί εγώ είδα τους αγώνες το 2011 και δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ να μπορεί να σταθεί δίπλα στα παιδιά αυτά. Αδικήθηκε ένας? Δηλαδή το σχόλιο αυτό γράφτηκε για έναν αθλητή? Φίλος σου είναι αυτός ο ένας και τα γράφεις αυτά? Γιατί αν η κλίκα απαγόρευε σε καλούς παίχτες να παίζουν στην Εθνική Ομάδα τόσα χρόνια, ΤΟΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΡΙΝΕΤΕ, αλλά που είναι αυτοί οι αδικημένοι??? ΠΟΥ???? Υπάρχουν στην φαντασία σας?
    Άρα αντί να κατηγορείτε αυτούς που επέλεξαν την ομάδα το 2011 και έστειλαν άσχετους να διασυρθούμε στο εξωτερικό, κατηγορείτε την προηγούμενη ομάδα? Τελικά το καλό του αθλήματος θέλετε ή απλά δεν χωνεύετε κάποια παιδιά?
    Εγώ θέλω να γυρίσει στο άθλημα αυτός που επέλεξε την ομάδα το 2010… Να διώξει τους άσχετους από την Εθνική Ομάδα, θέλω να κερδίσει η ομάδα μετάλλιο και πάλι… θέλω χαρές και ωραία άρθρα στο NHL.com και IIHF.com.

    Εσείς τι θέλετε? Το Διασυρμό?

    Το Ελληνικό Χόκεϊ είναι ένα μπουρδέλο… το μόνο που λειτουργούσε κάπως ήταν η Εθνική Ομάδα…… ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ…. ΕΥΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος1/6/11 09:01

    Αυτό που έγινε φέτος με την Εθνική Ομάδα ήταν αυτό που προσπαθούσε να κάνει όλα τα χρόνια ο Χατζηαθανασίου. Δηλαδή να βάλει τα τσιράκια του στην ομάδα. Γι'αυτό ξεκίνησε να λέει σε όλους οτι κάποια κλίκα δεν αφήνει μερικούς να μπουν ή οτι μόνο φίλοι της κλίκας είναι στην ομάδα. Επειδή κάθε χρόνο προσπαθούσε με απειλές να βάλει τα τσιράκια του (ξέρετε ποιοι είναι τα τσιράκια του) μέσα στην ομάδα, γινότατε χαμός. Επειδή κάποιοι (παίχτες και προπονητές) ήθελαν πραγματικά την επιτυχία της ομάδα, ενώ το αρχι-λαμόγιο ήθελε να τα έχει καλά με τα τσιράκια του για να συνεχίσουν να τον στηρίζουν. Θα μπορούσαν και οι αθλητές/προπονητές να συμφωνήσουν βάλουν τα τσιράκια του παπάρα στην ομάδα ώστε και αυτοί να τα έχουν καλά μαζί τους, αλλά προτίμησαν την επιτυχία της Εθνικής, πάρα τον διασυρμό. Φέτος που είχαν τα ινία της ομάδας άλλοι, δείτε ποιοι ήταν παίχτες της ομάδας. Ο ένας δεν παίζει καν χόκει, άλλα είπε ο παπάρας: «Μιρέλ, δεν θέλω να πληρώσω τον Γιάννη Τήλιο που σφυρίζει το πρωτάθλημα, άρα θα βάλεις τον γιο του στην Εθνική, παρόλο που δεν παίζει χόκεϊ», και ο Μιρέλ είπε…. “YES SIR!” Δεν ήθελε φυσικά ο Μιρέλ να χάσει τον μισθό του γι’αυτό κάνει κολοτούμπες.
    Τελικά είσαστε και ηλίθιοι αλλά και πρόβατα.
    Εγώ στέλνω μήνυμα στους αθλητές που είναι στις ομάδες με τα τσιράκια του παπάρα. ΦΥΓΕΤΕ και πάρτε μεταγραφή σε άλλες ομάδες ή διώξτε τα τσιράκια. ΜΟΝΟ ο εαυτός τους, τους νοιάζει.
    ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΕΛΛΟΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΣΕΧΤΟΥΣ.

    ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος1/6/11 12:57

    Αντί να ασχολούμαστε με τα 3 εκ. Ευρώ που κατέληξαν στις τσέπες του χατζηαθανσίου, αντί να ασχολούμαστε με την έλλειψη παγοδρομίου στην Ελλάδα που φταίει 100% ο 26 χρόνια πρόεδρος της ΕΟΠΑΓ, αντί ν’ασχολούμαστε με την έλλειψη ανάπτυξης που έχει το άθλημά μας στην Ελλάδα, αντί να ασχολούμαστε με το γεγονός ότι έδιωξε καλούς αθλητές, που είχαν παγκόσμιες διακρίσεις (όπως top-scorer και MVP παγκοσμίων) γιατί δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα υπέρογκα ποσά του παγοδρομίου του παπάρα, αντί να ασχολούμαστε με τα τσιράκια του παπάρα που έχουν μπει στο άθλημα και το έχουν καταστρέψει με τις καταγγελίες τους και τις παρανομίες τους (φέροντας τουρίστες από το Καναδά να παίζουν σε Ελληνικές Ομάδες), αντί ν’ασχολούμαστε με το γεγονός ότι ΕΠΡΕΠΕ να βγούμε έστω 4οι για να αποφύγουμε τα προκριματικά, αλλά ο παπάρας έστειλες τους άσχετους να αγωνιστούν και πατώσαμε, αντί ν’ασχολούμαστε με όλα αυτά που καταστρέφει το άθλημά μας…… ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ 2010…. ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Τελικά ρε παιδιά…… τι ακριβώς θέλετε?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος1/6/11 15:20

    Αυτό που θέλουν είναι ξεκάθαρο. Θέλουν να στηρίζουν έναν απατεώνα γιατί ξέρουν ότι στηρίζοντας τον αφέντη τους, θα έχουν και αυτοί προνόμιο. Αν φύγει ο αφέντης τους, θα εξαφανιστούν όλα τα τσιράκια γιατί στη ζωή τους είναι όλοι ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ. Δούλοι του ευρώ που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.... αν είχαν λίγη αξιοπρέπεια θα δούλευουν όπως όλοι οι άλλοι σε κανονικές δουλειές και δεν θα γινόντουσαν ρουφιάνοι και γλύφτες του παπάρα μήπως και τους δώσει κανένα κοκαλάκι να φάνε και αυτοί…

    Αυτοί που τώρα το παίζουν οι σωτήρες του Ελληνικού Χόκεϊ ,τους νοιάζει το Ελληνικό Χόκεϊ ή απλά να μην χάσουν τα προνόμια που πήραν από τον παπάρα?

    Τουλάχιστον τα παιδιά που αγωνιζόντουσαν στην Εθνική πέρυσι, ας έκαναν χίλια λάθη.... Έφερναν όμως αποτελέσματα!

    Τελικά ως λαός δεν πρόκειται ν’αλλαξουμε ποτέ. Μια ζωή θα ζηλεύουνε τον καλύτερο και θα προσπαθούμε να καταστρέψουμε το έργο του μήπως και νοιώσουμε και εμείς καλύτερα επειδή είμαστε αποτυχημένοι.
    Ότι και να λέτε τσιράκια του παπάρα…. Ή ο ίδιος ο αρχι-απατεώνας παπάρας…… το ταμπλό έχει δείξει……

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΟΚΕΙ 2010…. ΕΛΛΑΣ….. ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ.

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΟΚΕΙ 2011…. ΕΛΛΑΣ….. 79-2…. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος1/6/11 16:06

    Οι ιπτάμενοι δεν μπορούν να κάνουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος1/6/11 17:30

    Το θέμα δεν είναι αν μπορούν... το θέμα είναι αν θα τους αφήσει ο παπάρας. Αυτό είναι το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος1/6/11 18:34

    1/6/11 09.01
    Για να φύγουμε να πάμε σε άλλο σωματείο πρέπει να συναινέσει το σωματείο που είμαστε ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος1/6/11 18:43

    Ρε παιδιά για πείτε και σε μας πια είναι τα προνόμια ενός τσιρακιού να ξέρουμε και εμείς.Γιατί μάλλον μόνο κάποιος που γνωρίζει καλά το ρόλο αυτό μπορεί να μιλάει με τέτοια άνεση.Αναλυτικά όμως. 'Οχι επώνυμα ,γιατί έτσι κι αλλιώς δεν θα το κάνετε,ανώνυμα όπως έχετε μάθει εσείς οι σωστοί νεοέλληνες,που δεν είστε υπηρέτες του ευρώ,που τα ξέρετε όλα,που είστε μορφωμένοι αλλά παρ'ολα αυτά δεν έχετε μάθει ακόμα ότι όταν κατηγορείτε κάποιον και έχετε στοιχεία εναντίον του,δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα και το κάνετε επώνυμα!

    Επίσης θα ήθελα να προτείνω ένα debate μεταξύ του πρώην λυτρωτή και του νυν, παρουσία όλων των αθλητών (τσιρακιών και μη),προπονητών (τσιρακιών και μη).Τι λέτε?! Το κάνετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος1/6/11 23:43

    Ε κλασικά.....ελληνικό στοιχείο....

    Διάλογος παπάρα με τσιράκια.....

    παπάρας: Ρε παιδιά.... είστε παιχταράδες..... η κλίκα φταίει που δεν είστε στην ομάδα..... αφού είσαστε παιχταράδες ρε.... ΤΙ? Επειδή φάγατε 20αρες και 30αρες στο Πανελλήνιο? Ήταν φτιαχτό ρε το πρωτάθλημα..... εσείς πρέπει να είσαστε στην Εθνική..... η κλίκα φταίει..... οι φίλοι της κλίκας φταίνε...... βοηθήστε με τσιράκια μου να διώξουμε τους "κακούς" και θα σας βάλω εγώ στην Εθνική και θα σας στείλω και Αφρική ρε..... ταξιδάκι θα πάτε......

    Τσιράκι: Μα αφέντη μου..... δεν ξέρω να κάνω πατινάζ προς τα πίσω....

    Παπάρας: Δεν χρειάζεται να ξέρεις να κάνεις πατινάζ προς τα πίσω...... άλλα να κάνεις προς τα πίσω να ξέρεις φτάνουν......

    Τσιράκι: Ναι αφέντη μου....... Ναι προεδράρα μου.... και τίμιε άνθρωπε που όλο βάζεις λεφτά από την τσέπη σου.....

    Παπάρας: Έτσι..... έτσι....... προσκύνα..........
    (στον εαυτό του: Και όταν δε θα σε έχω άλλο ανάγκη.... θα σε κάψω όπως έχω κάψει όλους τους άλλους.... κορόιδο...... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος2/6/11 08:12

    Αυτή δεν είναι απάντηση μορφωμένου ανθρώπου!Έλα...σου δίνω άλλη μια ευκαιρία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος2/6/11 09:06

    Ανώμυμε:1/6/11 18:43¨
    Πλάκα κάνεις ε? Σοβάρα μιλάς? Debate θέλεις? Σοβαρά? Υποστιρίζεις τον παπάρα? Σοβαρά? Δεν έχεις παγοδρόμιο παρόλο που είναι 26 χρόνια πρόεδρος ο παπάρας και θέλεις debate? Σοβάρα? Έστειλε ο παπάρας στο παγκόσμιο ομάδα που έφαγε 79 γκολ σε 4 παιχνίδια, διασυρθήκαμε, ξεφτιλιστήκαμε... και εσυ τον υποστιρίζεις? Σοβάρα? Και πιστεύεις οτι αν γίνει debate θα κεδρίσει ο παπάρας? Σοβάρα?

    Αφού είσαι ΤΟΣΟ μάγκας... γιατί δεν γράφεις το όνομά σου και το τηλέφωνό σου και να ζητήσεις να σε πάρουν για να λύσουμε όλες τις απορίες μας? Να μας εξηγήσεις εσύ πως ο νυν λυτρωτής (ποιος είναι αυτός? Ο παπάρας? Ποιος?)

    Καταρχήν αυτός που γράγει είναι είτε ο πάπαρας είτε το αρχι-τσιράκι του ο Ιωάννου...

    Εγώ θα απαντήσω και στους δύο. Ένα προνόμοιο ένος τσιρακιού είναι να πηγαίνει αυτός που δεν αξίζει σε παγκόσμιο. Δεν σου φτάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος2/6/11 09:15

    Ανώνυμε: 1/6/11 18:43
    Δηλαδή τα στοιχεία που έχουν βγει στο μπλογκ αυτό δεν επαρκούν? Δηλαδή όταν το 2006 ζήτησε και πήρε λεφτά για να "στείλει" την Εθνική ομάδα σε παγκόσμιο το 2007... όταν δεν παίζαμε καν, δεν είναι αρκετό για να πεις οτι είναι απατεώνας?

    Φέτος ο παπάρας είχε 275.000 Ευρώ έσοδα.... Γιατί δεν μας γράφεις από που ήρθαν τα χρήματα. Πόσα λεφτά πήρες από ΓΓΑ.. πόσα από IIHF... πόσα από άλλου....

    Επίσης φέτος ο παπάρας είχε ως Ομοσπονδία 275.000 Ευρώ έξοδα. Γιατί δεν μας λέτε Κύριε υποστηριχτή του παπάρα ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ??

    Αναλυτικά....

    1) Μισθούς υπαλλήλων
    2) Ενοίκιο
    3) Ρεύμα...
    4)...
    5)...

    Αφού είναι τίμιος ο παπάρας, ας δούμε αναλυτικά
    από που ήρθαν.. και που πήγαν τα λεφτά.

    Μετά θα δούμε και τα υπόλοιπα χρόνια...... ας αρχίσουμε από αυτό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οι πρώην λυτρωτές2/6/11 10:22

    Κύριε ανώνυμε 2/6/11 08:12
    Αποδεχόμαστε την πρόσκληση για debate. Κανονίστε το και ενημερώστε μας για το που και πότε. Θα είναι ευκαιρία να έχουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο αυτούς που υποστηρίζουν τον παπάρα ώστε μόλις φύγει... να φύγουν και αυτοί μαζί.

    Περιμένουμε……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος2/6/11 10:32

    Ακου εκεί debate....
    Παπάρα, είσαι πρόεδρος ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ Ομοσπονδίας... και πρέπει να κάνει ΑΝΑΠΤΥΞΗ των αθλημάτων... ξέρεις... Ανάπτυξη...hello!... πρέπει να βοηθάει τους αθλητές και τις ομάδες να φέρνουν… ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ… you know… ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ… Hello…..

    ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ:
    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 2011…. 79 ΓΚΟΛ… 4 ΗΤΤΕΣ…. ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ… ούτε μία νίκη….. ΞΕΦΤΙΛΑ……

    Σπάσιμο ΟΛΩΝ των αρνητικών ρεκόρ……

    ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ…… και θέλεις και Debate???
    Έμαθε και ο αρχι-απατεώνας το debate… ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος2/6/11 10:35

    Οχι δεν είναι αρκετά!
    Επώνυμα, βγείτε και βγάλτε τα όλα στη φόρα!Τότε θα σας πιστέψουμε!Γιατί σε χαλάει το debate?Αφού έχεις αποδείξεις για όλους και για όλα.Τι φοβάσε?
    Μάγκας είσαι να τα λες ανώνυμα από εδώ και όλοι οι άλλοι είναι κότες?!
    DEBATE!!!Πάρε τις αποδείξεις σου και έλα να μιλήσουμε για τσιράκια,για λεφτά ,για ότι θες παρουσία όλων των αθλητών στην Ελλάδα.Θες και τηλεοπτική κάλυψη?Θα στην έχω!Απλά έλα!Σε προκαλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμε (01.06.2011 18:43)κατηγορείς τους αναγνώστες του μπλοκ για την ανωνυμία τους και ότι δήθεν μέσα από την ανωνυμία τους αυτή κατηγορούν ανθρώπους και πράγματα. Αλήθεια... εσύ γιατί δεν κάνεις την πρώτη κίνηση; Ίσως παραδειγματίσεις και τους υπολοίπους! Το να κάνεις όμως θέμα την ανωνυμία των άλλων και μάλιστα ανώνυμα, πιστεύουμε ότι ξεπερνά κάθε παραδεκτό όριο λογικής.
    Προτείνεις να κατέβει ο πρώην και ο νυν λυτρωτές σε debate. Όρισέ μας πρώτα ποιος είναι ο πρώην και ποιος είναι ο νυν λυτρωτής για να καταλάβουμε κι εμείς, διότι εδώ και 26 χρόνια μόνο ένας καταχράζεται για το ατομικό του επιχειρηματικό όφελος τ' αθλήματα των παγοδρομιών.
    Σε ότι αφορά το debate, πιστεύουμε ότι δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο για την εκλογή Προέδρου των ΗΠΑ, για να θεωρηθεί από τα ΜΜΕ αναγκαίο κάτι τέτοιο. Άλλωστε την νομιμότητα και την δικαιοσύνη δεν την ορίζει το οποιοδήποτε κοινό, αλλά τα δικαστήρια της χώρας. Εκεί λοιπόν θα είμαστε παρόντες σε πλήρη απαρτία, και επώνυμα! Και πίστεψέ μας: Τότε κάποιος ή και κάποιοι από εσάς τους "λαλίστατους ανώνυμους σχολιαστές" θα αναπολείτε την ανωνυμία που σας παρείχε κάποτε η "Αντίσταση στη Διαφθορά των Παγοδρομιών".
    Υ.Γ.: Αλήθεια, ο λυτρωτής σας ακόμα τρέχει πάνω κάτω στους ορόφους της Γ.Γ.Α., της Ε.Ο.Ε. και των άλλων αρμόδιων υπηρεσιών της πολιτείας και ωρύεται πως δήθεν τον κυνηγούν, τον συκοφαντούν, ότι θέλουν κάποιοι το κακό του και την προσωπική του καταστροφή; Μάθαμε μάλιστα ότι ορισμένοι που δεν αντέχουν το σπαρακτικό κλαψούρισμά του, όπως της "Μάρθας Βούρτσης" του ελληνικού κινηματογράφου, του έχουν απαγορεύσει ακόμα και την είσοδο... αληθεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος2/6/11 11:22

    Οκ.Κανονίζεται τότε!Πρόσεχε όμως...η φωτογραφική μηχανή που θα πάρεις να έχει καλή ανάλυση και καλό φακό για να τους πάρει όλους!Πίστεψέ με...είμαστε πολλοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Οι πρώην λυτρωτές2/6/11 11:23

    Το ξαναστέλνουμε επειδή μάλλον δεν το διάβασες:
    Αποδεχόμαστε την πρόσκληση για debate. Κανονίστε το και ενημερώστε μας για το που και πότε. Θα είναι ευκαιρία να έχουμε φωτογραφικό υλικό και βίντεο αυτούς που υποστηρίζουν τον παπάρα ώστε μόλις φύγει... να φύγουν και αυτοί μαζί.
    Συμπληρώνω... θεωρείς πραγματικά σε περίοδο που η Ελληνική οικονομία έχει καταστραφεί, που μας μειώνουν μισθούς και συντάξεις, που χάνουμε την Εθνική μας κυριαρχία, που πλέον τα παιδιά μας θα δουλεύουν για ένα κομμάτι ψωμί, θα βγει ο παπάρας και τα τσιράκια του και θα πείτε:

    "Ναι πήρα 3εκ. Ευρώ από το 2004 και μετά... και δεν έχω καμία ανάπτυξη, δεν έχω παγοδρόμιο, ξεφλιτίζομαστε στο εξωτερικό.... ΑΛΛΑ δεν τα έκλεψα... αλήθεια!"

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΕΓΩ ΡΕ ΤΣΑΜΠΑ-ΜΠΑΓΚΑ... κανόνισε το debate και φέρε και τα MME και θα δούμε ποιος θα τρέχει επειδή θα του πετούν πέτρες.

    Αν θέλεις το κάνουμε το debate στο Σύνταγμα. Θέλεις????

    ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ… αλλά είσαι ΚΟΤΑ και δεν πρόκειται να κανονίσεις ΤΙΠΟΤΑ.

    Θα περιμένω μία βδομάδα.. και αν δεν το κανονίσεις, θα το κανονίσω εγώ.
    Σου είχα πει και παλιά…. ΒΟΥΛΩΣΕ ΤΟ…. Είσαι απατεώνας… και καλά είναι να το βουλώσεις γιατί προκαλείς. Δεν πήρες το παράδειγμα του Λαλιώτη, του Κόκκαλή και του Τσοχατζόλουπου, που εξαφανίστηκαν (βέβαια και αυτούς τους βρήκαν), εσύ επιμένεις και προκαλείς. Δεν το ξέρεις ρε αρχι-λαμόγιο ότι στο δικαστήριο θα είσαι μόνος (με τα τσιράκια σου… 1-2 έχουν μείνει, άλλα νομίζω και αυτοί θα σου γυρίσουν την πλάτη τους στο τέλος γιατί έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν παντελόνια και είναι όπου φυσίξει ο άνεμος, πρώτα με τον Wills, μετά με τον Καραμαλάκο, μετά εναντίον του παπάρα, μετά μαζί με τον παπάρα) ενώ από την άλλη θα είναι εκατοντάδες κόσμος?
    Είχα αποφασίσει να σταματήσω ν’ασχολούμε μαζί σου… αλλά θα συνεχίσω….. επειδή προκαλείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος2/6/11 11:26

    10.54 μάλλον δεν αληθεύει γιατί μόλις τώρα ήταν στην ΓΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος2/6/11 11:26

    Για να καταλάβω... βγαίνει ένα επίσημο έγγραφο που λέει οτι ο παπάρας πήρε λεφτά για κάτι που δεν έκανε, και εσύ δεν το πιστεύεις επειδή λες οτι δεν βγήκε επώνυμο?

    Ρε παπάρα... σταμάτα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να γράφεις... σταμάτα επιτέλους να ξεφτιλίζεσαι... είσαι απατεώνας.

    Παραιτήσου, και πήγαινε να σώσεις την περουσία σου, γιατί σύντομα, όταν θα ψαχνουν οι τράπεζες λεφτά... εσένα θα κηνηγήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος2/6/11 11:32

    Πριν το debate k. ανώμυμε (παπάρα) μία ερώτηση θα σου κάνω.

    Ζήτησες ναι ή όχι λεφτά για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2007, όπου Εθνική Ομάδα δεν θα στέλναμε?

    Ναι ή οχι. Τίποτε άλλο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος2/6/11 12:33

    Γιατί δεν γράφετε ενώμυνα το ποιος είναι με τον παπάρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος2/6/11 13:39

    Για πες μας ρε μαγκα με παντελονια 2/6/11 11:23 , γιατι ΄΄είναι όπου φυσίξει ο άνεμος, πρώτα με τον Wills, μετά με τον Καραμαλάκο, μετά εναντίον του παπάρα, μετά μαζί με τον παπάρα΄΄.Για πες μας,για να σου πω και εγω μετα αυτα που εχω να σου πω!Ε,μεγαλε παντογνωστη know how!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος2/6/11 14:07

    Όλοι μπορούν πλέον να καταλάβουν οτι αυτός που στηρίζει τον παπάρα, είναι μόνο ο παπάρας. Δεν πιστεύω οτι υπάρχει κάποιος, ακόμα και τσιράκι του να είναι ή υπάλληλος του, που θα βγει και να πει οτι στηρίζει τον Χατζηαθανασίου, όσο χαζός και να είναι. Δεν χρειάζεται να κουραζόμαστε άλλο, ο παπάρας έχει τελειώσει, αυτό που πρέπει να σκεφτούν αυτοί οι λίγοι που ακόμα κρυφά τον στηρίζουν είναι, θέλετε να σας θυμούνται όλοι ως τα τσιράκια του παπάρα ή θέλετε να του γυρίσετε την πλάτη; Ποτέ δεν είναι αργά. Τώρα που ακόμα αντέχει... γιατί μόλις ο παπάρας φύγει ή μόλις τον κλείσουν φυλακή... θα είναι πλέον αργά. Τότε θα έχετε την ταμπέλα. Μπορεί στο παρελθόν να αλλάζατε τις ταμπέλες εύκολα και πηγαίνατε ως γνήσιοι νεο-έλληνες με όποιος σου έδινε περισσότερα, αλλά αυτά όλα έχουν αλλάξει.

    Κάνω επίσης πρόταση σε όλα τα παιδιά που είνια στις ομάδες που υπάρχουν τα τσιράκια του παπάρα. Ξέρετε ποιες ομάδες είναι αυτές. ΦΥΓΕΤΕ! Πάρτε τηλέφωνο τους αρχηγούς των άλλων ομάδων και ζητήστε να πάτε εκει. Πάρτε μεταγραφή. Χαραμίζεστε και στο τέλος θα εξαφανιστείτε μαζί με τον παπάρα και τα τσιράκια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος2/6/11 14:10

    Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου. Ρωτάς κάτι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Οι πρώην λυτρωτές2/6/11 14:12

    Περνάνε οι ώρες... μία βδομάδα διωρία δίνω... περιμένω το debate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος2/6/11 14:18

    12.33
    Τόσο καιρό από τα λεγόμενα εδω μέσα δεν κατάλαβες ποιος είναι με τον παπαρα? Όσοι συμμετείχαν στο πρωτάθλημα ιοανου φουρνογερακης χειλας μαλαμας αδαμιδης ντανταμης σισκοπουλος βαγγελης μιρελ ολοι η αθλητες καλιτεχνικου πατιναζ το icehokey academy, ΕΟΕ, ΓΓΑ και το ΠΑΣΟΚ . αυτοι είναι τα τσιρακια. Η σωστοι ποιοι είναι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος2/6/11 15:01

    ΠΡΩΗΝ ΛΥΤΡΩΤΗ, απάντησε σε αυτό που σε ρωτάνε και ασε τις εξυπνάδες!Χρωστάς δεν σου χρωστάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος2/6/11 15:19

    Προς 2/6/11 14 07
    Δεν μπορώ να καταλάβω λες κάνω πρόταση σε όλα τα παιδιά που είναι στις ομάδες που υπάρχουν τα τσιράκια να πάμε σε άλλη ομάδα. Σε πια ομάδα ώμος να πάμε αφού γράφατε ότι όσοι συμμετείχαν στο πρωτάθλημα είναι τσιράκια , όλες συμμετείχαν εκτός από τον τάρανδο και τους ιπταμένους, άρα σε πια ομάδα να πάω?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος2/6/11 19:15

    Χατζηπαπάρα, κανείς δεν είπε οτι όλα τα παιδιά είναι τσιράκια και όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα είναι τσιράκι. Άσε τα διαιρείς και βασιλευεις επιτέλους? Δεν λυπάσαι τις επόμενες γενιες? Δεν λυπάσαι αυτούς που κατέστραψες το αθλητικό τους μέλλος? Τελικά δεν λυπάσαι τίποτα? Τι προσπαθείς να κάνεις? Να βάλεις όλους εναντίον των πρώην? Κάντο... αλλά σύντομα όταν και αυτοί θα καταλάβουν τι καθίκι είσαι, όταν δεν θα μπορούν να σου κάνουν κάποιο χατίρι... θα σε φτυσουν στην μούρη.

    Μην προσπαθείς να βάλεις όλους εναντίον των πρώην.

    Αυτή τη παράγραφο θα την στείλω στα παιδία του Icehockey.gr, Να την στείλουν σε όλους.... ας είναι τσιράκια... δεν θα πουν τίποτα... αν όμως δεν είναι... θα σε πάρουν τηλεφωνάκι.

    Αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget