Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Απόλυτος Διασυρμός: ΕΛΛΑΣ - ΙΣΡΑΗΛ 2:26


by National Greek Ice Hockey Team on Saturday, April 16, 2011 at 4:30am
Οι αριθμοί συνήθως δε λένε ψέματα. 65 σουτ το Ισραήλ, μόνο 8 σουτ η Ελληνική Ομάδα. Καμία επίθεση και ανύπαρκτη άμυνα και ο απόλυτος διασυρμός ήρθε φυσιολογικά με το τελικό σκορ να δείχνει 26:2 υπέρ του Ισραήλ, κάνοντας αυτό το αποτέλεσμα το χειρότερο όλων των εποχών για την Εθνική Ομάδα Ανδρών.
Όσο και να θέλουμε να βρούμε δικαιολογίες, τα αποτελέσματα των Ελληνικών αγώνων δεν είναι σκορ για το άθλημα του χόκεϋ επί πάγου. Τα μοναδικά τέρματα για την Ελληνική ομάδα σημειώθηκαν από τους Φουρνογεράκη και Αδαμίδη Κ. Πέρα από αυτό όμως, δεν αξίζει καμία άλλη αναφορά ο αγώνας αφού σήμερα η μία ομάδα έκανε επίθεση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και η άλλη προσπαθούσε να κάνει άμυνα. Η γνωστή σε όλους απόφαση του προέδρου της Ομοσπονδίας, αντικατοπτρίζεται απόλυτα στο σημερινό ταπεινωτικό αποτέλεσμα.
Όποιος είχε την ατυχία να δει ζωντανά τον αγώνα θα έβλεπε μία ομάδα να κοροϊδεύει στην ουσία την άλλη, με εντυπωσιακές ντρίπλες και ευκαιρίες κατά βούληση, ένα θέαμα που κανέναν σίγουρα δεν ικανοποίησε και κανέναν δεν έκανε να νοιώθει περηφάνια.
Όπως επικρατούσε η Εθνική Ελλάδος κατά της Τουρκίας πριν από χρόνια, έτσι συνέβαινε το ίδιο και με την ομάδα του Ισραήλ, αλλά όπως η Τουρκία έτσι και το Ισραήλ έκανε τις απαραίτητες διοικητικές αλλαγές στην ομοσπονδία ώστε να βελτιώσει την κατάσταση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, αν πρόεδρος οποιασδήποτε άλλης χώρας και οποιουδήποτε αθλήματος ευθυνόταν με τις αποφάσεις του για τον διασυρμό της Εθνικής Ομάδας στο εξωτερικό, γνωρίζοντας φυσικά ότι μόλις ένα χρόνο νωρίτερα πρωταγωνιστούσε η ομάδα στα παγκόσμια πρωταθλήματα, και αποφάσιζε να διώξει τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας, ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ.
Μόνο στην Ελλάδα συνεχίζουμε να κάνουμε άλματα προς τα πίσω σε όλα και να παραμένουν οι αρμόδιοι στις θέσεις τους.
Στον άλλον αγώνα της ημέρας, η Τουρκία επικράτησε του Λουξεμβούργου με 6:5 σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Η Τουρκία είχε την τύχη να αγωνιστεί με την Ελλάδα την προηγούμενη μέρα και έτσι ο προπονητής να ξεκουράσει τους βασικούς παίχτες δίνοντας πλεονέκτημα έναντι του Λουξεμβούργου που αγωνιζόταν εναντίον της Νοτίου Αφρικής. Με αυτό το πλεονέκτημα η Τουρκία θα κατακτήσει μάλλον το χάλκινο μετάλλιο.
Την Κυριακή τελειώνει ευτυχώς το μαρτύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget