Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Γιάννης κερνάει... Γιάννης πίνει...

Π.Κ.Α.Α.Ε. προς Ιπτάμενους

Στις 19.11.2010 ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. θέλει να «στριμώξει» τους αθλητές του σωματείου του, για να πληρώσουν 300 € κάθε εβδομάδα, και μάλιστα θέλει τα χρήματα με προπληρωμή. 
Σκαρφίζεται λοιπόν, να στείλει έγγραφο στον εαυτό του (ως ιδιοκτήτης του Παγοδρομίου στον εαυτό του τον Πρόεδρο του Σωματείου), για να γίνει πιο πιστευτός.  Και εδώ, στην πρώτη κιόλας παράγραφο μπορεί να διαπιστώσει κανείς, ότι η συνεργασία της Ομοσπονδίας με το Παγοδρόμιο εμφανίζεται μόνο κατά περίσταση και όπως τον βολεύει. Στο συγκεκριμένο λοιπόν έγγραφο, δεν υπάρχει συνεργασία Ομοσπονδίας – Παγοδρομίου. 
Όρος απαράβατος μάλιστα είναι, να πληρωθούν τα 300 € την εβδομάδα, είτε γίνουν, είτε δεν γίνουν οι προκαθορισμένες προπονήσεις του Σωματείου. Αναρωτιόμαστε γιατί το συγκεκριμένο σωματείο δεν προχώρησε στη συμφωνία αυτή; Δ.Σ. έγινε; Με ποια μέλη; Υπάρχουν πρακτικά με υπογραφές που να επιβεβαιώνουν το γεγονός αυτό; Ως ιδιοκτήτης του Παγοδρομίου και Πρόεδρος του Σωματείου δεν μπορούσε να παραχωρήσει στην δική του ομάδα το χώρο δωρεάν, εφόσον αγαπάει τόσο όσο θέλει να μας πείσει τα αθλήματα των παγοδρομιών και τους αθλητές;  
Οι παίχτες της συγκεκριμένης ομάδας όμως τυγχάνει και αποτελούν ταυτοχρόνως τον κορμό της Εθνικής Ομάδας άρα για ποιο λόγο να προπονηθούν ως Σωματείο και όχι ως Εθνική; 
Πέφτοντας από τα σύννεφα ο Πρόεδρος, μόλις έλαβε την επιστολή που έγραψε ο ίδιος στον εαυτό του, για να γίνει περισσότερο πιστευτός στους αθλητές του Σωματείου του, ήθελε δήθεν την σύμφωνη γνώμη του Γιώργου. Κατά πόσο όμως ο «Γιώργος» έχει σχέση με το σωματείο των «Ιπταμένων», παραμένει αναπάντητο ερώτημα. Αν πρόκειται για το «Γιώργο» που γνωρίζουμε όλοι, τότε πρόκειται για το λογιστή της Ομοσπονδίας και όχι του Σωματείου, για να του επιβεβαιώσει δήθεν, ότι ούτε η Ομοσπονδία δεν μπορεί να βοηθήσει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Τι σχέση όμως έχει η Ομοσπονδία σε ένα καθαρά έσω - σωματειακό πρόβλημα;
Το παραπάνω έγγραφο αποτελεί κλασική περίπτωση «ηθικότατης και αξιοπρεπέστατης» συμπεριφοράς ενός ιδιοκτήτη Παγοδρομίου – Προέδρου Σωματίου – Προέδρου Ομοσπονδίας έναντι των αθλημάτων και των αθλητών που καλλιεργεί, υποστηρίζει και αναπτύσσει  εδώ και 26 χρόνια, πληρώνοντας συνεχώς και ακατάπαυστα από τη τσέπη του. 
Τι αχαριστία από τους «καλούς μα με κακή νοοτροπία παίκτες»!!!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/11 14:25

    Ο Γιώργος είναι αθλητής των Ιπταμένων. Είναι σαν ο πρόεδρος της ΑΕΚ να στέλνει την επιστολή που έλαβε από τον πρόεδρο του ΟΑΚΑ στον Blanko, Scocco και Λυμπερόπουλο, για να χρωστούμενα για την χρήση του γηπέδου και να τους λέει...... "Παιδιά, τι πρέπει να απαντήσω;;;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/11 15:23

    Ας πούμε ότι το παγοδρόμιο δεν ανήκει στον παπάρα. Κανονικά δεν θα έπρεπε ο Πρόεδρος και τα μέλη του σωματείου να σκεφτούν τρόπο να πληρωθεί το παγοδρόμιο; Δηλαδή τα μέλη του σωματείου δεν θέλουν η ομάδα τους, που είναι και πρωταθλήτρια Ελλάδος τα τελευταία 3 χρόνια και όλοι οι αθλητές είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας, να συνεχίσει να υπάρχει; Δεν μπορούσαν τα 25 μέλη που έχει στους Ιπτάμενους να βοηθήσουν για να πληρωθεί το παγοδρόμιο; Γιατί είναι μέλη ενός αθλητικού σωματείου αν δε θέλουν να βοηθούν και λίγο οικονομικά; Και τα υπόλοιπα μέλη της Ομοσπονδίας δεν θέλουν τους αθλητές της Εθνικής που κέρδισαν ασημένιο μετάλλιο να υπάρχουν; Αν όλα αυτά τα άτομα έβαζαν από 50 Ευρώ θα μπορούσαν να πληρώσουν μία χαρά το παγοδρόμιο. Όλα αυτά τα ρωτώ μόνο αν θεωρήσουμε ότι το παγοδρόμιο δεν είναι του παπάρα. Γιατί αν είναι, τότε αλλάζει. Δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσει λεφτά από τους δικούς του. Όλοι ξέρουν ότι είναι δικό του το παγοδρόμιο. Άρα η μόνη λύση είναι μία.... ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget