Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Η τούρτα των φίλων των Παγοδρομιών για τα γενέθλια του "Προέδρου" στις 15.04....

Όλοι θα θυμόσαστε την τούρτα των γενεθλίων του Προέδρου που έγραφε: "Να ζήσεις Πρόεδρε και του χρόνου στο καινούργιο μας Παγοδρόμιο", όπου ήταν απεικονισμένη η μακέτα του ιδιωτικού Παγοδρομίου της "φίλα προσκείμενης" Α.Ε. Επειδή η συγκεκριμένη τούρτα τελικά παρέμεινε μονάχα στα απερίσκεπτα όνειρα του "Προέδρου", εμείς οι φίλοι των αθλημάτων των Παγοδρομιών σκεφτήκαμε φέτος να του χαρίσουμε, έστω και ψηφιακά μια τούρτα (με αφιέρωση), που να δηλώνει τι ακριβώς του επιφυλάσσει το μέλλον, με "ανατριχιαστική ακρίβεια"...
Θα αναρωτιέστε βέβαια όλοι σας, για πιο λόγο βιαστήκαμε τόσο πολύ, εφόσον τα γενέθλια του "Προέδρου" είναι στις 15.04. Η απάντηση είναι ότι τα συνδυάζουμε με την πρώτη σημαδιακή εμφάνιση της "Dream Team" του, που θα παίξει σήμερα στις 16:00, εναντίον του Λουξεμβούργου.
Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται!

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/4/11 16:29

    Είστε τόσο βλαμμένοι ούτε να διαβάζετε αμόρφωτοι δεν ξέρετε γιατί η γραμματεία έδωσε 21.500€ για λειτουργικά (τα οποία ήταν 70.000)και 12.000€ για την αποστολή η οποία στοίχισε 35.000 και καλά που ο 984 βοήθησε με τα εισιτήρια και τα ασφαλιστήρια αλλιώς η 'ασημένια ομάδα' δεν θα είχε πάει ποτέ στο Λουξεμβούργο.
    επιτέλους σταματήστε να είστε αρπαχτικά και οτιδήποτε υπάρχει να το θέλετε μόνο για εσας.
    υπάρχουν και άλλα παιδιά που παίζουν χόκευ, γιατί αν τα άλλα εξαγριωθούν από αυτά που γράφετε δεν παν να είστε αστέρια του NHL χωρίς πρωτάθλημα + 12 άτομα δεν θα αγωνιζόσαστε ποτέ για την ελλάδα.
    και αν νομίζετε ότι θα συνεχίζετε τους εκβιασμούς εμμέσως ή αμέσως και αν καταφέρετε να κάνετε ζημιά και να κλείσετε την ομοσπονδία θα σας τουλουμιάσουν όλοι οι παίχτες γιατί δεν θα ξαναυπάρξει χόκευ στην ελλάδα αν δεν περάσει μία 10ετία.
    μπορείτε όσο θέλετε να βρίζετε τον Πρόεδρο αλλά εάν αυτός δεν έκανε τις προσπάθειες το 2008.2009.2010.2011 που όπως είπατε ξεκίνησε η αναγέννηση του χόκευ το 2008 δεν θα υπήρχαν σήμερα καυγάδες γιατί δεν θα υπήρχε χόκευ.
    σταματήστε λοιπόν τη λάσπη και να λέτε τα πραγματικά στοιχεία και όχι αυτά που εσείς ονειρεύεστε. Εμείς οι υπόλοιποι παίχτες του χόκευ με τη συμπεριφορά σας αυτή στεκόμαστε πιο πολύ δίπλα στο Πρόεδρο και αυτό είναι το μεγάλο λάθος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/4/11 18:25

    Θέλετε να δώσουμε ραντεβού για να τουλουμολιασετε; Όποτε θέλετε μάγκες. Ας δώσουμε ραντεβού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημήτρης Καλύβας11/4/11 19:53

    Κύριε Ανώνυμε, αν θέλετε να μάθετε οτιδήποτε, μπορείτε να με πάρετε τηλέφωνο στο 6974956673. Εμείς ως αθλητές της πρώην Εθνικής και των Ιπταμένων δεν ενοχλήσαμε κανέναν. Μετά το Δεκέμβριο του 2010, τότε που μας έδιωξε ο κ. Χατζηαθανασίου, δεν έχουμε εμφανιστεί πουθενά. Θέλετε χόκευ χωρίς εμάς και θέλετε Εθνική όπως αυτή που αγωνίζεται τώρα στο παγκόσμιο. Κανένα πρόβλημα. Το blog αυτό υπάρχει πολύ πριν αποχωρήσουμε εμείς από την Εθνική. Σε παρακαλώ μην προσπαθείτε να ρίξετε το φταίξιμο της κατάντιας του αθλήματος σε μας. Εμείς προσφέραμε στην Εθνική και κερδίσαμε και μετάλλιο. Δεν είναι αρκετό για να εκτιμήσετε αυτό που καταφέραμε; Το χρήματα που επενδύθηκαν στο άθλημά μας δόθηκαν στην ΕΟΠΑΓ από την ΓΓΑ για ακριβώς αυτό, να επενδυθεί στις προετοιμασίες, να προμηθευτεί υλικό η ομάδα και να μπορεί η Εθνική να φέρει καλά αποτελέσματα. Όπως ακριβώς και έκανε. Τα χρήματα δεν τα έδωσε από τη μεγάλη του τη καρδιά ο Χατζηαθανασίου. Έπρεπε να τα δώσει για να δικαιολογήσει αθλητική δράση. Εμείς μέσω της σελίδας μας www.icehockey.gr έχουμε ευχηθεί καλή επιτυχία στην ομάδα. Πολλές φορές στο παρελθόν έχω δώσει το τηλέφωνό μου για τυχόν απορίες, αλλά ποτέ δεν έχει χτυπήσει. Παρόλο αυτά πολλοί κατηγορούν την Εθνική Ομάδα. Τελικά θέλετε απλά να κατηγορείτε ή θέλετε να μάθετε την αλήθεια;; Ξαναλέω, το τηλέφωνο μου είναι: 6974956673 και δεν κλείνει. Περιμένω τηλέφωνο...... Ευχαριστώ Δημήτρης Καλύβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/4/11 00:32

    kala re c Dimitri den katalavaineis oti grafei o paparas????? Ta idia kai ta idia leei kai grefei edo kai hronia

    Bocca Chatzivailou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/4/11 13:07

    opa opa akoma kai mesa apo to site sas ironia poulate!!!! kai apo edw ta idia.... ta paidia pou paizoun sthn omada den sas ftaine se tpt!!!!!!!!! kai an pistevete oti eseis eiste kaluteroi san omada kai sas adikisan afiste na to diksei to apotelesma alla stamatiste na lete to otidipote twra!!!!! xerete polu kala poso simantko rolo paizei h psixologia twn athlitwn... giati twra ola auta?? afiste tous na teliosoun k meta peite oti thelete!!!!!!!!!!!!!!!

    Αθηνά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/4/11 02:00

    Πρώτον φταίνε και παραφταίνε γιατί συνεργάζονται στενά με τον Παπάρα, δεύτερον δεν έχουν το γνώθι σ' εαυτόν,...ας πούμε,..δεν ξέρω χόκευ,..που πάω??????? τρίτον,...τελείωσε, και έφαγαν 79 άντε από χάλια ψυχολογία να φας 3 παραπάνω, 5, 10, 20 αλλά 79????? Αυτό δεν λέγεται κακή τύχη ή κακή ψυχολογία, αυτό λέγεται....Μ_ _ _ _ _ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget