Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Κύριοι, επτωχεύσαμεν...

Iσολογισμός Π.Κ.Α.Α.Ε. 2009

Το συνημμένο απόσπασμα της Εφημερίδας της Κυβέρνησης αποτελεί την επίσημη έντυπη μορφή του ισολογισμού 2009 του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε., στον οποίο φαίνεται καθαρά πόσα χρήματα χρωστάει έως τις 31.12.2009 η εταιρεία (πάνω από 7 εκατ.) και εφόσον δεν μπόρεσε να "συνεργαστεί" με την ομοσπονδία για να ανοίξει Παγοδρόμιο (στα Άνω Λιόσια μόνο το ειδικό όχημα λείανσης του πάγου - Zamboni ενοικίασε στην Ε.Ο.ΠΑΓ. με 20.000 € για χρονικό διάστημα μικρότερο των 40 ημερών), παρουσίασε ταμειακό έλλειμμα.
Με την ανάγνωση του παραπάνω πίνακα του ισολογισμού και χωρίς να έχει κανείς ειδικές λογιστικές γνώσεις, φαίνεται ξεκάθαρα, ότι η συγκεκριμένη ιδιωτική εταιρεία είναι πλήρως εξαρτώμενη από την συνεργασία της με την Ε.Ο.ΠΑΓ., εφόσον η μοναδική πηγή εσόδων της είναι τα υπερτιμολογημένα και παντελώς παράλογα ενοίκια για την χρήση της παγοπίστας που επιβάλλονται στην Ε.Ο.ΠΑΓ., έτσι ώστε η τελευταία να βρίσκεται πάντοτε υπόχρεη και χρεωμένη στην ιδιωτική επιχείρηση. 
Τέλος, άλλο ένα ενδιαφέρον σημείο που αποδεικνύει την σχέση της αλληλεξάρτησης μεταξύ της ιδιωτικής εταιρείας και της Ομοσπονδίας, είναι ότι τον ισολογισμό της ιδιωτικής επιχείρησης τον υπογράφει ως σύμβουλος ο Γιώργος Παπαδόπουλος, λογιστής της Ε.Ο.ΠΑΓ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget