Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Το "τσαντίρι" και η "χωματερή" του στην οδό Πειραιώς...

Ολόκληρη η περιοχή παραπονιέται για την δυσοσμία που αναδύεται από τη πίσω πλευρά του Παγοδρομίου, τον σκουπιδότοπο στον οποίο έχουν μετατρέψει το οικόπεδο οι άνθρωποι που εκμεταλεύονται το Παγοδρόμιο, αλλά ακόμη και για αρουραίους σε μέγεθος γάτας που κυκλοφορούν στον "λασπότοπο", γίνεται λόγος
Ο πάντα "νόμιμος" κύριος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και ιδιοκτήτης του Παγοδρομίου, μάλλον σε εμάς τους ανθρώπους του blog, τους πρώην αθλητές, τους πρώην υπαλλήλους, τα πρώην μέλη του Δ.Σ. κ.λπ., που δεν του "επιτρέπουν" να συνεχίσει το - κατά την δική του πάντα άποψη - "νομιμότατο λειτούργημά" του, και "κακώς" τον "καρφόνουν" συνεχώς στις διάφορες υπηρεσίες, θα ρήξει πάλι ως συνήθως, όλες τις - καθ' όλα - ανυπόστατες ευθύνες.
Όμως τις πολλαπλές συστάσεις που του έχουν γίνει από διάφορους καταστηματάρχες του διπλανού εμπορικού κέντρου, τους υπευθύνους του Athens Heart, αλλά και τους έντονα διαμαρτηρόμενους - έντρομους πλέον - γείτονες της πέριξ περιοχής, που απ' ότι φιμολογείται έχουν προχωρήσει σε πολλαπλές καταγγελίες στην υγιονομική υπηρεσία της περιοχής και όχι μόνο, φαίνεται πως μάλλον περιτέχνως τις "απαξιεί".

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/3/11 18:42

    ΡΕΕΕΕΕ ....οτι να 'ναι γραφετε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια φωτογραφία ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις! Η φωτογραφία δεν είναι τραβηγμένη από την αυλή μας, αλλά από το πίσω μέρος του Παγοδρομίου στην Πειραιώς, την οποία μας την έστειλαν κάτοικοι της περιοχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget