Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη... τρεις και η κακή του μέρα…


Πριν...


Εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο πραγματοποιείται από πλευράς Χατζηαθανασίου μια χωρίς κανένα προηγούμενο προσπάθεια ασύστολης προπαγάνδας, ψεύδους και παραπληροφόρησης αθλητών, γονέων, πολιτείας και κοινού, ότι δήθεν όλα λειτουργούν σύμφωνα με το νόμο και στην εντέλεια στο Παγοδρόμιο του "Athens Heart". Μάλιστα κάποιοι εκ των συκοφαντών με περισσό θράσος, βιάστηκαν να μας προσκαλέσουν να επισκεφτούμε τα εγκαίνια της καινούργιας σεζόν 2010 - 2011, ακόμη – εφόσον το επιθυμούσαμε – και με τον εισαγγελέα.
Πληροφορηθήκαμε όμως, ότι πριν από λίγες ημέρες – «έσπασε ο διάολος το ποδάρι του» – και πέρασε – όλως τυχαίως – ένα συνεργείο της Πολεοδομίας από την οδό Πειραιώς, κι αποφάσισε να διενεργήσει έναν τυπικό ολιγόλεπτο έλεγχο ρουτίνας. Ζήτησε τα σχέδια της εγκατάστασης και διαπίστωσε – «αν είναι δυνατόν» – σωρεία παρατυπιών και παραβάσεων στο «ιδιωτικό – ομοσπονδιακό τσαντίρι».
Η εγκατάσταση βρέθηκε κατά πολύ μεγαλύτερη απ' ό,τι ορίζει ο νόμος. Ξεκίνησαν εσπευσμένα και άμεσα πυρετώδεις εργασίες προσαρμογής της εγκατάστασης στις οριζόμενες από το νόμο διαστάσεις, μήπως και γλυτώσουν τη βαριά καμπάνα. Οι δύο παγόδες στην είσοδο με τα ταμεία, τα ράφια με τα  παγοπέδιλα, οι πάγκοι, το μηχάνημα αυτόματης πώλησης καφέ, και η κονσόλα του ήχου με την μικροφωνική και το ηχοσύστημα χρειάσθηκε να αφαιρεθούν άμεσα, όπως και ένα μεγάλο κομμάτι από τη πίσω πλευρά της μεγάλης τέντας. Το χάος που επικράτησε ήταν απερίγραπτο. Ήσαν τυχεροί που είχε καλό καιρό, όχι επειδή όλο αυτό το υλικό βρέθηκε εκτεθειμένο, αλλά διότι οι εργάτες πάνω στη βιασύνη τους να ξηλώσουν τις παγόδες και την εξέδρα, ξήλωσαν και παράτησαν το ηλεκτρολογικό υλικό, χωρίς καν να σκεφτούν να κατεβάσουν γενικό.
...Μετά

Κι ενώ ο ίδιος, ως συνήθως, είχε παρανομήσει, εφόσον κανείς δεν τον πίεσε να τοποθετήσει μεγαλύτερη από το επιτρεπόμενο όριο τέντα, να βάλει παγόδες στην είσοδο κ.λπ., επέρριπτε πάλι όλες τις ευθύνες στους πρώην αθλητές της Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου, στο πρώην υπαλληλικό προσωπικό της Ομοσπονδίας, στα πρώην μέλη του Δ.Σ. κ.λπ., γιατί δήθεν τον «κάρφωσαν» στην πολεοδομία!
Κατ’ αυτό τον τρόπο λοιπόν αντιλαμβάνεται ο Χατζηαθανασίου την έννοια της νομιμότητας. Περαστικά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget