Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Οι στατιστικές της "Dream Team"...

Παρακάτω μπορείτε να θαυμάσετε τις στατιστικές της "παρέας των παιδιών" που αυτοαποκαλείται "Εθνική Ομάδα του Χόκεϋ επί Πάγου", η οποία αποφάσισε παντελώς αυθαίρετα, χωρίς την έγκριση κανενός αρμοδίου φορέα (που άλλωστε δεν δικαιούνταν), να μας εκπροσωπήσει με το "έτσι θέλω" στο εξωτερικό.

Τώρα που ολοκληρώθηκε το διεθνές τουρνουά, κατά τη διάρκεια του οποίου διασυρθήκαμε γι' άλλη μία φορά παγκοσμίως και υπάρχουν όλες οι αποδείξεις για του λόγου το αληθές, θα πρέπει το παράνομο Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ., ο ή οι διαχειριστές της "επίσημης" ιστοσελίδας, όπως και οι "υπεύθυνοι" του Χόκεϋ επί Πάγου στην Ελλάδα, να λογοδοτήσουν, στον αθλητικό εισαγγελέα, στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος (Ε.ΦΙ.Π.) της Ε.Ο.Ε., όσο και στην Διεθνή Ομοσπονδία του Χόκεϋ επί Πάγου IIHF. Τέλος, φυσικά θα αντιμετωπίσουν μηνύσεις και αγωγές, που μπορεί ν' αποτελέσουν και το πιο δυνατό χτύπημα εναντίον τους, διότι μπορεί οι δημόσιες υπηρεσίες να κωλυσιεργούν, να εθελοτυφλούν και να μεροληπτούν, όμως η δικαστική οδός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για την απόδοση δικαιοσύνης και τον καταμερισμό των ευθυνών των ενόχων και των ηθικών αυτουργών. 
Player Stats GRE 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget