Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Ενδεικτικά στατιστικά αναγνωσιμότητας της "Αντίστασης"

Η εγκυρότητα και εγκαιρότητα της ιστοσελίδας μας, είναι τέτοια που την καθιστά απαραίτητο μέσο ενημέρωσης ακόμα και γι' αυτούς που ζουν και δημιουργούν τα γεγονότα.

Στο παραπάνω διάγραμμα απεικονίζονται οι προβολές της ιστοσελίδας μας ανά χώρα, κατά την διάρκεια του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Χόκεϋ επί Πάγου της Γ' κατηγορίας που διεξήχθη στην Τουρκία. Για του λόγου το αληθές, όπως μπορεί να δει κανείς, αυτή μάλιστα είναι και η χώρα που κατέλαβε την δεύτερη θέση, με 343 προβολές.
Πιστεύουμε, ότι αποτελέσαμε το μοναδικό ηλεκτρονικό μέσο, που δεν περιορίστηκε στην απλή αναμετάδοση των αποτελεσμάτων των αγώνων της "Εθνικής Ε.Ο.ΠΑΓ.", αλλά μετά από ευσυνείδητη δημοσιογραφική έρευνα, καταφέραμε να ρίξουμε άπλετο φως στα παρασκήνια αυτής της αθλητικής διαπλοκής, που εφαρμόζει την γνωστή ελληνική συνταγή "είμαστε ό,τι δηλώσουμε" ακόμη και σε διεθνείς αγώνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget