Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Το "τσιράκι" του "Scrootch McDuck" και η ανάπτυξη του χόκεϋ επί πάγου όπως την εννοούν εκείνοι...

1. Του αγοράζεις αθλητικό υλικό
2. Τον κάνεις υπάλληλο στο Παγοδρόμιό σου
3. Τον σπρώχνεις για να γίνει "Πρωταθλητής", αλλά βγαίνει με το ζόρι 5ος
4. Επιμένεις να τον σπρώχνεις, αλλά βγαίνει 3ος
5. Διώχνεις την δική σου ομάδα από το δικό σου "Πρωτάθλημα"
6. Ξανασπρώχνεις, αλλά και πάλι βγαίνει 3ος
7. Διώχνεις ολόκληρη την Εθνική Ομάδα για να τον στείλεις στη Ν. Αφρική για σαφάρι

Όπως βλέπετε, μια χαρά τα καταφέρνει την σήμερον ημέρα ένα "τσιράκι". Γιατί άλλωστε να δουλέψει σκληρά για να πάρει επάξια μια θέση στην Εθνική Ομάδα της χώρας; Υπάρχει και πιο εύκολος δρόμος προς την Εθνική, αρκεί να έχεις από κοντά τον "Πρόεδρο"!

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/11 17:06

    Μπράβο Αγγλικά ο Πρόεδρος!!! Ακόμα και τα odoiporika θημήθηκε... Σίγουρα τον κατάλαβαν όλοι οι φίλοι του κύκλου του στο εξωτερικό! Για άλλη μιά φορά μας ανέδειξε ως χώρα! Εύγε Πρόεδρε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/4/11 17:12

    hahahaha... Give me the odiporika and after give me the stoles and after give me the patinia and the mpastounia. They are bad boys that dont like to play on my national team. I dont get epixorigiseis from my minister. IIHF you are not my friend. HAHAHAHAAHA.... karagiozis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Christos Chatziathanassiou
    IIHF suported on 2009 48.000 chf or 31000 e and ministry of sports 32000e total 63000e. the cost was 65000e because the (athlettes) got noy only odiporika but the loss of income for two weeks.... IIHF on 2010 suported 10000chf or 7000e for travel and the same for second place, total 14000e. The extra three days costed 8000e two tickets for Kessidis and adamidis 2000e and the three days delay of come back 4000e.Special matterials for mr kalyvas etc 2000e and extra matterials for rest of the team 6000e.Try to find if it is loss or bennefit as lyers print.....
    Απλά Θεϊκό!!! Α, ρε "Lyers"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Afieromeno ......
    http://www.youtube.com/watch?v=o9Ee4u5uXuw&feature=fvst

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/4/11 19:50

    Το χειρότερο είναι ότι όλα τα προκαλεί ο παπάρας και άλλοι τα πληρώνουν. Έχει φάει του κόσμου τα λεφτά, έχει καταστρέψει το άθλημα, έχει παραμυθιάσει μερικούς (όπως τον Ιωάννου ότι λόγω κάποιας κλίκας δεν ήταν στην Εθνική, αλλά η πραγματικότητα είναι ότι λόγω ικανοτήτων δεν ήταν στην εθνική και όχι τίποτε άλλο). Τώρα θα πάει στο παγκόσμιο, θα διασυρθεί και ο παπάρας θα ρίξει στο φταίξιμο σους αθλητές και στον Μιρέλ που τους διάλεξε. Αν μιλάει με τόση κακία, χυδαιότητα και ειρωνία για αυτούς που ήταν καλοι παίχτες και κέρδισαν μετάλλιο, τι θα πει για τα παιδιά που θα διασυρθούν όταν δεν θα τους έχει πλεόν ανάγκη; Αυτό να σκεφτείτε, γιατί όταν δεν θα σας έχει πλέον ανάγκη θα ακούσετε ακόμα χειρότερα. Αν του χρόνου δεν θα έχουμε εθνική για το παγκόσμιο και το μόνο που θα έχει μείνει είναι το παγοδρόμιο του παπάρα. Και δεν θα παίρνει λεφτά από πουθενά, πόσο νομίζετε ότι θα χρεώνει την ώρα προπόνησης; 200 και 300 Ευρώ; Τότε όμως θα είναι αργά. Σκεφείτε το....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/4/11 20:06

    Τους έχει παραμυθιάσει ότι θα πάμε καλά. Και για κάποιο λόγο το πιστεύουν. Δεν παίζανε στο Πανελλήνιο εναντίον των Ιπτάμενων; Δεν είδαν τα σκορ; Πάντως να σας δώσω μερικά στατιστικά στοιχεία. Στο παιχνίδι Ελλάς – Λουξεμβούργο το 2008 τα σουτ ήταν 29:46 υπέρ του Λουξεμβούργου. Παρόλο αυτά ο αγώνας έληξε 2-2. (Κέρδισε το Λουξεμβούργο στα πέναλτυ). Και ρωτώ, αν η Εθνική του 2008 που ήταν καλή ομάδα δέχτηκε 46 σουτ, πόσα σουτ θα δεχτεί η τωρινή ομάδα; Παρά τα 46 σουτ, η ομάδα δέχτηκε μόνο 2 γκολ. Πόσα γκολ θα δεχτεί η τωρινή ομάδα που στο πανελλήνιο πρωτάθλημα οι τερματοφύλακες τρώνε 15αρες; Οι τερματοφύλακες των Ιπταμένων έχουν δεχτεί 30 γκολ σε 26 αγώνες στα 3 πανελλήνια πρωταθλήματα που έχουν παίξει. Οι 2 τερματοφύλακες της τωρινής Εθνικής (Αλμπατρος- Άβαντες) έχουν δεχτεί 119 γκολ σε 21 αγώνες. Ρε παιδιά…. ΠΟΥ ΠΑΤΕ;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ασχολούνται ρε παιδιά! Απλά το ταξιδάκι τους θέλουν να κάνουν! Αυτή είναι η κατάντια αυτού του κράτους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/11 01:29

    Τι εννοείτε με το αφιερωμένο κ. Ιωάννου; Ότι θα πηδήξετε τις συζύγους μας και θα σκοτώσετε τα παιδία μας και εμάς τους ίδους; Να σε χαίρονται η γυναίκα σου και το παιδί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ILoveIceHockey8/4/11 01:41

    Κ. Ιωάννου, μία μέρα θα το κλείσει το παγοδρόμιο ο χατζηπαπάρας και θα σε πετάξει στο δρόμο. Θα μείνεις άνεργος όπως όταν σε διώξανε από την SΕΑΤ. Τότε όμως κ. Ιωάννου θα μείνεις και εσύ μόνος. Απλά θα έχεις παρέα την ταμπέλα "Το τσιράκι του παπάρα". Καλύτερα να αλλάξεις τρόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Episis afieromeno ....
    http://www.youtube.com/watch?v=9KqxhnW-11A&feature=relmfu

    ithela na ftiaxo ena oraio remix gia party sas alla distihos den prolavaino ! ''Fevgo avrio gia safari'' ! Ta perastika mou....

    PS : Grapste oti thelete gia mena , vgalte stin fora oles tis fantastikes lamogies pou eho kanei kai ola ta fantastika lefta pou eho parei apo tin omospondia pagodromion , eite gia iliko prosopiko (edo gelao ), eite se xrima zesto sto heri . Ego koitao ton eafto mou ston kathrepti kathe mera kai den ntrepomai ! Sas eho xanapei kai sto parelthon ...kante tin aftokritiki sas !
    Kai pali ...TA PERASTIKA MOU !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/4/11 09:49

    Όπως είπε ο προηγούμενο φίλος. Να σε χαίρετε η γυναίκα σου και το παιδί σου. Να σε χαίρετε και ο κ. Ντουμιτράκε που επέτρεψε τέτοια άτομα στην εθνική ομάδα (εδώ γελάμε) αφού δεν τον επέλεξε αλλά του τον επέβαλε ο παπάρας (ο κ. Ιωάννου κάποτε φώναζε για αξιοκρατία). Ο άνθρωπος είναι τόσο χαζός που όταν όλα τα πυρά ήταν κατά του παπάρα μπήκε μπροστά για να τον σώσει. Εγώ προτείνω στο blog να βάλετε πρώτο θέμα αυτή την ανάρτηση του Ιωάννου. Να σταλεί και στην ΓΓΑ για να δουν όλοι τους «αθλητές» που στέλνουμε να μας εκπροσωπήσουν στο εξωτερικό και να φορέσουν το εθνόσημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι λε ρε κάμποσε! Όλες οι αναρτήσεις με ακράδαντα στοιχεία, για σένα αποτελούν φανταστικές λαμογιές, ενώ εσύ όλο απειλές και αφιερωσούλες μου είσαι! Πρόσεξε μη σκίσεις κανένα καλσόν εκεί που θα πας! Όταν γυρίσεις με κατεβασμένα τ' αυτιά σαν τη βρεγμένη γάτα, τότε θα περάσουμε το βραδάκι κατά τις 10 από το παγοδρόμιο, όλοι μαζί για να μας απαυτώσεις, ανώμαλε!!! Για να έχεις και επιλογή!!! Καραγκιόζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/4/11 10:02

    Ο κλασικός αποτυχημένος νέο-Έλληνας. Να καταστρέψει ότι έχουν χτίσει οι άλλοι. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί η Ελλάδα έχει φτάσει στον πάτο. Αφού υπάρχουν τέτοια άτομα που ζουν εδώ. Συγχαρητήρια κ. Ιωάννου, αλλά μην ξεχνάτε ότι τους αγώνες στο παγκόσμιο δεν μπορείτε να τους κερδίσετε ούτε με τις καταγγελίες, αλλά ούτε με το σπρώξιμο του παπάρα. Όλοι ξέρουν γιατί μπήκες στην ομάδα. Όταν θα διασυρθείς, που θα διασυρθείς, το σχόλιό σου αυτό θα γίνει η σημαία όλων. Πηγαίνετε τώρα για σαφάρι κ. Ιωάννου, έτσι κι’αλλιως μόνο για το τσίρκο είσαστε δεν είσαστε για αθλητισμό. “Slow-Motion Ioannou”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Mono afta lete ? Ela re paidia ....peite kai ta alla !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/4/11 10:13

    Ρε παιδιά ο άνθρωπος είναι άρρωστος και καθυστερημένος. Δεν εξηγείται διαφορετικά που λέει ότι είναι επαγγελματίας αθλητής και η ομάδα του είναι επαγγελματική ομάδα. Είναι απλά χαζός. Δεν φταίει αυτός. Άντε τράβα τώρα για σαφάρι, αλλά πριν πας βάλε λίγη βαζελίνη για να μην πονάς. Είσαι μεγάλος καραγκιόζης ο άνθρωπος. Έλεος. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε Γιάννη εξήγησε μου αν θες κάτι.
    Τι μεσολάβησε από τα

    ●"τον πούστη τον παπάρα που μας καταστρέφει το άθλημα μαζί με το τσιράκι του τον Καλύβα"
    ●"τον πούστη(ξαναμανά) τον παπάρα που με τις λαμογιές του και τους γνωστούς του μας ακύρωσε την δημιουργία του παγοδρομίου στην Κηφησίας (δίπλα στην Microsoft)"
    ●"http://www.avanteshockey.com/content.php?id=119"
    ●το ότι πρέπει όλοι να μαζευτούμε κατά του παπάρα,
    ●"προσεχέ τον (εννοείται ποιον) είναι επικίνδυνος"
    έως του ανδρείκελου το οποίο έχεις καταντήσει?

    Τι σκατά σε έχει δεμένο με κανένα φόνο και έγινες μαριονέτα του και υπάλληλος του???
    Και άντε πάει στο διάολο το υπάλληλος.
    Ανάγκη είχες από δουλειά, μεγάλος είσαι τι άλλο να κάνεις, αυτό βρήκες, πήγες.

    Από εκεί που ήταν ο καταστροφέας των πάντων, τώρα πώς έγινε ο λυτρωτής του Hockey???

    Αν θες απαντάς.


    ΥΓ: Πάντως δεν γίνεται να λένε 500 ότι κάτι βρομάει και 10 να λένε ότι μοσχομυρίζει...κάτι φταίει στη μύτη σας παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος9/4/11 03:07

    Παγώνη,εσύ τουλάχιστον δεν πρέπει να μιλάς,οχι μόνο γιατί δεν ξέρεις χόκευ,αλλά είσαι χρόνια εξω και μιλάς μόνο από κόμπλεξ.Αλήθεια πότε απέκτησες ζήτουλα λεφτά να γίνεις επιχειρηματίας παγοδρομίου στήν Κηφησίας και πώς ξέρεις ποιός το σταμάτησε? έτσι σου είπε αυτός πού δεν έκανε το παγοδρόμιο στο ΟΑΚΑ γιατί ζήταγε τα διπλά και προκαταβολή? Πάντως απο γνώση κοστολογίων
    για τίς δουλειές των άλλων είστε σούπα.....
    Ο υποκλοπέας δεν είδε καλα η λέει σκόπιμα ψέματα για να σας φτιάχνει και να σας χρησιμοποιοί σκλαβάκια.....Αλλά πές μας πώς το τσιράκη ο Καλύβας πού πήγαινε και αυτός τζάμπα ταξείδια ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΖΥ σε βάρος του χρήματος της ΕΟΠΑΓ όπως κυκλοφορεί στην πιάτσα,και μέχρι χθές είχε και προσωπικά τζάμπα υλικό όπως άκουσα οτι θα βγεί στον αέρα τα χάλασε ?.......Περιμένω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ρε το χετε χάσει τελείως; Αυτά που έγραψα είναι λόγια του Ιωάννου όταν δεν ήταν υπάλληλος αλλά πολέμιος.
    Ποιο ακριβώς είναι το κόμπλεξ μου ρε ομορφοπαιδο;
    Για τα ταξίδια του Jimmy και το υλικό δεν ξέρω, δεν μπορώ να μιλήσω.
    Στο hockey δεν μπορώ να πω ότι είμαι και παιχταρας, έχεις ένα δίκιο. Χάλι μαύρο μπορώ να πω καλύτερα. Αλλά είναι που το γουστάρω το γαμημενο. Σαν φίλαθλος λοιπόν έχω άποψη και δεν μπορώ παρά να την εκφράζω. Και κάνω και ερωτήσεις. Ας απαντήσουν και οι δυο πλευρές με επιχειρήματα. Είναι τόσο δύσκολο πια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δημήτρης Καλύβας11/4/11 10:39

    Επειδή όλα έχουν τα όρια τους. Όταν πήγαινα ως σύνεδρος της ΕΟΠΑΓ και αποφάσιζα να πάρω μαζί μου το έτερο μου ήμισυ, κάλυπτα όλα τα έξοδα εγώ. Η ΕΟΠΑΓ μου έκλεινε μονόκλινο δωμάτιο αλλά εγώ κάλυπτα τη διαφορά για να το κάνω δίκλινο. Ποτέ δε ζήτησα να μου πληρώσει ή να μου καλύψει κάτι. Τα αεροπορικά εισιτήρια τα πλήρωνα εγώ και δεν ζήτησα ούτε ένα ευρώ για τα καθημερινά έξοδα όταν άλλοι που έρχονταν μαζί έπαιρναν πίσω ακόμα τους καφέδες. Δε θα δεχτώ για λόγους εντυπωσιασμού να με κατηγορούν με ψευδή στοιχεία για πράγματα που δεν έχω κάνει και χειρότερο από όλα να μπλέκουν μέσα σε αυτό τα αγαπημένα μου πρόσωπα.
    Όσον αφορά το υλικό εκτός από τις καλαμίδες, αγκωνίδες και τον θώρακα που μου δόθηκε από την Ομοσπονδία το 2006, όλα τα υπόλοιπα τα έχω πληρώσει ο ίδιος. Το 2010 συγκεκριμένα πλήρωσα 1.700 Ευρώ με την πιστωτική μου κάρτα (έχω την απόδειξη) για υλικό που αγοράστηκε από την αποθήκη στην Σουηδία για αθλητές της Εθνικής επειδή ο Χατζηαθανασίου δεν ήθελε να πληρώσει. Δεν είχα καμία υποχρέωση να το κάνω. Επίσης το 2010 πλήρωσα 80 Ευρώ για το κύπελλο που Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που επίσης ο κ. Χατζηαθανασίου δεν ήθελε να πληρώσει. Επίσης δεν είχα καμία υποχρέωση να το κάνω. Τα χρήματα για το υλικό μου δόθηκε πίσω μετά από 3 μήνες, ενώ τα χρήματα για το κύπελλο δε μου δόθηκαν πίσω ποτέ. Τα καινούργια μου πατίνια και όλη η υπόλοιπη στολή, εκτός φυσικά από αυτά που αγόρασα ο ίδιος, τα επέστρεψα πριν από 1 μήνα όταν που τα ζήτησε πίσω ο κ. Χατζηαθανασίου.
    Θα δεχτώ τα πάντα, αλλά όχι ψέματα και κατηγορίες χωρίς αποδείξεις μόνο και μόνο για λόγους εντυπωσιασμό, ειδικά όταν αφορούν τα αγαπημένα μου πρόσωπα..
    Έχω ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο μου και έχει έρθει σε επαφή με το ηλεκτρονικό έγκλημα για να βρεθεί αυτός που ανάρτησε αυτά τα ψεύδη. Σου δίνω κ. Ανώνυμε προθεσμία μέχρι το τέλος της ημέρας για να κατεβάσετε τις ψευδή κατηγορίες αλλιώς να κινηθώ νομικά εναντίον σας. Και μη νομίζετε ότι δε θα σας βρω. Μη θεωρείτε ότι μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από την ανωνυμία. Να σκεφτείτε κ. Ανώνυμε πραγματικά αν αξίζει να με κατηγορείτε για πράγματα που δεν έχω κάνει μόνο και μόνο για να καλύπτετε τον κ. Χατζηαθανασίου.
    Προθεσμία μέχρι το τέλος της ημέρας να κατεβάσετε την ανάρτηση σας κ. Ανώνυμε, μετά θα τα πούμε στα δικαστήρια.
    Δε θα απαντήσω τίποτε άλλο μετά από την ανάρτηση μου αυτή. Όποιος έχει αμφιβολίες για οτιδήποτε, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6974956673. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κύριε Καλύβα, ασφαλώς γνωρίζουμε ότι όλα αυτά που αναγράφονται από τον συγκεκριμένο "ανώνυμο - αναγνώστη" ως σχόλιο στο δικό μας blog, αποτελούν συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον εσάς, της συντρόφου σας και πολλών άλλων ανθρώπων, που σχετίζονται με τα αθλήματα των παγοδρομιών. Η απόφασή σας να κινηθείτε νομικά εναντίον του συγκεκριμένου "αναγνώστη", μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και είμαστε πρόθυμη να σας παρέχουμε κάθε δυνατή βοήθεια και να σας συμπαρασταθούμε στον δικαστικό σας αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος23/4/11 08:35

    REEEEEE eiste pantelos ilithioi ? Ti einai afta re kalyva pou grafeis ? Poio dikigoro kai pio ilektroniko eglima mas les ? Kane mas tin hari kai kane minisi se kapoion apo tous anonimous .se prokaloume ! na doume poios tha klapsei meta .esi , o go pens , o ice hockey 77 , o greek sucks , o anonimos , o kolokotronis , i bouboulina .....poios ?! kanto se parakalo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget