Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Φέρτε πίσω τις σωβρακοφανέλες...

Epistrofi Ylikou

Το υλικό στο οποίο αναφέρεται στο παραπάνω έγγραφο η άνευ διοικήσεως Ομοσπονδία αγοράστηκε το 2006 από αποθήκη στο Brno της Τσεχίας σε τιμές αποθήκης.
Οι περισσότεροι αθλητές της Εθνικής Ομάδας έχουν αγοράσει μόνοι τους μερικά κομμάτια (όπως κράνη και visor) επειδή της ομοσπονδίας ήταν κακής ποιότητας και ποτέ δεν ζήτησαν από την τελευταία να τους επιστραφούν τα χρήματά τους.
Ένα μεγάλο μέρος του υλικού αυτού (παντελόνια, γάντια κ.λπ.) δόθηκαν σε μερικά παιδιά το 2008 στα γραφεία της Ομοσπονδίας και το 2009 στα Άνω Λιόσια όταν η Ομοσπονδία χάριζε ανεξέλεγκτα αθλητικό υλικό σε όλους, ανεξαρτήτως αν ήσαν αθλητές εθνικής ομάδας ή αθλητές συλλόγων, αν ξέρουν να παίζουν ή δεν παίζουν χόκευ.
Ο Χατζηαθανασίου ως "ειδήμων - ειδικός" με το διαπεραστικό X-Ray βλέμμα του Superman, φυσικό είναι να μπορεί να δει μέσα από την φανέλα και τις κάλτσες του κάθε αθλητή, για να διαπιστώσει ότι το αθλητικό υλικό βρίσκεται εν έτη 2011 σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση, τ' οποίο θα πρέπει να επιστραφεί στην ομοσπονδία, εφόσον αποτελεί περιουσιακό της στοιχείο... Από την στιγμή που η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού άρει την Αθλητική Αναγνώριση της εν λόγω ομοσπονδίας, όλα τα περιουσιακά της στοιχεία περιέρχονται στην πολιτεία, δηλαδή στη Γ.Γ.Α.

Άρα το βασικό μέλημα του "κατά φαντασίαν" Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ. δεν είναι να περισυλλέξει το παλαιό και ακατάλληλο πια - λόγω πολυκαιρίας και φθοράς - αθλητικό υλικό, αλλά να προλάβει μέχρι την προσεχή άρση της αθλητικής αναγνώρισης της ομοσπονδίας "ν' αρπάξει" ό,τι προλάβει, ζητώντας ουσιαστικά από τον κάθε αθλητή να του εμβάσει στον λογαριασμό της Ομοσπονδίας 1.000 € για την στολή του παίκτη και 1.500 € για την στολή του τερματοφύλακα.
Φυσικά ο κ. "Scrootch McDuck" των Παγοδρομιών ξέχασε να αφαιρέσει από τους "πρώην" αθλητές της Εθνικής Ομάδας τα χρήματα που έχουν ξοδέψει από τις τσέπες τους, για τα εισιτήρια και τα ασφάλιστρα του περασμένου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.
Έτσι βγάζει κανείς από τη μύγα ξύγκι, όπως λέει και ο σοφός μας λαός.


Υ.Γ.: Τελικά τον "Γιώργο" τον ρώτησε; Αν ναι, τι του απάντησε;

14 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/11 21:59

    Επειδή και εγώ ήθελα υλικό σας πληροφορώ οτι το υλικό είναι 2008-9 και παραγγέλθηκε απο τους παίκτες της πρώην εθνικής τα δε πλαστικά για τα κράνη ειδικη παραγγελία ήρθαν Μάρτιο 2009 .Ξέρω οτι κανένας παίκτης δεν πλήρωσε ούτε 1 ευρω για εισητήρια και ασφάλιστρα και είσθε αισχροί συκοφάντες.Αποδείξτε σε μας ποιός πλήρωσε 1 ευρω για το Λουξεμβούργο 2010.Αλλά είστε κότες και δεν θα το δημοσιεύσετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/11 22:02

    apo oti akousa o giorgos itan o Kalyvas ton iptamenon pou enimerothike san arxigos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σωστή διατύπωση κανονικά δεν θα ήταν: "... απο τον ΠΡΏΗΝ ΑΡΧΗΓΌ της Εθνικής..." και όχι "...από τον αρχηγό της ΠΡΩΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ...";;;;;
    Υπάρχει πρωην και νυν Εθνική ομάδα;
    Συγχαρητήρια για το συντακτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος6/4/11 00:16

    Άρα για να καταλάβω κ. Ανώμυμε (παπάρα), εσύ δηλαδή συμφωνείς να πληρώσουν τα παιδιά 1000 Ευρώ ο καθένας; Το υλικό παραγγελθηκε (και σύντομα θα ανεβεί και το τιμολόγιο της παρραγγελίας για να το ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ) το 2006!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ φίλε Νίκο, το σωστότερο όλων για να μη μπερδευόμαστε θα ήταν μάλλον: "από τον πρώην αρχηγό, της πρώην Εθνικής"!!! χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/4/11 09:24

    Υλικο οπως : θωρακες , επιαγκωνηδες , επικαλαμηδες ειναι οντως αγορασμενα το 2006 . Το 2009 απο Σουηδια αγοραστηκαν : παντελονια reebok , γαντια bauer , μπαστουνια bauer , κρανη bauer , πατινια bauer kai visors .Επισης προπονητικες φανελες διαφορων χρωματων για τις αναγκες τις εθνικης . Πληρη στολη καινουργια τερματοφυλακα για τον κο Πλουτση μιας και η προηγουμενη εκλαπει .
    Σημασια δεν εχει ποιος τα παραγγειλε ...ποιος τα πληρωσε εχει σημασια ! Δεν νομιζω οτι καποιος απο τους πρωην τησ εθνικης εδωσε και μια δεκαρα τσακιστη , οχι μονο για τον εξοπλισμο τους που σαφως και δεν επρεπε να πληρωσουν , αλλα και για τιποτε αλλο οπως αναγραφετε παραπανω στα διαφορα post σας ! Παρ'ολα αυτα ομως παρανομως κρατουνται στις αποθηκες τους ! Οπως ειπατε και εσεις κυριοι της διαφθορας αυτο το υλικο ανηκει στην ΓΓΑ . Εχουν οι κυριοι αυτοι καποιο εγγραφο παραχωρησης του εν λογω υλικου απο την ΓΓΑ ?
    Θα θελαμε επισης να μας ενημερωσετε τον λογο που ο κυριος Αδαμιδης Γ . δεν συμμετειχε περσι στην εθνικη ομαδα . Φημες λενε οτι του ζητηθηκε να πληρωσει το εισητηριο του .Αν η ομοσπονδια καλυψε τα εξοδα των αθλητων για την αποστολη του Λουξεμβουργου , καλυψε τα εξοδα για τους λοιπους παρατρεχαμενους (παιδια , συζυγους , συνοδους , εκπροσωπους του γυναικειου χοκευ ????? , τερματοφυλακα με σπασμενο χερι κτλ ) πως δεν καλυψε τα εξοδα του κου Αδαμιδη Γ . Ποιος ζητησε το ποσο απο τον κο Αδαμιδη . Πως μπορειτε λοιπον να μιλατε για τα παιδια της εθνικης του 2011 οτι πανε για τουρισμο οταν 6 ατομα που ανηκαν στο συγγενικο και λοιπο φιλικο περιβαλλον των πρωην , ακολουθησαν την αποστολη χωρις να πληρωσουν ?
    Το να ανεβαζετε οτι θελετε δεν νομιζω οτι σας τιμα ! Να ξερετε ομως οτι παντα θα υπαρχει αντιλογος . Το μονο που κανετε ειναι να παραπληροφορειστε μεταξυ σας και να γραφετε οτι να'ναι απλα για να γραψετε .Συντομα και παλι κοντα σας .

    Υ.Σ : Kε Παγωνη , εσεις τον εξοπλισμο που πηρατε το 2009 στα Λιοσσια δεν θα τον φερετε πισω ? Η ,ηπως και εσεις τον αγορασατε μονο σας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος6/4/11 10:33

    Ο Αδαμίδης έπρεπε να πληρώσει επειδή ο παπάρας έδωσε στους "πρώην" την επιλογή, ή ο Μαλάμας θα μπει στην ομάδα ή δεν έρχεται ο Αδαμίδης. Έγινε μάχη μέχρι τελευταία στιγμή για να μπει ο Αδαμίδης και τα κατάφεραν τελευταία στιγμή αλλά τα εισιτήρια είχαν βγει και ο παπαρας ενημέρωσε τον Αδαμίδη οτι μόνο αν πληρώσει μπορεί να έρθει. Όσον αφορά τους υπόλοιπους που λέτε, ΟΛΟΙ πλήρωσαν τα δικά τους έξοδα, ο μόνος λόγος που ήταν στη λίστα ήταν να έχουν κάρτα εισόδου στο παγοδρόμιο για να μην πληρώνουν είσοδο. Όσον αφορά τον τερματοφύλακα με το σπασμένο χέρι.... Ο ΜΟΙΡΑΣΓΕΤΗΣ ΗΤΑΝ, που τον έχετε φέτος στην Εθνική. Τουλάχιτον ρε παπαρα αυτοί που ήταν πέρυσι ήξεραν όλοι να πατινάρουν. Σε 5 μέρες αρχίζει η τσόντα.... και τότε... ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΠΛΕΝΕΙ! Σε λίγες μέρες να ανεβούν τιμολόγια που θα δείξουν πόσα έχουν πληρώσει οι αθλητές τα προηγούμενα χρόνια από την τσέπη τους. Σα δε ντρέπεσαι......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος6/4/11 10:41

    Τα 6 άτομα που ακολουθούν, που δεν είναι 6 (από την ομάδα του 2010 μόνο 2 πάμε, αλλά ας πούμε ότι είναι 6, πάνε για ΤΟΥΡΙΣΜΟ! Τουρισμό στο Cape Town! Θέλω να δω τι θα λές ρε ελεεινέ όταν θα φάτε 30. Σε ποιον θα ρίξεις το φταίξιμο; Στην ομάδα του 2010; Στους υπαλλήλους; Στο blog αυτό; Στον Πανγώνη; Στον εξοπλισμό; Στη ζέστη; Στην ελλειπή προετοιμασία; (Απο Οκτώβρη παίζετε). Σε τι; Συνεχισε έτσι και στο τέλος θα ντρέπεσαι να δείξεις τα μούτρα σου. Συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για ποιο λόγο άραγε η ομοσπονδία παραχώρησε σε αθλητές συλλόγων αθλητικό υλικό; Τα Σωματεία τους δεν θα έπρεπε να ασχοληθούν με το αθλητικό υλικό των ομάδων τους; Η Ομοσπονδία έχει υποχρέωση μονάχα απέναντι στους αθλητές των Εθνικών Ομάδων!!! Η κίνηση αυτή έγινε όμως, για να ρίξει κάποιος "κύριος" στάχτη στα μάτια των υπηρεσιών της Γ.Γ.Α., για να μη φανεί ότι τα Σωματεία που αποτελούν την Ομοσπονδία είναι στην πραγματικότητα "μαϊμού - σωματεία". Τι σχέση έχει ο κάθε Χ - Ψ αθλητής σωματείου να λαμβάνει αθλητικό υλικό από την ομοσπονδία, εφόσον δεν είναι αθλητής της Εθνικής Ομάδας;
    Κι εάν δεν γινόταν αυτή η κίνηση να δοθούν σε αθλητές συλλόγων αθλητικό υλικό, θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί το "Χατζηαθανάσιο Πρωτάθλημα"; Φυσικά και ΟΧΙ! Εφόσον τα "αμιγώς παγοδρομικά σωματεία" της Ομοσπονδίας υπάρχουν μονάχα στα χαρτιά και πουθενά αλλού!
    Η πάγια θέση μας ως blog είναι: Το αθλητικό υλικό της Εθνικής Ομάδος το οποίο είναι αγορασμένο από την Ομοσπονδία και έχει παραχωρηθεί σε αθλητές της Εθνικής Ομάδος, που για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορούν ή δεν θέλουν να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ν. Αφρική, θα πρέπει αναμφισβήτητα να επιστραφεί, εφόσον αποτελεί υλικό του ελληνικού δημοσίου, και σε περίπτωση που θα αρθεί η αθλητική αναγνώριση της Ομοσπονδίας θα περιέλθουν όλα στη Γ.Γ.Α.
    Άλλωστε εάν είναι παλιά, φθαρμένα και κατεστραμμένα, για πιο λόγο να τα κατακρατούν.
    Επίσης έχουμε τονίσει πολλές φορές πως όλες τις αναρτήσεις μας τις ανεβάζουμε για λόγους καλύτερης ενημέρωσης των αναγνωστών μας, πράγμα που δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε ή διαφωνούμε απόλυτα με τις απόψεις των αρθρογράφων και των φίλων αναγνωστών που μας αποστέλλουν άρθρα, στοιχεία και φωτογραφικό υλικό. Βάσει των στοιχείων που αναρτούμε, πιστεύουμε πως διευκολύνουμε τους αναγνώστες μας για σωστότερη κρίση, μέσω μιας όσο το δυνατόν πληρέστερης ενημέρωσης.
    Για να λήξει το συγκεκριμένο θέμα με την πρώην και την νυν - την παλιά και νέα Εθνική Ομάδα, ας βγει για το καλό όλων των ενδιαφερόμενων πλευρών κάποιος από τους "πρώην" αθλητές της Εθνικής Ομάδας και να πει: Εγώ ξόδεψα τόσα, ή έστω συνολικά σαν ομάδα ξοδέψαμε τόσα από χρήματα δικά μας. Ή να μας πει: Τα χρήματα που έβαλε η Ομοσπονδία ήσαν τόσα και τα χρήματα που καταβάλαμε εμείς ήσαν τόσα.
    Πρέπει όμως να καταλάβουν οι φίλοι αναγνώστες, ότι τα δήθεν πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας αυτής ποτέ δεν υπήρξαν επίσημα και ποτέ δεν τηρούσαν το γράμμα του αθλητικού νόμου και πάντοτε διεξάγονταν χωρίς την επίσημη έγκριση της Περιφέρειας και της αθλητικής ηγεσίας του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι ακριβώς εξοπλισμό πήρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος6/4/11 14:36

    Αντί να είσαι ευγνώμων που κάποια παιδιά θυσίασαν χρόνο, χρήμα, σωματική ακεραιότητα, και πολλά άλλα, και αντί να λες ευχαριστώ και να εκτιμάς αυτά που πέτυχαν, προσπαθείς να σπιλώσεις το όνομά τους και την υπόληψή τους κατηγορώντας τους με ψέματα, αερολογίες και ανακρίβειες. Το μόνο κακό τους ήταν που με τις νίκες τους σε κράτησαν (τον παπάρα) ζωντανό. Ναι είχαν οφέλη από την Ομοσπονδία, αλλά θεωρώ ότι με τις νίκες τους και την απόδοση τους έδωσαν πολύ παραπάνω από ότι πήραν. Δεν πήραν τίποτα που δεν είχε πάρει προηγουμένως η ΕΟΠΑΓ από την ΓΓΑ. Όταν ο παπάρας παίρνει 50.000 Ευρώ για αγορά υλικού, είναι αμαρτία αν τα παιδιά ζητήσουν πατίνια; Αφού τα λεφτά τα έχει πάρει και σίγουρα θα βρει τρόπο να αποδείξει ότι τα ξόδεψε, είτε με υπερ-τιμολογήσεις, είτε με δραστηριότης που δεν έγιναν ποτέ. Τα παιδιά απλά προσπάθησαν να φέρουν καλά αποτελέσματα με τα λίγα που είχαν. (το 2009 η προετοιμασία της Εθνικής έγινε στο Copa Copana – που είχε καράβι στη μέση - χωρίς τέρματα. Αυτό το ξέρει κανείς; Τον ενδιαφέρει; Και ξαναλέω, θεωρώ ότι με τις νίκες τους και την απόδοση τους έδωσαν πολύ παραπάνω από ότι πήραν. Ακούστηκε η Ελλάδα στο παγκόσμιο χόκεϋ και πάλι. Έγινε η χώρα μας, η Εθνική μας Ομάδα και το Ελληνικό Χόκεϋ βασικό θέμα στο iihf.com τουλάχιστον 5 φορές. Είχαμε φωνή στα παγκόσμια συνέδρια και το άθλημά μας είχε οφέλη, είτε από την ΓΓΑ, είτε από την παγκόσμια ομοσπονδία. Το ότι δεν επενδύθηκε τίποτα στο άθλημα και παρόλο που η ΕΟΠΑΓ έχει πάρει περίπου 3 Εκατομμύρια Ευρώ σε 5 χρόνια και παρόλο αυτά δεν υπάρχει παγοδρόμιο στην Ελλάδα, δεν φταίνε ούτε οι αθλητές, ούτε οι υπάλληλοι, ούτε οι γονείς, ούτε οι προπονητές, ούτε κανένας, αυτός που φταίει είναι ένας και μοναδικός: ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΗΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ. Θα πω κάτι που έχει ειπωθεί πολλές φορές, σας αρέσει που λέτε στους φίλους σας ότι ασχολείστε με το Χόκεϊ και σας ρωτούν: «Υπάρχει Χόκεϋ στην Ελλάδα;»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/4/11 16:15

    Και από ότι είδες παπαράκο και σε νεότερη ανάρτηση του blog, σου έβγαλαν και 22.000 Ευρώ με την 4η και 2η θέση. Είδες πόσο καθίκι είσαι; Αυτά τα ήξερες, ενώ οι αθλητές δεν τα ήξεραν (γνώριζαν ότι κάτι παίρνεις αλλά τους παραμύθιαζες ότι είναι πολύ μικρό ποσό και δεν φτάνει για τίποτα). 22.000 Ευρώ, ότι πρέπει για να πληρώσεις τις προπονήσεις τους στο Athens Heart. Άλλα αντί αυτού σκέφτηκες να τα τσεπώσεις τα λεφτά και να τους βάλεις να σε πληρώσουν. Φυλακή που θέλεις ρε απατεώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος7/4/11 02:29

    Ζήτησα και πήρα φωτοκόπιες των τιμολογίων των υλικών και ποιοί και πόσα πήραν.Θα αναρτηθούν και τότε θα πέσει γέλιο για την ξεφτίλα των [αρθρογράφων]πού όλα τα κάνουν για το καλό [κακό] του χόκευ που δεν ασχολούνται....Επίσης ΜΕ υπογραφή και φωτοτυπίες των επιταγών για τα οδοιπιορικά,τις αποζημιώσεις,τις παλαιές προετοιμασίες για να μην το παίζουν ήρωες αυτοί που προτιμούν να δώσουν τα ευρω για μπύρες αλλά οχι για το αθλημα που αγαπούν,γιατί αυτό πρέπει κάποιος άλλος να τούς το πληρώνει γιατί αυτοί είναι μάγκες....
    Και επειδή σαν κότες δεν θα το δημοσιεύσετε,θα σταλεί σε face book για να το δούν ΟΛΟΙ.Αλλά όλα αυτά γιατί δεν τα έλεγαν ποτέ[άρα ηταν συνεργοί] και τα λένε παραποιημένα τώρα?Πολύ κόμπλεξ και κακία ραγάδες...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος10/4/11 21:06

    einai entyposiako oti oloi xeroume otan grafei o Proedros...oti einai Aftos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget