Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο "Πρόεδρος" ο καλοπληρωτής...

Προσπάθεια για ώρες
Τα λόγια περιττεύουν! Το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. (η εταιρεία του Χατζηαθανασίου) επικοινωνεί απευθείας με τους αθλητές των "Ιπταμένων" (όπου προεδρεύει ο Χατζηαθανασίου), για να τους ζητήσει τα υπόλοιπα χρήματα, εφόσον ο Πρόεδρος του Σωματείου, έχει καταβάλει ήδη 1.000 € και έχει πάρει μάλιστα και απόδειξη!!! Μία υπόθεση με πολύ σασπένς, ειδική για το Σ.Δ.Ο.Ε.

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος29/4/11 02:02

    Λέει συνέχεια οτι δε θέλουν τα παιδιά να πληρώσουμε και ότι μόνο αυτός πληρώνει... κλπ. Το θέμα είναι οτι τα παιδιά δεν θέλανε να πληρώσουν για να αγωνιστούν στην Εθνική. Θεωρούν ότι με τα 15.000 Ευρώ που πήρε ο Χατζηαθανασίου από το ασημένιο μετάλλιο και το γεγονός ότι έχουν προσφέρει..... ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΛΕΦΤΑ. Θα έπρεπε να ΣΚΙΣΤΕΙ αυτός και ΟΛΑ τα μέλη της Ομοσπονδίας για να βρεθούν χορηγούς για την Εθνική Ομάδα ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα για ακόμα ένα μετάλλιο. Αυτό κάνουν οι Ομοσπονδίες και οι πρόεδροι που ενδιαφέρονται πραγματικά για το άθλημά τους και τους αθλητές. Δεν λένε στους αθλητές: «ή πληρώνετε ή θα σας κόψω το άθλημα!»

    Η αλληλογραφία είναι μεταξύ του κ. Καλύβα και του «ιδιοκτήτη» του Παγοδρομικού Κέντρου που ξεκίνησε στις 17 Ιανουαρίου και σταμάτησε στις 3 Φλεβάρη, σχεδόν 3 βδομάδες προσπάθειας για να κάνουν τα παιδιά των Ιπταμένων που εδιώχθησαν από τον απατεώνα Χατζη-παπάρα, μερικές ώρες προπόνησης ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ αλλά που τελικά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ Ο Κ. ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ επειδή ζήταγε 200 Ευρώ!!!! Αυτός που τώρα δηλώνει ότι κάλεσε όλα τα παιδιά. κλπ. Διαβάστε προσεκτικά τις δικαιολογίες που δίνει ο «Αρμακόλας». Ότι δήθεν περιμένει από το Γενάρη για ώρες προπόνησης της «Εθνικής Ομάδας» που ξεκίνησε τελικά στις 3 Μαρτίου προετοιμασία και άλλες τέτοιες μπούρδες. Αν πραγματικά ήθελε να αφήσει τους πρωταθλητές Ελλάδος, δεν θα τους άφηνε με 100 Ευρώ;;;; Απλά το σχέδιο του παπάρα είναι ΑΠΛΟ: ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ. ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ: “…αλλά δεν σκεφτήκατε ότι εάν την κλείσει και φύγει από τις Διεθνείς δεν θα ξαναγίνει Ομοσπονδία αν δεν υπάρχει τεράστιο Ολυμπιακό παγοδρόμιο, 10 χρόνια και βάλε….”

    ΟΛΟΙ ξέρουν ότι το παγοδρόμιο είναι του παπάρα.. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ!

    Εσείς, αν ήσασταν αθλητές της Εθνικής που έφερε τη μεγαλύτερη διάκριση της χώρας στο άθλημα του Χόκευ, χωρίς υποδομές και με συνεχή πόλεμο από την Ομοσπονδία και τον ίδιο τον Πρόεδρο, και δεχόσασταν τέτοια αντιμετώπιση από τον παπάρα.. Θα πηγαίνατε να αγωνιστείτε στο παγκόσμιο????

    Είναι καιρός να ξυπνήσουν όλοι και να γυρίσουν την πλάτη στον απατεώνα που λέγετε ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ!

    Οι αθλητές δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν, όπως πλήρωναν 3 μήνες προπόνηση στο Copa Copana (70 Ευρώ/προπόνηση) όταν έκαναν προετοιμασία για το παγκόσμιο του 2009. Τότε που ζήταγαν τα τέρματα από το Παγοδρόμιο του ΟΑΚΑ αλλά ο παπάρας δεν τους τα έδινε και έλεγε συνέχεια οτι είναι μέσα στο κοντέινερ και δεν έχει λεφτά να τα βγάλει!!!!!! Η εθνική ομάδα έκανε 3 μήνες προετοιμασία για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑΤΑ!!!!!!! Την χρονιά που ο τερματοφύλακας της Εθνικής βγήκε πολυτιμότερος τερματοφύλακας του παγκοσμίου!!!!!! Έκανε 3 μήνες προετοιμασία ΧΩΡΙΣ ΤΕΡΜΑ!!!!! Είναι σα να κάνει προπόνηση η Εθνική Μπάσκετ χωρίς καλάθια για 3 μήνες και μετά να πηγαίνει να παίζει σε παγκοσμιο!

    Αλλά εκεί πληρώνανε χωρίς προβλήματα. Ήταν ιδιωτικό (της πρώην γυναίκας του παπάρα) και πληρώνανε.

    ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ 3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ!!!!

    Ξέρετε γιατί τελικά έδιωξε ο παπάρας τους αθλητές των Ιπταμένων/Εθνικής και διασύρθηκε η χώρα μας στο εξωτερικό;;;; ΓΙΑ 900 ΕΥΡΩ!!!! Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/4/11 02:24

    paidia ego eimai synergatis stin omospondia, alla den boro na po to onoma mou.Katalava ti ginetai diavazontas to blog. An to kratos esahne tin IP tha evlepe oti ta e-mail tou pagodromikou kai tis omospondias, efevgan apo to idio pc!!!o anthropos einai parafron kai thelei psyhiatro.......paizei ton eafton tou kai ton Armakola!!!!!!!!! To eho dei me ta matia mou. kai aftes oi sousourades stin omospondia to xeroun,....aftes ta grafoun!!!!!!!mavros kavallaris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/4/11 08:31

    Ότι και να γράφετε....... δεν πρόκειται ν'αλλαξει κάτι. Ο παπάρας θα συνεχίσει αυτό που κάνει. Παιδιά, όταν κάποιος έχει δίπλα του ανθρώπους αποτυχημένους (Ιωάννου) και δούλους του Ευρώ (βλέπε Ιωάννου και Μιρέλ), τότε θα κάνει ό,τι γουστάρει γιατί θα έχει πάντα πλάτες. Εδώ ακόμα και τον Μαρκούιζο τον κάνει οτι θέλει και αυτός κάθετε και τον γλύφει ενώ ξέρει οτι ο γιος του καταστράφηκε εξαιτίας του παπάρα. Ο,τι γουστάρει! Πήγαινετε στο παγοδρόμιο και δείτε τον Ιωάννου, εγώ πήγα προχτές, παρόλο διασυρμό της χώρας μας και του εαυτού του, συμπεριφέρεται σαν να μην έγινε κάτι και το παίζει και παιχταράς ακόμα. Είναι άρρωστος και στηρίζει τον παπάρα. Άρα τι περιμένετε να αλλάξει; Διάβασα σχόλιο κάποιου να αποκαλεί τους αθλητές της Εθνικής "ψώνια". Φαντάσου, ο κανένας, ο άσχετος, λέει ότι πρέπει να φύγουν οι άξιοι για να δει το άθλημα άσπρη μέρα. Άρα τι περιμένετε, ν'αλλαξει κάτι;; Θα ανοίξει και του χρόνου παγοδρόμιο ο παπάρας, θα συνεχίζει να το παίζει οτι δεν είναι δικό του. Θα κάνει πανελλήνιο πρωτάθλημα, θα πουλάει φανέλες των Αβάντνων ο Ιψάννου αποκαλώντας τον "η πιο δημοφιλής ομάδα της Ελλαδος" (Τελευταία 4 Πρωταθλήματα: 5 θέση, 3η θεση, 3 θέση, 4η θέση) και παρόλο αυτά ακόμα νομίζει οτι είναι η δημοφιλέστερη ομάδα της Ελλάδος. Η ομάδα με τα περισσότερα τσιράκια του παπάρα είστε! Θα συνεχίσει τις καταγγελίες για να κερδίζει τους αγώνες. Ο παπάρας θα χρεώνει τουχρόνου περισσότερα χρήματα....... και η ζωή συνεχίζετε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/4/11 10:16

    Σήμερα λήγει η προθεσμία που έθεσε η ΓΓΑ στον Χατζηαθανασίου για κατάθεση δικαιολογητικών που θα αποδεικνύει ότι υπάρχουν 15 ενεργά σωματεία. Το τελευταία διάστημα, από τότε που γύρισε από το Σαφάρι στην Αφρική, μαγείρεψε γυναικείο πρωτάθλημα 6 αγώνων ώστε να δείξει στην ΓΓΑ ότι υπάρχει και αθλητική δράση στα κορίτσια. Η μία παρανομία μετά την άλλη. Προτείνω όλοι να στείλουν φαξ ή μαιλ στην ΓΓΑ για να πούμε πόσο ΑΠΑΝΤΕΩΝΑΣ είναι ο παπάρας. Πόσο ΛΑΜΟΓΙΟ του κερατά είναι και πόσο αξίζει να βρίσκεται πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Σήμερα λήγει η προθεσμία που του είχαν δώσει. Μην τον αφήσουμε να συνεχίσει να καταστρέφει το άθλημα. Οι μόνοι που έχουν να χάσουν είναι οι αθλητές. Αυτός μία χαρά λεφτά έχει φάει. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/4/11 13:07

    Ela re....milaei kai o bouhesas tora ! An eisai toso magas vges kai pes ta eponima vlaka giati etsi ki allios karfothikes me afta pou eipes . Alla eisai toso xazos pou den ipologizeis tipota .Mallon oi polles mpires tha ftaine ! Xehases omos na mas peis poios se xanaevale sto elliniko hockey otan oi torini ''parea '' sou , sou eipe oti den se thelei mazi me tous allous 45arides kai piges parakaletos ston apotihimeno ton Ioannou na se valei na paixeis . Stous Avantes den epaizes otan vgikan 4oi kai meta se edioxe giati den ekanes ? Min ta xehnas ! To 2008 evrizes ton kalyva mazi me tous allous kai tora tou kaneis p...s !
    Kai gia na min xehniomaste ....3oi vgikan kai fetos bouhesa!Akomi kai ekei diastrevlonete tin alitheia ?
    me agapi apo Salonica

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/4/11 13:41

    Poios einai o bouhesas kai poios kanei p...s ston Kalyva? Mperdeutika. Poios einai autos apo Salonica pou ta leei auta? Re eiste hlihtioi edw mesa oloi? Den katalabainete oti o paparas ginete magkas me to na tsakwneste metaxy sas? Eiste TOSO hlithioi? Kai gia na poume tin alitheia. Kanenas den pige parakaletos ston Iwannou... autos parakalese, epeidi den eixe omada prin apo to prwto protathlima to 2008. Pigan ekei polla paidia, kai to metaniwsan oloi kai fygane. Den einai oti den tous ekane....autoi efygan epeidi o Iwannou einai blakas. Ela re Yannaki... stamata... entaksi katalavame. Eisai o kalyteros xokeyistas tis Elladas kai tou kosmou! Eisai o lytrwtis tou Ellinikou xokey kai to kalytero paidi tou kosmou! Ante... blaka. Kai fetos bgikate 4oi. 1) Iptamenoi 2) Aris 3) Albatros 4) Avantes. Auti einai h seira autwn pou den einai kompleksikoi! Ante... HLITHIE.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/4/11 16:18

    ''1) Iptamenoi 2) Aris 3) Albatros 4) Avantes.Auti einai h seira autwn pou den einai kompleksikoi!'' REEEEEEEE exete saltarei entelos ? REEEEEE den iparxete pleon ...valte to sto mialo sas ! TELOS ...pos to lene ? That's it , finito , bye bye , ciao ,再見 ,сбогом ,да спаткання,lamtumirë,au revoir,Lebewohl.....ok?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Vassilios Ketsekiulafis29/4/11 17:39

    Εδώ και περισσότερο από δύο χρόνια τώρα, έχω μετατραπεί σε θύμα κατασυκοφάντησης τόσο από τον Χατζηαθανασίου όσο και από τους περιστασιακούς αυλικούς του συμβουλάτορες. Η μοναδική φορά που ασχολήθηκα με κάποιο blog του οποίου κάποιος σχολιαστής αναφερόταν ονομαστικά σε εμένα και με εξύβριζε με χυδαίο τρόπο, για κάτι που αγνοούσα, ήταν πριν από σχεδόν δύο χρόνια, όπου απάντησα ονομαστικά όπως κάνω και σήμερα. Δύο χρόνια έχουν περάσει και ο «ανώνυμος» ακόμη επιμένει και αναφέρεται σε εμένα λες κι εγώ Προήδρευα της Ε.Ο.ΠΑΓ. ως υπάλληλος κι όχι εκείνος ως Πρόεδρος, εφόσον δεν παραδέχεται ποτέ τα λάθη του, αλλά πάντοτε τα φορτώνει σε τρίτους. Έχω ακούσει και διαβάσει πολλά για το άτομό μου τον τελευταίο καιρό, που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, αλλά αντίθετα πρέπει να είναι πολύ νοσηρή και καλπάζουσα η φαντασία εκείνου που πλάθει τέτοια μυθεύματα. Βρέθηκα λοιπόν π.χ. να βγάζω 40.000 € το χρόνο, ξέχωρα από τα «μαύρα», ενώ ο μισθός μου δήθεν ανερχόταν σε 3.000 € καθαρά το μήνα, όπως ισχυρίζεται ο όποιος ανώνυμος σχολιαστής στα διάφορα blog. Ας γνωρίζει λοιπόν ότι ο μισθός μου αρχικά ανερχόταν στα 1.500 € μεικτά και τα δύο τελευταία έτη 2008 και 2009 ανήλθε στα 2.000 € μεικτά, πράγμα που φαίνεται πεντακάθαρα σε κάθε ετήσια βεβαίωση αποδοχών, που καμία δεν έχει φτάσει καν τα 30.000 € ετησίως. Ένας άνθρωπος που κλέβει πάνω από τα γραφεία του προσωπικού τις αποδείξεις των προσωπικών μικροεξόδων τους, για να τις βάλει στα προσωπικά του έξοδα, χρεώνοντας έτσι την ομοσπονδία, πιστεύετε ότι δίνει και «μαύρα»;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Vassilios Ketsekiulafis29/4/11 17:40

    Βρέθηκα συνένοχος, με ψεύτικα πτυχία, με άσπονδες έχθρες κ.λπ. Προκαλώ τον «ανώνυμο» εάν έχει στοιχεία που να αποδεικνύουν την συνενοχή μου σε οποιοδήποτε παράνομο εγχείρημα του Χατζηαθανασίου ή προσωπικά δικό μου, να με μηνύσει. Τα πτυχία που έχω κορνιζαρισμένα στο σπίτι μου, όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να ρωτήσει τα ιδρύματα στα οποία σπούδασα (και έλαβα με την αξία μου), για να μάθει εάν είναι πλαστά ή όχι. Άλλωστε η θέση εργασίας μου στην Ε.Ο.ΠΑΓ. απαιτούσε απολυτήριο λυκείου και ποτέ δεν είχα την απαίτηση, αλλά ούτε και πληρώθηκα ποτέ, όπως φαίνεται και από τις ετήσιες βεβαιώσεις αποδοχής μισθού, τόσο για το πανεπιστημιακό πτυχίο μου, όσο και για οποιοδήποτε άλλο πρόσθετο πτυχίο. Ο Δημήτρης Καλύβας δεν υπήρξε ποτέ άσπονδος εχθρός μου, όπως θέλουν να τον παρουσιάζουν μερικοί. Μπορεί να μη συμφωνούσαμε σε όλα και να διαφωνούσαμε πολλές φορές, πάντα όμως σε ό,τι αφορούσε το χόκεϋ επί πάγου. Εκτός από επαγγελματικές δεν είχα ποτέ άλλες σχέσεις στην Ε.Ο.ΠΑΓ. , άρα δεν μπορούσαν να δημιουργηθούν οι πολυαναφερόμενες «άσπονδες» έχθρες. Το να διαφωνείς με κάποιον σε ένα εξειδικευμένο θέμα, εγώ τουλάχιστον το θεωρώ προτέρημα και όχι μειονέκτημα και ποτέ δεν θα το ονόμαζα έχθρα. Δεν ζήτησα ποτέ να γίνω διευθυντής της οργανωτικής επιτροπής του Παγκοσμίου, θέση την οποία ο Πρόεδρος άλλωστε υποσχόταν – την εποχή εκείνη (το καλοκαίρι του 2009) – σχεδόν σε όλους τους συνομιλητές του. Μάλιστα βρεθήκαμε όλοι οι υπάλληλοι εκείνο το καλοκαίρι απλήρωτοι, εφόσον ο Πρόεδρος αντί να πληρώσει το προσωπικό, προτίμησε να δώσει τα τελευταία 20.000 € της ομοσπονδίας στην «φίλα προσκείμενη» ιδιωτική εταιρεία για την ενοικίαση του μηχανήματος λείανσης του πάγου στα Α. Λιόσια. Μας απειλούσε όλους συνεχώς με απολύσεις. Κάποια συνάδελφος δεν άντεξε αυτή τη κατάσταση και παραιτήθηκε. Και θέλει να πιστεύει ο «κύριος» αυτός, ότι καιγόμουν για την θέση του διευθυντή της οργανωτικής επιτροπής; Τώρα με εμφανίζει ως τον άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από το παρόν blog και τον συγγραφέα όλων εκείνων των ανώνυμων σχολίων που καταφέρονται εναντίον του. Σε ένα blog με τέτοια τεράστια (για τα ελληνικά δεδομένα και τα αθλήματα που εκπροσωπεί) επισκεψημότητα όπως το παρόν, με πάνω από 10.000 hits ανά μήνα, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον αφελής εκείνος που πιστεύει ότι μόνος μου εγώ γράφω όχι μόνο όλα τα άρθρα, αλλά και όλα τα ανώνυμα σχόλια. Όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα που γράφονται με τόση εμπάθεια για εμένα αλλά και άλλους αθώους πάν’ απ’ όλα ηθικούς ανθρώπους – οικογενειάρχες, δεν με αγγίζουν στο παραμικρό, άλλωστε σε ό,τι αφορά το άτομό μου, γνωρίζω να υπερασπίζομαι τα δικαιώματά μου με μηνύσεις, αγωγές και ένορκες καταθέσεις και μαρτυρίες. Αυτό όμως που με ενόχλησε και με ώθησε να γράψω αυτό το σχόλιο είναι, ότι φέρομαι να έχω δήθεν ορκιστεί στη ζωή του παιδιού μου (κάτι που δεν κάνω ούτε έκανα ποτέ για κανέναν λόγο), ότι θα ευγνωμονώ αιωνίως τον Πρόεδρο, αλλά και ότι δήθεν σχολίαζα αρνητικά μικρά παιδιά «αθλητές» της Ε.Ο.ΠΑΓ. για την απόδοσή τους ή το όποιο γενετήσιο ή μη πρόβλημά τους. Η συκοφαντία έχει και τα όριά της… και εσείς «ανώνυμε σχολιαστή» τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/4/11 17:45

    Ενώ εσείς υπάρχετε όλοι? Πήγαινε ρε άσχετε στην ΓΓΑ να δεις αν υπάρχεις. Και όταν γυρίσεις... πάρε και μία π...α στον παπάρα ως γνήσιο τσιράκι που είσαι. Θεε μου πόσο κορόιδα είσαστε ρε.... Περιμένω πως και πως όταν ο παπάρας θα μπει φυλακή ή θα καταστρέψει τα αθλήματα για τα καλά και θα μείνετε όλοι με την μπουκάλα στο κ.... Γιατί αν νομίζετε ότι έχετε μέλλον μόλις φύγει ο πάπαρας... είσαστε γελασμένοι! Τα τσιράκια έχουν ταμπέλες… και τελειώσατε. Γι’αυτό να ανάβετε κερί στην εκκλησία να μείνει ο παπάρας πολλά ακόμα χρόνια, γιατί αλλιώς……. TELOS ...pos to lene ? That's it , finito , bye bye , ciao ,再見 ,сбогом ,да спаткання,lamtumirë,au revoir,Lebewohl.....ok? ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/4/11 17:59

    Για να δείτε πόσο άρρωστος είναι ο Ιωάννου. Γράφει στο facebook: Ζητάμε συγνώμη από τους υποστηρικτές της ομάδας για τα post που δημοσιεύουμε αλλά τίθεται πλέον θέμα αξιοπιστίας. Αξίζει πάντως να τα διαβάσετε για να καταλάβετε πως αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι που δημιουργούν , αψηφώντας τα προσωπικά τους συμφέροντα και τους προσωπικούς τους εγωισμούς. Τώρα πηγαίνετε στη σελίδα AVANTES στο facebook και μετρήστε τις φώτο που έχει αναβάσει ο Ιωάννου στο AVANTES 2011: https://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.453892115196.240789.31702105196

    Πόσες είναι αυτός μέσα; Για να καταλάβετε πόσο υποκριτής, καθυστερημένος και άρρωστος είναι ο τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/4/11 18:19

    Prosehe ti les , giati den ta xereis kala ta pragmata ontas ektos ! tha sou rthei apo ekei pou den to perimeneis kai meta na doume poios the meinei me tin mpoukala ston k... kai se poion tha kremasoun koudounia kai tampeles ! Apla prosehe giati gelaei kalitera opoios gelaei teleftaios !kai pistepse me den tha eisai esi ! Filika sto leo ! Exeis ektethei anepanorthota .
    Oso gia to keri pou les....mou ta pes kai sto parelthon alla telika pali esi vgikes lathos kai ohi ego ! Giafto xekina na pigaineis kai esi stin ekklisia na anapseis kai kana keri !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/4/11 18:27

    Έτσι..... απειλές.... όπως το αφετνικό σου..... τι θα κάνεις και εσύ ρε νταή... θα μας σφάξεις;; Άλλα έχεις δίκιο, στα λεγαμε τότε. Είπαμε... κάνε προπόνηση.. να γίνεις καλύτερος για να μπεις στην ομάδα....εσύ όμως είπες: Προπόνηση; Αφού είμαι καλύτερος στις π...ς. Μπορεί να με πετύχει λίγο στο μάτι... αλλά Αφρική θα πάω. Αντε τώρα βάλε άερα στα Reebok και άσε τις απειλές. Στο λέω ανώνυμα από εδω, αλλά αν συνεχίσεις θα στο πω και επώνυμα. Γι'αυτό πρόσεχε μάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/4/11 18:31

    Vassilakiiiii , min les tetoia agori mou gia ton filo sou ton Kalyva , giati kikloforei mia sinomilia sou sto chat tou facebook kai an vgei ston aera tha gineis romba !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημήτρης Καλύβας29/4/11 18:43

    Θα σας παρακαλέσω κύριοι να μη χρησιμοποιείτε το όνομά μου μέσα στα σχόλιά σας. Έχω δώσει τα στοιχεία επικοινωνίας μου, τα οποία είναι, τηλ: 6974956673 και e-mail: gricehockey@hotmail.com, αλλά δυστυχώς μέχρι και σήμερα το τηλέφωνό μου δεν χτύπησε ποτέ αλλά ούτε και ηλεκτρονικό μήνυμα έχω λάβει με τυχόν απορίες ή προβληματισμούς παρόλο που συνεχίζετε να με κατηγορείτε ευθέως ή πλαγίως. Ύστερα από δικές σας ευχές, οι συναθλητές μου και εγώ, απομακρυνθήκαμε από το άθλημα και δεν έχουμε ενοχλήσει κανέναν. Ελπίζουμε πραγματικά να καταφέρετε κάτι καλύτερο από εμάς. Βέβαια στην πρώτη σας προσπάθεια αποτύχατε παταγωδώς. Την επόμενη φορά καλύτερα. Θα σας ζητήσω όμως για πολλοστή φορά να μη μας ενοχλείται και εσείς. Υπάρχει αρκετό υλικό εδώ μέσα για να καταλάβει ο καθένας ποιος φταίει και ποιος όχι. Είστε όλοι ελεύθεροι να πιστεύετε ότι μετά από τα έγγραφα, τα emails και τις προτάσεις μου ότι φταίω εγώ για την κατάντια του αθλήματος. Άλλα όλοι είναι ελεύθεροι να βγάλουν τις παρωπίδες και να δουν την αλήθεια, αλλά και όλοι είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν να ζουν στο σκοτάδι. Η επιλογή είναι δική σας. Ποτέ δεν ισχυριστήκαμε, ούτε εγώ αλλά ούτε και κανένας συναθλητής μου, ότι είμαστε αλάνθαστοι. Λάθη έχουν γίνει ασφαλώς αλλά το χειρότερο πράγμα ενός ανθρώπου είναι να μην τα παραδέχεται και να μην προσπαθεί να τα βελτιώσει. Επίσης ποτέ δεν ισχυριστήκαμε ότι τα καταφέραμε όλα με μόνοι μας. Ασφαλώς συμβάλανε πολλοί για τις επιτυχίες, και εντός αλλά και εκτός ομάδας. Όσον αφορά το σχόλιο του κ. Κετσεκιουλάφη, δεν έχω κάτι να προσθέσω, συμφωνώ και εγώ ότι ποτέ δεν ήμασταν εχθροί, απλά διαφωνούσαμε σε ορισμένα θέματα. Κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Βλέπω ότι πολλοί έχετε πολλά να πείτε, οι περισσότεροι υπονοείται πράγματα αντί να μιλάτε ευθέως. Μάλλον έτσι έχετε μάθει και δεν σας αδικώ. Το επίπεδο μόρφωσης δεν είναι το ίδιο για όλους αλλά θα σας παρακαλέσω να μην αναφέρετε ξανά το όνομά μου στα σχόλιά σας, εκτός αν το σχόλιο είναι επώνυμο ώστε να μπορώ και εγώ με τη σειρά μου να απαντήσω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Δημήτρης Καλύβας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/4/11 18:53

    Christakiiiiiiiii ,.......ase to Vasilakiiiiiiii giati tis synomilies esy tis evazes na tis grafeiiiii, (eimai apo mesa kai xero))) kai pou na deis pou kykloforoune oles oi fotografies tis Haroulitsas me tin perivoli tis Evas, pou ESY moirazes apo do ki apo kei..........kai an to parei habari tha se paei me ti padofla Amarousio- Astera Vouliagmenis kai tanapalin................ MANOLAKIS S,....apo Moscow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/4/11 19:01

    ''Στο λέω ανώνυμα από εδω, αλλά αν συνεχίσεις θα στο πω και επώνυμα. Γι'αυτό πρόσεχε μάγκα.''
    Tora milas sosta ! Vgeite eponima kai peite oti thelete ,opos sas prokaloume edo kai kairo alla den to kanete , alla kriveste piso apo anonimies kai diafora psevdonima . Apla vgeite kai peite oti ehete na peite kai pistepste me tha parete polles eponimes apantiseis !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/4/11 19:49

    emeis den ehoume apories........KAMMIA,..... o paparas kai ta tsirakia tou aporoun !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος29/4/11 22:58

    History! Germany 2, Russia 0
    Germans beat powerhouse Russians for first time in 33 tries.

    Μερικές χώρες προοδεύουν... μερικές άλλες κάνουν άλματα προς τα πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος1/5/11 00:15

    After 61 years – a win!

    Norway beats Sweden 5-4 in shootout; first win ever

    Μερικές χώρες προοδεύουν... μερικές άλλες κάνουν άλματα προς τα πίσω.

    Και αυτοί που συνέλαβαν για την καταστροφή..... χαίρονται και συνεχίζουν να μιλούν αντί να το βουλώσουν και να εξαφανιστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος1/5/11 12:42

    Είχα γραψει στις 29.04.2011 ότι:
    Για να δείτε πόσο άρρωστος είναι ο Ιωάννου. Γράφει στο facebook: Ζητάμε συγνώμη από τους υποστηρικτές της ομάδας για τα post που δημοσιεύουμε αλλά τίθεται πλέον θέμα αξιοπιστίας. Αξίζει πάντως να τα διαβάσετε για να καταλάβετε πως αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι που δημιουργούν , αψηφώντας τα προσωπικά τους συμφέροντα και τους προσωπικούς τους εγωισμούς. Τώρα πηγαίνετε στη σελίδα AVANTES στο facebook και μετρήστε τις φώτο που έχει αναβάσει ο Ιωάννου στο AVANTES 2011: https://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.453892115196.240789.31702105196

    Πόσες είναι αυτός μέσα; Για να καταλάβετε πόσο υποκριτής, καθυστερημένος και άρρωστος είναι ο τύπος.

    Και σήμερα, 2 ώρες πριν, πήγε ο καραγκιόζης, ο άσχετος, ο υποκριτής, ο ζηλιάρης, ο τίποτας, ο κανένας, ο αποτυχημένος, το τσιράκι του παπαρά να προσθέσει φωτογραφίες των υπολοίπων αθλητών της ομάδας. Αναρωτιέμαι... ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ειναι οι αθλητές των Αβάντων που κάθονται και δέχονται τις παπαρίες του Ιωάννου; Τέλος πάντων... τι να πούμε τώρα..... Ελλάδα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος2/5/11 13:25

    Μετά τους Ρώσους, η Γερμανία, κερδίζει και τους διοργανωτές Σλοβάκους. Πριν από 4 χρόνια οι Γερμανοί βρισκόντουσαν στη DivIA… Λίγα χρόνια μετά κερδίζουν Ρώσους και Σλοβάκους! Άλλη μία απόδειξη ότι η καλή και συστηματική δουλειά στο τέλος αποδίδει, ενώ οι απατεωνιές, οι λαμογιές, οι ζήλειες και τα γλειψίματα είναι συνταγή για την καταστροφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget