Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Σχετικά με το έτοιμο διαβατήριο... που "φοβήθηκε" να δώσει ο Γενικός...

Hockley Greek Passport
Τα συμπεράσματα δικά σας...

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος28/4/11 07:48

    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxa vre to paparaaaaaaaaaaaaaa, ego thelo na mas dimosiefsei tis proties , sta pagosmia, sta panevropaika kai sta grand prix, KAI MI MAS FEREI EKEI POU AGONIZONTOUZAN MONO 4 KAI oi dikoi mas itan 4 as poume!!!!!!!!!!!! Koitaxte se ti periplekei anthropous akoma kai oloklirous syllogous omogeneias kai tous anthropous prokeimenou na tseposei ta lefta pou efage apo tin olympiaki epitropi gia proetoimasia, pou oi anthropoi aftoi DEN eihan kan prokrithei!!!!! Kai evale ta paidia na fygoun apo tis hores toys giati tous yposhethike kai tora den agonizontai oute stis hores tous alla oute kai se mas!!!O VLAMMENOS.....pou ehei katastrepsei genies kai genies paidion,alla giafto ..epeidi mono katastrofi ehei speirei giafto paei kai kata diaolou, kai i zoi tou kai tis oikogeneias tou kai ola, OLA EDO tha plirothoun, axiolypitos kai axiokatafronitos tha pethaneis papara, me to na se anathematizoun oloi. Alla isos afto itheles n' afiseis apo to perasma sou se afti ti zoi..... den ehoume logia.....MANOLAKIS S. from Moscow

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/11 16:49

    ΑΝ τελικά στάλθηκαν ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ, οι υπουργοι ή οι διάφοιροι δεν ελέγχουν αν αυτά είναι ψέμματα????? Και αν αυτά τα ψέμματα ανακαλύπτονται δεν υπάρχουν τιμωρίες???? Ετσι από απλή περιέργεια ρωταω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/4/11 17:15

    ΟΧΙ. Γιατί στο Ελλαντιστάν δεν τιμωρείται ΚΑΝΕΝΑΣ. Γι'αυτο έχουμε πατώσει ως λαός και ως έθνος. Γιατί τύποι όπως ο Χατζηαθανασίου υπάρχει 26 χρόνια χωρίς κανένας να ενδιαφέρετε να του κάνει κάτι. Ξέρει πολύ καλά να χρησιμοποίει το σύστημα, έχει τελειοποιήσει το «διαιρεί και βασιλεύει» και έχει φυσικά τα τσιπάκια του που τον στηρίζουν για λίγο τυράκι. Ο Χατζηαθανασίου δεν πρόκειται να πάει πουθενά. Θα εξαφανιστούν άξιοι άνθρωποι και άξιοι αθλητές από το άθλημα αυτό, θα καταστραφεί γενικά το άθλημα και θα μπουν στις αποθήκες οι στολές και τα μπαστούνια, αλλά ο Χατζηαθανασίου θα συνεχίσει να βασιλεύει. Μετά από χρόνια θα βρεθούν πάλι κάποια άξια παιδιά που θα θέλουν να κάνουν το καλό θυσιάζοντας χρόνο και χρήμα αλλά και πάλι θα τους εκμεταλλευτεί ο Χατζη-παπάρας, όπως έχει κάνει με όλους τους αθλητές που προσπάθησαν να κάνουν καλό και να φέρουν επιτυχίες, και στο τέλος, όταν θα αντιδράσουν στις παρανομίες του, θα τους κατηγορήσει ότι φταίνε για την κατάσταση, θα δημιουργήσει μπλογκς για να «αποδείξει» ότι έφαγαν λεφτά και θα τους απειλεί, μέσω άλλων, ότι θα βρεθούν σφαγμένοι σε κάποιο χαντάκι από τους νταήδες αθλητές που έχει τώρα δίπλα του.
    Αυτός είναι ο περιβόητος ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ο μεγαλύτερος ΑΠΑΠΤΕΩΝΑΣ του Ελληνικού Αθλητισμού, ένας αποτυχημένος άνθρωπος που στο τέλος θα πεθάνει μόνος … Και αυτή θα είναι η πιο γλυκιά εκδίκηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget