Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Στο "σφυρί" οι φανέλες της Εθνικής Ομάδας Χόκεϋ επί Πάγου...

Photobucket
Ο "πολυμήχανος" Χατζηαθανασίου που συνεχώς αναζητά τρόπους εισροής εσόδων (πάντα για τον εαυτό του και ποτέ για την Ομοσπονδία), αποφάσισε να πουλήσει τις φανέλες της Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου!
Δεν είναι όμως εξτρά φανέλες που έφτιαξε ο ίδιος για να πουλήσει, αλλά εκείνες που χορηγήθηκαν φέτος από τη Διεθνή Ομοσπονδία Χόκεϋ επί Πάγου (I.I.H.F.), και των οποίων τα νούμερα μάλλον δεν επέλεξε κανείς από τους φετινούς "παίκτες" του. Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε τα νούμερα 15 και 13, που βρίσκονται προς πώληση στο "ebay". 
Αντί να κρατήσει τις φανέλες στην Ομοσπονδία για τον επόμενο χρόνο, εφόσον οι φανέλες δίνονται στις Ομοσπονδίες για 2 ΧΡΟΝΙΑ (μια "μικρή λεπτομέρεια" που αποφάσισε να αγνοήσει ο Χατζηαθανασίου), επέλεξε τελείως αυθαίρετα (όπως άλλωστε συνηθίζει), να τις πουλήσει και να καρπωθεί τα χρήματα.
Με την κίνησή του αυτή, πέφτει σε μία μεγάλη αντίφαση. Ενώ απαιτεί από τους "πρώην" παίκτες της "πρώην" Εθνικής να επιστρέψουν τον αθλητικό εξοπλισμό που τους δόθηκε από την Ομοσπονδία, στην οποία και ανήκει δικαιωματικά (ή σε περίπτωση καταστροφής την χρηματική αξία που αναλογεί σε κάθε παίκτη), από την άλλη οικειοποιήθηκε το υλικό που παραχωρήθηκε δωρεάν στην Ομοσπονδία από την I.I.H.F. και συνεπώς ανήκει πλέον στο Ελληνικό Δημόσιο, για να το πουλήσει. 
Μάλλον διαισθάνεται ότι πλησιάζει η άρση της αθλητικής αναγνώρισης της ομοσπονδίας και προετοιμάζεται σιγά-σιγά για "γενικό ξεπούλημα" ολόκληρου του υλικού της Ομοσπονδίας. 

14 σχόλια:

  1. Ό,τι φάει...
    Ό,τι πιεί...
    ...και ότι αρπάξει ο κ**** του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/4/11 20:15

    Παιδιά, μήπως φταίει ο Καλύβας ΚΑΙ γι'αυτό; Λέω μήπως......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αντιλεγω ότι μπορεί να είναι ο Κλεφτοκοτας μας αλλα ο συγκεκριμένος seller και καλο feedback έχει και πουλάει και αλλα jerseys της iihf είτε χρησιμοποιημένες είτε όχι. Εσείς βέβαια φαντάζομαι ότι ξέρετε ότι είναι αυτός. Απλά λέω ότι θα μπορούσε και να μην είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι ο πωλητής, αλλά ποιος ο προμηθευτής! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, μόνο ένας μπορεί να είναι!
    Βέβαια υπάρχει και το ενδεχόμενο της κλοπής. Στην περίπτωση αυτή βέβαια, ο "Πρόεδρος" ήδη θα έχει ενημερώσει τις αρχές... Λέμε τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος26/4/11 20:57

    Επίσης το γεγονός ότι οι φανέλες είναι ακριβώς οι φανέλες που έστειλε η IIHF στην Ομοσπονδία (αυτό που κάνει η IIHF για κάθε Ομοσπονδία). Η IIHF στέλνει 25 φανέλες, από το 1 έως και το 25. Στο Παγκόμσιο πάνε 20 αθλητές. Άρα 5 φανέλες μένουν στην Ομοσπονδία. 5 νούμερα δεν επιλέχθηκαν, και από αυτά τα 5, τα 2 είναι για πούλημα. Ας μην ξεχνάμε ότι οι φανέλες φτιάχνονται από την IIHF και πρέπει να χρησιμοποιηθούν για 2 χρόνια. Φυσικά τουχρόνου μπορεί ο παπάρας να ζητήσει στους "νέους" αθλητές να πληρώσουν για να φτιάξουν νέες φανέλες. Μπορεί βέβαια να γνωρίζει ο παπάρας ότι τουχρόνου δεν θα αγωνιστεί Εθνική Ομάδα σε παγκόσμιο και γι’αυτό τις πουλάει…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/4/11 01:12

    Nα στειλετε και το Link στην IIHF με μία σημείωση , πάλι αυτοσχεδίασε ο παπάρας!!!!!!!!! Bocca Chatzivailou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν η Ελλάδα ξεπουλιέται, θα ασχολιθεί κανείς με το λαμόγιο της διπλανής πόρτας; Ας είμαστε και λίγο σοβαροί ρε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/4/11 03:58

    Swsta. As afysoume ton papara hsixo na katastrepsei to athlima. Poios noiazete gia to elliniko hockey eksallou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος27/4/11 04:21

    Τις κατέβασαν τις φανέλες παιδιά από το ebay. Έδωσε το σήμα ο παπάρας και τις κατέβασε ο Νίκος Βύρης. Χτες το βράδυ; Last edited by nikos66; Yesterday at 20:42. Δείχνει ότι άλλαξε το κείμενο που έλεγε οτι Ελληνικές φανέλες είναι για πούλημα και αν πάτε στο ebay δεν τις βρίσκεις πλέον. ΤΙ ΕΛΛΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος27/4/11 04:46

    Re oi fwtografies den einai travigmenes mesa stin Omospondia? To patwma tis Omospondias den einai auto? A re ton apatewna!!!......
    POULA.... POULA...... POULA......... ola ta lefta stis tsepes tou papara!!!! Etsi bravo..... ta lefta stous apatewnes kai ta tsirakia tou na tou kanoun plates!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/4/11 07:47

    Επειδή ο παπάρας είναι αρκετά προβλέψιμος είναι ικανός να πούλησε τις μπλούζες στα ψώνια που μάζεψε για Εθνική φέτος,μια και αυτοί μάλλον επί πληρωμή στον παπάρα, θα πήγαν, ή τους παραμύθιαζε ότι ντε και καλά τα πλήρωσε εκέινος ή κατάφερε να τους επιχορηγήσουν!!!!!!! Είναι ικανός, πάντα τέτοιες γυφτιές κάνει εδώ και χρόνια. Οπως επίσης και οι ψωνάρες ενδέχεται να μη γνωρίζουν ότι πληρώνει γενικά η IIHF και να κάλυψαν και έξοδα στο παπάρα στη Ν.Αφρική, τα οποία τσέπωσε!!!! Λέμε,...παίζει ΚΑΙ αυτό,...αφού έχει παίξει τόσες φορές γιατί να μη παίξει και τώρα,.....υποθέσεις κάνουμε....ΕΑΝ ΟΜΩΣ που έλεγε και ο Καρύδης....κάποτε. Bocca C

    Bocca C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος27/4/11 09:40

    Ρε παιδιά..... ας ξυπνήσουμε επιτέλους. Ο ΠΑΠΑΡΑΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ. Και αν πληρώσει κάτι, έχει βεβαιωθεί 120% οτι θα τα πάρει πίσω. Η κάθε χώρα που παίρνει μέρος στα παγκόσμια πρωταθλήματα ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. Τα εισιτήρια είναι πληρωμένα από την IIHF και το ξενοδοχείο είναι πληρωμένο από την διοργανώτρια χώρα. Η ΕΟΠΑΓ απλά πρέπει να πληρωσει τα εισιτήρια για να πάει η ομάδα (τα οποία τα παίρνει ΠΙΣΩ μετά το Παγκόσμιο). Στην Ελλάδα τα παίρνει ΚΑΙ από την IIHF αλλά ΚΑΙ από την ΓΓΑ. 2 πηγές εσόδων για το ίδιο έξοδο. Άλλα ποιος ελέγχετε στην Ελλάδα; ΚΑΝΕΙΣ! Η ΓΓΑ δεν το ξέρει καν οτι η ΕΟΠΑΓ παίρνει λεφτά από την IIHF αφού στους προυπολογισμούς ονομάζεται: "IIHF Contribution". Που να καταλάβουν τα φιντάνια της ΓΓΑ τι σημαίνει αυτό;; Τώρα ο παπάρας στο Παγκόσμιο πλήρωσε τις μπύρες και τους καφέδες που έπιναν οι παιχταράδες. Το έπαιζε large βγάζοντας το πορτοφόλι να πληρώσει. ΑΛΛΑ αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι κάθε αθλητής δικαιούται περίπου 20 Ευρώ την ημέρα για έξοδα, άρα ο παραπάκος θα τα ζητήσει αυτά από την ΓΓΑ και έτσι θα καλύψει τα έξοδα ενώ όλοι θα νομίζουν ότι είναι ανοιχτοχέρης. Ακόμα και λεφτά στο χέρι έδινε σε μερικούς λέγοντας: «Έλα παιχταρά μου, πάρτα για να έχεις να χαλάς». Και ο αθλητής τα έπαιρνε έκπληκτος, λέγοντας σε όλους: «Ρε ο πάπαρας μου έδωσε λεφτά χωρίς να τα ζητήσω!» Φυσικά τώρα έπρεπε να κάνει «φίλους», να δείξει σε όλους πόσο καλός είναι. ΡΕ ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕ…. Θα τα πάρει πίσω τα λεφτά από την ΓΓΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/4/11 10:34

    Μα ο Παπάρας βέβαια δεν θα μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα μόνος του, έχουν μαζευτεί γύρω του όπως πάντα , ένα σωρό άχρηστοι, που κάνουν το κομμάτι τους για να αποκαλούνται αθλητές και να φυγουράρουν , διότι υπό διαφορετικές συνθήκες, ούτε απ' έξω από παγοδρόμιο διασκέδασης δεν θα περνούσαν, έχει πιάσει ο παπάρας την τρέλλα τους και τους εκμεταλεύεται για να επιβιώνει. Ετσι ήταν πάντα, διότι αυτοί που άξιζαν πάντα προσπαθούσαν, δυστυχώς όμως , όλοι οι ανεπάγγελτοι, αμόρφωτοι, με προβλήματα αυτοπεποίθησης και κοντοί,(γιατί τελικά όπως αποδεικνύεται ο κοντός ο άντρας έχει ένα θέμα, θέλει να φοράει τη στολή του χοκεϋστα, που είναι τεράααααστια, !!!!!!)συσπειρώθηκαν γύρω του και ζούν το ρόλο το χοκεύστα επί πάγου,...........λακέδες,.....ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ όμως ότι ο παπάρας , από πίσω τους , τους κοροϊδεύει και ρίχνει το δηλητήριό του, γιατί τέτοιος ήταν πάντα. Οσο για τον κύριο(!) Ιωάννου ισχυρίζεται ότι τον έχει εξεφτελίσει τελείως, γιατί τον έκανε να σούρνεται στα πόδια του, για να μη τον ζαλίζει!!!!!!!! Γιατί τους προδότες και λακέδες ούτε αυτοί που τους χρησιμοποιούν δεν τους εκτιμούν!! ΜΑΝΩΛΗΣ Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget