Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Τα καυτά τιμολόγια...

Timologia
Τελικά ορισμένοι "καρφώνονται" από μόνοι τους, με τις αναρτήσεις των "αδιάσειστων στοιχείων" τους...

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/4/11 19:55

    Αγαπητοί κύριοι της Διαφθοράς, το ''Junior'' υλικό που αγοράστηκε το 2009 φυσικά και δεν προοριζόταν για αθλητές junior, είναι απλώς υλικό ανάπτυξης για τις ομάδες σωματείων, ασθενέστερης ποιότητας από το senior, όχι τόσο ακριβό και δεν αγοράστηκε για την Εθνική. Φυσικά ο κ. πρώην τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας το γνωρίζει αυτό αφού εκείνος έγραφε όλες τις παραγγελίες εκείνο τον καιρό.
    Εγώ σαν αθλητής δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει μονίμως να κατηγορείται η ομοσπονδία και ο πρόεδρος της ΚΑΙ ΜΟΝΟ, αφού είναι γνωστό σε όλους τους αθλητές ότι 99% της παλιάς Εθνικής κλήθηκαν να αγωνιστούν και φέτος αλλά εκείνοι αρνήθηκαν, και το υπόλοιπο 1% των αθλητών που δεν κλήθηκαν ήταν λόγω της συμπεριφοράς τους. Είναι ντροπή λοιπόν από πρώην αθλητές να γράφονται φράσεις τύπου ''ξεφτίλα'' για παιδιά που πήγαν να εκπροσωπήσουν για πρώτη φορά σαν ομάδα τη χώρα μας. Που πήγε το αθλητικό πνεύμα και το ήθος σας? Τουλάχιστον αυτοί δεν αρνήθηκαν το εθνόσημο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λόγω του ότι μάλλον δεν καταλαβαίνετε τίποτα από κανονισμούς και αθλητικό δίκαιο, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για πολλοστή φορά ότι εάν μία ομάδα δεν κατέβει στο "Πρωτάθλημα" οι παίκτες αυτής δεν μπορούν να κλιθούν και να εκπροσωπήσουν την χώρα μας. Εφόσον νομίζετε ότι όλα τα κάνατε αξιοκρατικά και νόμιμα, τότε πείτε μας σας παρακαλούμε, ποια ήταν η όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε ώστε να σταλούν οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και να φορέσουν το εθνόσημο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/4/11 20:59

    Επειδή παπάρα, είσαι παπάρας... να σε ενημερώσουμε ότι 8 ΔΕΝ κλήθηκαν... αλλά είσαι ΤΟΣΟ παπάρας.... που μία ζωή ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ.... ΠΑΠΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/4/11 21:19

    Θα έπρεπε να ξέρετε ότι σύμφωνα με το άρθρο 15 παράγραφος ζ) του καταστατικού της ομοσπονδίας, το οποίο έχει εγκριθεί και από τη ΓΓΑ, το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ είναι υπεύθυνο να καταρτίζει τις Εθνικές αντιπροσωπευτικές ομάδες, με τις συμβουλές του Ομοσπονδιακού προπονητή. Εμείς σαν αθλητές που μας ενδιαφέρει το άθλημα έχουμε αυτό το καταστατικό και πραγματικά λυπούμαστε που εσείς της διαφθοράς ''καίτε'' έτσι τους αθλητές με την άγνοιά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για πείτε μας λοιπόν ποιο είναι το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας και από ποιους απαρτίζεται μετά την παραίτηση των 16 Σωματείων της Ομοσπονδίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/4/11 23:37

    http://www.youtube.com/watch?v=HzeZhCt5PVA&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος15/4/11 00:42

    Κάθεται ο Χατζηπαπάρας και κατηγορεί τους πρώην αθλητές με το χειρότερο τρόπο, αλλά αυτό που ξέρω έγω είναι ότι σε Forum του παγκοσμίου χόκευ όλοι μα όλοι αποκαλούν τον Χατζηπαπάρα ΑΠΑΤΕΩΝΑ και ΟΛΟΙ ζητούν να παραιτηθεί! ΟΛΟΙ! Ακόμα και στο facebook, που δεν είναι οι αθλητές της πρωήν Εθνικής που γράφουν, λένε πόσο ντροπιάστηκαν και πόσο ξεφτίλα νοιώθουν. Άρα παπάρα, σταμάτα να κατηγορείς τους πρώην και κοίτα να πάς σπίτι σου μήπως το άθλημα δει άσπρη μέρα... ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΑΨΕΣ ΡΕ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ!!!! Καλά λέει όλο το σόι σου, που προσπαθεί να σε διώξει τόσα χρόνια από την εταιρία (Ρύζια ΜΠΑΛΙ)... είσαι ένας ανίκανος και αποτυχημένος και τώρα το ξέρει όλη το παγκόσμιο χόκευ. Να σε δω πως θα δείξεις τα μούτρα σου στο επόμενο παγκόσμιο. ΑΧΡΗΣΤΕ, όταν μάθουν ΟΛΟΙ οι πρόεδροι τι έκανες και πόσο απατεώνας είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/4/11 13:35

    Η Αμμορφωσιά και η κακία πάνε παρέα.
    όταν παρουσιάζετε την 1 από τις 3 σελίδες δεν αποδεικνύετε υπερτιμολόγηση αλλά την κακία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος15/4/11 14:45

    Αυτό έχεις να πεις ρε βλάκα παπάρα; Οτι έβγαλες προσωπικά στοιχεία ενός ανθρώπου στο Internet δεν είναι κακία; Οτι κατηγορείς τους αθλητές οτι έχουν πάρει λεφτά όταν αποδεικνύετε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι τα περισσότερα λεφτά πήγαν αλλού και έχεις τιμολόγια για χιλιάδες ευρώ για αγορά υλικού που κανείς δεν ξέρει που πήγαν (κοίτα Junior) δεν είναι κακία; Ότι αθλητές πληρώνουν για το υλικό της Εθνικής, όταν δεν έχουν καμία υποχρέωση να το κάνει, ενώ εσύ προσπαθείς ν'αποδείξεις ότι πήραν λεφτά δεν είναι κακία;; Ε.... είσαι και πολύ Μ******

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η αμορφωσιά και η κακία χαρακτηρίζει εκείνους που όταν τους θέτουμε κάποιο συγκεκριμένο ερώτημα, δεν απαντούν, αντιθέτως είτε αφιερώσεις μας κάνουν, είτε απλά μας χαρακτηρίζουν "αμόρφωτους" και "κακούς".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ "καλόκαρδε" και "μορφωμένε" ανώνυμε!
    Μάλλον σε χτύπησε κατακέφαλα ο καυτός νοτιοαφρικάνικος ήλιος και λίγο οι παραλίες, λίγο το σαφάρι, και λίγο οι απανωτές ταπεινωτικές ήττες έχασες γενικά τον μπούσουλα και μπέρδεψες την ΑΜΜΟ με την ΑΜΟ-ΡΦΩΣΙΑ!
    Κάνε μας την χάρη να μας στείλεις τις υπόλοιπες σελίδες -που όπως λες λείπουνε- και θα δεις πόσο γρήγορα θα δημοσιευτούν!
    Εμείς αυτό θέλουμε! Στοιχεία από το αρχείο σου, γιατί έτσι και ξεμπροστιάζεσαι από μόνος σου, και εμείς δικαιωνόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/4/11 18:11

    Όλο αυτό το υλικό που εσείς αμφισβητήτε έχει πάει σε αθλητές του χόκευ για την ανάπτυξη, που μπορεί να μην είναι αστέρια αλλά ευλογούν την Ομοσπονδία για την προστασία που είχαν.
    πρέπει να σταματήσετε να στρέφεστε εναντίον των συναθλητών σας. είναι ντροπή σας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος15/4/11 18:43

    ΡΕ παπάρα, πάλι λες μαλ****. Ότι και να κάνεις δεν πρόκειται να κάνεις τους αθλητές της Εθνικής Ομάδα 2010 να πουν κάτι κακό για τους νυν. Έχουμε μάθει τα ψέματα που λες εκεί. Ότι δήθεν οι πρώην τους βρίζουν και άλλα τέτοια και εκτός από τον καθυστερημένο τον Ιωάννου, που είναι και το τσιράκι σου, οι άλλοι δεν σε πιστεύουν πλέον. Σταμάτα το επιτέλους. Στο βωμό του χρήματος και επειδή είσαι απατεώνας ξεφτίλισες την σημαία μας και την πατρίδα μας στο εξωτερικό. Οι αθλητές δεν φταίνε. Μπορεί 2-3 να είναι κομπλεξικοί και ηλίθιοι αλλά τα υπόλοιπα παιδιά έπεσαν θύματα των παραμυθιών σου οτι δήθεν η κλίκα δεν τους άφηνε να παίξουν στην Εθνική. Πόσες φορές το έχεις πει αυτό στο παγοδρόμιό σου όλο το χρόνο. Έλα... τα ξέχασες... εκεί είμαστε όταν φώναζες....... ο ΚΑΛΥΒΑΣ ΦΤΑΕΙ....... ΑΥΤΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ... Άρα... ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.... έχεις γίνει γελοίος!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα δεν αμφισβητούμε ότι όλο αυτό το υλικό έχει πάει σε αθλητές, αλλά σίγουρα δεν έχει πάει "όλο αυτό το υλικό" στους αθλητές της "πρώην" Εθνικής Ομάδας, όπως εσείς ισχυρίζεστε. Μία ομοσπονδία είναι υποχρεωμένη πρώτ' απ' όλα να ασχολείται με τις "Εθνικές Ομάδες" της, και όχι με τους αθλητές των σωματείων της.
    Τώρα, το κατά πόσο ευλογούν οι ανύπαρκτοι αθλητές των ανύπαρκτων σωματείων, τον ανύπαρκτο Πρόεδρο της Ανύπαρκτης Ομοσπονδίας... ε, αυτό είναι μία άλλη ιστορία...
    Δεν στρεφόμαστε εναντίον των συναθλητών μας, αλλά εναντίον όλων εκείνων των ανθρώπων, που έχουν καταχραστεί χρόνια τώρα τον ιδρώτα του Έλληνα Φορολογούμενου, χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα στην "ανάπτυξη" των αθλημάτων αυτών. Στρεφόμαστε λοιπόν εναντίον εσάς "ανώνυμε αναγνώστη", που αν και έχετε τα γενέθλιά σας σήμερα και βρίσκεστε μαζί με τους υπό την προστασία σας "συναθλητές" μας, στην Ν. Αφρική, για να μας κάνετε δήθεν όλους υπερήφανους που ανήκουμε σ' αυτό το γένος και σ' αυτή τη ράτσα με τα "αξιοπρεπή αποτελέσματά σας", κάθεστε και ασχολείστε με εμάς τους "αμόρφωτους και κακούς".
    Μη το συζητήσουμε ποιος πρέπει να ντρέπεται... φυσικά εκείνος, που εδώ και 26 χρόνια έχει εκμεταλλευτεί τη θέση του προς ιδίον όφελος, δίχως ούτε το ελάχιστο ίχνος ηθικής και αιδούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος25/4/11 10:05

    '' Ότι δήθεν οι πρώην τους βρίζουν και άλλα τέτοια και εκτός από τον καθυστερημένο τον Ιωάννου, που είναι και το τσιράκι σου, -----οι άλλοι δεν σε πιστεύουν πλέον.''
    Eisai sigouros re anonime giafto pou les ? Gia tin kaliteri pliroforisi sou se enimerono oti vgeike kai tragoudi sto cape town apo to ''sinothilevma'' kai to tragoudousan oi odigoi ton van ! Kai pistepse me oute o kathisterimenos o ioannou den pisteve sta aftia tou me afta pou akouge apo tous ''sinathlites ''sas .Iparhei kai video to opoio an vgei sto youtube tha gineis rompa giafta pou les . Xeroume poli kala ti exete kanei ola afta ta xronia kai ti exete pei ! Den xreiasteike pote na amas enimerosei o paparas gia ola'fta , oute o ioannou ....ta vlepame me ta matia mas ! Gia afto pigainte stin efxi tis panagias kai afiste mas na dimiourgisoume . Den sou kanei kammia entiposi oti gia proti fora meta to 1998 ipirhan stin ethniki paiktes ap'oles tis ellinikes omades ? Xereis ti kinitro edose afto se ola ta paidia , ethnikis kai mi , na sinehisoun afto to athlima ? safos kai oxi giati pote den se enoiaxe ! Min to paizeis osia maria vgainontas kai dinontas to tilephono sou ston kosmo gia na ton enimeroseis gia tin alitheia ton pragmaton ! Tin alitheia tin vlepoume kathimerina kai tin eidame kai oso lipame sto cape town diavazontas to chat pou mas estelnan (print screen)sta paixnidia tis ethnikis kai sto sigekrimeno blog . Gia alli mia fora sas leme ''ante stin efxi tis panagias kai kathiste ekei kai min xanagirisete ! ''
    An eihame emeis tin ylikotexniki ipostirixi pou eihate eseis ola afta ta xronia tha eimastan idi stin defteri katigoria !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget