Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Στου κωφού την πόρτα... όσο θέλεις βρόντα...

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ2009

Εδώ και χρόνια οι "καλοί αθλητές, αλλά με κακή νοοτροπία" έκρουαν τον κώδωνα του κινδύνου. Δυστυχώς δεν εισακούσθηκαν όμως από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τα υπόλοιπα "ανδρείκελα" του Δ.Σ. αυτής. 
Το παραπάνω έγγραφο αποτελεί e-mail αθλητού της Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου, το 2009, με τους προβληματισμούς του και τις ανησυχίες του. Αφαιρέσαμε το όνομά του για ευνόητους λόγους.
Διαβάσετε να δείτε τι λέει! Αυτοί είναι οι αθλητές με την κακή νοοτροπία "κύριε Πρόεδρε"; Μάλλον για το καλό του αθλήματος ενδιαφέρονται και όχι για όσα τους προσάπτεται εσείς και τα "τσιράκια" σας. Βέβαια κατά ορισμένους: "άλλοι είναι εκείνοι που δημιουργούν, αψηφώντας τα προσωπικά τους συμφέροντα και τους προσωπικούς τους εγωισμούς"...

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος10/4/11 23:23

    Παιδιά χάνετε τον χρόνο σας. Όταν ο Ιωάννου που έχει αποδείξει με τις πράξεις του ότι ειναι το μεγαλύτερο τσιράκι του παπάρα και οτιδήποτε έχει κάνει, το κάνει για καθαρά εγωιστικούς λόγους και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου το άθλημα αλλά μόνο η δικιά του προσωπική προβολή. Αλλά παρόλο αυτά γράφει στο στο facebook του: "Ζητάμε συγνώμη από τους υποστηρικτές της ομάδας για τα post που δημοσιεύουμε αλλά τίθεται πλέον θέμα αξιοπιστίας . Αξίζει πάντως να τα διαβάσετε για να καταλάβετε πως αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι που δημιουργούν , αψηφώντας τα προσωπικά τους συμφέροντα και τους προσωπικούς τους εγωισμούς"

    Έχει χαθεί το άθλημα και δεν νομίζω να αξίζει να φτιαχτεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget