Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Οι τελευταίες δηλώσεις του "Νέου Αρχηγού της Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου"... Αποκλειστικό!!!


Episis afieromeno ....

http://www.youtube.com/watch?v=9KqxhnW-11A&feature=relmfu

ithela na ftiaxo ena oraio remix gia party sas alla distihos den prolavaino ! ''Fevgo avrio gia safari'' ! Ta perastika mou....

PS : Grapste oti thelete gia mena , vgalte stin fora oles tis fantastikes lamogies pou eho kanei kai ola ta fantastika lefta pou eho parei apo tin omospondia pagodromion , eite gia iliko prosopiko (edo gelao ), eite se xrima zesto sto heri . Ego koitao ton eafto mou ston kathrepti kathe mera kai den ntrepomai ! Sas eho xanapei kai sto parelthon ...kante tin aftokritiki sas ! 
Kai pali ...TA PERASTIKA MOU !!!

Φτυστός ο Πρόεδρος! Και εκείνος κοιμάται ήρεμος και όταν κοιτάζει στον καθρέφτη κάθε μέρα δοξάζει τον πανάγαθο για την μπόλικη ομορφιά που του χάρισε! Εκείνος τουλάχιστον δεν την πέφτει σε μικρά κοριτσάκια που τα στέλνουν οι γονείς τους για προπόνηση, ενώ ο νέος "αρχηγός της Εθνικής του Χόκεϋ" δημιουργεί και χειρίζεται ψεύτικους γυναικείους λογαριασμούς στο facebook... Φυσικά για την σωστή και εύρυθμη λειτουργία και ανάπτυξη των αθλημάτων των παγοδρομιών...

35 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/4/11 10:52

    Δεν είναι ο νέος αρχηγός. ο Αδαμίδης θα είναι. Τόσα χρόνια ήθελαν "ανανέωση" της ομάδας και αλλαγή αρχηγού, και τελικά ούτε ανανέωση έγινε και αρχηγός μπήκε ένας 40ρης που ήταν αρχηγός μέχρι το 1995 (δηλαδή πριν απο 16 χρόνια).... α ρε Ελλαδαρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/4/11 10:55

    Είναι ήδη στημμένος για το παγκόσμιο.... χαχαχαχαχαχαχ.... σκύψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε γιαννάκκηηηηηηηηηηηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα περαστικά μας "κύριε" Ιωάννου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/4/11 11:13

    Να τον χαίρεται η γυναίκα του και το παιδί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος είπε...
    Τι εννοείτε με το αφιερωμένο κ. Ιωάννου; Ότι θα πηδήξετε τις συζύγους μας και θα σκοτώσετε τα παιδιά μας και εμάς τους ίδιους; Να σε χαίρονται η γυναίκα σου και το παιδί σου.

    8/4/11 01:29
    ILoveIceHockey είπε...
    Κ. Ιωάννου, μία μέρα θα το κλείσει το παγοδρόμιο ο χατζηπαπάρας και θα σε πετάξει στο δρόμο. Θα μείνεις άνεργος όπως όταν σε διώξανε από την SΕΑΤ. Τότε όμως κ. Ιωάννου θα μείνεις και εσύ μόνος. Απλά θα έχεις παρέα την ταμπέλα "Το τσιράκι του παπάρα". Καλύτερα να αλλάξεις τρόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/4/11 11:41

    Πριν από μερικά χρονια είχες πάει "φιλαράκο" στην Εθνική junior με τον φιλαράκο σου τον Κιβωτό....και κουβαλάγατε τα μπαστούνια και τα νερά των συμπαικτών σας ......μετά από τόσα χρονια κατάφερες με 1000 τρόπους και όχι με την αξια σου όπως θες να πιστεύεις.....να μπεις στην εθνική αντρών και να εκπροσωπήσεις την πατρίδα σου στο ποιο μεγάλο όνειρο κάθε παίχτη......και εσύ το μονο που σε ενδιαφέρει είναι να αφιερώνεις βιντεάκια με ειρωνεία και να έχεις στο μυαλό του safari.....πραγματικά σε λυπάμαι.....και γιαυτο που είσαι αλλα και γιαυτο που θα υποστείς εκεί που θα πας ....και μιλάω φυσικά για τον εξευτελισμό που θα πάθει η πατρίδα μου εξαιτίας της νοοτροπίας ενός ανεγκέφαλου μονοφαγά της δικιάς σου αλλα και αρκετών ακόμα που είναι κουμανταδόροι στο μαγαζάκι της πειραιώς.Καλή τύχη να έχεις (γιατί θα την χρειαστείς) και σου εύχομαι να έχεις την ίδια μαγκιά και όταν γυρίσεις με τα αποτελέσματα που θα έχεις και να κοιτάξεις τους υπολοιπους παίχτες στα ματια (αυτούς που πραγματικά άξιζαν να πάνε εκεί κάτω)και απλά να ζητήσεις ένα συγγνώμη.

    Ένας παλιός παίχτης της εθνικής. Κ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος8/4/11 12:37

    Που'σαι σε μεγάλε;;; Άλλες αφιερώσεις δεν θα κάνεις;;; Μονό αυτά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/4/11 12:47

    Τι έλεγε ο κ. Ιωάννου τον Μαϊο 2010 για τον κ. Χατζηαθανασίου και την Ομοσπονδία όταν βοηθούσε να γραφτεί το "Marketing Plan" του Ελληνικού Χόκεϋ. Βέβαια μετά έγινε η π*** του παπάρα και τα ξέχασε όλα:

    Tα προβλήματα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών:
    Όπως είναι γνωστό, το άθλημα του χόκεϋ ενάγεται στην Ομοσπονδία Παγοδρομιών. Η Ομοσπονδία από μόνη της αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα τα οποία επηρεάζουν και το χόκεϋ. Η ομοσπονδία διοικείται από την ημέρα ίδρυσής της, δηλαδή εδώ και 25 περίπου χρόνια από τον ίδιο πρόεδρο, τον κύριο Χρήστο Χατζηαθανασίου, και τον στελεχώνουν επί σειρά ετών τα ίδια μέλη. Αυτό σύμφωνα με τη πορεία που έχει διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια η ομοσπονδία, μπορεί να αποτελεί παράγοντα έλλειψης ανανέωσης καθώς επίσης και μετατροπής της σε ενός συγκεντρωτικού και προσωποπαγή χαρακτήρα επιχείρησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/4/11 14:07

    ΝΙΚΟΣ ΠΑΓΩΝΗΣ είπε...
    Ρε Γιάννη εξήγησε μου αν θες κάτι.
    Τι μεσολάβησε από τα

    ●"τον πούστη τον παπάρα που μας καταστρέφει το άθλημα μαζί με το τσιράκι του τον Καλύβα"
    ●"τον πούστη(ξαναμανά) τον παπάρα που με τις λαμογιές του και τους γνωστούς του μας ακύρωσε την δημιουργία του παγοδρομίου στην Κηφησίας (δίπλα στην Microsoft)"
    ●"http://www.avanteshockey.com/content.php?id=119"
    ●το ότι πρέπει όλοι να μαζευτούμε κατά του παπάρα,
    ●"προσεχέ τον (εννοείται ποιον) είναι επικίνδυνος"
    έως του ανδρείκελου το οποίο έχεις καταντήσει?

    Τι σκατά σε έχει δεμένο με κανένα φόνο και έγινες μαριονέτα του και υπάλληλος του???
    Και άντε πάει στο διάολο το υπάλληλος.
    Ανάγκη είχες από δουλειά, μεγάλος είσαι τι άλλο να κάνεις, αυτό βρήκες, πήγες.

    Από εκεί που ήταν ο καταστροφέας των πάντων, τώρα πώς έγινε ο λυτρωτής του Hockey???

    Αν θες απαντάς.


    ΥΓ: Πάντως δεν γίνεται να λένε 500 ότι κάτι βρομάει και 10 να λένε ότι μοσχομυρίζει...κάτι φταίει στη μύτη σας παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/4/11 14:50

    Γιάννης Ιωάννου:Πυρετός για τα σπορ του χειμώνα «E» 26/2/2010

    «Αγκάθι» η απουσία μόνιμου παγοδρομίου
    Μέχρι ατομική προπόνηση στην αυλή του σπιτιού του σε... ταψιά φούρνου με πάγο έκανε στο παρελθόν ο σημερινός αρχηγός της ομάδας χόκεϊ επί πάγου «Αβαντες», Γιάννης Ιωάννου, λόγω έλλειψης παγοδρομίων στη χώρα μας. «Στο ένα ταψί απλά ισορροπούσα και στο άλλο δοκίμαζα τρίπλες με το μπαστούνι. Ακόμη και σήμερα, πολλές φορές αναγκαζόμαστε να παίζουμε χόκεϊ με ρόλερ στον δρόμο», τονίζει ο κ. Ιωάννου δίνοντας μας εικόνα των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν όσοι ασχολούνται με το συγκεκριμένο άθλημα στη χώρα μας. Και δεν είναι αυτοί λίγοι, αν αναλογιστούμε πως δεν υπάρχει μόνιμο παγοδρόμιο για τις προπονήσεις τους, μετά το κλείσιμο των παγοδρομίων στο Μοσχάτο (το 2000) και στο Πολύδροσο Αμαρουσίου (το 2003). Συνολικά, υπάρχουν 11 ομάδες, εκ των οποίων δύο γυναικών. Η κάθε ομάδα έχει 25 παίκτες. «Το χόκεϊ επί πάγου είναι ένα πολύ δυνατό, γρήγορο άθλημα, που απαιτεί μεγάλη αντοχή. Γι’ αυτό και ο κάθε παίκτης δεν μπορεί να παίξει συνεχόμενα περισσότερο από ενάμισι λεπτό. Είμαστε σε καλό επίπεδο και αν και στη χώρα μας δεν μας ξέρει κανείς, στο εξωτερικό είμαστε γνωστοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος8/4/11 14:53

    Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010
    ''XOKE'I' EΠΙ ΠΑΓΟΥ'' ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΚΟΠΙΟ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ!
    Ελλάδα Vs Παγοδρομίων-ιών

    Δεν υπάρχει πιο ταιριαστός τίτλος για να ξεκινήσω!
    Περιγράφει ακριβώς την κατάσταση στην χώρα μας τα τελευταία 24 χρόνια !
    Μια κατάσταση η οποία απασχολεί τους Έλληνες αθλητές των παγοδρομιών και ιδιαίτερα τους αθλητές του Χόκεϊ επί πάγου που εκπροσωπώ. Είκοσι τέσσερα χρόνια περιμένουμε μια απάντηση....μια απάντηση η οποία θα εξηγούσε τους λόγους που η Ελλάδα αρνείται την δημιουργία παγοδρομίων.
    Με την αποδοχή των Ολυμπιακών αγώνων πίστεψε ακόμη και ο πιο δύσπιστος ότι μετά το τέλος τους θα δωθεί μια λύση στο θέμα μιας και υπήρχαν οι εγκαταστάσεις , απλά θα χρειάζονταν κάποια μετατροπή για να γίνουν παγοδρόμια.
    Νεκρική σιγή παντού!
    Με τους Ολυμπιακούς αγώνες δημιουργήθηκαν αθλητικές εγκαταστάσεις που δεν είχαν τίποτα να ζηλέψουν από αντίστοιχες του εξωτερικού.
    Είδαμε "Ελληνικά αθλήματα" όπως χόκεϊ επί χόρτου ή ακόμη πιο Ελληνικό....Baseball!! 'Όλοι γελούσαν όταν ανακοινώνονταν αγώνας της Εθνικής Baseball. Γιατί ; Επειδή δεν λεγόταν ποδόσφαιρο ;
    Έχει περάσει στο υποσυνείδητο του Έλληνα ότι το Εθνικό μας σπορ είναι το ποδόσφαιρο και όλα τ΄άλλα είναι περιττά ;
    Το Εθνικό σπορ των Ελλήνων πρέπει να είναι μόνο οι επιτυχίες , και τίποτα άλλο!
    Έχουμε αθλητές , έχουμε θέληση , έχουμε ιστορία. Από το 1986 προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο για την διάκριση της χώρας μας και σ'αυτό το άθλημα .
    Το πετύχαμε στο Γιοχάνεσμπουργκ το 1992 με το χάλκινο μετάλλιο. Το ίδιο συνέβει και φέτος στο Λουξεμβούργο , μιας και σταθήκαμε ανάξιοι ,σαν κράτος , να διοργανώσουμε το παγκόσμιο πρωτάθλημα για το 2010 που είχαμε αναλάβει !
    Και ενώ όλοι περιμέναμε επιβράβευση για τους κόπους και τις θυσίες τόσων ετών πήραμε αποδοκιμασία .
    Η Ελλάδα παραμένει χωρίς παγοδρόμια και οι αθλητές μας αναγκάζονται να προπονούνται σε μη κατάλληλα γιαυτούς γήπεδα .
    Το ένα μετά το άλλο παγοδρόμιο έκλεισαν με τελευταίο το παγοδρόμιο του Αμαρουσίου (2003) και σαν να μην έφταναν όλα αυτά , κόβονται φέτος οι επιχορηγήσεις προς την Ελληνική ομοσπονδία παγοδρομιών από την ΓΓΑ .
    Το φταίξιμο των κυβερνήσεων είναι ότι δεν σκέφτονται το αυτονόητο...την δημιουργία κρατικών παγοδρομίων έτσι ώστε το χρηματοοικονομικό όφελος να περνούσε στο κράτος , γιατί τα οικονομικά οφέλη μιας τέτοιας επένδυσης είναι τεράστια!!
    Γιατί τα χρήματα μας να πηγαίνουν πάντα σε λάθος χέρια ;
    Ο κύριος Μπιτσαξής θα πρέπει να ξαναμελετήσει το θέμα ''ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΕΣ'' όπως επίσης και την πρόταση για την μετατροπή ενός Ολυμπιακού ακινήτου σε παγοδρόμιο , ώστε το χόκει και το καλιτεχνικό πατινάζ να αποκτήσουν αυτό που τους αξίζει .

    Γιάννης Ιωάννου
    Επαγγελματίας αθλητής στο ice hockey-αρθρογράφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρε, βρε, πως αλλάζει ο καιρός ακόμη και για τους επαγγελματίες αθλητές στο ice hockey - αρθρογράφους. Βέβαια χέρι που δεν μπορείς να δαγκώσεις σκύψε και φίλησέ το. Έτσι Γιαννάκη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αλλά και το να γλύφεις εκεί που έφτυνες προηγουμένως, το θεωρώ τουλάχιστον αηδιαστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/4/11 16:05

    Παιδιά υπομονή. Την Δευτέρα στις 17:00. Ελλάς - Λουξεμβουργο. Θα δούμε τα χάλια τους ζωντανά αφού θα έχει LIVE STREEMING!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νικο , οτι θελεις ελα να τα πουμε πλεον απο κοντα . Ακομη και σημερα . Το εκαναν και αλλοι απο αυτους και απ' οτι συμπερανα δεν τους τα'χαν πει καλα .
    Σε blog που επικρατει η ανωνυμια και ο φασισμος δεν θα δωσω βαση . Οτι με αφορα το δημοσιευω στο facebook να με κρινει ο κοσμος .
    Παντως ο κοσμος γελαει μαζι σας με αυτα που γραφετε για μενα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/4/11 16:47

    Φασισμός; Είσαι χαζός ρε μεγάλε; Ξέρεις τι σημαίνει η λέξη φασισμός; Τι ακριβώς να του πεις από κοντά; Αντί να ζητάς συγγνώμη από όλους και να λες ότι αυτά που έγραψες ήταν ατυχή, το παίζεις και θιγμένος; Πήγαινε Γιαννάκη, να δω με τι μούτρα θα γυρίσεις από την Αφρική. Αλλά ξέχασα εσύ πας για σαφάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/4/11 16:56

    Αυτό έγραψε ο Ιωάννου στο facebook:

    "Ζητάμε συγνώμη από τους υποστηρικτές της ομάδας για τα post που δημοσιεύουμε αλλά τίθεται πλέον θέμα αξιοπιστίας . Αξίζει πάντως να τα διαβάσετε για να καταλάβετε πως αντιμετωπίζονται οι άνθρωποι που δημιουργούν , αψηφώντας τα προσωπικά τους συμφέροντα και τους προσωπικούς τους εγωισμούς"

    Είσαι τελείως βλάκας; Ρε άσχετε πας σε παγκόσμιο χωρίς να το αξίζεις όταν ακόμα και στην ομάδα σου υπάρχουν καλύτεροι παίχτες και λες οτι δημιουργείς αψηφώντας τα προσωπικά σου συμφέροντα και τους προσωπικούς σου εγωισμούς;;;; Αν ήθελες πραγματικά να κάνει αυτά που λες, θα έπρεπε να μη δεχτείς να παίξεις στο πρωτάθλημα χωρίς τους πρωταθλητές Ελλάδος και θα έπρεπε να μην δεχτείς να είσαι μέλος της εθνικής επειδή ξέρεις πολύ καλά ότι δεν το αξίζεις.

    Ρε παιδιά σοβαρά; Τι γίνετε σε αυτή την χώρα; Πως κατάντησε έτσι η πατρίδα μας; Είναι δυνατόν να τα λεει αυτά και να τα πιστεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είσαι ψεύτης, είσαι καταχραστής, είσαι και "αντιπρόσωπος"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ILoveIceHockey8/4/11 17:16

    Είσαι χαζός. Το blog είχε τον παπάρα ως πρωταγωνιστή και έκανες την μαμακία και του πήρες την δόξα. Είσαι παντελώς μα παντελώς ηλίθιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπορείς να μας πεις για ποιο λόγο πιστεύεις ότι είμαστε "κότες", "αδερφές" και "φασίστες"; Μπορείς να επιχειρηματολογήσεις πάνω σ' αυτό, ή απλώς είσαι σαν ένα δίχρονο παιδί που παπαγαλίζει ό,τι λέξεις ακούει να χρησιμοποιούν οι ενήλικες;
    Σε ορισμένες περιπτώσεις καλά θα κάνεις να δίνεις σημασία στην ουσία των πραγμάτων και όχι σε κάποιους τύπους. Ακόμα κι αν όλοι έγραφαν χρησιμοποιώντας ένα ονοματεπώνυμο, τι αλλάζει για σένα εφόσον αυτό μπορεί να είναι ψεύτικο; Δηλαδή δεν έχει σημασία ποιος το γράφει, αλλά τι γράφει για σένα, αρκεί να είναι αληθές και να συνοδεύεται από τα απαραίτητα επιχειρήματα και αποδεικτικά στοιχεία. Και για να στο κάνουμε πιο λιανά: Αν σου γράφαμε και τα ονοματεπώνυμά μας, τότε θα σε κάναμε να αισθανθείς ακόμα πιο άσχημα, απ' ό,τι ίσως να αισθάνεσαι τώρα. Δηλαδή... χάρη σου κάνουμε.
    Το δικό μας blog μια φορά δεν είναι σαν μερικά άλλα (ξέρεις εσύ!!!), που είναι όλο υποσχέσεις για "καυτές αποκαλύψεις" που δεν πραγματοποιούνται ποτέ! Εμείς ό,τι έχουμε να πούμε το λέμε, και ό,τι έχουμε να κάνουμε, το κάνουμε! Δεν είμαστε άνθρωποι των κούφιων υποσχέσεων!!! Έχουμε δεσμευτεί απέναντι στον εαυτό μας πρώτ' απ' όλα, αλλά και στους αναγνώστες μας, να είμαστε συνεπείς στις θέσεις μας, και ανεπηρέαστοι από τα προσωπικά μας προβλήματα! Η ηθική μας και η αξιοπρέπειά μας, δεν είναι προς διαπραγμάτευση και ξεπούλημα!
    Τέλος, να ξέρεις ότι έχουμε το σθένος να δώσουμε το δίκιο του ακόμα και στο χειρότερο εχθρό μας, αν το αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δημήτρης Καλύβας8/4/11 17:37

    Φίλε Γιάννη, θα σου πρότεινα να πάρεις την πρωτοβουλία και να λήξη το θέμα που έχει προκύψει γιατί δε βοηθάει ούτε το άθλημά μας αλλά ούτε και εσένα προσωπικά. Δεν είναι σωστό να ειρωνεύεσαι. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό αφού διετέλεσες μέλος της Εθνικής ομάδας εφήβων του 1990. Μην ξεχνάς ότι τώρα πρόκειται για παγκόσμιο Ανδρών. Λίγο πιο σεμνά και ταπεινά. Απλά μία φιλική συμβουλή, ασχέτως αν με θεωρείς φίλο ή όχι. Να’σε καλά και καλή επιτυχία. Δημήτρης Καλύβας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/4/11 17:42

    aloimono alitheia.agapame tin patrida, gia kapoio proterima ths, katalabainoume se ligo , oti to proterima einai elatwma kai tin agapame akoma, ksegelwntas ton eauto mas, oti exei plithos alla proterimata.an kai i stasi tis einai'krua kai adiafori'omws den exoume tin dunami na baloume teleia kai paula..erxontas loipon se auton to sulogismo...tis eksapatisis, m einai akatanoito afou meta tin anakalupsi twn pollwn elatwmatwn..pws sunexizoun kapoioi dustixois kai abouloi na sunexizoun na uperaspizontai ta lathoi...kai oxi ta prepei...pote tha stamatisoume na basizoume tis elpides mas ston xrono kai oxi stis prakseis..pote loipon tha ksoipnisoume kai tha poume ena megalo 'oxi' ena 'ftanei pia'gia poso akoma tha eimaste ftwxoi...otan mas afairoun to dikaiwma na apolausoume ta diakwmata massssssssssssss..ksoipniste kai prakste ..arketa
    me upomoni
    m.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Βασικά το με ποιον γελάει ο κόσμος, άστο δεν σε συμφέρει να το συζητήσουμε.
    Ότι και να μου έχουν πει λάθος,
    Ο,ΤΙ και να είναι αυτό ρε Γιάννη
    ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ.
    Και αυτό αυτόματα σε κάνει εχθρό του hockey.

    Δεν λέω ούτε ότι όλοι από την Εθνική είναι και γαμώ τα παιδιά, ούτε ότι τους γουστάρω, ούτε ότι οι υπεύθυνοι του blog αυτού είναι άγια παιδάκια και θα τα κάνουν όλα σωστά ή για την ψυχή της μάνας τους και την τιμή των όπλων. Κάτι έχουν στο μυαλό τους και αυτοί.

    Το θέμα είναι ότι ΚΑΤΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.
    Μπορεί να είναι και λάθος.
    1/4 του αιώνα που ο άλλος δεν έχει κάνει τίποτα φταίει η Εθνική?
    ΟΛΟΙ τόσα χρόνια που μιλάνε για την πάρτη του είναι λάθος???
    ΟΛΕΣ οι αποδείξεις είναι ψεύτικες???
    ΕΣΥ που έλεγες τόσα για αυτά που τότε έχεζες και τώρα γλύφεις είσαι ψεύτης???
    Το έχω ξαναπεί ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΠΝΟΣ και η φωτιά να είναι στη φαντασία ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

    Όσο για σένα (γιατί εσύ το γύρισες πάνω σου) έχεις πάρει χαμπάρι γιατί δεν σε γουστάρει ΤΟΣΟΣ κόσμος???
    Γιατί είσαι άκυρος και ψώνιο σε ένα χώρο που θα έπρεπε να είμαστε όλοι μια παρέα γιατί στην τελική μια χούφτα άτομα είμαστε.
    Εδώ στα Λιόσια έμπαινες ρε με τους Warriorz που δεν ξέρανε καλά καλά skating τα παιδάκια (no offence guys) και φούσκωνες τα γαμωReebock και τον εγωισμό σου και τους τσακίζατε.
    Ξέρω θα μου πεις την γνωστή σου παπαριά το WINNING IS EVERYTHING.
    Ε όχι δεν είναι για όλους.
    Το ότι υπογράφεις ως "επαγγελματίας παίχτης του hockey" το σκέφτηκες πριν το γράψεις, πες μου την αλήθεια, έλα μην ντρέπεσαι πες το, εδώ δεν ντρέπεσαι για άλλα.
    Τόσα χρόνια στο NHL που είσαι MVP γιατί δεν έπεξες στην Εθνική?
    Και εδώ η κλίκα φταίει?

    Έλα στα συγκαλά σου γιατί γίνεσαι ίδιος με τον τύπο που σου κουνάει τα κορδόνια και εσύ σαν καλή μαριονέτα χορεύεις.

    Και στην τελική απέδειξε ότι έχεις δίκιο και εσύ και τ' αφεντικό σου εγώ θα ζητήσω συγγνώμη πρώτος απ' όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/4/11 18:25

    Όταν επαίζε όμως εναντίον των Ιπταμένων ήταν κοτούλα και έκανε ότι τον πόναγε το χέρι για να μην παίξει. Άντε ρε, θα είσαι ο μόνος επαγγελματίας στη 3η κατηγορία. Πω, μην το μάθουν οι αντίπαλες ομάδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν απαγορεύονται να μετέχουν επαγγελματίες χοκεΰστες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα; Ρε παιδιά, μήπως μηδενιστούμε; Αχ, κακό που πάθαμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/4/11 18:58

    Filoi paihtes hockey,
    Eyo epaiksa dyo sezon hockey stin Ellada kai sihathika me auto pou eida. Apo tote den xanaepaiksa. Euharisto pou kanate enan latri tou athlimatos na min theli na xanapaiksei. Prota, o proedros tis omospondias mou leei apo to tilefono tin proti fora pou peira apo tin Ameriki oti den theloun neous paihtes. Deuteron, o tsigganos o Mirel eironeutike eis apodoseis mou (parolou pou epaiza arketa kala) kai triton, oi idioi oi sinpaihtes sou fernontai krya kai apomakra stous neous paiktes. Eyo tora eimai 40, ara to hockey teliose yia mena. Alla ean den allaksoun ta prosopa kai nootropies, ola tha parameinoun ashima.

    M. Fokas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος10/4/11 21:17

    O ρόλος του πρώην αρχηγού της ''Εθνικής μας ομάδας'' και της παρέας του στην καταστροφή του Ελληνικού χόκευ .
    http://greekhockey.blogspot.com/2011/03/o.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος10/4/11 21:18

    Τα λόγια του ανθρώπου της πρώην Εθνικής ομάδας στην παγκόσμια ομοσπονδία ! Δώστε βάση στην αγάπη που δείχνει προς το Ελληνικό χόκει και ενδιαφέρον του για την ανάπτυξη του . Τα σχόλια δικά σας ....
    http://greekhockey.blogspot.com/2011/03/go-pens-f.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος11/4/11 08:42

    Σε καμία αποστολή της εθνικής Ελλάδος δεν ζητήθηκε από τους αθλητές να πληρώσουν το παραμικρό .Αντιθέτως πληρώνονταν για τα πάντα . Εξοπλισμός , διαμονή , έξοδα προετοιμασίας , φαγητό , νερό , διόδια για την προετοιμασία στα Λιόσια είναι μερικά από τα λεφτά που πήραν οι πρώην της εθνικής .
    Τα παρακάτω έξοδα που σας αποκαλύπτουμε είναι η απόδειξη ότι οι το blog της διαφθοράς σε συνεργασία με τους πρώην παίκτες της εθνικής ομάδας ψεύδονται ασυστόλως με μοναδικό τους σκοπό να καταστρέψουν οτι άφησαν πίσω τους . ''Ή εμείς ή κανένας '' είναι το καινούργιο τους σύνθημα ! Νομίζετε !
    http://greekhockey.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συμφωνούμε απόλυτα με τον Ανώνυμο αναγνώστη μας: Εδώ και 26 χρόνια ακούμε το σλόγκαν "Ή εγώ ή κανένας". Δυστυχώς για μερικούς ζούμε στο έτος 2011. Τι θέλουν να πιστέψουμε, ότι "η γη είναι επίπεδη και ότι ο γάιδαρος πετάει;" Όσοι από τους αναγνώστες πιστεύεται ότι υπάρχει τέτοιου είδους ενδεχόμενο, τότε τους παρακαλούμε να ενημερώνονται από την σελίδα που προτείνει ο ανώνυμος αναγνώστης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος11/4/11 13:42

    Όταν σκατονεο-Έλληνα αποτυχημένε απατεώνα παίρνεις λεφτά από την ΓΓΑ για Εξοπλισμό, διαμονή (τα πληρώνει η iihf), έξοδα προετοιμασίας, φαγητό (τα πληρώνει η iihf) , νερό , διόδια για την προετοιμασία στα Λιόσια, δεν πρέπει να τα δώσεις για τους σκοπούς αυτούς ρε απατεώνα; Όταν το 2010 πήρες 21.500 Εύρω για μετάβαση της Εθνικής Ομάδας στο Λουξεμβούργο:
    "Η Ομοσπονδία Παγοδρομιών θα επιχορηγηθεί φέτος με το ποσό των 21.500€ για τα λειτουργικά της έξοδα και μία μετάβαση της εθνικής ομάδας στο Λουξεμβούργο".
    http://www.gss.gov.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=636:epixorigiseis-triathlo-pentathlo-ski&catid=118:2010-02-04-08-20-45&Itemid=721
    Δεν πρέπει να πληρώσεις τη μετάβαση ρε απατεώνα;; Μόνο τα τσιράκια σου σε υποστηρίζουν ακόμα. Αλλά σε μερικές ώρες όταν όλοι θα δουν την ξεφτίλα σας να δω που θα κρυφτείτε όλοι. ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος11/4/11 19:44

    Κ Καλυβα γιατι σβήσατε το σχόλιο σας ? Προσεχώς θα δημοσιεύσουμε ποιος πλήρωσε για να πάει ο κ Καλύβας στα διεθνή συνέδρια παρέα με την συνοδό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος11/4/11 20:27

    Σας προσκομίζουμε δυο επιστολές του κ Καλύβα προς τους ομογενής της νοτίου Αφρικής η μία είναι 19-09-2010 πριν ανακοινωθεί η νέα εθνική που ζητεί την υποστήριξη τον Ελλήνων και η άλλη είναι 13-02-2011 που πλέον δεν θα συμμετείχε στην νέα εθνική και σαμποτάρει την νέα εθνική. Τα συμπεράσματα σας δικά σας. http://www.facebook.com/album.php?aid=59517&id=100000416136468#!/photo.php?fbid=207103612646842&set=a.207103585980178.59517.100000416136468&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δημήτρης Καλύβας11/4/11 20:28

    Ήταν για άλλο άρθρο, αλλά θα το ξαναβάλω εδώ:
    Επειδή όλα έχουν τα όρια τους. Όταν πήγαινα ως σύνεδρος της ΕΟΠΑΓ και αποφάσιζα να πάρω μαζί μου το έτερο μου ήμισυ, κάλυπτα όλα τα έξοδα εγώ. Η ΕΟΠΑΓ μου έκλεινε μονόκλινο δωμάτιο αλλά εγώ κάλυπτα τη διαφορά για να το κάνω δίκλινο. Ποτέ δε ζήτησα να μου πληρώσει ή να μου καλύψει κάτι. Τα αεροπορικά εισιτήρια τα πλήρωνα εγώ και δεν ζήτησα ούτε ένα ευρώ για τα καθημερινά έξοδα όταν άλλοι που έρχονταν μαζί έπαιρναν πίσω ακόμα τους καφέδες. Δε θα δεχτώ για λόγους εντυπωσιασμού να με κατηγορούν με ψευδή στοιχεία για πράγματα που δεν έχω κάνει και χειρότερο από όλα να μπλέκουν μέσα σε αυτό τα αγαπημένα μου πρόσωπα.
    Όσον αφορά το υλικό εκτός από τις καλαμίδες, αγκωνίδες και τον θώρακα που μου δόθηκε από την Ομοσπονδία το 2006, όλα τα υπόλοιπα τα έχω πληρώσει ο ίδιος. Το 2010 συγκεκριμένα πλήρωσα 1.700 Ευρώ με την πιστωτική μου κάρτα (έχω την απόδειξη) για υλικό που αγοράστηκε από την αποθήκη στην Σουηδία για αθλητές της Εθνικής επειδή ο Χατζηαθανασίου δεν ήθελε να πληρώσει. Δεν είχα καμία υποχρέωση να το κάνω. Επίσης το 2010 πλήρωσα 80 Ευρώ για το κύπελλο που Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που επίσης ο κ. Χατζηαθανασίου δεν ήθελε να πληρώσει. Επίσης δεν είχα καμία υποχρέωση να το κάνω. Τα χρήματα για το υλικό μου δόθηκε πίσω μετά από 3 μήνες, ενώ τα χρήματα για το κύπελλο δε μου δόθηκαν πίσω ποτέ. Τα καινούργια μου πατίνια και όλη η υπόλοιπη στολή, εκτός φυσικά από αυτά που αγόρασα ο ίδιος, τα επέστρεψα πριν από 1 μήνα όταν που τα ζήτησε πίσω ο κ. Χατζηαθανασίου.
    Θα δεχτώ τα πάντα, αλλά όχι ψέματα και κατηγορίες χωρίς αποδείξεις μόνο και μόνο για λόγους εντυπωσιασμό, ειδικά όταν αφορούν τα αγαπημένα μου πρόσωπα..
    Έχω ήδη μιλήσει με τον δικηγόρο μου και έχει έρθει σε επαφή με το ηλεκτρονικό έγκλημα για να βρεθεί αυτός που ανάρτησε αυτά τα ψεύδη. Σου δίνω κ. Ανώνυμε προθεσμία μέχρι το τέλος της ημέρας για να κατεβάσετε τις ψευδή κατηγορίες αλλιώς να κινηθώ νομικά εναντίον σας. Και μη νομίζετε ότι δε θα σας βρω. Μη θεωρείτε ότι μπορείτε να κρυφτείτε πίσω από την ανωνυμία. Να σκεφτείτε κ. Ανώνυμε πραγματικά αν αξίζει να με κατηγορείτε για πράγματα που δεν έχω κάνει μόνο και μόνο για να καλύπτετε τον κ. Χατζηαθανασίου.
    Προθεσμία μέχρι το τέλος της ημέρας να κατεβάσετε την ανάρτηση σας κ. Ανώνυμε, μετά θα τα πούμε στα δικαστήρια.
    Δε θα απαντήσω τίποτε άλλο μετά από την ανάρτηση μου αυτή. Όποιος έχει αμφιβολίες για οτιδήποτε, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6974956673. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τουλάχιστον είχε το σθένος να ενημερώσει τους Έλληνες του εξωτερικού, ότι δεν θα συμμετάσχει η ομάδα εκείνη που έφερε το ασημένιο στην χώρα μας. Και αυτό κακό είναι; Τι έπρεπε να κάνει δηλαδή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget