Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Πρωταπριλιάτικη δήλωση: «Είμαστε αξιοπρεπείς»

Του Γιάννη Ασκούνη
onsports.gr 01.04.2011

Βρήκε την κατάλληλη ημέρα να κάνει τις «σοβαρές» του δηλώσεις. Αν τις έκανε άλλη μέρα θα τον έπαιρναν σίγουρα στο ψηλό. Σήμερα τουλάχιστον περνάνε ως πρωταπριλιάτικο αστείο. 

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας παγοδρομιών, Χρήστος Χατζηαθανασίου, ξεκαθάρισε την θέση του.
Το σημαντικότερο τωρινό πρόβλημα της ομοσπονδίας είναι η διαμάχη της με τους πρώην διεθνείς της ομάδας του χόκεϊ επί πάγου. Ο Χρήστος Χατζηαθανασίου τόνισε πως τα αποτελέσματα δεν αποτελούν την πρώτη του προτεραιότητα.
Πάντως, υπάρχει κανονική αποστολή εθνικής ομάδας, η οποία θα ταξιδέψει στο Κέιπ Τάουν, ώστε να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα χόκεϊ επί πάγου τρίτης κατηγορίας. Αυτές τις μέρες πραγματοποιείται το τελικό στάδιο της προετοιμασίας στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Από αυτή προέρχονται οι παραπάνω φωτογραφίες.
«Το παγκόσμιο ξεκινάει στις 11 Απριλίου, 9 φεύγει η ομάδα, 10 φτάνει κάτω, 11 ξεκινάει το Παγκόσμιο. Εμείς έχουμε δύο δύσκολους αρχικούς αγώνες. Ο πρώτος είναι με το Λουξεμβούργο, ο δεύτερος με τη Μογγολία. Στόχος μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις δυσκολίες του Κέιπ Τάουν είναι η αποφυγή της τελευταίας θέσης. Το Κέιπ Τάουν δεν είναι Ευρώπη, τα παιδιά θα ταξιδέψουν περίπου 18 ώρες, για να φτάσουν. Οι διοργανωτές δε δέχτηκαν ούτε μία μέρα νωρίτερα φιλοξενία. Στις 10 θα φτάσουν, στις 11 ξεκινάνε, κάτι που είναι ελαφρά παράλογο» δήλωσε σχετικά ο Χατζηαθανασίου.
Στην συνέχεια, ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας αναφέρθηκε στις εγκαταστάσεις χόκεϊ επί πάγου, οι οποίες υπάρχουν στην χώρα μας:
«Πήραμε το περυσινό παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί στο καταπληκτικό στάδιο των Λιοσίων που φτιάξαμε, αλλά για λόγους οικονομίας η κυβέρνηση θεώρησε ότι πρέπει να ακυρωθεί. Τελικά έγινε στο Λουξεμβούργο, όπου πετύχαμε τη δεύτερη θέση. Τότε δημιουργήθηκε ένας καυγάς με το γενικό γραμματέα. Εμείς του εξηγήσαμε πως καταβάλαμε σημαντική προσπάθεια, για να πάρουμε ένα παγκόσμιο στην Ελλάδα. Ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αν γινόταν στην Ελλάδα, θα ανέβαζε πάρα πολύ το άθλημα, δεν το συζητάμε.
Υπήρχαν οκτώ εθνικές ομάδες με ένα στάδιο, ενώ οι διεθνείς κανονισμοί προβλέπουν δύο ολυμπιακά παγοδρόμια για αυτόν τον αριθμό ομάδων. Το ένα μπορούσανε και το φτιάξανε στα Λιόσια, προσωρινά. Δεύτερο πού να φτιαχτεί; Οπότε, η διεθνής ομοσπονδία για να μας βοηθήσει, «έσπασε» σε δύο γκρουπ το παγκόσμιο. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειαζόμασταν δεύτερο στάδιο. Πλέον έμειναν τέσσερις ομάδες, αλλά τότε το υπουργείου αθλητισμού θεώρησε τον αριθμό υπερβολικά μικρό, ώστε να θεωρηθεί παγκόσμιο πρωτάθλημα».
Στην συνέχεια τέθηκε το θέμα των πρώην διεθνών παικτών της ομάδας.
«Η περσινή ομάδα ήταν μία καλή ομάδα αθλητών, αλλά με κακή νοοτροπία. Δηλαδή, αυτά τα παιδιά βοηθήθηκαν απεριόριστα. Το παγοδρόμιο έκλεισε το 2003. Μέχρι το 2003 που έκλεισε το παγοδρόμιο, δε χρηματοδοτείτο η ομοσπονδία. Από το 2004 που άρχισε να χρηματοδοτείται, δεν υπήρχε παγοδρόμιο. Παρ’ όλα αυτά τους στέλναμε έξω, επειδή είχαμε τα χρήματα, χρηματοδοτούσε η Πολιτεία και έκαναν προετοιμασία στην Τσεχία, στη Βουλγαρία. Το 2008 έγινε ένα παγοδρόμιο για τέσσερεις μήνες. Κάνανε μια καλή προετοιμασία και πέρασαν τα προκριματικά. Την πρώτη φορά στο Λουξεμβούργο νικήσαμε τη Μογγολία. Ήταν έξι ομάδες, όπως είναι και τώρα. Τη δεύτερη φορά στη Νέα Ζηλανδία το 2009 ήταν πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα. Αλλά καταφέραμε και νικήσαμε την Ιρλανδία. Απίστευτο μεν, αλλά τη νικήσαμε. Τα παιδιά πιστέψανε ότι αφού τους νικήσαμε μία φορά, θα το καταφέρναμε πάντα.  Πήγανε στο Λουξεμβούργο πέρυσι με μία πολύ καλή προετοιμασία και φτάσαμε στην δεύτερη θέση. Δεν έδωσαν την απαραίτητη προσοχή στην Ιρλανδία, από την οποία προήλθε η μοναδική ήττα. Αν την είχαμε αποφύγει, θα είχαμε ανέβει στη δεύτερη κατηγορία και θα ήταν αναγκασμένη πια η Πολιτεία να μας αναγνωρίσει.
Φτάσαμε, όμως, στο 2010, όταν οι οικονομικές χορηγίες διακόπηκαν. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν ότι τα παιδιά αυτά δεν κατάλαβαν πως «χορεύεις όπως παίζει η μουσική». Όταν κλείσουνε οι κρατικοί κρουνοί, δεν μπορεί η ομοσπονδία να σε βοηθήσει σε τίποτα. Δεν έχει λεφτά, πώς θα σε προπονήσει ή θα σε στέλνει ταξίδια; Καλώ, λοιπόν, τα παιδιά φέτος το Σεπτέμβρη, την παλιά εθνική, και τους είπα πως έχουν μείνει δώδεκα και χρειάζονται άλλα οκτώ παιδιά, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ. Ακόμα, τους πρότεινα να πληρώσω προσωπικά τα μισά τους έξοδα. Αυτοί θα πλήρωναν απλά 50 ευρώ το μήνα. Αρχικά εκείνοι συμφώνησαν, αλλά στην συνέχεια έκαναν πίσω, καθώς δεν ήθελαν να πληρώσουν τίποτα. Εμείς προτιμούμε να είμαστε αξιοπρεπείς, ακόμα και αν αυτό σημαίνει, πως η εθνική θα αποτύχει».
Ο Χρήστος Χατζηαθανασίου κάλεσε κανονικά στην συνέχεια τους συγκεκριμένους παίκτες στην εθνική ομάδα, αλλά αυτοί αρνήθηκαν. Παρακάτω εξηγεί τον τρόπο δημιουργίας της νέας:
«Τα καταφέραμε, βρήκαμε τα χρήματα. Μπορεί να μην είναι η τέλεια ομάδα, αλλά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με το Ντουμιτράκε (ομοσπονδιακός προπονητής), που ακόμα δεν έχει πληρωθεί».
Στην συνέχεια, απέκλεισε την περίπτωση επιστροφής των παλιών διεθνών.
«Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που δεν υπάρχει επιστροφή. Αρχικά, παραπέμπονται τώρα στο πειθαρχικό για άρνηση συμμετοχής στην εθνική ομάδα. Σε αυτήν την περίπτωση δεν ξαναπαίζουν χόκεϊ στη ζωή τους ποτέ. Τον κ. Καλύβα (πρώην αρχηγό) δεν τον καλέσαμε στην εθνική. Από τους υπόλοιπους που καλέσαμε, μόνο ένας δέχτηκε. Οι άλλοι δέκα ακολούθησαν την ίδια γραμμή. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή σε μια ομοσπονδία από την άρνηση συμμετοχής στην εθνική» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Πάντως, εκτός από το χόκεϊ επί πάγου, η συγκεκριμένη ομοσπονδία επιβλέπει και άλλα αθλήματα:
«Έχουμε το καλλιτεχνικό πατινάζ. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και προκριθήκαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ. Στο bobsleigh έχουμε πάει σε τρεις Ολυμπιάδες με αποτελέσματα αξιολογότατα. Όλα αυτά χωρίς κρατική βοήθεια. Μάλιστα, στις 8-9-10 Απριλίου θα διοργανώσουμε και ελληνικό πρωτάθλημα καλλιτεχνικού πατινάζ. Αυτό γίνεται κάθε χρόνο που το παγοδρόμιο είναι ανοιχτό. Πάνω από εκατό αθλητές θα συμμετάσχουν. Έχουμε δημιουργήσει ακαδημία καλλιτεχνικού πατινάζ και ακαδημία χόκεϊ (μερικοί νεαροί παίκτες φιλοξενούνται στην παραπάνω φωτογραφική συλλογή). Πρέπει όμως να βοηθήσει και η Πολιτεία. Δεν μπορούν να πληρώνουν οι οικογένειες των παιδιών».

15 σχόλια:

  1. Οι αθλητές της πρώην Εθνικής Ομάδας1/4/11 15:17

    Σε λίγο καιρό οι απαντήσεις μας.... κάναμε υπομονή.... αλλά και η υπομονή έχει τα όρια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνούμε και επαυξάνουμε! Αναμένουμε τις απαντήσεις σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε.
    Άντε να γίνει τίποτα σ' αυτό το άθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σημαντικότερο τωρινό πρόβλημα της ομοσπονδίας κ. Χατζηαθανασίου ασφαλώς και δεν είναι η διαμάχη της με τους πρώην διεθνείς της ομάδας του χόκεϊ επί πάγου. Αλλά και οι δηλώσεις σας πως τα αποτελέσματα δεν αποτελούν την πρώτη σας προτεραιότητα, δεν είναι καθόλου σοβαρές και δεν αρμόζουν σε έναν πρόεδρο ομοσπονδίας. Το σημαντικότερο τωρινό πρόβλημα είναι ότι δεν διαθέτετε σωματεία, η Διοίκησή σας έχει εκπέσει από 21.12.2009, σας βαραίνουν κατηγορίες και καταγγελίες περί πολλών και συνεχόμενων κακουργημάτων. Βέβαια μπροστά σε όλα αυτά τα προβλήματα λογικό είναι να μη έχετε σε πρώτη προτεραιότητα τα αποτελέσματα που θα φέρει το συνονθύλευμά σας.
    Πάντως γνωρίζετε καλύτερα απ’ τον καθένα, ότι δεν υπάρχει βάσει νόμου, αλλά και διεθνών κανονισμών του αθλήματος «κανονική» αποστολή. Και με την «κωλοπετεινίτσα» να παίζατε, πάλι δύσκολο θα τον θεωρούσατε τον αγώνα!
    Γιατί δεν λέτε ότι δεν θέλατε τα Άνω Λιόσια, εφόσον προείχε για σας το να ανοίξετε το ιδιωτικό σας «τσαντίρι»; Ποιος έσπασε τι; Μα ποιους προσπαθείτε να παραμυθιάσετε;
    Ποια ήταν η απεριόριστη βοήθεια σας σε ότι αφορά την καλή πρώην εθνική ομάδα με την «κακή νοοτροπία»; Σύγουρα θέλετε να πείτε ότι το δικό σας παγοδρόμιο έκλεισε το 2003. Αναφέρεστε δηλαδή στο παντελώς ακατάλληλο και στο 1/3 των αθλητικών διαστάσεων Παγοδρόμιο της ιδιωτικής σας επιχείρησης. Για να σας αναγνωρίσει εσάς η πολιτεία, θα πρέπει να διαθέτετε τις ελάχιστες προδιαγραφές που εκρέουν από την αθλητική νομοθεσία. Τις διοικητικές και οικονομικές ατασθαλίες σας να κοιτάτε και να μη φορτώνετε συνεχώς όλες τις δικές σας ευθύνες στους άλλους. Η πρώην εθνική ομάδα, αποτελούνταν από αθλητές. Τα χρήματα που λάβατε όμως από την διεθνή ομοσπονδία και από την πολιτεία, αντί να τα επενδύσετε στους αθλητές, εσείς τα τσεπώσατε και οι αθλητές ταξίδεψαν στο εξωτερικό με τα δικά τους έξοδα.
    Τα παιδιά γνωρίζουν ότι χορεύει κανείς όπως παίζει η μουσική! Εσείς όμως όχι μόνο δεν γνωρίζετε να χορεύετε, θέλετε να χορεύετε και μόνος σας βάσει του «μόνος σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα»! Οι «κρατικοί κρουνοί» έκλεισαν για εσάς, εφόσον έχει εκπέσει η διοίκησή σας και ουσιαστικά δεν υπάρχετε. Δεν φταίνε οι αθλητές γι’ αυτό! Τα 50 € που θα τα πλήρωναν οι αθλητές? Εδώ γίνεται λόγος για εθνική ομάδα και όχι για σωματείο. Που ήταν λοιπόν τα «ανύπαρκτα μαϊμού» σωματεία σας για να σας πληρώσουν; Το συνονθύλευμά σας λοιπόν πλήρωσε; Γι’ αυτό πηγαίνει για να μας ξεφτιλίσει διεθνώς στη Ν. Αφρική;
    Με βάση ποιόν αθλητικό νόμο καλέσατε τους παίκτες τις πρώην εθνικής και δεν ήρθαν; Συμμετείχαν ως ομάδα και σύλλογος σε κάποιο πρωτάθλημα; Η περιφέρεια σας έχει δώσει την άδεια διεξαγωγής του όποιου πρωταθλήματος; Το παγοδρόμιό σας διαθέτει την έγκριση της Γ.Γ.Α. και της Περιφέρειας; ΟΧΙ!!! Ο ομοσπονδιακός προπονητής, είναι όντως ομοσπονδιακός; Πόσους ομοσπονδιακούς προπονητές διαθέτετε στην ομοσπονδία σας; Διαθέτουν οι «ομοσπονδιακοί» σας προπονητές όλα τα απαραίτητα έγγραφα; Ποιοι είναι οι αναγνωρισμένοι – προπονητές των σωματείων σας; Δεν γνωρίζετε ότι όταν ένας αθλητής δεν μετέχει σε κάποιο πρωτάθλημα, και να θέλει δεν μπορεί να συμμετέχει με την Εθνική; Ποιος είναι ο αρχηγός της νέας εθνικής σας ομάδας; Γνωρίζετε ότι βάσει νόμου αρχηγός της εθνικής γίνεται ο παίκτης εκείνος με τις περισσότερες συμμετοχές με την Εθνική Ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάλιστα προσπαθείτε να μας πείσετε ότι παραπέμπονται δήθεν οι ερασιτέχνες αθλητές, που δεν κατέβηκαν και δεν συμμετείχαν σε κανένα πρωτάθλημα, στο πειθαρχικό, εφόσον αρνήθηκαν να ενσωματωθούν στην Εθνική Ομάδα! Δεν γνωρίζετε ότι βάσει του αθλητικού νόμου, εφόσον δεν συμμετείχαν σε κανένα πρωτάθλημα, δεν μπορούν και δεν επιτρέπεται να ενσωματωθούν στην Εθνική;
    Δεν υπάρχει καμία μεγαλύτερη προσβολή σε μία Ομοσπονδία, από την άρνηση του παράνομου Προέδρου της, που ούτε σωματεία διαθέτει, ούτε διοίκηση έχει, ούτε αθλητές, ούτε παγοδρόμια κ.λπ., να μας αδειάσει το χώρο, για το καλό των αθλημάτων των Παγοδρομιών.
    Τα χρήματα που δήθεν έλαβαν από εσάς και δήθεν υπέγραψαν οι αθλητές του Μπόμπ γιατί άραγε δεν τα αναφέρετε; Θυμόμαστε μήπως την περίσταση εκείνη που ήσαν υποχρεωμένοι να μετέχουν σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, ντυμένος ο καθένας με ότι μπορούσε να βρει πρόχειρο σαν το «παρδαλό κατσίκι», μόνο και μόνο επειδή ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας τους δεν τους έστειλε «δεκάρα τσακιστή», αλλά προτίμησε να τα τσεπώσει με κάποιους υψηλά ιστάμενους φίλους του; Δεν ήταν ο Πρόεδρος της ομοσπονδίας εκείνος που υπέγραψε τις αποδείξεις είσπραξης;
    Που είναι οι 100 αθλητές του καλλιτεχνικού σας πρωταθλήματος; Δεν γνωρίζετε ότι οι αγώνες ΤΕΣΤ δεν μπορούν να θεωρηθούν Πρωτάθλημα; Και εφόσον διαθέτετε τόσους αθλητές γιατί δεν μπορείτε καν να συμπληρώσετε κατηγορίες και δεν κάνετε προκριματικούς αγώνες; Που είναι τα ζευγάρια, οι άρρενες αθλητές κ.λπ.; Που είναι οι αμερικανίδες που στέλνετε στο εξωτερικό να μας εκπροσωπήσουν, χωρίς να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματά σας; Το έχετε δηλώσει το αθλητικό γεγονός στην Περιφέρεια; Θα υπάρχει αστυνόμευση; Θα υπάρχει ιατρός και ασθενοφόρο; Έχετε 500 θέσεις για τους θεατές; Έχετε τουαλέτες και αποδυτήρια; Έχτε το minimum των 1.456 τ.μ. πάγου; Διαθέτετε Διοίκηση για να αποφασίσει την διεξαγωγή του «Πρωταθλήματος» αυτού; Τι έχετε λοιπόν; ΤΙΠΟΤΑ!!!
    Πώς έχετε δημιουργήσει Ακαδημίες; Το γνωρίζει η Γ.Γ.Α. και η Περιφέρεια? Μήπως και εδώ παρανομείτε;
    Για να βοηθήσει οικονομικά η Πολιτεία, θα πρέπει να είστε νόμιμος! Κι εσείς δεν είστε!!! Και όλοι μας γνωρίζουμε πως όλες αυτές τις ψευδείς και συκοφαντικές δηλώσεις τις κάνατε για να διαφημίσετε το ιδιωτικό σας παγοδρόμιο διασκέδασης, που είναι παντελώς ακατάλληλο για αθλητικούς σκοπούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διατάξαμε και αποφασίσαμε, ότι ένας ερασιτέχνης αθλητής, που δεν διαθέτει χρήματα για να πληρώσει την μηνιαία του συνδρομή (στο σύλλογο; στην Ομοσπονδία; στο Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε.;), αλλά και επειδή δεν διαθέτει τα χρήματα για να εκπροσωπήσει τη χώρα του στο εξωτερικό με δικά του έξοδα, να περάσει από το Πειθαρχικό!!!
    Το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/4/11 21:35

    Παντως αυτο που χαιρομαι σ΄εσας ειναι οτι εξακολουθειτε να προσπαθειτε να πεισετε του παντες οτι οι λυτρωτες ειστε εσεις ! Εσεις που ολα τα κανετε νομιμα και πανω απ'ολα χωρις κανενα συμφερον !!!!(Εδω γελαμε δυνατα ) !
    Αντε να τα παρουμε για αλλη μια φορα απο την αρχη ....
    Πρωτα θα ηθελα να απευθυνθω στους πρωην αθλητες της Εθνικης μας ομαδας .
    Μιλατε για τον Χατζηαθανασιου αλλα την παγιδα που σας στυνουν ολοι αυτοι της διαφθορας δεν την βλεπετε ! Αυτοι που καποτε σας εβριζαν και ορκιζονταν οτι θα σας στειλουν απο εκει που ηρθατε τωρα ειναι ''φιλοι σας'' . Κατι απο Αρτεμη Ματσα μου θυμιζει αυτο ! Σας ενημερωνω απλα οτι το ιδιο εκαναν και στον Ιωαννου καποτε και οταν τους εφτυσε καταμουτρα μετα θυμηθηκαν εσας .Βεβαια παντα κρατουσαν επαφες μαζι σας σε διαφορα στεκια των Αθηνων για να φροντιζουν να σας εχουν και εσας με τα νερα τους . Τωρα απλα ειστε του χεριου τους . Εσεις που καποτε λεγατε τα χειροτερα και απειλουσατε και επωνυμα των πρωην υπαληλισκο , με τους παχυλους μισθους , της ομοσπονδιας τωρα συμφωνειτε και με τα λεγομενα του . Βρε πως αλλαζουν οι ανθρωποι , θα πω οπως ελεγε καποτε και ο λατρευτος Κος Παγωνης !
    Τωρα οσων αφορα την διαφθορα...δεν εχεις να πεις και πολλα ! Αυτα που λετε ανυπαρκτοι κυριοι και κυριες ειναι για κλαμματα και οχι πλεον για γελια . Τολματε και αποκαλειτε τους αθλητες της Εθνικης ομαδας συνονθύλευμά ? Αλλα βεβαια τωρα ετσι σας βολεβει να τους λετε για να κανετε τα χατιρια των πρωην πολεμιων σας . Ειστε ξεφτυλες και οι μεν και οι δε ! Δεν ντρεπεστε να ξεφτυλιζετε την χωρα μας στο εξωτερικο στελνοντας γραμματα στην παγκοσμια ομοσπονδια , στην παροικια και οπου αλλου σας βολεβει και μιλατε μετα για τον Χατζηαθανασιου και το συνονθύλευμά του ?
    Δεν εχετε ισως καταλαβει οτι ακομη και αυτοι που θεωρουσατε του χεριου σας πλεον σας γυρισαν τη πλατη γιατι βλεπουν τι πραγματικα γινεται ?
    Αυτο που σας πειραξε κατα τ'αλλα ειναι οτι η FYROM αποκαλειτε Macedonia !! Ειστε για κλαμματα ! Αυτο εχω μονο να σας πω .Τιποτα απο ολα αυτα που λετε δεν εχει καμμια βασηη ...λετε απλα για να πειτε ! Διαβαστε τους νομους εσεις τις πρωην εθνικης γιατι την δυσκολη στιγμη θα μεινετε μονοι σας !!!! Τουλαχιστον προσπαθειστε να σωσετε τους εαυτους σας πριν να ειναι αργα ! Μια συγνωμη σ'αυτα τα παιδια του θα πανε εκει κατω την οφειλετε .Γιατι τα ιδια λεγατε και εσεις στο παρελθον αλλα ποτε κανενας δεν σας προσβαλε με τοσο χυδαιο τροπο .
    Ερασιτεχνης η επαγγελματιας εισαι υποχρεωμενος να τσακιστεις και να αποδεχτεις την προσκληση της εθνικης ομαδας ! Αν εισαι βεβαια και νιωθεις Ελληνας ! ΕΛΛΗΝΑς δεν ειναι αυτος που εχει διαβατηριο Ελληνικο . ΕΛΛΗΝΑς ειναι αυτος που εχει χαραγμενα στην καρδια και την ψυχη του τα γραμματα της λεξης ΕΛΛΑΔΑ ! Το να τραγουδαω τον ΕΘΝΙΚΟ υμνο με παθος αλλα απο την αλλη να ξεφτυλιζω την χωρα μου διεθνως δεν με κανει Ελληνα .
    Κανενας ποτε δεν πληρωσε για να ειναι στην Εθνικη .Ουτε τοτε , ουτε τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Κομφούκιος είπε ότι μόνο ένας βλάκας ή ένας σοφός δεν αλλάζει. Εσύ Χρήστο σε ποια κατηγορία νομίζεις ότι ανήκεις; Σίγουρα στην πρώτη γιατί
    1. δεν ξέρεις να κλέψεις έξυπνα! Ακόμα και τα κεφάλια του οργανωμένου εγκλήματος επενδύουν χρήματα σε νόμιμες επιχειρήσεις, τις οποίες χρησιμοποιούν για βιτρίνα και για απασχόληση για συγγενείς και φίλους. Εσύ είσαι καταχρεωμένος και τόσο άχρηστος, που δεν κατάφερες να φτιάξεις ένα νόμιμο παγοδρόμιο ολυμπιακών διαστάσεων, παρόλο που είχες την δυνατότητα. Σε βλέπω σε λίγο καιρό να σε αναλαμβάνει ο λογιστής της εκπομπής "για λογαριασμό σας"!
    2. Τα κείμενά σου είναι ασυνάρτητα και δείχνουν ότι βρίσκεσαι σε πλήρη πνευματική και ψυχολογική σύγχυση. Παράλληλα με τον λογιστή, χρειάζεσαι επειγόντως ψυχιατρική υποστήριξη για αναδόμηση προσωπικότητας και απεξάρτησης από το τσιγάρο και άλλες βλαβερές συνήθειες.
    Πάνω στις μπούρδες που μας έγραψες αυτή τη φορά, θα σταθώ σε ένα μόνο σημείο: λες ότι τα ενημερωτικά έγγραφα που στέλνουν τα παιδιά της "διαφθοράς" μας ξεφτιλίζουν σαν χώρα στο εξωτερικό. Αυτό σημαίνει ότι παραδέχεσαι ότι όσα γράφονται σε αυτά είναι αληθή! Γιατί αν ήταν ψευδή, θα ξευτιλιζόταν ο αποστολέας τους και μόνο, γιατί εσύ θα μπορούσες να προσκομίσεις τα γνήσια έγγραφα στην IIHF που σε δικαιώνουν σαν πρόεδρο και κατά συνέπεια αποκαθιστούν την εικόνα της χώρας μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/4/11 22:53

    Γιατι εισαι τοσο σιγουρη οτι ειμαι ο Χρηστος ?
    Και για να σου απαντησω στο τελευταιο κομματι σου σου λεω απλα οτι οταν στελνεις επιστολες με υπογραφες του στυλ diafthora stis pagodromies ή Go Pens ή όπως αλλιως τις στελνετε , σαφως και χεφτυλιζετε την χωρα γιατι δειχνετε οτι σας λειπει κατι πολυ βασικο για να το παιζετε λυτρωτες ! Το τι , το καταλαβαινεις πιστευω !!!! Οπως και οι ξενοι το καταλαβαινουν και δεν δινουν σημασια .Κατεβαστε τις μασκες , μιληστε επωνυμα και ισως τοτε καποιοι να σας δωσουν την αρμοζουσα σημασια .Προς το παρων ειστε ασημοι και ανωνυμοι γεματοι απο μπουρδες ! Μιλανε ολοι , μιλαει και η BOUBOULINA τωρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εμείς "Ανώνυμε" δεν το παίζουμε λυτρωτές, ούτε μας λείπει τίποτε, απλά ενημερώνουμε τον κόσμο αποστέλλοντας κείμενα συνοδευόμενα από γνήσια δημόσια έγγραφα ως αποδεικτικά στοιχεία. Έχουμε κάθε νομικό δικαίωμα να κάνουμε ανώνυμες ή επώνυμες καταγγελίες, αναλόγως του τι θα μας συμβουλέψει το νομικό μας τμήμα. Αλλά εάν είσαι τόσο σίγουρος ότι γράφουμε ανυπόστατα πράγματα δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...
    Επίσης θέλουμε να σε ενημερώσουμε ότι δικαίωμα σ'αυτό το μπλοκ έχουν όλοι να εκφέρουν τις απόψεις τους, ακόμα κι εσύ, πόσο μάλλον η Μπουμπουλίνα! Όλοι εμείς, εκτός από εσένα, μιλάμε πάντα με στοιχεία, αν μπορείς κάνε κι εσύ το ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρωτάς το πως είμαι τόσο σύγουρη ότι είσαι ο Χρήστος; Έλα ντε! Θέλει η πουτάνα να κριφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυρ Ανώνυμε, δεν με νοιάζει αν είσαι ο Χρήστος, ο Χριστός, ή ο Θεός ο ίδιος.
    Εγώ πάλι τη γνώμη μου θα πω ΕΠΩΝΥΜΑ και δεν φοβάμαι τηλεφωνήματα για δήθεν μηνύσεις και δικαστήρια.

    Πες μου σε παρακαλώ κάτι.
    Είναι δυνατόν ΟΛΟΙ να λένε ότι φταίει ΈΝΑΣ και να έχουν όλοι τόσο άδικο ΤΟΣΑ χρόνια?
    Όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ.
    Παλιοί και νέοι προπονητές,
    πρώην πολέμιοι τώρα υπάλληλοι,
    πρώην υπάλληλοι τώρα πολέμιοι(ακόμα και δολοφόνοι παίρνουν αμνηστία όταν δώσουν στοιχεία για μεγαλύτερα λαμόγια),
    αθλητές παλιοί και νέοι,
    γονείς σε ΔΣ(ναι είχαμε και ένα τέτοιο που ξέραμε ποιοι είναι κάποτε),
    δημοσιογράφοι,
    μέλη της ΕΟΕ,
    άνθρωποι του αθλητισμού άσχετοι με τα αθλήματα του πάγου.(bobsleigh ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ)
    Όπου υπάρχει καπνός κάπου πρέπει να υπάρχει και η άτιμη η φωτιά.

    Σε τι ακριβώς ξεφτιλίζουν την χώρα?
    Βλέπουν ότι κάτι είναι λάθος και παράνομο και το επισημαίνουν στην αρμόδια αρχή.
    Τόσα χρόνια σαν χώρα αυτό δεν μας έφαγε?
    Βλέπαμε το στραβό και κάναμε τα στραβά μάτια.
    Ωχαδερφισμός λέγεται.
    ΠΑΕΙ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
    Και αφού οι ελληνικές αρχές ή δεν θέλουν ή δεν τους συμφέρει να επέμβουν σαφώς και πας στον ανώτερο.
    Δεν είναι πυρηνική φυσική, απλά πράγματα είναι.
    Αν έχουν άδικο ας ξεφτιλιστούν οι ίδιοι.
    Αν όμως έχουν δίκιο?
    Κι αν σου κάτσει που λέει και η διαφήμιση......

    Αυτά περί του ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙΣ κλπ κλπ τα ακούω βερεσέ γιατί είναι παπαριές.
    Δεν κατάλαβα?
    Τόσα χρόνια που πήγαιναν τι κατάλαβαν?
    Έφερναν επιτυχίες και λειτουργούσαν σαν ασπίδα σε μία ΕΟΠΑΓ χωρίς ΙΧΝΟΣ έργου και σε έναν πρόεδρο που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.
    Άρα μάλλον κακό μπορεί και να έκαναν άθελα τους.

    Το ότι δυο που έχουν κοινό εχθρό ξεχνάνε (ή αφήνουν προς στιγμή στην άκρη) τις προσωπικές τους διαφορές το ξέρεις?
    Ε αν δεν το ξέρεις μάθε το κι αυτό.

    Τέλος να ευχηθώ ολόψυχα καλή επιτυχία στα παιδιά που πάνε να παίξουν στην Ν. Αφρική που σέβονται τόσο πολύ το εθνόσημο που θα φορέσουν (σε αντίθεση με αυτούς τους προδότες τους παλιούς) που βοηθούν τον άνθρωπο που κατέστρεψε και συνεχίζει με την βοήθεια τους να καταστρέφει τον πάγο που τόσο πολύ αγαπάνε.

    Καλά μυαλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος4/4/11 11:54

    Κυριε Παγωνη απο εσας δεν περιμεναμε και τιποτα καλυτερο ! Απεχετε απο το αθλημα και δεν εχετε δκαιωμα να εκφραζετε αποψη , ειδικα σε οτι εχει σχεση με τα οικονομικα θεματα .Εσεις και αλλοι πολεμιοι της ομοσπονδιας δεν δωσατε ποτε φραγκο ! Το διαβασετε αυτο καλα? ΤΙΠΟΤΑ ! Ουτε λεφτα ουτε τιποτα αλλο που να σας δινει το δικαιωμα να μιλατε εσεις και οι ομοιοι σας . Μπορειτε να μιλατε για ποτα , για μπυρες , για μελι και οτιδηποτε αλλο εκτος απο χοκει ! Το καταλαβατε αυτο ? Μαθαμε τωρα ολοι οι αποτυχημενοι να το παιζουν δον κιχωτες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/4/11 00:00

    Δηλαδή παπάρα μόνο αυτοί που έδωσαν λεφτά έχουν δικαίωμα να ομιλούν;;; Άρα εσύ ρε καραγκιόζη γιατί μιλάς; Πότε ακριβώς έδωσες λεφτά;;; Α ναι, τότε που τα έβαζες με το ένα χέρι και τα έπαιρνες από την ΓΓΑ με το άλλο; Με λεφτά των άλλων μάγκας δηλαδή;;; Τουλάχιστον παπαράκο, ο κ. Παγώνης έχεις παντελόνια και μιλάει επώνυμα ενώ εσύ κρύβεσαι πίσω από τις ανωνυμίες. Ετοιμάσου όμως γιατί μετά τον διασυρμό κανένα σαπούνι δε θα σε ξεπλύνει. Τα κανάλια περιμένουν τις συνεντεύξεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου, και πίστεψε με, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΡΟΜΠΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κυρ Ανώνυμε ακόμα δεν ξέρω ποιος είσαι οπότε δεν ξερω σε ποιον μιλαω. Εξάλλου το θέμα δεν είναι προσωπικό. Το θέμα είναι τι κάνουμε όλοι μαζι και τι κάνει η ομοσπονδία για το άθλημα. Αν εγω είμαι αχρηστος και ασημαντος, τότε πως να χαρακτηρισεις μια ομοσπονδία που στα 26 χρόνια ύπαρξης της όχι μόνο δεν έχει δώσει αλλα αντιθέτως έχει πάρει και καταχραστει χρήματα, κόπο, αγάπη και χρόνο απο αθλητές, κράτος, γονείς, φορείς και απο όπου άλλου βρει. Ε Κυρ Ανώνυμε;;; Ε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget