Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2011 - Μόσχα

Άρθρο από φίλο αναγνώστη
Οι Ιάπωνες λογικά θα καταλάβουν φέτος το πόντιουμ. Daisuke Takahashi, Takahiko Kozuka, Nobunari Oda. Έχουν όλοι τέλεια τεχνική και όλοι κάνουν τετραπλά.
Ο Brian Joubert  δεν είναι σε καλή φόρμα τελευταία και ετοιμάζεται για εγχείρηση στο γόνατο, οπότε θα κάνει πατινάζ χρησιμοποιώντας ενέσεις. Λογικά δεν έχει ελπίδα για καλή θέση. Ίσως οι Florent Amodio, Tomas Verner, Richard Dornbush, Kevin Van Der Perren, Kevin Reynolds, Michal Brezina, Samuel Contesti θα συμπληρώσουν τη πρώτη δεκάδα. Επίσης θα δούμε τον δεκαεπτάχρονο Artur Gachinski, στον οποίο έχει εναποθέσει τις ελπίδες της μελλοντικά, η Ρωσική Ομοσπονδία Καλλιτεχνικού Πατινάζ.
Στις Γυναίκες κι εδώ μάλλον πρωτοστατούν οι Γιαπωνέζες με τις Μiki Ando και Mao Asada να έχουν σίγουρα τριπλά άλματα και καλή τεχνική. Για την τρίτη θέση θα παλέψουν οι Alissa Czisny, Rachael Flatt, Kiira Korpi, Yuna Kim, Ksenia Makarova, Alena Leonova, Valentina Marchei. Θα δούμε επίσης τι θέση θα πάρει η επί μονίμου βάσεως ασταθής Kostner. Θα εμφανισθεί για πρώτη φορά η Γιαπωνέζα Murakami σε παγκόσμιο η οποία έχει κερδίσει όλους τους αγώνες που έχει λάβει μέρος φέτος.
Την Ελλάδα προσπάθησε να εκπροσωπήσει (διότι αυτά τα χάλια δεν θεωρούνται εκπροσώπηση) η Αμερικανίδα Georgia Glastris ελληνικής καταγωγής που διαμένει και ζει στην Αμερική και τις τελευταίες χρονιές όπως έχουμε πει κερδίζει απούσα τα πανελλήνια του Χατζηαθανασίου! Φέτος και μετά από τις διαμαρτυρίες της «Αντίστασης στη Διαφθορά των Παγοδρομιών» μας έκανε τη τιμή! Έλαβε μέρος στους προκριματικούς που γίνονται για άτομα που δεν έχουν προκριθεί, όπου οι δώδεκα πρώτοι κερδίζουν το δικαίωμα να μπουν να αγωνιστούν στο παγκόσμιο εφ’ όσον δεν έχουν εξασφαλίσει από πριν μία πρόκριση.
Βεβαίως οι προβλέψεις μας δυστυχώς βγήκαν αληθινές. Δεν είχε καμία πιθανότητα πρόκρισης διότι σε επίπεδο Α κατηγορίας που το διπλό Axel είναι δεδομένο καθώς και τα τριπλά άλματα, η δεσποινίς εξ Αμερικής, που προπονείται στα υπερσύγχρονα παγοδρόμια, πήγε με μονά άλματα, και άσχημα εκτελεσμένα διπλά! Θα απορείτε βέβαια γιατί τότε ο Χατζηαθανασίου, πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας παγοδρομιών στέλνει Αμερικάνες για να εξευτελίζει τη χώρα και δεν στέλνει τις κοπέλες από Ελλάδα που και αυτές κάνουν μονά και ασταθή διπλά, αλλά έχουν μία καλή δικαιολογία τουλάχιστον: ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ!
Γιατί αγαπητοί αναγνώστες οι Αμερικανοί είναι από ευκατάστατες οικογένειες, που πληρώνουν στο Χατζηαθανασίου αρκετά ποσά, για να στείλει τις κόρες τους, καταβάλουν αυτοί όλα τα έξοδα των αποστολών, ο Χατζηαθανασίου τα καρπωνόταν μέχρι τώρα από 2-3 μεριές (φέτος του τα έκοψαν από τους προκριματικούς αλλά βρήκε τρόπο να τα βγάλει) και έτσι οι θυγατέρες τους συμπληρώνουν πόντους μόνο και μόνο από τις συμμετοχές τους για τα college’s της Αμερικής και κάνουν και το κομμάτι τους γιατί στην Αμερική με αυτά τα χάλια ούτε στους τοπικούς δεν θα έπαιρναν θέση! Δηλαδή έχουμε μαζέψει όλες τις ατάλαντες της Αμερικής για να βγάζει λεφτά ο Χατζηαθανασίου και να ξεφτιλιζόμαστε διεθνώς! Γιατί οι κανονικοί έλληνες αθλητές με άθλιες συνθήκες, όπως ο Μαρκουίζος και η Μενάγια και η Ντίνα και πολλές άλλες και τριπλά κάνανε, και διπλά Αxel, και αξιοπρεπείς εμφανίσεις είχαν, αλλά τους τσάκισε ο Χατζηαθανασίου για να βγάζει λεφτά. Και ένα δυο –τρία καλά κοριτσάκια που είχαμε ελληνίδες πήραν των οματιών τους και πήγαν στο εξωτερικό. Μία στη Σουηδία μία στην Αυστρία και μία στην Αγγλία. Είχαν τουλάχιστον αξιοπρέπεια! Γιατί οι έλληνες έχουν φιλότιμο.
Στα ζευγάρια οι Γερμανοί Aliona Savchenko & Robin Szolkowy καιYuko Kavaguti & Alexander Smirnov θα δώσουν μάχες! Όλοι είναι υπέροχοι Tatiana Volosozhar & Maxim Trankov, Qing Pang & Jian Tong, Vera Bazarova & Yuri Larionov, Caitlin Yankowskas & John Coughlin, Amanda Evora & Mark Ladwig, Kirsten Moore-Towers & Dylan Moscovitch, Meagan Duhamel & Eric Radford και  Narumi Takahashi & Mervin Tran. Στο χορό στο πάγο, θα έχουμε την μάχη μεταξύ Virtue & Moir και Davis & White. Πολύ καλοί είναι οι γάλλοι Pechalat & Bourzat, και επίσης οι πολύ καλοί Bobrova & Soloviev, Crone & Poirier, Maia & Alex Shibutani, Weaver & Poje, Ilinykh & Katsalapov, Chock & Zuerlein, Hoffman & Zavozin και φυσικά Capellini & Lanotte.
Και μια που αναφερθήκαμε στα ζευγάρια, τι άραγε συνέβη με τους εκπροσώπους της χώρας μας, που θα μας εκπροσωπούσαν δήθεν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Vancouver 2010, Nikki Georgiadis & Graham Hockley στο χορό και Chad M. Tsagris & Jessica Crenshaw στα ζευγάρια; Τα παιδιά για τα οποία ο Χατζηαθανασίου οργάνωσε δήθεν camp για να εισπράξει 60.000 € από την Ε.Ο.Ε. το 2009. Ναι καλά θυμόσαστε, είναι τα ίδια εκείνα παιδιά, που ο Πρόεδρος έτρεχε σαν τον Θανάση Βέγγο από Υπουργείο σε Υπουργείο προσπαθώντας πυρετωδώς να ελληνοποιήσει. Βέβαια η απάντηση είναι απλή: Κατά τον Χατζηαθανασίου «όποιος πληρώνει πηγαίνει…», και τα ζευγάρια που τον έχουν καταλάβει, μάλλον δεν θα τον πλήρωσαν και κατά την γνώμη μας… καλά έκαναν, διότι σε σχέση με κάποιους άλλους «αθλητές», αυτά κράτησαν την αξιοπρέπεια και το ήθος τους!

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/4/11 14:46

    Συνεχίστε να στηρίζετε τον Χατζη-παπάρα. Συνεχίστε να του κάνετε τα χατίρια και να στήνετε πλάτες και κώλους. Συνεχίστε να ρίχνετε την αξιοπρέπειά σας και το ήθος σας για να βγάζει ο Χατζη-παπάρα, ο μεγαλύτερος απατεώνας του Ελληνικού Αθλητισμού, λεφτά για να κυκλοφορεί με την Mercedes του και να φοράει τα Rolex του. Συνεχίστε να καταστρέφετε γενιές παιδιών που ακόμα και οι γονείς τους δεν καταλαβαίνουν πόσο απατεώνας και πόσο κακός άνθρωπος είναι αυτός ο «κύριος» γιατί γλυκαίνονται από το τυράκι που τους δίνει. Συνεχίστε να γινόσαστε δούλοι του ευρώ (ως υπάλληλοι, τουρίστες ή αθλητές της πλάκας του παπάρα). Συνεχίστε έτσι και πραγματικά ελπίζω να μπορείτε να κοιμηθείτε καλά τα βράδια, γνωρίζοντας ότι συμβάλατε και ΕΣΕΙΣ στην καταστροφή των αθλημάτων του πάγου. Πρώτα το καλλιτεχνικό, και τώρα το χόκεϋ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/4/11 16:35

    Νομίζω ότι είδαμε όλοι φέτος ότι όταν αναλαμβάνουν τα ηνία των αθλημάτων άνθρωποι εκτός της κακής νοοτροπίας του παπάρα, τα αποτελέσματα έρχονται. Όταν οι άνθρωποι αυτοί έχουν τα αρχ... και τα κότσια να τον βάλουν στη θέση του, να μην γίνονται δούλοι και μαριονέτες του, αλλά και να μη δέχονται την παραμικρή του παρανομία (που ήταν πολλλλλέέέέέέέέέςςςςςς που ήθελε να κάνει αυτά τα χρόνια, αλλά ΚΑΜΙΑ δεν του πέρασε) τα αποτελέσματα και οι επιτυχίες έρχονται. Επιτυχίες που χαρακτηρίστηκαν ανούσιες (όπως το ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο χόκευ 3ης κατηγορίας από αθλητές που ζουν, δουλεύουν, σπουδάζουν και προπονούνται στις απαράδεκτες υποδομές της Ελλάδας) ειδικά από τον ίδιο τον κ. Χατζηαθανασίου που έλεγε σε όλους φέτος ότι «Σιγά το μετάλλιο, όποιος και να πήγαινε να παίξει με 3 αντιπάλους θα κέρδιζε μετάλλιο». Βέβαια φέτος αποδείχτηκε, δυστυχώς με διασυρμό για την χώρα μας, ότι δεν είναι και τόσο εύκολο, όχι μετάλλιο να κερδίζεις, αλλά ούτε και γκολ να βάλεις στα παγκόσμια πρωταθλήματα. Ελπίζω πραγματικά αυτοί που συνεχίζουν να στηρίζουν τον παπάρα (μερικοί λίγοι αθλητές – παλιοί και νέοι) να καταλάβουν επιτέλους ότι ο Χατζηαθανασίου είναι ο καρκίνος του Ελληνικού Χόκεϋ και του Ελληνικού Καλλιτεχνικού και πρέπει επιτέλους να του γυρίσουν την πλάτη μία και καλή. Πάντα υπήρξε προσπάθεια συσπείρωσης ανάμεσα στους αθλητές, αλλά ΠΑΝΤΑ υπήρχαν οι 2-3 (γνωστοί) που προτιμούσαν να γίνονται οι πουτάνες του παπάρα αντί να έχουν την αξιοπρέπεια να του πουν ΟΧΙ. Ναι μπορεί να είναι καλύτερα να είσαι πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη, ΑΛΛΑ είναι ακόμα καλύτερο να είσαι εκεί που πραγματικά αξίζει ο καθένας και να έχουν όλοι την αξιοπρέπειά τους. Πρώτος στο χωριό και τσιράκι του παπάρα; Ελπίζω πραγματικά να ξυπνήσουν μερικοί επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/4/11 18:36

    Θυμάμαι τον παπάρα να λεει στο παγοδρόμιο ότι θα φέρει Σουηδό προπονητή που θα επιλέξει την Εθνική ομάδα του 2011 γιατί το ζήτησε ο Ιωάννου. Ήθελε ο Ιωάννου να κριθεί από ξένο προπονητή γιατί έλεγε ότι αδικείται και γι’άυτο δεν επιλέγετε για την Εθνική Ομάδα. Οι προπονητές που κρίνουν είναι όλοι της κλίκας και επιλέγουν μόνο τους κολλητούς τους. Το έλεγε συνέχεια αυτό ο παπάρας. Επίσης είχε ενημερώσει τους προπονητές της ομάδας του 2010 ότι φέτος θα πρέπει να μπουν 5 «νέοι-τσιράκια του» αθλητές στην Εθνική Ομάδα. Είτε είναι καλοί είτε όχι, θα πρέπει η νέα Εθνική να περιλαμβάνει 5 καινούργιους. Άρα όλος αυτό ο διασυρμός έγινε για να ικανοποιήσει τα χατίρια του Ιωάννου, του Συρέλη που ήθελε αθλητές από τους MadKows (την ομάδα του) στην Εθνική, και του Άρη που ζήτησε ο Μπάμπης Σιδηρόπουλος να αλλάξει ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας πριν στείλει αθλητές (πάλι λεγόμενα του παπάρα).
    Κρίμα ρε παιδιά. Είχαμε κάτι καλό σε αυτό το άθλημα, έστω την Εθνική Ομάδα, και την κάναμε και αυτή μπουρδελο…. Ως γνήσιοι Ελληνάρες που είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/4/11 20:07

    Καλά όλα όσα γράφετε όπως και οι διάφοροι ανώνυμοι που ουσιαστικά είναι το άλλο όνομα της διαφθοράς αλλά ρε παιδιά έχω μια απορία, αυτή η Γλάστρη που είναι σαφέστατα Ελληνίδα και όχι Αμερικανίδα δεν είναι αυτή η αθλήτρια που σκιζότανε ο πρώην τεχνικός σύμβουλος της Ομοσπονδίας να φτιάχνει τα χαρτιά της, να στέλνει τις δηλώσεις συμμετοχής της σε όλους τους αγώνες, να ενημερώνει την ISU ότι είναι η καλύτερη αθλήτρια της Ελλάδος, διότι η αθλήτρια είναι καλή και το έχει αποδείξει σε όλους τους αγώνες που έχει λάβει μέρος και αν είχε μια ατυχία στην Μόσχα λόγω τραυματισμού σημαίνει ότι κακώς εκπροσώπησε την Ελλάδα? Τουλάχιστον ξέρει πατινάζ και αν δει το δημοσίευμα αυτό ο πατέρας της ότι πλήρωσε στον Χατζηαθανασίου για να τη στείλει έξω θα κυνηγήσει το blog μέχρι θανάτου. Το αν οι ευκατάστατοι γονείς πληρώνουν τα έξοδα των παιδιών τους εάν η Ομοσπονδία δεν έχει λεφτά αυτό είναι για έπαινο και όχι για κατηγορία. Για κατηγορία είναι ότι τα πρώην ''αστέρια'' της Εθνικής δεν δέχτηκαν να συμμετέχουν στη δική τους προετοιμασία με 50€ το μήνα και ο ίδιος ο πρόεδρος που τον λέτε παπάρα και υποτίθεται ότι δεν τους εκτιμά είχε προσφερθεί να βάζει αυτός τα 150€ για τον καθέναν και αυτοί αρνήθηκαν αλλά τώρα στα 5x5 γήπεδα που γυμνάζονται δίνει ο καθένας τους 100€ την εβδομάδα τα κακόμοιρα τα φτωχούλια... Όσο αφορά τα τρία καλά κοριτσάκια που πήγε η μία Σουηδία, η άλλη Αυστρία και η άλλη Αγγλία ήταν αθλήτριες προβληματικές από ότι ξέρουμε σε θέματα υγείας και σε αθλητικό επίπεδο ας μην το συζητήσουμε και θα πρεπε αυτές να πάνε έξω?? Μα αν δεν κάνουμε λάθος και κάποιος τεχνικός σύμβουλος φώναζε μέσα στην Ομοσπονδία να μην πηγαίνει σε αγώνες το κοριτσάκι που πήγε Σουηδία, τώρα ξαφνικά η αντίσταση τη συμπάθησε?? Όσο για τους παλιούς Ελληνες αθλητές οι οποίοι σήμερα είναι άνω των 30 μόνοι τους σταμάτησαν τον πάγο χωρίς κανείς να τους σταματήσει γιατί οι γονείς τους κάνανε τις ψευδείς καταγγελίες που απεδείχθησαν ψευδείς δικαστικά και δεν είχαν μούτρα να ξαναεμφανιστούν.
    Επειδή μιλάτε για τα ζευγάρια και επειδή ήμουνα το 2009 στα Λιόσια, σαφώς και επιτρέπεται από τους διεθνείς κανονισμούς το ένα μέλος να είναι Έλληνας και το άλλο αλλοδαπός και τα παιδία πήραν την πρόκριση αλλά την τελευταία στιγμή και για τους γνωστούς άγνωστους λόγους (καταγγελίες για το καλό του αθλήματος) φοβήθηκε ο γενικός και δεν έδωσε έγκριση για το διαβατήριο που ήταν έτοιμο. Και όσο για το camp, το camp έγινε όλο το μήνα Ιούνιο μέχρι τις 27 που έκλεισε το παγοδρόμιο και όποιος θέλει να μάθει πότε έκλεισε μπορεί να ρωτήσει τα Ολυμπιακά Ακίνητα.
    Λέτε συνάδελφοι ότι ενδιαφέρεστε για το πατινάζ αλλά εγώ το μόνο που βλέπω είναι ότι θέλετε να το καταστρέψετε και ότι αυτά που κατηγορείτε τον παπάρα είναι αυτά που εσείς θέλετε να κάνετε εάν σας κάτσει να πάρετε την Ομοσπονδία, αλλά δεν σκεφτήκατε ότι εάν την κλείσει και φύγει από τις Διεθνείς δεν θα ξαναγίνει Ομοσπονδία αν δεν υπάρχει τεράστιο Ολυμπιακό παγοδρόμιο, 10 χρόνια και βάλε και όσο για το δικαίωμα του blocker να λογοκρίνει τα σχόλια δεν είδα να λογοκρίνει και να μην δημοσιεύει το σημερινό σχόλιο που μιλάει για πουτάνες που θα το διαβάσουν μικρά παιδιά. Αλλά βέβαια η λογοκρισία ισχύει μόνο όταν έχει κάποιος αντίθετη γνώμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μας έχεις πρήξει με τον τεχνικό σου σύμβουλο. Ούτε γκόμενα να σουν που της έριξε χυλόπιτα, δεν θα κανες έτσι. Έχεις καταλάβει ότι ήταν υπάλληλος και όχι συνέταιρός σου; Και εννοείται ούτε μέλος του Δ.Σ. σου; Εσύ τον προσέλαβες και όχι εγώ! Δικές σου εντολές εκτελούσε... και του επιρρίπτεις και ευθύνες; Όσο για το μπαμπάκα της "Ελληνίδας" Γλαστρή εσύ τι λες, δεν διαβάζει το Blog; Για πες μας έναν έστω αγώνα που τα πήγε πολύ καλά η αθλήτρια αυτή. Πάντα στις τελευταίες θέσεις βρίσκεται. Θα μας τρελάνεις μ' αυτά που γράφεις! Είχες έτοιμο διαβατήριο και φοβήθηκε ο Γενικός; Ο Γενικός δίνει τα διαβατήρια; Ρε μεγάλε, δεν γνωρίζεις ότι κάθε γυμναστήριο κοστίζει το πολύ 60 ευρώ το μήνα; Και σε ορισμένα μάλιστα, η ετήσια συνδρομή ανέρχεται στα 120 ευρώ. Εσύ ο χουβαρντάς που θα έβαζες 150 ευρώ από τη τσέπη σου για τον κάθε αθλητή, για πες μας που θα τα έδινες; Στο παγοδρόμιο που είναι δικό σου; Θα τα έβγαζες δηλαδή από την αριστερή και θα τα έβαζες στην δεξιά; Πρέπει να τα έχεις παντελώς χαμένα "συνάδελφε", πουθενά δεν γράφει για το εάν επιτρέπεται ή όχι να υπάρχει αλλοδαπός αθλητής σε ζευγάρι του καλλιτεχνικού. Ο άνθρωπος που έγραψε το άρθρο προφανώς αναρωτιέται απλά, τι έγινε με τους αθλητές αυτούς.
    Τέλος, δεν είμαστε όλοι λαμόγια σαν και σένα για να μας αποκαλείς συναδέλφους σου! Μου θυμίζεις τον Πάγκαλο που δήλωσε ότι "μαζί τα φάγαμε..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/4/11 22:24

    Ρε βλάκα... αποκαλείς τα παιδιά της Εθνικής του 2010... "αστέρια"??? Όταν έφαγαν 79 γκολ οι παιχταράδες σου;;; Πώς το έλεγες πριν φύγετε για τους αγώνες; "Ο Μιρέλ έχει στρατηγική για να κερδίζουμε το Λουξεμβουργο.. που είναι έυκολος αντίπαλος…. Θα βάλει τις ντουλάπες άμυνα για να μην περνάει κάνενας.. και στην επίθεση οι σίφουνες θα φεύγουν και να βάζουν τα γκολάκια» 20 ΕΦΑΓΕΣ ΡΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΚΟΛΟΥΣ!!!!!…. ΑΣΧΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ. Πόσο ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ???? Συνέχισε έτσι παπαράκο.... Συνέχισε…………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/4/11 00:46

    Αχχχχχχχχχ μ' έπιασε μια ανατριχίλα,......αχ θα κυνηγήσει το blog ο μπαμπας Glastris,..... γιά να μας πεί κιόλας μετά πως ήταν αρχηγός αποστολής των παγοδρομιών,...πως έχει λάβει μέρος σε συμβούλια της ομοσπονδίας από την Αμερική,...κ.λ.π κ.λ.π.....παπάραααααααααα νομίζεις δεν τα ξέρουμε εεεε???? Ρε συ έτσι και ξαναβγείς και γράψεις αηδίες και κατηγορείς τα παιδιά ,άρρωστε τύπε, (για πές μας βρε πανηλίθιε τι αρρώστια είχε η Δήμητρα Τσ. ξέρεις εσύ , βλαμένε που είσαι και φίλος των γονιών της, εσύ είσαι άρρωστος, όχι τα παιδιά...........) αλλά τολμήσανε και σε φτύσανε όλα, γιαυτό δεν τα χωνεύεις και βγάζεις χολή!!! Τολμάς και μιλάς ενώ ξέρεις τι έχουμε στα χέρια μας!!!! Θες πόλεμο παπάρα???? Πόσα κότσια έχεις να δει η Χαρούλα το φωτογραφικό σου αλμπούμ????αχαχαχαχαχαχαχαχα ..... Bocca C

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος28/4/11 01:36

    Eμένα μου άρεσε ότι θα κυνηγήσει το blog μέχρι θανάτου ΑΥΤΟΣ, που η κόρη του έπαιρνε θέσεις (και έχουμε τα πρακτικά της Διεθνούς Ομοσπονδίας που έχει δηλώσει ο Παπάρας αποτελέσματα) ενώ δεν βρισκόταν στη χώρα!!!! Δηλαδή άλλη κοπέλλα αγωνιζόταν, και άλλη δηλωνόταν ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!! Και επίσης στους Ολυμπιακούς νέων πήγαινε κι ένας της οικογένειας τους team leader, έτσι για χαβαλέ!!!!!!ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΥΜΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ, να έχει κάνει τις απιστευτες ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ, δηλαδή απάτες καραμπινάτες , που αν είχαμε χώρα σοβαρή θα ήταν φυλακή τώρα ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!!!!!!!!!Παιδιά ,..πρέπει νάχει διαστροφή δεν εξηγέιται αλλιώς!!! Τα λέει για να τον βρίζουμε και τη βρίσκει έτσι....... ΦΙΛΟΥΡΕΣ ,..ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ Σ....ΑΠΟ ΜΟΣΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/4/11 21:15

    Εγώ συμφωνώ με το Κολοκοτρώνη, παρ' όλο που δεν γνωρίζω ποιός είναι. Κατ' αρχάς ο Κος Χατζηαθανασίου έχει μία εμμονή με αυτόν τον τεχνικό σύμβουλο, τον οποίο Ο ΙΔΙΟΣ είχε επιλέξει. Δεύτερον ΠΟΤΕ ο κος Χατζηαθανασίου ΑΚΟΥΣΕ τι είπε κάποιος υπάλληλος του??? Πάντα είναι one man show, όπως όλη η ομοσπονδία. Έπειτα είναι ντροπή ενός Προέδρου να κατηγορεί παιδιά (όλα τα παιδιά) άλλο οι bloggers και άλλο η αξιοπρεπείς Πρόεδροι κε Χρήστο!!!Μιλάω για όλα τα παιδιά και του Χόκεϋ και του καλλιτεχνικού , παλιά και νέα, διότι από αυτά ήταν το εισόδημά σας, μη τι άλλο!!!Και ένα από αυτά τα παιδιά έχετε στην ομοσπονδία σας τη Μαρία Μαστρογιαννοπούλου, και ένα από αυτά τα παιδιά και εξάιρετος αθλητής ο Παναγιώτης Μαρκουίζος , υπάρχει στο αθλητικό μουσείο της Λωζάννης ως ο πρώτος έλληνας αθλητής στο πατιναζ που έκανε τριπλά κ.λ.π σε συνθήκες που καθαριζόταν ο πάγος με το χέρι. Ενώ οι Αμερικανες σας κάνουν μονά και διπλά!! Όσο για αυτό τον περίφημο τεχνικό σύμβουλο που διαδίδεται σε όλα τα επίπεδα ότι ευθύνεται για τα πάντα, ότι αυτός είναι που έχει το blog, ότι είναι αυτός που βγάζει τα άπλυτα στη φόρα,....ε αν άλλαξε και από εκεί που ήταν πιστός σας υπάλληλος αποφάσισε να σας πολεμίσει Ε ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !!!!!! ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ , ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΠΟΙΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ Ή ΈΧΕΙ!!!!!!!!!!!!! ...ΜΑΡΙΑ (υπάρχουν πολλές Μαρίες ε???? μην αρχίσουμε τις υστερίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget