Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Επιχορήγηση της Ε.Ο.ΠΑΓ. έτους 2008 για το Παγκόσμιο

Hisf Statement of Account 2008

Στο συνημμένο έγγραφο αναγράφεται η επιχορήγηση που έλαβε η Ε.Ο.ΠΑΓ. από την Διεθνή Ομοσπονδία Ι.Ι.Η.F. για το έτος 2008.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/4/11 08:37

    Ο άνθρωπος είναι μεγάλος απατεώνας και πρέπει να μπει φυλακή. Όλοι μαιλ στο ΣΔΟΕ για να τον κατταγγείλουμε:
    Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ)
    Τηλ Καταγγελιών:2103401113
    Email: kataggelies@sdoe.gr

    Πρέπει επιτέλους να τον κλείσουμε μέσα. Όχι να πάει σπίτι του, να πάει μέσα για τα λεφτά που έχει κλέψει και για το γεγονός ότι κατέστρεψε το άθλημα του Χόκεϋ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φυλακή δεν χρησιμεύει σε τίποτα, ούτε αναμορφώνει χαρακτήρες και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν σταματά την εγκληματική δραστηριότητα κάποιων. Μη ξεχνάμε ότι τα έξοδα των σωφρονιστικών καταστημάτων πληρώνονται από τους φόρους, δηλαδή από εσάς κι από εμάς, τους Έλληνες Φορολογούμενους.
    Κατά την δική μας άποψη, το σωστότερο θα ήταν να επιστρέψει όλα τα χρήματα που έκλεψε συν τους νόμιμους τόκους και απλά να απαγορευτεί ισοβίως η ανάμιξή του σε κάθε δημόσια και αθλητική δραστηριότητα. Και επειδή σίγουρα δεν έχει την δυνατότητα να αποπληρώσει το χρέος του, πρέπει να είναι ελεύθερος, να εργάζεται ούτως ώστε να του δοθεί η δυνατότητα να επανορθώσει για τις εγκληματικές του πράξεις, από οικονομικής άποψης τουλάχιστον.
    Η ηθική βλάβη που υπέστησαν αθλητές, γονείς, υπάλληλοι, και η χώρα μας στο εξωτερικό, δεν ξεπληρώνεται με κανέναν τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget