Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Τα ψέματα του Χατζηαθανασίου στην συνέντευξή του...


Ο κ. Χατζηαθανασίου στην προσπάθειά του να παραπληροφορήσει τους αναγνώστες στη συνέντευξή του στην www.onsport.gr είπε:
"Υπήρχαν οκτώ εθνικές ομάδες με ένα στάδιο, ενώ οι διεθνείς κανονισμοί προβλέπουν δύο ολυμπιακά παγοδρόμια για αυτόν τον αριθμό ομάδων. Το ένα μπορούσανε και το φτιάξανε στα Λιόσια, προσωρινά. Δεύτερο πού να φτιαχτεί; Οπότε, η διεθνής ομοσπονδία για να μας βοηθήσει, «έσπασε» σε δύο γκρουπ το παγκόσμιο. Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειαζόμασταν δεύτερο στάδιο."
Για να δούμε όμως, είπε την αλήθεια;
Το άθλημα του Χόκεϋ επί Πάγου διέπεται από νόμους και κανονισμούς της διεθνούς ομοσπονδίας. Αυτοί οι νόμοι βρίσκονται στη σελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ice Hockey (IIHF):
Αν κάποιος ανατρέξει στη σελίδα 47, παράγραφο 703 μπορεί να διαβάσει τα εξής πολύ ενδιαφέροντα:
IIHF World Championship Division III and Division II Qualification
Division III will be played in one, or two groups with a maximum of six teams in each, seeded and playing as specified in the IIHF Sport Regulations depending on the number of entries. If only one or two teams are entered for Division III then these teams will be promoted without any qualification into Division II for the next season. If three teams are entered then the competition will be played as a qualification. If four to seven teams are entered for Division III, there will be one group to play as specified in the IIHF Sport Regulations. The top two teams will be promoted to Division II. If eight to twelve teams are entered for Division III, there will be two geographic groups to play as specified in the IIHF Sport Regulations. The top team in each group will be promoted to Division II.
Άρα, η Διεθνής Ομοσπονδία δεν «έσπασε» σε 2 γκρουπ για να βοηθήσει την Ελλάδα, το έκανε γιατί ΤΟ ΟΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. Δηλαδή όταν είναι 8-12 ομάδες στην 3η κατηγορία τότε χωρίζονται σε δύο γεωγραφικούς ομίλους (το 2010 ήταν 8 ομάδες). Στην Ελλάδα ορίστηκε να αγωνιστούν το Λουξεμβούργο, η Ιρλανδία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ενώ στην Αρμενία ορίστηκε να αγωνιστούν η Μογγολία, η Κορέα και η Νότιος Αφρική. Επιλογές βάση γεωγραφικού προορισμού που ορίζουν οι ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ! Αυτοί οι κανονισμοί υπάρχουν εδώ και πάρα ΠΟΛΛΑ χρόνια, άρα θα έπρεπε να τους γνωρίζει ο κ. Χατζηαθανασίου.

1 σχόλιο:

  1. Χατζηαθανασίου: «Τα καταφέραμε, βρήκαμε τα χρήματα. Μπορεί να μην είναι η τέλεια ομάδα, αλλά έχει γίνει πολύ καλή δουλειά με το Ντουμιτράκε (ομοσπονδιακός προπονητής), που ακόμα δεν έχει πληρωθεί».
    Τι ήθελε να πει: Τα καταφέραμε, βρήκαμε τα χρήματα. Μπορεί να μην είναι η τέλεια ομάδα, αρκεί όμως που βρήκαμε τα χρήματα και δεν θα χάσουμε αυτό το απίστευτο και εξωτικό ταξίδι. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά, ειδικά από μένα, γιατί όλα μόνος μου πρέπει να τα κάνω. Δεν είναι να εμπιστεύεσε κανέναν, όλοι άσχετοι είναι. Αφού και η Χαρά μου είπε: Μπράβο Χρήστο, πάλι τα κατάφερες, βρήκες τα λεφτά! Όσο για τον "Ομοσπονδιακό Προπονητή", εδώ δεν έχουμε Ομοσπονδία, προπονητή θα έχουμε; Σιγά και μη τον πληρώσω τον αλήτη... εδώ του εξασφάλησα ολόκληρο ταξίδι στη Ν. Αφρική, μου θέλει και λεφτά! Μα δεν υπάρχει θεός; Ακόμα και η κότα όταν πήνει τον ουρανό κοιτάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget