Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Κάλιο πρώτη στο χωριό, παρά δεύτερη στην πόλη…


Μετά από τις αμέτρητες καταγγελίες και τις χρόνιες διαμαρτυρίες μας, εδέησε να μας επισκεφτεί η δεσποινίς Georgia Glatsris εξ΄ Αμερικής, μαζί με άλλες «νέες» συμπατριώτισσές της αθλήτριες, που βγαίνει πρώτη τα τελευταία χρόνια, χωρίς να παρευρίσκεται σε αγώνες, για να λάβουν όλες μαζί μέρος στο παράνομο πρωτάθλημα, δηλαδή άνευ προκριματικών, περιφερειακών κ.λπ. αγώνων, της ομοσπονδίας του Χατζηαθανασίου.
Μαζί τους συναγωνίστηκαν και Ελληνίδες «τσιράκια» του «Προέδρου», του ιδίου μοτίβου με την ρεζίλι – «Νέα Εθνική του Χόκεϋ επί Πάγου» που έστειλε στη Ν. Αφρική – για να εμπλουτίσουν ως κομπάρσοι, την «θεατρική παράσταση», των – για μία ακόμα φορά – σικέ αγώνων.
Ο «σκηνοθέτης» Χατζηαθανασίου, παρέα με την κορούλα του στο ρόλο της διεθνούς κριτού, μεγαλούργησαν «κατασκευάζοντας» αγώνες με προαποφασισμένα αποτελέσματα, στους οποίους εφαρμόστηκαν εξ’ ολοκλήρου οι «Χατζηαθανάσιοι Κανονισμοί», που απέχουν μακράν από τους διεθνείς κανονισμούς, όπως άλλωστε και από την ελληνική αθλητική νομοθεσία.
Το επόμενο βήμα είναι, οι «νικήτριες» να κάνουν τη «βόλτα τους» στα παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, χωρίς φυσικά να προκριθούν ούτε στους προκριματικούς, μόνο και μόνο για να φαίνεται ότι ο Χατζηαθανασίου προάγει τα αθλήματα των παγοδρομιών. Ασφαλώς και δεν θα πτοηθούν από τα αποτελέσματα, γιατί ούτως ή άλλως το κέφι τους κάνουν με τα χρήματα των ευκατάστατων γονέων τους.  Όλοι οι παραπάνω αναφερθέντες αξίζουν συγχαρητηρίων για το ήθος και τις αξίες τους! Μοναδικοί απόντες στην φετινή «παράσταση» ήταν τα βάθρα και όπως πάντα το… κοινό! 
Πραγματικά μας κάνει εντύπωση η ηθική κατάπτωση των κοριτσιών αυτών, που άφησαν τα υπερσύγχρονα  παγοδρόμια των Η.Π.Α. και του Καναδά, για να «αγωνιστούν» στο «τσαντίρι» των 700 μέτρων, μόνο και μόνο για να ζήσουν το «παραμύθι» ότι βγήκαν πρώτες στο «Ελλαδιστάν»! 

16 σχόλια:

  1. papanikolaou katerina16/4/11 12:35

    file mou agw agwnizomai apo 1996 k oso gia to epipedo mou na eisai sigouris pws to exw kratisei polu psila gia tis sunthikes pou epikratoun. allwste den nomizw pws eisai se thesi na me krineis apo ti stigmi pou den eisai athlitis tou kallitexnikou patinaz. oso gia to an eimai tsiraki tou... apodeikse to se prokalw. kali sou mera!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν είσαι "τσιράκι", τότε για στείλε μας σε παρακαλώ την καταγγελία σου που έκανες στη Γ.Γ.Α. για τα παράνομα πρωταθλήματα του Χατζηαθανασίου, που έστελνε και στέλνει να εκπροσωπήσουν την χώρα μας άτομα τα οποία δεν έχουν λάβει ποτέ μέρος ούτε καν σε αυτά τα παράνομα πρωταθλήματα, ενώ έπρεπε φυσιολογικά να πας εσύ που, όπως μας λες αξίζεις!
    Κατά την άποψή σου μόνο οι αθλητές του καλλιτεχνικού πατινάζ ξέρουν και κρίνουν; Προπονητές, μέλη του Δ.Σ., κριτές και γενικότερα φίλοι των αθλημάτων αυτών δεν ξέρουν να κρίνουν; Εσύ που είσαι αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ και θίχτηκες τι γνωρίζεις για την ελληνική αθλητική νομοθεσία, για να μας κρίνεις εμάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μη ξεχνάς, ότι υπερασπιζόμαστε τα δικά σου δικαιώματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. papanikolaou katerina16/4/11 17:08

    kanw auto pou goustarw k s'opoion aresei... auto den simainei pws th'afisw ton kathena na me apokalei opws tou goustarei. k ase emena na uperaspizomai ta dikaiomata mou. den thumamai na evala kanenan ekproswpo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος16/4/11 18:11

    ASE KATERINA PAPARIES ARXISAN NA LENE. DEN EXOYN TI NA POYN KAI TA VALANE ME OLOYS TOYS ATHLITES. NAI VLAKES OLES I OMADES XOKEI POY SIMETEXAN STO PROTATHLIMA EINAI TSIRAKIA TOY PAPARA KAI TO IDIO KAI OLI STO KALITEXNIKO DILADI TO 95% TON ATHLITON. KALA EXETE KSEFIGI TELIOS MOYFENETE IDATE KAI APOIDATE KAI ARXISATE NA LETE PAPARIES , ALOS EINAI PAPARAS MOY FENETE KAI ALOS EXEI TIN XARI.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/4/11 18:55

    Προς την Κατερίνα Παπανικολάου: Από τη στιγμή που κάποιος συμμετέχει στις διοργανώσεις αυτού του τεράστιου απατεώνα, ενισχύει έστω και άθελά του τη διαιώνιση της βρομιάς και της δυσωδίας που επικρατεί στο άθλημα. Για σκέψου να μην υπήρχε κανένας αθλητής του πάγου που να παίρνει μέρος στα ανέκδοτα (κατ' ευφημισμόν πρωταθλήματα) της ομοσπονδίας. Θα είχαμε ή δεν θα είχαμε επιτέλους ξεφορτωθεί αυτόν τον γυμνοσάλιαγκα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακόμα περιμένουμε να μας ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ότι υπερασπίζεσαι εμπράκτως τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ σου και δεν προσπαθείς να μας πουλήσεις τουπέ του αέρα.
    Αλήθεια, πιστεύεις ότι δικαίως η Georgia Glastris εκπροσωπεί την χώρα μας τόσα χρόνια στο καλλιτεχνικό πατινάζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. papanikolaou katerina16/4/11 19:22

    kanw patinaz giati m'aresei. ama goustareis esu katse k asxolisou me dikigorous k minuseis. egw patinaz thelw na kanw k to kanw. den exw na apodeiksw tipota k se kanenan. auti eimai k s'opoion aresw. oso gia tin sumetoxi se diorganwseis uparxoun 7 omades hockey apo 20 atoma i kathe mia. emeis oi 3 tou kallitexnikou sas peiraksame? opoios exei ta @@ vazei onoma re Bouboulina. toulaxiston egw ta exw. min perimeneis alli pantisi apo mena. ANTE GEIA RE...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά είσαι αθλήτρια ή δεν είσαι; Γιατί αν δεν είσαι, το παρόν άρθρο δεν σε αφορά, και κατά συνέπεια δεν βρίσκω κανένα λόγο ούτε εγώ ν' ανοίξω διάλογο μαζί σου, πόσο μάλλον όταν δεν είσαι του επιπέδου μου...Αν όμως είσαι αθλήτρια, και δεν σε νοιάζει που ακόμα κι αν ήσουν η μεγαλύτερη ταλεντάρα παγκοσμίως, δεν θα εκπροσωπούσες την χώρα μας εξαιτίας του Χατζηαθανασίου, τότε είσαι άξια της μοίρας σου, και πάλι δεν αξίζεις να μιλάω μαζί σου.
    Αναρωτιέμαι, ποια δικαιώματά σου υπερασπίζεσαι, και πώς; Ακόμα δεν μου έγραψες την γνώμη σου για την Glastris...
    To γιατί έχετε μείνει μόνο εσείς οι τρεις και ο κούκος, εμένα πάντως με προβληματίζει.
    Αν σου πω ότι με λένε Μαρία Καλογεροπούλου, θα αλλάξει κάτι για σένα, από την στιγμή που ούτως η άλλως δεν με γνωρίζεις;!
    Κάτι τελευταίο: όποιος έχει τ'@@ -όπως λες και συ με το φτωχό και χαμηλού επιπέδου λεξιλόγιό σου- αποδεικνύει τα λεγόμενά του με επιχειρήματα και δεν χρησιμοποιεί βρισιές και κούφιους κομπασμούς.
    Ελπίζω να έχεις κανένα λεξικό στο σπίτι σου για να βρεις τις πιθανές, άγνωστες σε σένα λέξεις, που χρησιμοποίησα! Α! Και να μας κάνεις την τιμή να μας απαντήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος17/4/11 00:56

    Δεσποινίς Παπανικολάου γνωρίζεται πολύ καλά ότι επί 2-3 χρόνια παίρνετε μετάλλια στην Ελλάδα και αφήνετε τον Χατζηαθανασίου να δηλώνει άλλα ονόματα στην ISU με την δική σας ανέχεια και συμφωνία!!!!! Αρα ΔΕΝ είστε τσιράκι και του κάνετε πλάτες στη Παρανομία???? εμείς μπορούμε να το αποδείξουμε ...εσείς???? Δέχεστε και αγωνίζεστε λοιπόν αθλήτρια από το 1995 σε κατηγορία Α γυναικών με μονά άλματα και σχεδόν κλεμμένα διπλά, καθώς και με άτομα που κάνουν 2-3 μήνες πατινάζ και με αθλήτριες που έρχονται από Αμερική και που εσεις κάνετε πλάτες στο Χατζηαθανασίου τόσα χρόνια να τις δηλώνει αντί για σας .......τι είστε λοιπον δεσποινίς????? ηθικό υπόδειγμα αθλήτριας????? Bocca Chatzivailou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/4/11 10:58

    Ρε Κατερίνα, δεν καταλαβαίνω γιατί ένιωσες εσύ θιγμένη με μια ανάρτηση που αφορά γενικά στη διαφθορά του αθλήματος. Αμφισβητείς τα μαϊμού πρωταθλήματα; Την ανικανότητα της διοίκησης; Την ανυπαρξία της ομοσπονδίας; Τη μεροληψία; Τι ακριβώς αμφισβητείς; Είτε σου αρέσει είτε όχι, η συμμετοχή αθλητών στις διοργανώσεις της ομοσπονδίας (είτε είναι οι 3 του καλλιτεχνικού είτε οι 20 του χόκεϊ) επιτρέπει σε αυτόν τον απατεώνα να συνεχίσει τις βρομιές και τις απατεωνιές του. Τελεία. Όσο για το αν εσένα σ' ενδιαφέρει απλά να κάνεις πατινάζ, αν όλοι όσοι ασχολείστε σκεφτόσασταν πρώτα πώς να προστατεύσετε το άθλημα και την αξιοπρέπειά σας από την ανηθικότητα και τη διαφθορά και μετά απλά να κάνετε πατινάζ, τότε ίσως και να είχαμε στείλει από εκεί που ήρθε αυτό το κάθαρμα και τώρα να μπορούσατε όλοι όσοι πραγματικά αγαπάτε τον χώρο αυτόν και πατινάζ να κάνετε και την αξιοπρέπειά σας να διαφυλάξετε. Ίσως τελικά η πηγή του προβλήματος να μην είναι ο απατεώνας πρόεδρος, αλλά οι αθλητές που απλά θέλουν να κάνουν πατινάζ, αδιαφορώντας για το καλό του αθλήματος και συμβάλλοντας στη διαιώνιση της ξεφτίλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το 95% των αθλητών αποτελείται, κατά τη δήλωση κάποιου ανώνυμου, από 3 κοπέλες του καλλιτεχνικού και μερικούς αθλητές του χόκεϋ, που μάλιστα οι δύο ομάδες δεν είναι καν εγγεγραμμένες στην Ομοσπονδία...
    Το έργο μιας ομοσπονδίας, φαίνεται από τα αποτελέσματα που φέρνει κυρίως στο πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο στίβο... Σε ό,τι αφορά την Ε.Ο.ΠΑΓ. θαμπωθήκαμε κυριολεκτικά από τα αποτελέσματα και τις επιτυχίες της, και μάλλον οι άνθρωποι του blog, εγώ, αλλά και το υπόλοιπο 5% (αν μέτρησα σωστά) των αθλητών, έχουμε σκάσει από τη ζήλια μας... Μου φαίνεται ότι καβαλήσατε ψηλό καλάμι, προσέξτε όμως, γιατί τα καλάμια συνήθως είναι και μυτερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή Κατερίνα,
    Αν θέλεις να δημοσιεύσουμε το σχόλιό σου, θα σε παρακαλούσαμε να το ξαναγράψεις με πιο κόσμιο τρόπο αυτή τη φορά!

    Προς όλους τους φίλους Αναγνώστες,
    Δεχόμαστε να δημοσιεύσουμε τα κείμενά σας εφόσον εμπεριέχουν λογικά επιχειρήματα και αποδεικτικά στοιχεία. Ύβρεις και απειλές μπορεί να γράψει και ένα πεντάχρονο παιδί. Συνεπώς τέτοια λόγια δε μας αγγίζουν και τα κρίνουμε ανάξια δημοσίευσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. papanikolaou katerina17/4/11 16:23

    exete apoluto dikio oso anafora ton tropo pou ekfrastika sto teleutaio minuma mou k zitw sugnwmi, alla kserete dn einai polu eukolo na diatiriseis tin psuxraimia sou otan vlepeis anwnumous na se apokaloun tsiraki - rezili - komparso theatrikis parastasis. apo kei k pera thewrw polu eukolo na krineis apo ton pago-kerkudes. rwtiste k ta paidia pou athlountai pws niwthoun otan gnwrizoun pws oti k na kanoun tha erthoun apo triti thesi k katw giati kalws i kakws ta o epipedo... me ti psuxologia pigainoun na agwnistoun. proswpika den thewrw pws mia katagelia apo merous mou, i mia minusi tha allaksei ta pragmata. egw thelw na kanw pago, oso gi'autous pou krinoun to epipedo mou ston pago, afenws auta pou lene den einai alitheies k exw k video twn agwnwn pou to apodiknuoun k an epithumoun as erthoun ekeinoi na ta kanoun kalutera me tis uparxouses sunthikes. den proteithemai na sunexisw allo auti tin istoria tou blog. euxaristw polu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητή Κατερίνα,
    Κατ' αρχήν θα θέλαμε να σε ευχαριστήσουμε που σεβάστηκες την επιθυμία μας να κρατάμε υψηλό το επίπεδο του διαλόγου στο blog μας. Ο λόγος που ο Χατζηαθανασίου έχει το μονοπώλιο και οι αποδώσεις των αθλητών παραμένουν στάσιμες, είναι επειδή βρίσκει άτομα, τα οποία συναινούν στις παράνομες επιδιώξεις του, και άλλοι απλά σιωπούν. Ακόμα και η σιωπή, στη συγκεκριμένη περίπτωση, αποτελεί συνενοχή. Αν κανένας δεν τον καταγγείλει στη Γ.Γ.Α., ή δεν τον μηνύσει, ασφαλώς θα παραμένει συνεχώς στο απυρόβλητο. Εσένα π.χ., οι φιλοδοξίες σου μπορεί να είναι απλά να κάνεις πατινάζ. Υπάρχουν όμως άλλα άτομα που επιθυμούν να αθλούνται με καλύτερες συνθήκες και προοπτικές και αθλούμενοι σαν κι εσένα που σιωπούν και συναινούν, αποτελούν τροχοπέδη στις επιδιώξεις τους. Εμείς ως blog δεν κρίνουμε τις αποδώσεις σου στον πάγο... πάντως ένας αθλητής πάντοτε δέχεται κριτικές, άλλοτε πιο επιεικείς και άλλοτε πιο αυστηρές.
    Η λέξη "άνθρωπος" είναι αρχαία Ελληνική και βγαίνει από το "άνω θρώσκω", που σημαίνει κοιτάζω ψηλά. Κατά τη γνώμη μας, κοιτάζω ψηλά για έναν αθλητή σημαίνει, το να προσπαθεί να γίνεται κάθε μέρα και καλύτερος, να φροντίζει παράλληλα για την καλλιέργεια του ήθους και της ψυχής του, και να απαιτεί ένα αθλητικό περιβάλλον στο οποίο να τηρούνται οι νόμοι και η αξιοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος17/4/11 20:08

    kala vre katerin ti kathese kai apologise se aytoys afisan ton papara kai ta vazoyn me toys athlites tora. kala re papara kolokotroni ti paparies les, meriki athlites ine o aris albatros avantes paok modcows warriors iraklis diladi 7 omades apo tis 9 malon einai to megalitero pososto kai sto kalitexniko mono 3 sopa poy tous ides ego ida poli perisoteres kai stis 2 katigories kai sta test patame na se pato itan . opote oli aftoi einai tsirakia toy papara . re sas exoyn pari xanmpari oli i athlites me tis paparies sas. asxolithite kalitera me ton papara kai min lete paparies gia tous athlites , toso kero xtipieste na figi o paparas kai den sas kathete kai vrikate tora na katigorite ta pedia eleos pia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget