Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Το μετέωρο βήμα ενός Λογιστικού και Διαχειριστικού Ελέγχου...

Γ.Γ.Α. (ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΗΝ Ε.Ο.ΠΑΓ.)
Από τον Αύγουστο του 2008 ξεκίνησε ο λογιστικός και διαχειριστικός έλεγχος της Ε.Ο.ΠΑΓ., ο οποίος μετά από 3 χρόνια, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.
Το γιατί είναι πολύ απλό. Ταυτοχρόνως με την δεύτερη καταγγελία (21 Δεκεμβρίου 2009) των 16 Σωματείων κατά της Διοίκησης της Ε.Ο.ΠΑΓ. και του παρανομούντα Προέδρου της, παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Ελεγκτικού Συμβουλίου κ. Ν. Κουμαντάνος. Από τότε έχει περάσει 1,5 χρόνος χωρίς η Πολιτεία να προχωρήσει στην επανασύσταση του "μοναδικού ελεγκτικού οργάνου σωματείων και ομοσπονδιών", με αποτέλεσμα, χωρίς έλεγχο, ο καθένας να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, στον ελληνικό αθλητισμό.
Να λοιπόν ο λόγος, που υπάρχει ακόμη ο Χατζηαθανασίου και ευθαρσώς διακηρύσσει την υποτιθέμενη νομιμότητα της ομοσπονδίας του!

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος30/4/11 12:23

    Χάνετε τον χρόνο σας παιδιά. Τις προάλλες πέρασα απο το παγοδριομιο και ολοι συμπεριφέρονται σαν να μην έχει συμβει τιποτα. Παρά τις καταγγελίες, παρά τα έγγραφα που έχουν βγει, παρά τον διασυρμό, παρά την ξεφτιλα, όλοι συμπεριφέρονται σαν να έχουν κάνει κατόρθωμα. Είναι λυπηρό γιατί όλοι κανουν σαν να πέτυχαν κάποιο στόχο, και αυτό δεν είναι άλλο από την καταστροφή του αθλήματος για να το φέρουν στα μέτρα τους. Δεν τους νοιάζει αν ξεφτιλιζόμαστε στο εξωτερικό, δεν τους νοιάζει αν θα παίζουν μόνοι τους σε πρωτάθλημα, το μόνο που τους νοιάζει είναι να λένε ότι παίζουν εθνική ομάδα και είναι πρωταθλητες Ελλάδος. Αυτό τους νοιάζει μόνο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Βρέθηκα μπροστά σε κάτι συζητήσεις που δεν πίστευα στ’αυτιά μου. Δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι κακό έκαναν; Δεν έχουν καταλάβει ότι ο κύριος Χατζηαθανασίου τους εμπαίζει και τους χρησιμοποιεί για να μείνει στην εξουσία; Σήμερα πέρασα και το πρωί από εκει να δω τα μικρά παιδιά. Οι γονεις που ξυπνάνε τόσο νωρίς για να πάνε τα παιδιά τους σε ένα άθλημα χωρίς μέλλον για να βγάλει ο Χατζηαθανασίου λεφτά δεν λυπούνται τα παιδιά τους; Τι θα τους πουν σε μερικά χρόνια όταν θα αναγκαστούν να το παρατήσουν; Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τι γίνετε σε αυτό το άθλημα. Σαν να είναι όλοι ζόμπι και να μην μπορούν να σκεφτουν τι γίνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος30/4/11 14:05

    από Ευγενία
    Απλά τώρα το καταλάβατε εσείς του Χόκεϋ εμείς του Καλλιτεχνικού το ζήσαμε αυτό από το 1996 και μετά!!!! Εκεί άρχισε να γίνεται της μουρλής και το καταστρέψανε τελειωτικά γύρω στο 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/5/11 05:37

    Ένα ωραίο άρθρο για την ξεφτίλα του Ελληνικού Αθλητισμού.
    Θα μείνω σε μία 2 σημεία του άρθρου και απλά να δείτε οτι μία χαρά μπορεί να αναφερθεί και στο Ελληνικό Χόκευ..... "Στην Ελλάδα είναι καθιερωμένο ότι αυτός που κλέβει, χτυπάει, βρίζει είναι ο μάγκας και αυτός που τις τρώει, τα ακούει, του βουτάνε τον ιδρώτα είναι ο μαλάκας." (σας θυμίζει κάτι για τον ιδρώτα των άλλων;)
    "Αυτό το Κύπελλο έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ. Με κάθε τρόπο. Με ξύλο; Με ξύλο. Με οφσάιντ; Με οφσάιντ. Με επαναλαμβανόμενα ντου, με κάλπικες αποφάσεις υπέρ της, με ό,τι θες." (Σας θυμίζει κάτι για το φετινό πρωτάθλημα στο χόκευ;)
    Η συνέχεια.....
    Από Βασίλης Παπαθεοδώρου www.gazzetta.gr
    Ντροπή στον Δώνη να συγκρίνει τις κοπέλες που βγάζουν τίμια το ψωμί τους στα μπουρδέλα με το κράτος και το ποδόσφαιρό μας…
    Η ΑΕΚ πήρε το Κύπελλο. Όμως τα λαμόγια που κυβέρνησαν τη χώρα εδώ και δεκαετίες, αυτοί οι διαπλεκόμενοι και απατεώνες ολκής που επέτρεψαν τον βιασμό της χώρας από τους επιχειρηματίες-προαγωγούς, οδήγησαν σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα τραμπουκισμού τους οπαδούς της ΑΕΚ. Φταίνε αυτοί που είχαν εννιά χρόνια να ζήσουν τη χαρά της κούπας επειδή τόσα και τόσα άλλα τους τα βούτηξαν μέσα από τα χέρια;
    Δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε κανέναν. Το αντίθετο. Να αιτιολογήσουμε επιχειρούμε γιατί ξέσπασε πόλεμος στο ΟΑΚΑ! Αυτό το Κύπελλο έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ. Με κάθε τρόπο. Με ξύλο; Με ξύλο. Με οφσάιντ; Με οφσάιντ. Με επαναλαμβανόμενα ντου, με κάλπικες αποφάσεις υπέρ της, με ό,τι θες. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα, μετά από 9 χρόνια αφλογιστίας, έχει λιγότερα απ’ όσα άξιζε. Και τι φταίει όμως ο φουκαράς Ατρόμητος που δεν θα ξαναπαίξει πιθανότατα ποτέ σε τελικό του Κυπέλλου;
    Να δέχεται γκολ πάνω από ένα μέτρο οφσάιντ, σε φάση μάλιστα που ο επιτιθέμενος δεν κάνει αντίθετη κίνηση με τον τελευταίο αμυντικό ώστε να μπερδέψει τον βοηθό. Να ξεκινάει το ματς βλέποντας οπαδούς της ΑΕΚ να βουτάνε στην κερκίδα του Περιστερίου. Να τελειώνει το παιχνίδι 7 λεπτά νωρίτερα (!) και στο τέλος να τρώνε και μερικές ψιλές από τους αφιονισμένους που μπήκαν να πανηγυρίσουν.
    Σε ποια ΕΠΟ και ποια Αστυνομία να αποδοθούν ευθύνες; Δεν καταλαβαίνετε ότι το κράτος επιδιώκει να έχει χειραγωγούμενο ποδόσφαιρο γιατί έτσι εξυπηρέτησε τόσα χρόνια τα μεγαλοαφεντικά του; Μια καθαρή συναλλαγή είναι όλα.
    Έτσι φτάσαμε στις φετινές θύελλες. Κάποιοι έσπειραν τους ανέμους για να συμβεί αυτό. Δεν τους την κάρφωσε ξαφνικά να τα σπάνε. Απωθημένα ετών έβγαζαν απέναντι στο σάπιο σύστημα.
    Αλίμονό μας δηλαδή, αν καθίσουμε τώρα να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά για «τελικούς της ντροπής» και «μαύρες νύχτες». Το ευχηθήκαμε και πρόσφατα αλλά δυστυχώς δεν… εισακούστηκε: Άντε στο διάολο ρε!
    Ο κόσμος ξέρει ότι οι αληθινοί υπεύθυνοι δεν είναι οι οπαδοί της ΑΕΚ ή του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού.
    Είναι αυτοί που αθωώνουν όσα καθίκια τα κάνουν λαμπόγυαλο.
    Είναι εκείνοι που αθωώνουν προκλητικά ομάδες.
    Είναι εκείνοι που χρίζουν διεθνείς κάποιους σαν τον χθεσινό επόπτη για να τους επιβραβεύσουν.
    Είναι εκείνοι που διορίζουν προέδρους-φυτά για να πράττουν ανάλογα με το… ποιος τους ποτίζει.
    Όταν οι δικαστές αθωώνουν τον Μπέο και τον Μαρινάκη, γιατί να μην πλακωθούν και ο Αδαμίδης με τον Σπανό;
    Γιατί να μην ρίξουν και λίγο ξύλο στους παίκτες του Ατρόμητου οι χούλιγκαν αφού αύριο μεθαύριο θα βγει σίγουρα η ΑΕΚ, με βάση το δεδικασμένο, και θα κατηγορήσει τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές ότι προκάλεσαν και χτυπούσαν τον κόσμο; Θα έχει και σύμμαχους μερικούς πρόθυμους «λειτουργούς του Τύπου» και όλα καλά.
    Στην Ελλάδα είναι καθιερωμένο ότι αυτός που κλέβει, χτυπάει, βρίζει είναι ο μάγκας και αυτός που τις τρώει, τα ακούει, του βουτάνε τον ιδρώτα είναι ο μαλάκας. Ας μην μας ξενίζει λοιπόν, μια ακόμα επανάληψη.
    Κανένας απατεώνας πολιτικός δεν θα κάνει τίποτα γιατί αυτό τους βολεύει. Το πολύ πολύ να πάρουν μέτρα κατά του Δώνη και να τον τιμωρήσουν για δυσφήμιση του αθλήματος. Ενώ κανονικά πρέπει να τον τιμωρήσουν που δυσφήμισε τα μπουρδέλα. Ούτε κασέτες υπάρχουν εκεί, ούτε παράγκες, ούτε χούλιγκαν, ούτε τοκογλύφοι, ούτε εκβιαστές, ούτε καπνογόνα, ούτε ξύλο, ούτε ΜΑΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος1/5/11 05:47

    Ελληνικό Ποδόσφαιρο 2011, δήλωση Δώνη:
    «Ζούμε σε μία άθλια κοινωνία. Ήταν ένας τελικός παρωδία. Είναι αθλιότητα οι ποδοσφαιριστές να τρώνε ξύλο. Το ελληνικό κράτος είναι μπουρδέλο. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μπουρδέλο"

    Ελληνικό Χόκεϋ 2011:«Ζούμε σε μία άθλια κοινωνία. Ήταν ένα πρωτάθλημα και μία συμμετοχή Εθνικής στο παγκόσμιο παρωδία. Είναι αθλιότητα οι άξιοι αθλητές να διωχνονται από το Ελληνικό Χόκευ επειδή δεν ήθελαν να πλρηρώσουν τον απατεώνα και λαμόγιο Χρήστο Χατζηαθανασίου. Το ελληνικό κράτος είναι μπουρδέλο. Το ελληνικό χόκευ επί πάγου είναι μπουρδέλο"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος1/5/11 11:54

    Το ξέρω ότι είναι λίγο άσχετο με το θέμα, αλλά νομίζω ότι και στο Ελληνικό Χόκευ υπάρχει αλητεία και καφρίλα και είναι μόνο καιρός να πέσει ξύλο γιατί μερικοί (που ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΖΩΑ) προκαλούν, μιλούν άσχημα και κοροιδεουν. Οι τοίχοι έχουν αυτιά.

    CONTRA.gr: Το καφριστάν του ελληνικού ποδοσφαίρου ζει και βασιλεύει.
    Εννοείται πως η καφρίλα είναι πολύχρωμη στην Ελλάδα. Τη συναντάμε στα πιο πολλά γήπεδα. Ο βλαξ που μπουκάρει στο γήπεδο μπορεί να φοράει κίτρινα, κόκκινα, πράσινα, μαύρα, μπλε. Μόνο το χρώμα αλλάζει. Τα μυαλά είναι ίδια. Αρρωστημένα...

    Η βλακεία ήταν, είναι και θα παραμείνει ανίκητη. Συνώνυμα της στο ποδόσφαιρο, η καφρίλα, η αλητεία, ο κρετινισμός. Καταφέρνει από το πουθενά και για το τίποτα, να καταστρέφει στιγμές που ο κόσμος περιμένει χρόνια να ζήσει. Το καφριστάν στο ποδόσφαιρο ζει και βασιλεύει, με τις ευλογίες της Πολιτείας, των θεσμικών αρχών, των ΠΑΕ, των οργανωμένων συμμοριών που δρουν μέσα στους συνδέσμους και των “δημοσιογράφων – οπαδών – χουλιγκάνων”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος1/5/11 13:54

    Διάβασα το Σαββατοκύριακο τα άρθρα του blog. Παρ' όλο που ζω στη Στοκχόλμη, παρακολουθώ τι γίνεται στη πατρίδα. Μου άρεσαν τα άρθρα για το ποδόσφαιρο και ο παραλληλισμός με τα αθλήματα πάγου.Θεωρώ προσωπικά ότι ο κύριος υπεύθυνος που δεν υπάρχει παγοδρόμιο στην Ελλάδα είναι το κράτος. Αν ο πρόεδρος της οποιασδήποτε ομοσπονδίας είναι κλέφτης ή κακός, οφείλει η πολιτεία να τον ελέγξει. Γιαυτό υπάρχουν υφυπουργοί αθλητισμού, υπουργοί πολιτισμού, Γ.Γ.Α κ.λ.π. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ. Τελικά ναι, το κράτος και οι αρμόδιοι φορείς είναι υπεύθυνοι για τα όποια χάλια επικρατούν στα αθλήματα. Σε όλα τα αθλήματα. Είναι υποχρέωσή τους να ελέγχουν και να διαφυλάττουν τη τάξη και ότι είναι στραβό να το διορθώνουν. Δυστυχώς έχουμε δει σε όλη τη μεγαλοπρέπεια, ότι το κράτος και οι εκάστοτε κυβερνήσεις δεν λειτουργούν, είναι αδιάφοροι προς το πολίτη, δεν τους αφορούμε και δεν θέλουν καν ν'ασχοληθούν μαζί μας, ούτε καν με τα παιδιά μας!!!! Ας τα δούμε όλα αυτά και ας σκεφτούμε την επόμενη φορά που θα πάμε να ψηφίσουμε,....ότι μας έχει απομείνει είναι η ψήφος μας,...το μοναδικό ίσως δικαίωμα που μας έχουν αφήσει!! Και για να πούμε και τη μεγάλη ευθύνη του κράτους, ο Ανδρέας Παπανδρέου έφτιαξε με πρωτοβουλία του στο Σ.Ε.Φ , ένα υπέροχο παγοδρόμιο , με πίστα για πατιναζ ταχύτητας κιόλας γυρω-γύρω. Σε μία περίοδο που το πατινάζ και το χόκεϋ είχαν ανάπτυξη στην Ελλάδα , δηλαδή από το 1985 και μετά, με εξαίρετους προπονητές κ.λ.π τι έκανε το κράτος???? Έδωσε το χώρο για να προπονείται ο Ολυμπιακός (μπάσκετ) και εγώ λέω , ναι ακόμα κι αν έβαλε την ουρά του ο όποιος Χατζηαθανασίου ,...ή χ, ψ που είχε συμφέρον, Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ έχει το τελευταίο και ισχυρότερο λόγο και η ΠΟΛΙΤΕΙΑ δεν λειτούργησε και ΦΤΑΙΕΙ.ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΤΥΝΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .....ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ

    ΜΑΡΙΑ ΓΑΛΑΝΗ, Στοκχόλμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος1/5/11 23:05

    Από Νίκος Παπαδογιάννης - gazzetta.gr
    Τα αίσχη του ΟΑΚΑ ξεφτίλισαν την χώρα και κυρίως την ίδια την κοινωνία μας! Ο Νίκος Παπαδογιάννης μέσω του blog του στο gazzetta.gr ζητάει επ' αόριστο διακοπή όλων των επαγγελματικών πρωταθλημάτων και προτείνει μια σειρά μέτρων ουσίας!

    Ε, και λοιπόν;

    Αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να εκφράσουν τη φίλαθλη παιδεία τους οι χούλιγκανς. Η ώρα της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου. Διότι αυτή είναι η Ελλάδα. Η Ελλάδα των άπλυτων χούλιγκανς, της ατιμωρησίας και της απόλυτης ασυδοσίας.

    Απορεί κανείς τι πρέπει να συμβεί για να βρεθεί σε απώλεια επίσημης στήριξης το ποδόσφαιρο, σεσημασμένο πλέον άντρο υποκόσμου και παράνομου στοιχηματισμού. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πλέον περιθώριο για ημίμετρα. Και οποιοδήποτε μέτρο που αρνείται να χτυπήσει το κακό στη ρίζα του είναι ημίμετρο.

    Πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι. Με φωτιά και με τσεκούρι.

    Να διακοπούν άμεσα και επ'αόριστον όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα.

    Να αποσυρθούν οι ελληνικές ομάδες από τα Κύπελλα Ευρώπης.

    Να καταργηθούν διά νόμου οι κρατικές επιχορηγήσεις κάθε μορφής.

    Να καταγγελθούν οι χορηγίες του ΟΠΑΠ προς τον επαγγελματικό αθλητισμό.

    Να διαλυθεί η Super League και να υπαχθούν οι ΠΑΕ στο υπουργείο Εμπορίου.

    Να επιβληθεί εμπάργκο στην ΕΡΤ για ο,τιδήποτε σχετικό με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

    Πλήρης απώλεια στήριξης. Δεν γίνεται αλλιώς. Ατομική βόμβα, ώστε να γίνει ατμός το σάπιο οικοδόμημα. Δεν χρειάζεται να θρηνήσουμε άλλους νεκρούς στο βωμό της μπάλας ούτε έχει νόημα να περιμένουμε εφαρμογή νόμων και κανονισμών από φορείς που αποδείχθηκαν κατ'επανάληψη ανίκανοι ή απρόθυμοι να τους βάλουν σε λειτουργία.

    Συνέχεια..... http://www.gazzetta.gr/article/item/190521-photia-kai-tsekouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/5/11 23:15

    Βάλε όπου ποδόσφαιρο.... το Ελληνικό Χόκεϋ επί Πάγου....

    Σαπίλα και φόβος στην Ελλάδα του 2011
    Οι ψευτόμαγκες αντιδρούν εκεί που τους παίρνει. Στα γήπεδα, άντε και σε κανένα νυχτερινό κέντρο για καμιά παραγγελιά. Η οργή ξεσπά σε χώρους στους οποίους καμία εξουσία δεν ενοχλείται. Αραγε όλοι αυτοί ήξεραν τον Λάκη Σάντα;

    Είναι, πλέον, πασιφανές. Ο Ελληνας δεν τολμά. Βγάζει τα (ατελείωτα) κόμπλεξ του εκεί που τον παίρνει. Στα γήπεδα, άντε και σε κανένα νυχτερινό κέντρο για καμιά παραγγελιά. Όταν όμως το αφεντικό του, του κόβει το μισθό στη δουλειά, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Όταν η κυβέρνηση του στερεί δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με κόπο και ιδρώτα χρόνια τώρα, ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Η οργή ξεσπά σε χώρους στους οποίους καμία εξουσία δεν ενοχλείται. Και εννοείται ότι ξεσπά κατά αθώων.

    Βγάλαμε και άλλο ένα συμπέρασμα από το σαββατιάτικο τελικό-ΝΤΡΟΠΗ. Ο Ελληνας έχει χάσει πλέον κάθε αίσθηση κοινωνικότητας, συντροφικότητας, δεν έχει καμία κουλτούρα συνύπαρξης και, κακά τα ψέματα, είναι βαθύτατα συντηρητικός. Το διαφορετικό (ο ξένος, ο γκέι, ο αντίπαλος οπαδός, το άλλο φύλο) δεν γίνεται, πλέον, ανεκτό. Οι περισσότεροι από μας κλειστήκαμε στο μικροκοσμό μας και δεν μπορούμε να κοιτάξουμε μακριά από τη μύτη μας. Σαπίζουμε ως χώρα και ως κοινωνία και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ατομική σωτηρία και το πώς θα διατηρήσουμε τις μικροανέσεις μας.

    Συνέχεια.... http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/GreekCup/Atromitos_AEK/320825.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget