Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Ελεήσατε τον πτωχό...

Ε.Ο.ΠΑΓ. προς Αθλητές Εθνικής 13.12

Κι εφόσον είδε και αποείδε για να εισπράξει χρήματα από τους «καλούς αλλά με κακή νοοτροπία αθλητές» του, αποφάσισε πολύ «ηθικά και αξιοπρεπώς» σκεπτόμενος να αναβαθμίσει το σωματειακό του πρόβλημα σε Ομοσπονδιακό.
Ως συνήθως, όπως και στα περισσότερα άλλωστε έγγραφα ξεκινά με ασύστολα ψέματα. Μα η διακοπή χρηματοδότησης υπήρξε μονάχα στη δική του Ομοσπονδία και σε καμία άλλη. Ναι μεν έχουν γίνει αρκετές περικοπές, αλλά διακοπή χρηματοδότησης δεν υπήρξε πουθενά.
«Η Ομοσπονδία όχι μόνο δεν έλαβε χρήματα από το Υπουργείο, αλλά ούτε και κωδικό δαπάνης για προετοιμασία και Πρωταθλήματα». Μα πως είναι δυνατόν το Υπουργείο να εκδώσει κωδικό δαπάνης για τα ανύπαρκτα Πρωταθλήματα του Χατζηαθανασίου που δεν έχουν δηλωθεί πουθενά και διεξάγονται σε ένα παντελώς ακατάλληλο ιδιόκτητο Παγοδρόμιο, που ούτε για διασκέδαση δεν κάνει, εφόσον απουσιάζουν βασικά και απαραίτητα για την σύννομη λειτουργία στοιχεία, όπως π.χ. τουαλέτες για το κοινό. «Η Γ.Γ.Α. εκ νέου αρνήθηκε την καταβολή οποιασδήποτε επιχορήγησης». Μα και φυσικά υπάρχει άρνηση, εφόσον δεν έχει αλλάξει απολύτως τίποτα. Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο κύριος που ζητά χρήματα από την πολιτεία, χωρίς να παρουσιάσει κανένα απολύτως έργο;
Πάλι ζητά ως Ομοσπονδία αυτή τη φορά οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας να αναλάβουν τα έξοδα της προετοιμασίας τους, που θα γινόταν στο ιδιόκτητο παγοδρόμιό του. Ένα μέτρο που έχουν - όπως υποστηρίζει - εφαρμόσει οι περισσότερες Ομοσπονδίες. Γιατί δεν κατονομάζει έστω μία! Μα την εισροή χρημάτων και χορηγιών την αναλαμβάνει το οικονομικό τμήμα της κάθε ομοσπονδίας και όχι οι αθλητές. Εάν οι ομοσπονδία δεν διαθέτει χρήματα για την Εθνική Ομάδα, δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται ως Ομοσπονδία. Αν ο κ. Πρόεδρος αδυνατεί να πληρώσει έστω και από τη τσέπη του, τότε ας μας κάνει την χάρη να παραχωρήσει τη θέση του σε κάποιον ικανότερο από εκείνον.
Δεν παραλείπει βέβαια να αναφέρει τους ειδικούς όρους συνεργασίας Ομοσπονδίας – Παγοδρομίου, που μόνον εκείνος θα μπορούσε να πετύχει, δίνοντας προφανώς την προσωπικά δική του εξουθενωτική μάχη, μπροστά στον πρωινό καθρέφτη κατά την ώρα του ξυρίσματος, με τον ιδιοκτήτη του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. Να πάλι η συνεργασία! Τελικά συνεργάζεται ή δε συνεργάζεται η Ομοσπονδία με το Παγοδρομικό Κέντρο;
«Οι μπάρες που παραχωρήσαμε»! Ακριβώς αν δεν τις παραχωρούσατε θα ήταν στημένες στα Άνω Λιόσια και θα μπορούσε να προετοιμαστεί αφιλοκερδώς η Εθνική Ομάδα για το Παγκόσμιο του 2010, για να μη αναφερθούμε και στην διεξαγωγή του στην Ελλάδα. Ποιο το Δ.Σ. που σας επέτρεψε να παραχωρήσετε τις μπάρες; Το άνευ απαρτίας Δ.Σ. της 18 Δεκεμβρίου 2009 σας ενέκρινε να παραχωρήσετε τις μπάρες, που εσείς παντελώς αυθαίρετα είχατε παραχωρήσει ήδη από τις 8 Δεκεμβρίου 2009; Ποιον θέλετε να πείσετε ότι μία μέρα πριν την έναρξη των εργασιών σας στην Πειραιώς εσείς ως ομοσπονδία παραχωρήσατε τις μπάρες, και εφόσον το βράδυ της Παρασκευής πήρατε χωρίς καμία απαρτία την απόφασή σας, την άλλη ημέρα (19 Δεκεμβρίου) στήθηκαν οι μπάρες και έγιναν αμέσως μετά τα εγκαίνια;
Κι ενώ – όπως καταλαβαίνει και ο πλέον ανίδεος –   όλα σύμφωνα με το καταστατικό και τον αθλητικό νόμο λειτουργούν στην συγκεκριμένη ομοσπονδία, με τον ίδιο τρόπο θα επιλεγεί και η Εθνική Ομάδα, που θα πληρώσει όλα της τα έξοδα, μαζί με αυτά του προέδρου, της συντρόφου του και της επιστήθιας φίλης της. Σε ποιο σημείο στο καταστατικό αναφέρει κάτι τέτοιο; Σε ποιο άρθρο του αθλητικού νόμου αναφέρεται ο «ηθικός και αξιοπρεπής Πρόεδρος»;

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/4/11 13:21

    Ενημερωθήκαμε ότι ένας παίχτης του Άρη που είχε επιλεγεί για την "Εθνική" ομάδα έχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του και δεν μπορεί να βγει από την χώρα. Τώρα τρέχει ο παπάρας να αλλάξει την αποστολή. Ομάδα μοντέλο.... την έκανες μπουρδέλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/4/11 16:52

    Ειναι πολλα αυτα που κανετε , αλλα το χειροτερο απ'ολα ειναι οι μαλακιες που καθεστε και γραφετε ρε ασχετοι , που χωρις να διασταυρωνετε τιποτα γραφετε οτι θελετε . Ενα θα σας πω ....σταματειστε να γραφετε για τα παιδια της εθνικης . Αυτα τα παιδια δεν σας εκαναν τιποτα .Τουλαχιστον δεν αυτοεπιλεχτηκαν . Καραγκιοζηδες της διαφθορας σταματηστε εδω . Ολο μαλακιες γραφετε παραπληροφορωντας ολον τον κοσμο για το χοκει στην Ελλαδα .Οτι προβλημα εχετε με τον πρωην εργοδοτη , συναδελφο , κουμπαρο και οτι αλλο σκατα εισασταν δεν με νοιαζει . Μην ξαναγραψετε τιποτα αλλο για την τωρινη Εθνικη . Μην νομιζετε οτι δεν ξερουμε ποιοι ειστε καραγκιοζηδες , κομπλεξικοι φαμφαρες ! Αν θελετε πηγαιντε στο παγοδρομιο να τα πειτε αυτα στις 10 καθε μερα που εχουν προπονηση . Ειμαι σιγουρος οτι δεν θα διστασουν να ξεκινησουν με εσας την προπονηση τους ...ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ !
    Ειμαι σιγουρη οτι δεν θα το ανεβασετε αλλα εγω σας τα ειπα .ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/4/11 17:28

    Είναι ΔΥΝΑΤΟΝ! Καλά ρε καραγκίοζη... μετά από τα έγγραφα αυτά λέτε για παραπληροφόρηση;;; Πόσο βλάκας είσαι τελικά; Πόσο δουλοπρεπής; Πόσο κομπλεξικός; Ρε έχετε στην "Εθνική" τουρίστες ρεεεεεε... και μιλάς; Αντί να το βουλώνεις και να μη λες κουβέντα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι επίπεδο! Πόσες τεκμηριωμένες απόψεις με στοιχεία μέσα σε 4 αράδες κειμένου!!! Και πάνω απ' όλα... τι εκλεπτυσμένο λεξιλόγιο!!! Πολλοί αναγνώστες μας αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν έχει απομακρυνθεί ακόμα ο Χατζηαθανασίου από την θέση του. Μία λογική εξήγηση είναι το γεγονός ότι τον στηρίζουν ακόμα σθεναρά λοβοτομημένα άτομα σαν και σένα!
    Η έντονη επίθεσή σου σ' εμάς που αρθρογραφούμε σ' αυτό το blog, σχετικά με τον σεξουαλικό μας προσανατολισμό, μας κάνει να εικάζουμε ότι στην πραγματικότητα ΕΣΥ πάσχεις από κάποιου είδους σεξουαλική δυσλειτουργία.
    Όπως επανειλημμένα έχουμε δηλώσει και αποδείξει, στο παρόν blog όλοι έχουν δικαίωμα να εκθέσουν τις απόψεις τους πάνω στα θέματα που αναρτώνται. Παρ' όλ' αυτά θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε την επόμενη φορά που θα μας στείλεις κάποιο σχόλιο, να χρησιμοποιήσεις πιο κόσμιο λεξιλόγιο, για να μη μας φέρνεις σε δύσκολη θέση, και ειδικά αφού νιώθεις να υπερέχεις ημών ηθικά, πνευματικά και βιολογικά.
    Κάποτε κάποιος είχε πει ότι "δεν υπάρχουν χυδαίες λέξεις, μόνο χυδαίοι άνθρωποι", αλλά επειδή αυτή την άποψη δεν την ενστερνίζονται όλοι, ευελπιστούμε στην κατανόησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/4/11 22:17

    Ειναι ντροπή [άνδρες] τυφλωμένοι απο μίσος να λένε για τα Λιόσια οταν ποτέ δεν δόθηκαν στην ΕΟΠΑΓ αλλά μονο στήν οργανωτικη και μόνο για το παγκόσμιο με εξοδα 50000 το μήνα.Μόλις το ακύρωσε έμμεσα η ΓΓΑ τον Δεκ 09 το ζήτησαν τα ΟΑ και το πήραν πίσω ξεφτιλισμένοι πρώην και παλι καλα που έγινε το Χαρτ και προπονήθηκε στο τζάμπα η πρώην αγνώμονες εθνικη και πήγαν Λουξεμβούργο.
    Ομως εγω είχα ακούση ενα πρώην τς να ορκίζεται στο [κακόμοιρο]παιδί του οτι πάντα θα είναι θυσία για τον πρόεδρο που τον έσωσε στα δύσκολα.Αραγε είναι οκ στην υγεία το παιδί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος6/4/11 00:47

    Ειρωνεύεσαι την υγεία ενός παιδιού και το δράμα ενός γονιού; Μακάρι να πάθεις ό,τι κοροϊδεύεις. Μόνο αυτό σου εύχομαι. Ο,τι κακό έχεις προκαλέσει να τα πάθεις 1000000 φορές! Δεν αξίζεις τίποτα, ελεεινό υποκείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget