Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Παλιά μου τέχνη κόσκινο…


Για να μπορεί να διεξαχθεί το «Χατζηαθανάσιο Πρωτάθλημα» στο τσαντίρι του Athens Heart, ο αυτοαποκαλούμενος Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. ζήτησε από τους μοναδικούς τέσσερεις διαιτητές της χώρας, να διαιτητεύσουν στους «αγώνες».
Εκτός του ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν ξεπεράσει πλέον κάθε επιτρεπτό όριο, για να διαιτητεύσουν σε οποιοδήποτε «Πρωτάθλημα», θα πρέπει όμως να λάβουν έστω και κάποιο χρηματικό αντάλλαγμα για τις υπηρεσίες που προσφέρουν. Ο Χατζηαθανασίου άρχισε ως συνήθως πάλι τα παραμύθια του, ότι δήθεν βρήκε σπόνσορες, οι οποίοι και θα πληρώσουν τους διαιτητές για τις προσφερόμενες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια του «Πρωταθλήματος».
Φυσικά έως τώρα οι τέσσερεις διαιτητές δεν είδαν δεκάρα τσακιστή, «εφόσον οι σπόνσορες δεν κατέθεσαν ακόμα τα χρήματα στον λογαριασμό της Ε.Ο.ΠΑΓ.», κάτι που περιμένει ο «Πρόεδρος» από «μέρα σε μέρα», και υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες πλέον για το αν τελικά θα λάβουν τα υποσχόμενα χρήματα. Ακόμη και η άρνηση της διαιτησίας στα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν έχει συζητηθεί και είναι η πιο πιθανή εναλλακτική λύση από πλευράς διαιτητών. 
Εμείς από την πλευρά μας θα θέλαμε να συστήσουμε στους διαιτητές – αν είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα χρήματα που δικαιούνται – να οπλιστούν με γαϊδουρινή υπομονή, εφόσον ο «Πρόεδρος» τον τελευταίο καιρό έχει πολλά έξοδα. Να φανταστείτε, από τα 81 € που είχαν απομείνει στον λογαριασμό όψεως του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. στην Alpha Bank (ναι σωστά διαβάσατε… όχι της Ε.Ο.ΠΑΓ.), αναγκάσθηκε να εκταμιεύσει τα 80 €!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget