Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Αμαρτίες Χατζηαθανασίου παιδεύουσι Υπαλλήλους ή Μαρτυρίες Υπαλλήλων παιδεύουσι Χατζηαθανασίου…

Όλοι οι υπάλληλοι της Ε.Ο.ΠΑΓ. εργάζονταν στην Ομοσπονδία με αλλεπάλληλες, διαδοχικές και συνεχείς συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Επίσης όλοι οι υπάλληλοι διέθεταν κλειδιά της Ε.Ο.ΠΑΓ. όσο και του συστεγαζόμενου γραφείου του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. 
Αν και δεν είχαν καμία υπαλληλική ή άλλη σχέση και ασφαλώς δεν πληρώνονταν από την ιδιωτική εταιρεία, ήσαν όμως υποχρεωμένοι, κατ’ εντολήν του Χατζηαθανασίου, να δουλεύουν όχι μόνον για αυτήν, αλλά και για όλες τις προσωπικές υποθέσεις του, υπό τη μόνιμη απειλή της μη ανανέωσης των συμβάσεών τους και της απόλυσής τους. 
Κανείς υπάλληλος, καθ’ όλη τη διάρκεια της εργασίας του στην Ομοσπονδία, δεν έτυχε ούτε μία φορά ο Πρόεδρος της Α.Ε. κ. Ε. Αρμακόλας να του υπαγορεύσει να γράψει έστω και μία αράδα. Αντίθετα ο Χατζηαθανασίου, που σήμερα διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, πως δεν έχει καμία σχέση με την Α.Ε., υπαγόρευε όλα τα έγγραφα που αφορούσαν την Α.Ε.
Οι τηλεφωνικές γραμμές της Α.Ε. καταλήγουν στην Ομοσπονδία, ο εξωτερικός - φορητός σκληρός δίσκος με όλη την αλληλογραφία της Α.Ε. βρίσκεται στην Ομοσπονδία (η επιλογή φορητού δίσκου σχετίζεται με το φόβο του Χατζηαθανασίου για τυχόν έλεγχο από την Γ.Γ.Α., και συνεπώς με τη δυνατότητα της άμεσης απόκρυψής του).
Δε γνωρίζει λοιπόν ο Χατζηαθανασίου ότι όλα τα e-mail προς το Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. αποστέλλονται στο e-mail της Ομοσπονδίας, αφού αυτό γνώριζαν όλοι ως το e-mail της Α.Ε.;
Δε γνωρίζει ότι όλα ανεξαιρέτως τα e-mail που απευθύνονται στο Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. αναφέρονται και απευθύνονται στον ίδιο και όχι στον κ. Αρμακόλα;
Δε γνωρίζει επίσης ότι μέσα στον υπολογιστή της ομοσπονδίας, υπάρχει φάκελος εισερχομένων στο πρόγραμμα Microsoft Outlook που ονομάζεται "Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε."; 
Ξεχνά ο κ. Χατζηαθανασίου ότι όλοι οι υπάλληλοι της Ομοσπονδίας είχαν την υποχρέωση να γράφουν όλα τα έγγραφα της Α.Ε. που ο ίδιος τους υπαγόρευε; Να περνούν τους ισολογισμούς της Α.Ε. στον υπολογιστή, να συμπληρώνουν τις Α.Π.Δ. του ΙΚΑ και τις προσωρινές - εκκαθαριστικές δηλώσεις Φ.Π.Α. της Α.Ε.; Όλες αυτές οι εργασίες της εταιρείας του Χατζηαθανασίου απαιτούσαν την πρόσληψη προσωπικού, αντ’ αυτού ο Χατζηαθανασίου επέλεξε να χρησιμοποιεί τους υπαλλήλους της Ε.Ο.ΠΑΓ. διότι αυτό δεν του κόστιζε και γλίτωνε χρήματα.
Ξεχνά ο Χατζηαθανασίου ότι έχει πιέσει υπάλληλο στο παρελθόν για να εγγραφτεί στο Δ.Σ. της Α.Ε. εφόσον αυτή ήταν για εκείνον η φθηνότερη λύση; Μαζί με τον υπάλληλο δε βρέθηκε μέλος του Δ.Σ. της Α.Ε. και ο λογιστής της Ε.Ο.ΠΑΓ.;
Βέβαια θύματα όλων αυτών των μη σύννομων ενεργειών του Χατζηαθανασίου είναι τόσο οι υπάλληλοι που με το «έτσι θέλω» του ένα πρωί βρήκαν κυριολεκτικά την πόρτα της Ομοσπονδίας κλειστή (εφόσον εν μία νυκτί άλλαξε όλες τις κλειδαριές), όσο και τα ίδια τα αθλήματα των παγοδρομιών, τα οποία λόγω των επιχειρηματικών φιλοδοξιών του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ., δεν έκαναν το παραμικρό βήμα προόδου. Αντιθέτως παρέμειναν και παραμένουν στην αφάνεια και την ανυπαρξία.
Ευχόμαστε η πολιτεία να δικαιώσει όλους τους εκδιωχθέντες (από τον Χατζηαθανασίου προσωπικά) υπαλλήλους, αλλά και τα αθλήματα των παγοδρομιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget