Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Ανοιχτή επιστολή από αναγνώστη μας…

Είμαι αναγνώστης της σελίδας σας και πραγματικά σας θαυμάζω, που έχετε κουράγιο ακόμα να πολεμάτε για να κατακτήσετε κάτι, όταν άλλοι ξεπουλιούνται.
Το πρόβλημα με τον εν λόγω «κύριο» είναι, ότι αν και έφαγε τόσα χρήματα, δεν κατόρθωσε ούτε να τα κρατήσει ούτε να τα επενδύσει. Απλώς τα έφαγε, όπως έφαγε και ολόκληρη τη προσωπική του περιουσία. Πράτων καθόλα ως «ανόητος», διότι θα μπορούσε να είχε φτιάξει παγοδρόμιο με τα «φαγωμένα», έστω ένα μέχρι 1200 μ., θα είχε κάνει τουλάχιστον κάτι για τον αθλητισμό, και όλοι θα τον έβλεπαν ως «ευεργέτη» και θα «έτρωγε με χρυσά κουτάλια» πάνω από τα μισά δια παντός. Ενώ τώρα, όλοι τον σιχτιρίζουν και λεφτά δεν έχει και όλα τα έχει καταστρέψει, όπως ακριβώς είχε προβλέψει άλλωστε ο πατέρας του, ένας σκληρός μεν, δίκαιος δε άνθρωπος.
Γιατί τέτοια μανία αυτοκαταστροφής; Διότι δεν φέρει αδίκως το όνομα «ο ακατονόμαστος», που λένε οι παλιοί που τον ξέρουν. Όταν λέμε παλιοί εννοούμε πριν το 1985. Η δουλεία σκοτεινού πάθους, είναι μεγάλος νταλκάς. Και ο «κύριος» αυτός είναι δούλος παθών, όπου αυτά του κοστίζουν και πολλά χρήματα. Ένα να ξέρει όμως, «ουδέν κρυπτόν υπό του ηλίου», και δόξα τω θεό, ακόμα στη γη έχουμε και φως και ήλιο να μας ζεσταίνει. Γι’ αυτό του συνιστώ να μην βγαίνει έξω από το γραφείο της Ομοσπονδίας για να μιλάει στα τηλέφωνα κάθε φορά που δέχεται κλήσεις, ούτε αυτός ούτε ο φίλος του από τον μακρινό Πόντο. Όσα μπορούν να ακουστούν μέσα, κατά τον ίδιο τρόπο μπορούν -όσοι θέλουν- να τ’ ακούσουν και απ’ έξω, αφού ούτως ή άλλως συνηθίζει να ομιλεί μεγαλοφώνως, με απλά λόγια ξεσηκώνει τη γειτονιά με τις αγριοφωνάρες και τις τσιρίδες του, σαν γάτα που της πατάνε την ουρά.
Στο «ράδιο αρβύλα» των παγοδρομιών κυκλοφορούν πολλές φήμες όπως οι εξής:


Προσπαθεί να φτιάξει μικρό προσωρινό παγοδρόμιο στο Σωρό, μπας και γλυτώσει και κοροϊδέψει για άλλη μία φορά την ALPHA BANK, που μαζί με τους τόκους δεν θα έχουν φτάσει πλέον τα χρωστούμενα γύρω στα 8.000.000 ευρωπουλάκια; Εμείς 10 ευρώ να χρωστάμε, αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε ακόμα και τα τηλέφωνά μας, για να μη μας ενοχλούν πάνω από 100 φορές την ημέρα. Και τώρα αν γίνει η συγχώνευση Εθνικής – Alpha, θα χάσουμε και τις καλές σχέσεις και τις καλές γνωριμίες… Ήδη από τώρα αρχίζει και χαπακώνεται, μπροστά στον εφιάλτη της συγχώνευσης των δύο τραπεζών. Του συνιστώ, valium, lexotanil και μια χούφτα υπογλώσσια, μη μας πάθει και τίποτα. Εγώ υγιή τον θέλω… για να έχει χρόνια μπροστά του να πληρώσει για όλο το κακό που έκανε σε πολύ, μα πάρα πολύ κόσμο!!! 
Έχει πιάσει δουλειά μαζί με το στενό φιλικό του περιβάλλον και ανακατασκευάζουν πάλι τα σωματεία, χώνουν μέσα ανθρώπους, που ούτε που έχουν δει, αλλά ούτε και ξέρουν σημαίνει πατίνι. Αυτό το ονομάζουνε «επάνδρωση σωματείων», «δανεισμό παικτών», «μεταγραφές» κ.λπ. 
Αφού έδιωξε όλους τους υπαλλήλους, χωρίς να ρωτήσει κανέναν… μέχρι και η «Δουβίτσα» παραιτήθηκε, αφού δεν αντέχεται ο «άνθρωπος»… χρέη υπαλλήλων ανέλαβαν τώρα η Μ.Μ. και η θυγατέρα του Α. που έχουν βγάλει κάλους τα δαχτυλάκια τους από το να γράφουν επιστολές, …αμ δε θα σας σώσουν οι επιστολές, κορίτσια, μη κουράζεστε άδικα! 
Σκέπτεται πλέον σοβαρά να κάψει τόσο την Ομοσπονδία, όσο και την ιδιωτική του συστεγαζόμενη επιχείρηση, ώστε να καταστραφούν όλα τα έγγραφα που τον καίνε. Μη στενοχωριέσαι «ακατονόμαστε», δεν θα χαθεί και τίποτα… υπάρχουν αντίγραφα!!! 
Του έκανε και μήνυση κάποιο σπιτάκι εκεί δίπλα στο Σωρό γιατί κόντεψε να πέσει κατά τις τελευταίες μεγάλες βροχοπτώσεις! Από την άλλη το «γιαπί» στο Σωρό, που μπάζει από παντού, μετατρέπεται κάθε νύχτα σε underground graffiti society και υπόστεγο για κάθε ντροπαλό ζευγαράκι της περιοχής. 
Κατά τα άλλα η κυρία «σύντροφος», ως συνήθως, ετοιμάζεται για το επόμενο ταξιδάκι της ως «Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής», φυσικά σε όλα τα αθλήματα της Ομοσπονδίας, ασχέτως αν άλλοι είναι αντιπρόεδροι και άλλοι Πρόεδροι Τεχνικών Επιτροπών κ.λπ., για να συμπαρασταθεί στην «Νέα Εθνική Ομάδα», την οποία δεν την απαρτίζουν οι άξιοι αθλητές, αλλά εκείνοι που δέχονται να πληρώσουν για να πάνε! 
Επίσης αυτός ο δύσμοιρος πρώην υπαλληλάκος, ξέρετε ποιος, αυτός που έτρεχε καθημερινά ολημερίς πανικόβλητος σαν τον Βέγγο για όλες τις δουλειές του «ακατανόμαστου», ο Β…, τι του σούρνει εδώ και πάνω από δύο χρόνια κάθε μέρα του ανθρωπάκου… δεν λέγεται! Ασχέτως από το ότι τις ομοσπονδίες τις ρίχνουν τα Σωματεία και όχι οι υπάλληλοι, μόλις βγει άρθρο στο μπλοκ σας, αρχίζει, «...όλα αυτός ο Β… τα κάνει, πάλι γράφει» κ.λπ.!? 
Το παγοδρόμιό του, κακώς ασφαλισμένο ήταν και του έτυχε η στραβή και την πλήρωσε τελικά ο αστρολόγος και χομπίστας Γ.Γ. της Ε.Ο.ΠΑΓ. με την «αιθέρια ύπαρξη»! Αλήθεια τι σχέση όμως μπορεί να έχει ο Γ.Γ. της Ομοσπονδίας με το ιδιωτικό παγοδρόμιο; Και γιατί προσπαθεί ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας να βρει λεφτά για να πληρώσει το πρόστιμο μιας ιδιωτικής επιχείρησης; 
Απέναντι από το ΣΔΟΕ, το παγοδρόμιο «τσαντίρι» του «ακατανόμαστου», …όπου οι μισοί και βάλε δουλεύουν μαύρα… το ίδιο από τους ίδιους και μέσα στην ομοσπονδία! 
Μια κρύβει την εσωτερική πόρτα που οδηγεί στο συστεγαζόμενο γραφείο της ιδιωτικής του εταιρείας με βιβλία, μια με μπλούζες αθλητών… ότι του κατέβει εκείνη τη στιγμή! Τα κλασέρ και τα βιβλία τώρα τα έχει πάρει σπίτι. Τον εξωτερικό σκληρό δίσκο τον κουβαλάει πέρα δώθε μέσα στο μαύρο του τσαντάκι! Θέαμα για όλη την οικογένεια!

Εσείς γνωρίζετε τίποτ’ απ’ όλ’ αυτά; Εγώ σας δίνω απλά ένα μικρό στίγμα για να το ψάξετε λίγο, μπας και βγάλετε κανένα «λαγό»!
Σας το στέλνω και σας παρακαλώ πολύ να το δημοσιεύσετε αν θέλετε, για να το δει κι ο φίλος μας, μη χαθεί ανάμεσα στα σχόλια! Φοράω και φυλακτό, ξέρει αυτός!
Υπογράφω ως «ο παππούς του Βocco» (αναγνωρίσιμο ψευδώνυμο του «ακατονόμαστου»), για να μη λέει κι ο Πρόεδρος του άνευ αθλητών και Δ.Σ. σωματίου «Ερμή», αγαπητός κ. Γ. ότι κι εγώ κρύβομαι πίσω από γυναικεία ψευδώνυμα…

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητέ κ. Γ.Μ., πρόεδρε του σωματείου "Ερμή", πριν από λίγες ημέρες πληροφορήθηκα ότι μαζί με τον Χ.Χ. και τους συνεργάτες του προσπαθείτε να κάνετε εικασίες σχετικά με το ποιοί κρύβονται πίσω από τα ψευδόνυμα του blog. Μάλιστα σε ιδιαίτερη τηλεφωνική συνομιλία που είχατε με τον Χ.Χ εκφφάσατε την βεβαιότητα ότι είμαι άντρας! Σας είχα για καλύτερο γνώστη του "ωραίου φύλου" και της ψυχολογίας του, ύστερα από τόσες Ανατολικοευρωπαίες που κατά καιρούς σπιτώνετε. Για να σας διευκολύνω, σας ενημερώνω ότι ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ,ανήκω στο ζοώδιο του ταύρου, είμαι μητέρα και ερωτευμένη με τον άντρα μου. Επειδή κάποια άτομα σαν εσάς και κυρίως τον Χ.Χ. έχετε βάλει σκοπό της ζωής σας να καταστρέψετε τον αθλητισμό, ενώ εγώ ονειρεύομαι ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά στην Ελλάδα, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου, για να συμβάλλω στο να πάτε εκεί απ' όπου ήρθατε, ούτως ώστε οι Αθλητικές Ομοσπονδίες και τα Σωματεία να στελεχωθούν από άτομα που έχουν σαν στόχο τους την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους και πάνω απ' όλα το κοινό καλό, μία από τις ύψηστες αρετές των αρχαίων προγόνων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget