Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

ISU: 3. Ελάχιστες προϋποθέσεις

Σαν πρώτη δοκιμή σας παραθέτουμε απόσπασμα από τους κανονισμούς της ISU  (Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλλιτεχνικού Πατινάζ) και μάλιστα από την τελευταία έκδοση του 2010, μια και η Ε.Ο.ΠΑΓ συνεχίζει να στέλνει  παράνομα Ελληνοαμερικανούς αθλητές σε Grand Prix. Σας παραθέτουμε μεταφρασμένο το εδάφιο 3. Ελάχιστες Προϋποθέσεις, της παραγράφου 6. Ιδιότητα Μελών. Όσοι από εσάς γνωρίζεται Αγγλικά μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στους κανονισμούς της ISU που θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας (CONSTITUTION and  GENERAL REGULATIONS 2010 - http://www.isu.org/vsite/vnavsite/page/directory/0,10853,4844-153889-171105-nav-list,00.html)

3. Ελάχιστες Προϋποθέσεις
Προκειμένου να υπάρχει εγγυημένη δραστηριότητα των μελών στην οργάνωση και τη διαχείριση των αθλημάτων της ISU, θα απαιτηθούν οι ακόλουθες ελάχιστες προϋποθέσεις για την ιδιότητα μέλους της ISU. Επίσης, από καιρό σε καιρό, μπορούν να καθιερωθούν από το Συμβούλιο άλλοι όροι.
α) Μια υποψήφια εθνική ένωση ή ομοσπονδία πρέπει να αποδείξει ότι είχε στην κατοχή της τον έλεγχο των αθλημάτων ως εθνικό οργανωτικό σώμα στη χώρα της για περισσότερο από δύο έτη πριν από την αίτηση της ιδιότητας μέλους.
β) Οι υποψήφιοι, τα προσωρινά μέλη και τα μέλη θα πρέπει να έχουν:
(i) έδρα (γραφεία) στην αντίστοιχη χώρα τους•
(ii) ένα κατάλληλο καταστατικό ή/και κανονισμούς σύμφωνα με εκείνο της ISU•
(iii) σύννομο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο ή σώμα και Προεδρείο•
(iv) θεσπισμένους και δημοσιευμένους κανονισμούς για την τακτική συμπεριφορά των αντίστοιχων δραστηριοτήτων τους, συμπεριλαμβανομένων των αγωνισμάτων•
(v) να έχουν δεχθεί το καταστατικό της ISU και να έχουν ορίσει συγκεκριμένα τους αντίστοιχους κανονισμούς του ότι όλα τα πρόσωπα κάτω από την αρμοδιότητά τους θα δεσμευθούν έναντι του καταστατικού της ISU, συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων επ' αυτού, ως όρο της συμμετοχής στη δραστηριότητά τους•
(vi) συμπεριλάβει στους αντίστοιχους κανονισμούς τους κατάλληλους διαδικαστικούς απαραίτητους κανονισμούς για την αποτελεσματική εφαρμογή των κανονισμών ελέγχου αντιντόπινγκ της ISU και συγκεκριμένα να οριοθετούν εκείνους τους κανονισμούς, ότι όλα τα πρόσωπα κάτω από την αρμοδιότητά τους θα δεσμευθούν έναντι των αντιντόπινγκ κανονισμών της ISU, συμπεριλαμβανομένων των τροποποιήσεων αυτών, ως όρο της συμμετοχής στις δραστηριότητές τους•
(vii) να διεξάγουν εθνικά πρωταθλήματα σε κανονική βάση•
(viii) να διεξάγουν σεμινάρια ή σχολές για την προετοιμασία και κατάρτιση ή/και την εκπαίδευση των υπευθύνων•
(ix) στη χώρα τους μια ή περισσότερες ενεργά λειτουργούσες φυσικές ή τεχνητές αίθουσες παγοδρομίας, επαρκούς μεγέθους για την άσκηση των αντίστοιχων αθλημάτων της ISU.
γ) Επιπλέον ένα προσωρινό μέλος θα πρέπει να διαθέτει, πριν από τη λήξη της διετούς περιόδου, απόδειξη ότι είναι μέλος της Ε.Ο.Ε. της χώρας του με δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ολυμπιακού χάρτη, και ότι μια τέτοια αίτηση έχει γίνει αποδεκτή.
δ) Εάν όμως η Ε.Ο.Ε. δεν εγκρίνει την ιδιότητα του μέλους σε ένα προσωρινό μέλος (της ISU) ή αποτύχει να συνεχίσει να το συνυπολογίζει ως μέλος της Ε.Ο.Ε., το Συμβούλιο (της ISU) μπορεί εντούτοις να χορηγήσει την πλήρη ιδιότητα μέλους στο προσωρινό μέλος ή να διατηρήσει το αντίστοιχο μέλος ως μέλος «καλή τη πίστη», και με την διακριτική του ευχέρεια μπορεί να προαγάγει, αναφέροντας την έλλειψη αυτή του συνυπολογισμού της Ε.Ο.Ε. στη Δ.Ο.Ε. για τις κατάλληλες ενέργειες.
ε) Σε ό,τι αφορά την εφαρμογή των ελαχίστων προϋποθέσεων, με την δική του πρωτοβουλία το Συμβούλιο μπορεί κατά την κρίση του, να εξαιρέσει οποιονδήποτε όρο που εκφράζεται στα υποεδάφια (vii), (viii) και (ix) του παραπάνω εδαφίου β), όταν το επιτρέπουν οι ιδιάζουσες περιστάσεις ή προς αποφυγή προβλημάτων. Κατά την εξαίρεση οποιουδήποτε όρου, το Συμβούλιο θα δηλώσει μια χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας ο προσωρινός εξαιρούμενος όρος(οι) θα πρέπει να διευθετηθεί(ουν) για να συνεχιστεί η «καλή τη πίστη» σχέση με την ISU. Τέτοια περίοδος δεν μπορεί να υπερβεί τα δύο έτη. Σε περίπτωση που το Συμβούλιο αποφασίσει σχετικά με ορισμένους όρους, μπορεί επίσης να αποφασίσει να μειώσει ή να ακυρώσει πλήρως οποιαδήποτε επιχορήγηση ISU που ειδάλλως γίνεται στα μέλη.
στ) Εάν η ISU ενημερωθεί για την μη ομαλή λειτουργία στα εσωτερικά ενός μέλους, όπως πληροφορίες αμφισβήτησης σχετικά με τη νόμιμη ηγεσία του (Πρόεδρος, Διοικητικό Συμβούλιο, Γενικός Γραμματέας κ.λπ.) ή εάν υπάρξει διάσπαση της ομοσπονδίας, τότε η ISU θα στηριχθεί γενικά στις πληροφορίες που θα λάβει από την Ε.Ο.Ε. της χώρας. Εντούτοις, λαμβάνοντας υπόψη την αυτονομία της ISU και της ευθύνης του Συμβουλίου της στο να προσδιορίσει και να αναγνωρίσει τα κατάλληλα μέλη, το Συμβούλιο μπορεί να ενεργήσει σύμφωνα και με άλλες πληροφορίες και αποδείξεις. Σε περίπτωση που μία υπόθεση έχει πάρει την δικαστική οδό, η ISU συνήθως δεν δέχεται οποιαδήποτε αλλαγή, έως ότου αποφανθούν τα αρμόδια δικαστήρια.

12 σχόλια:

  1. Η ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΗ ΟΧΙΑ και η φιδοφωλιά28/8/10 18:30

    ΕΜΕΙΣ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ......ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ...........ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑΑΑΑΑΑ..............ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ , ΕΝΑΣ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΧΩΡΑ , ΚΑΙ ΕΘΝΗ , ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΥ ΕΤΥΧΕ , ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΒΑΡΙΕΣΤΙΜΟ ....ΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ......και σ' άλλα με υγεία...κανας εισαγγελέας ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Καλά σε αυτή τη χώρα μονο οι εισαγγελείς δεν διαβάζουν ιστοσελίδες?????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑΡΗΣ ΤΖ.28/8/10 21:30

    Επίσης έτσι πληροφοριακά για να γελάσουμε και λίγο γιατί διαβάζοντας τα τεκτενόμενα στη χώρα μας πρέπει μόνο να κλαίμε, κάθε φορά που μπαινει ένα άρθρο και το διαβάζουν κάποια τσιράκια, που έχουν διορισθει αντί να εκλεγούν πρόεδροι σωματείων και έχουν εγκατασταθεί και στα γραφεία ........τελευταία.....βάζουν αμέσως στις σελίδες τους στα facebook και στα site των ομάδων το παγοδρόμιο του ενός μηνός, στα Λιόσια και το τσαντίρι....ερε βρεμένη σανίδααααααααα που θέλετε.....μπράβο σας,....σε όλους εσάς που τα ξεπουλάτε όλα για πενταροδεκάρες......Γιά βάλτε το Πολ.....α από κάτω να σας βρει τα δήθεν κρυμμένα προγράμματα αχαχαχαχαχαχαχα ....σας κοροιδεύουν ωρέεεεεεεεεεε....σας πιάσανε κότσους, κατάλαβαν τη τρέλλα σας και σας τα μασάνεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. black snake28/8/10 21:38

    O P........as vrike re ceis kainourgia thimata ,.....kai toys honei opos ehone palia allous........axaxxaxaxaxaxaxa kainourgia gelia thahoume fevgei kai i D...tsa stis 31.08 adikathistatai mouhahahahahaha me kainourgia.........anidei gia na ti vazei na grafei....na grafeiiiii.....na grefeiiii...e vale kai mia tzifraaaaa.......tis gnostes lamogies ...ehei na pesei geliooooo paliiiiiiiiiiiiiiii

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΡΗΣ ΤΖ.29/8/10 09:18

    Επίσης ο γνωστός και δηλωμένος ΝΔ πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ που βρίζει το ΠΑΣΟΚ από το πρωί μέχρι το βράδυ, και που παλαιόθεν έχουν τραβηχτεί στα δικαστήρια κ.λ.π κ.λ.π......... που γνώστός πολέμιος του Λ. Νικολάου λόγω πολιτικών απόψεων έχει βάλει στο facebook του πρώτη και καλύτερη τη σελίδα του Γ.Παπανδρέου.....και ότι του αρέσει κιόλας.......τι νομίζει ότι θα τη γλυτώσει έτσιιιιιι?????? Ξεφτίλαααααααααααααααα, γλύφτεεεεεεεςς , αυτό δείχνει το επίπεδο, έπαθε οξεία Πασοκσυμπάθεια ξαφνικά..........αχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Revenge of Ice29/8/10 15:43

    Idallos oksia "Papariasis"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/8/10 23:28

    Βλεπω οτι τα κομπλεξ,η κακια,η αμορφωσια,η βλακεια συνεχιζουν να εχουν την τιμητικη τους στο συχαμερα βρωμικο και συκοφαντικο μπλοκ που σιγουρα θα επιληφθει εισαγγελεας αλλα για τα ψεματα που γραφει και θελουν να τα τρωνε τα κολοβα φιδια,διμουτσουνα η οχι.Βεβαιως αυτοι ειναι οι νεωτεροι κανονισμοι της ISU ,αλλα για αυτες τις χωρες που τωρα θα γραφτουν για πρωτη φορα.ΟΧΙ για αυτες που ειναι μελη 25 χρονια,ειναι 15 χρονια μελη στην ΕΟΕ, μετεχουν στα Παγκοσμια Πρωταθληματα,στα ΓΠ και χρησιμοποιωντας τους κανονισμους εχουν και μικτα ζευγαρια ΟΠΩΣ και πολλες ΜΕΓΑΛΕΣ χωρες.Οσο για τα παπαγαλακια που ταχα γραφουν με ψευδωνυμο[γιατι,ψευδωνυμο δεν ειναι και ο ανωνυμος?οποιος εχει κοτσια να βαλει το πραγματικο ονομα και τηλ του]και σιγουρα πολλα ψευδωνυμα ειναι του μπλοκερ να μας πουν αυτοι τι θα εκαναν σε μια ομοσπονδια χωρις παγοδρομιο και λεφτα τα μισα τουλαχιστον απο τα χρονια λειτουργιας της,για να την κανουν μεγαλη και οχι αοριστα να ζηταν να φυγει η διοικηση αλλα να μην εχουν προτασεις και να θελουν ετοιμες υποδομες για να μεγαλουργησουν.
    Το που πηγαν τα λεφτα του 2009 δηλ οι 350.000
    ειναι γνωστο απο τους ισολογισμους που δημοσιευτηκαν.40.000 ο τεχνικος συμβουλος,30.000 ομοσπονδιακος προπονητης,15.000 λογιστηριο,45.000 λοιπο γραμματειακο προσωπικο,20.000 νοικια τηλ,Δεη κλπ,100.000 κρατικα Λιοσια,150.000 χοκευ και υλικο,50.000 καλλιτεχνικο κλπ.Πες τε μας εξυπνακηδες που μονο να κατηγορειτε ξερετε που ειναι η διαφθορα εκτος απο τα αρρωστα μυαλα σας.Ισως βεβαια να ειναι εκει που εσεις θα την πηγαινατε αν ειχατε την διοικηση η την ευκαιρια να διοικησετε [ονειρα].Οι γνωστοι 5 που ξεκινησαν αυτη την ιστορια ελπιζοντας οτι τα κομπλεξικα κοροιδα που θα τους ακολουθησουν δεν θα σκεφτουν να ρωτησουν τι κονομαγαν αυτοι απο την ομοσπονδια και θα γλυτωσουν το γιαουρτι.Γιατι οταν λενε για διαφθορα επειδη οι αχρηστες για διεθνεις αγωνες μπαρες του ΣΕΦ εξυπηρετουν ασφαλεια αθλητων ΚΑΙ δεν μπορουσαν να πανε στα Λιοσια, 1] επειδη δεν εγινε το παγκοσμιο απο τις ψευδεις καταγγελιες αυτων που τωρα διαμαρτυρονται η ομοσπονδια αναγκαστηκε να δωσει πισω το κτηριο,γιατι η συμβαση προεβλεπε χρηση για το παγκοσμιο,2]να μπορουσε να το κρατησει και να βαλει μπαρες χωρις σωληνες και μηχανες και να πληρωνει λειτουργικα χωρις χρηση 50.000 τον μηνα? εχετε χασει τα μυαλα σας γιατι δεν ριξατε την διοικηση που αχρηστο θα ειναι γιατι η παγοδρομια δεν χρηματοδοτειται.Βρεστε κατι αλλο να παιξετε αν δεν το παιζετε ηδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΑΡΗΣ ΤΖ.30/8/10 20:25

    Οι ΄κανονισμοί είπανε, είναι τελευταία έκδοση, είναι περίπου ίδιοι με τους προηγούμενους με ελάχιτες αλλάγες!! Σου΄μίλησε κανείς για μικτά ζευγάρια????Τρελλάθηκες??? Αλλες είναι οι βασικές προϋποθέσεις αλλά ασχολήθηκες και ποτέ σου ΟΧΙ άρα και μόνο από αυτά που γράφεις , φαίνεται ....τρεις λαλούν και δυό χορεύουν!!!!ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ,ΣΤΑ ΣΩΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΑΘΛΗΣΗ....λέμε τώρα. Σιγά μη σου δώσουμε και τα τηλέφωνά μας...μήπως θες και το ΑΦΜ μας???? Μη μας προκαλεις ποιος παίζει τι, γιατί εμείς έχουμε φωτογραφίες...ποιός παίζει με τι.....και οσο για τις απειλές για εισαγγελέα ....ελα ντε γιατί δεν πας???? Αυτό επιθυμούμε και ημείς ...ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ..3 ΜΗΝΕΣ ΛΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΝΑΣ...............και αντε επειδή έχω κεφια θα σου πω πόσοι ξεκινήσαμε...23 αλλά τώρα είμαστε 52 και έχουμε 2500 περίπου υποστηρικτές!!!!! Ελα έχεις ακομα δρόμο στο facebook .......εισαι με το ζόρι στους 80 κοντά. ΣΕ ΦΙΛΟΥΜΕ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ...Τώρα που είπες και πόσα πήρε το χόκεϋ μας έδωσες τροφή..........αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα 150.000....μουχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πού τα βάλαμε τα 150 στο hockey ρε παιδιά???
    Και τι υλικό ήταν αυτό που μαζί με το hockey έκανε 150???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ASTRAPOGIANNOS31/8/10 13:29

    anonyme papara exeis parafronysi teloios ee? logiko ..persi to kalokairi se souites kai megalia etroges apo ta klemena fetos i pio simantiki sou asxolia to bloc tou xronou dytika proastia..korydalo meria se idika diamorfomeno keli..to asteio einai oti ksereis tin ekseliksi aftialla sto taragmeno sou myalo elpizeis..thes tilefona kai onomata e? eisai sigouros oti mporeis na to antekseis? alloste dose to kalo paradeigma protos ti proedros eisai?...eisai?..gia ton eisagelea kalomeleta kai erxetai..papara alithia geros anthropos sta 60fevga den emathes tipota akoma apo zoi?den peirazei pote den einai arga..synexise na les tis paparie sou sto bloc na mas diaskedazeis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΡΗΣ ΤΖ.31/8/10 20:30

    Παιδιά εδώ ευθαρσώς άρχισε τα τηλέφωνα ότι ανοίγει το Athens Heart από 15 Οκτωβρίου και ΑΠΑΙΤΕΙ από την Εθνική να πληρώνει......αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα δηλαδή ανοίγω , ελάτε να με πληρώνετε!!!!!!Καλα ακόμα δεν άεχισε βέβαια η σαιζόν .....ξέρετε εσεις οι παλαιοί γιατί μιλάμε......2-3 φορές ανά σαιζόν....το χρειάαααααααζεται ο οργανισμός του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κύριε Ανώνυμε, όταν αναφέρεστε σε νούμερα, παρακαλούμε να σχολιάζετε βάσει πραγματικών αριθμών και στοιχείων και όχι πλασματικών. Δεν έλαβε η ομοσπονδία μονάχα 350.000 Ευρώ (μόνο επιχορηγήσεις από Γ.Γ.Α.), όπως υποστηρίζετε, αλλά ξεπέρασε κατά πολύ τις 800.000 Ευρώ για το 2009. Τα υπόλοιπα λοιπόν χρήματα που πήγαν; Μήπως κατέληξαν στην τσέπη σας; Οι ισολογισμοί σας, μάλλον απ’ ότι διαβάζουμε από το σχόλιό σας, θα πρέπει να είναι πλασματικοί και αποτελούν το συνηθισμένο λογιστικό μαγείρεμα για την δικαιολόγηση των αδικαιολόγητων προσωπικών σπαταλών σας. Τα ποσά που αναφέρονται στο σχόλιό σας, είναι όλα αυθαίρετα, κάτι που εσείς θα πρέπει να το γνωρίζετε καλύτερα από τον κάθε ανίδεο αναγνώστη του blog αυτού. Μήπως παραφουσκώσατε λιγουλάκι τα νούμερα; Ξεχάσατε όμως να βάλετε και τις 60.000 Ευρώ, που έλαβε η Ομοσπονδία για το Camp του καλλιτεχνικού πατινάζ, που δεν έγινε ποτέ. Λησμονήσατε επίσης να αναφέρετε και τις 20.000 Ευρώ, που έλαβε η ιδιωτική σας επιχείρηση για την ενοικίαση του οχήματος λείανσης πάγου για όλο και όλο 40 ημέρες στα Άνω Λιόσια κ.λπ. κ.λπ.
    Σε ότι αφορά τα Άνω Λιόσια που υποτίθεται ότι η απόφαση των 16 σωματείων να φύγουν από την Ομοσπονδία και να σας αφήσουν με 10 σωματεία, από τα οποία τα 7 είναι σωματεία «μαϊμού», επηρέασε την συμφωνία, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, ότι η σύμβαση με τα Α. Λιόσια καθόριζε ημερομηνία έναρξης την 1η Δεκεμβρίου 2009, ενώ τα σωματεία αποχώρησαν από την ομοσπονδία στις 21.12.2009, εφόσον επιμένατε να δημιουργήσετε με την υλικοτεχνική υποδομή της Ομοσπονδίας το προσωπικό σας ιδιωτικό παγοδρόμιο στην οδό Πειραιώς. Όπως μπορείτε επίσης να διαβάσετε από τα σχόλια των αναγνωστών και φίλων του blog, δεν πείθετε κανέναν πλέον με τα ψέματά σας. Καλύτερα λοιπόν, να μη σχολιάζετε καθόλου, διότι με τα σχόλιά σας, στην ουσία επιβαρύνετε την θέση σας και τον εαυτό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/9/10 13:26

    pali pagodromio sto Athens Heart, kai den pa na ktipiestai oloi..oso thelete!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget