Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Με ξένα κόλλυβα Μνημόσυνο

Ο «άρχοντας του πάγου» είναι αδιαμφισβήτητα υποψήφιος για το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «από πού να τον πιάσεις και να μη λερωθείς».
Ως ιδιοκτήτης του «Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε.» και χρησιμοποιώντας το όνομα του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ιδιωτικής επιχείρησης, έκλεισε επικερδή εμπορική συμφωνία με τον εαυτό του, ως Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. για την χρήση παγοπίστας στο εμπορικό κέντρο «Athens Heart».
Το πρώτο καταπληκτικό στοιχείο αυτής της συμφωνίας αποτελεί η διεύθυνση του «Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε.» και της Ε.Ο.ΠΑΓ. η οποία είναι η ίδια: Ακακιών 52, Πολύδροσο – Αμαρουσίου! Φαίνεται λοιπόν ότι μια πόρτα τους χωρίζει, και ασφαλώς η γειτονία τους αυτή δεν ανήκει στα πλαίσια της νομιμότητας.
Στην προσφορά του «Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε.» της 15.12.2009 αναγράφεται το εξής: «Μετά από συνεννοήσεις και απαίτηση των αθλητών σας και του προέδρου της Ομοσπονδίας, δεχόμαστε να μην βάλουμε τις δικές μας περιμετρικές μπάρες αλλά τις μπάρες τις Ομοσπονδίας για την εξυπηρέτηση και ασφάλεια των αθλητών σας (για οποιαδήποτε άλλη χρήση, οι μπάρες που χρησιμοποιούμε εμείς και όλα τα άλλα παγοδρόμια είναι απολύτως κατάλληλες)».
Αυτό αποτελεί τραγελαφικό ψεύδος διότι το «Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε.» δεν έχει στην κατοχή της κανενός είδους περιμετρικές μπάρες ασφαλείας παγοδρομίου, ούτε όμως απ’ ότι έχουμε αποδείξει στο παρόν blog, η Ε.Ο.ΠΑΓ., διότι αυτές που διαθέτει και των οποίων η χρήση ασφαλώς και έγινε δεκτή στο ιδιωτικό συμφωνητικό που υπεγράφη, ανήκουν στην πραγματικότητα στο Σ.Ε.Φ. (παραχωρήθηκαν στην Ε.Ο.ΠΑΓ.) και θα έπρεπε να είχαν επιστραφεί το αργότερο στις 23.12.2009.
Μας κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι, στην παραπάνω προσφορά παραδέχεται ότι όλα τα παγοδρόμια διαθέτουν κατάλληλες περιμετρικές μπάρες ασφαλείας, ενώ επί σειρά ετών ως Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ., έχει κάνει αλλεπάλληλες καταγγελίες στη Νομαρχία Αθηνών, χαρακτηρίζοντάς τες παντελώς ακατάλληλες.
Περιττό ν’ αναφέρουμε το ότι βάσει του αθλητικού νόμου, τους αθλητές εκπροσωπούν οι Πρόεδροι των Σωματείων τους και σε ορισμένες περιπτώσεις οι προπονητές, και δεν έχουν ποτέ καμία εμπλοκή, συμμετοχή και ανάμειξη στις διαπραγματεύσεις συμφωνιών μεταξύ ομοσπονδιών και ιδιωτικών φορέων. 
Τέλος η συμφωνία αυτή υπεγράφη στις 21.12.2009, όμως επικυρώθηκε πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στις 19.01.2010, κάτι που αποτελεί άλλη μία απελπισμένη προσπάθεια του «άρχοντα του πάγου» να συγκαλύψει εκ των υστέρων τις επιχειρηματικές «λαμογιές» του, εφόσον εμφανίζει δήθεν σύσσωμη την Διοίκηση της Ομοσπονδίας να επικροτεί την συμφωνία, ενώ την ίδια ακριβώς ημέρα, δηλαδή στις 21.12.2009, αποχώρησαν 16 σωματεία από την δύναμη της Ομοσπονδίας, ακριβώς γι’ αυτό το λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget