Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Ο γέρος γάιδαρος περπατησιά δεν αλλάζει

Παρά τις πολυάριθμες αναρτήσεις στο παρόν blog, την κατακραυγή γονέων και αθλητών, όσο και των καταγγελιών που έχουν γίνει από μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας για τις αλχημείες του «παγοδρόμου», αυτός απτόητος συνεχίζει το καταστροφικό του έργο, ακολουθώντας το γνωμικό «γέρος γάιδαρος περπατησιά δεν αλλάζει».
Τα επίσημα εθνικά αποτελέσματα για το έτος 2009 – 2010 εκδόθηκαν από την Διεθνή Ομοσπονδία Καλλιτεχνικού Πατινάζ και Δρόμων Ταχύτητας (I.S.U. – Communication 1626, National Results 2009 - 2010) πριν από λίγες μέρες, τον Ιούλιο του 2010. Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος αναφέρεται στο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στα Άνω Λιόσια τον Ιούνιο του 2009.

LADIES
1. Georgia Glastris
2. Maria Papasotiriou
3. Maria Tsakiris
4. Isabella Schuster
5. Katerina Papanikolaou
Η αθλήτρια Γεωργία Γλαστρή, δεν μετείχε στο Πρωτάθλημα, βγήκε όμως πρωταθλήτρια. Η πρωταθλήτρια Μαρία Παπασωτηρίου, που μας επισκέφτηκε από τις Η.Π.Α. για να συμμετάσχει και βγήκε πρώτη, κατακτά στην επίσημη αναφορά της χώρας μας μονάχα την δεύτερη θέση. Οι αθλήτριες Μαρία Τσακίρη και Isabella Schuster, ναι μεν έλαβαν μέρος, αλλά στην κατηγορία Junior και όχι Ladies. Η Κατερίνα Παπανικολάου, αν και δεύτερη στο Πρωτάθλημα, εδώ απλά μπαίνει στην πέμπτη θέση.
Η επίσημη κατάταξη των Πρωταθλημάτων που έλαβε η Γ.Γ.Α. έχει ως εξής:

LADIES
1. Μαρία Παπασωτηρίου
2. Κατερίνα Παπανικολάου
3. Άρτεμις Κοκκοράκη
4. Κατερίνα Ράιχαρτ

JUNIOR LADIES
1. Μαρία Τσακίρη
2. Ισαβέλλα Σούστερ
3. Δήμητρα Τσιταμπάνη
4. Ανίτα Δεμίρη

Για άλλη μία φορά λοιπόν, άλλοι αθλητές έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα και άλλοι απαρτίζουν την κατάταξη της χώρας μας στην Διεθνή Ομοσπονδία. Μια πρακτική που είναι παράνομη,  κατακριτέα, και πάνω απ’ όλα άδικη για τους αθλητές. Επειδή αυτή η τακτική του «ιθύνοντα νου» όλων αυτών των αδικιών τείνει να γίνει πάγια, πρέπει επιτέλους κάποιος να τον σταματήσει. Για τον λόγο αυτό, ξεκινάμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ούτως ώστε να ενημερωθούν τόσο η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, όσο και η Διεθνής Ομοσπονδία I.S.U.

1 σχόλιο:

  1. ASTRAPOGIANNOS9/8/10 17:26

    26 xronia ta idia tertipia apo ton idio anthropo i gaidaro an protimate symfona me ton titlo...vevea adikoume ta gaidouria pou exoun kai filotimo..diaxeiristike ekatommyria kai to apotelesma einai na min yparxei athlima..to synthima einai ekso oikleftes apo ton athlitismo mesa ston korydalo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget