Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Το σκάνδαλο συνεχίζεται για 3η σαιζόν...

Από που κι ως που η ιδιωτική επιχείρηση με την επωνυμία "ATHENS HEART", με το υλικό της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών, αλλά και τις περιμετρικές μπάρες προστασίας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, δηλαδή του Ελληνικού Δημοσίου δημοσιεύει αφίσα και θα λειτουργήσει παγοδρόμιο; Τελικά υπάρχει δικαιοσύνη σ' αυτή τη χώρα ή όχι; 

15 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/12/11 08:17

    Den ta xerete kala!Gia psakste to ligo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα blog υπάρχουν για την ανταλλαγή πληροφοριών. Για διαφώτισέ μας λοιπόν, εάν ξέρεις κάτι περισσότερο από εμάς... για να ενημερώσεις και τον κόσμο, που δεν έχει εκτός από το δικό μας blog, άλλη πηγή ενημέρωσης! Δεν είμαστε ούτε CIA, ούτε Interpol, αλλά ούτε και έχουμε την δικαιοδοσία να κάνουμε την δουλειά της δικαιοσύνης και της Γ.Γ.Α. Τέλος δεν είμαστε "ο Πανάγαθος που τα πάντα ορά"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/12/11 07:20

    Den tha po tipota parapano.Steilte tous anthropous sas na ta doun ola idias omasi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/11 10:31

    Kolosame?
    Oi mpares exakolouthoun na vriskontai sto pagodromio se sinergasia me tin omospondia xoris omos oi athlites na exoun prosvasi sto pagodromio.
    To skandalo sinexizetai i tora arxizei?!
    Tha deixei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπήκε Δεκέμβρης και οι Ελληνικές ομάδες Hockey επι πάγου είναι ακόμα άστεγες. Πως ενα παγοδρόμιο οπου το 10% ανοίκει στην Ομοσπονδία, λειτουργεί καθαρά για κερδοσκοπικό σκοπό εις βάρος των ομάδων, των αθλητών? Πρωτάθλημα θα γίνει? Αγώνες καλλιτεχνικού πατιναζ θα γίνουν? Προπονήσεις θα γίνουν? Κανείς δεν λεει κάτι επίσημο. Γιατι? Κατα τα άλλα το παγοδρόμιο άνοιξε. Μήπως αυτό είναι το σκάνδαλο εν τέλει? Οι ακαδημίες χοκευ μας λειπουν...εδώ μας κοροιδευουνε μεσα στα μουτρα μας. Ακαδημία χοκευ γιατι? Για να τσεπωνει ακομα ενας λεφτα? Γιατι να στείλω στην ακαδημια το παιδι μου? Για να ξεφραγκιαστω πληρως πληρωνοντας εξοπλισμο? Και τον επομενο χρονο ισως να μην υπαρχει καν παγοδρομιο, πρωταθλημα, ομοσπονδια? Αντι να προοδευουμε κυριοι..πατωνουμε. Αλλα αυτοι είστε.
    Θα ερθει και η σειρα σας όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βαβάσης Σταύρος Νο.776/12/11 19:08

    Επί εποχών κ .Χατζηαθανασίου το μπλόγκ αυτό ήταν "χείμαρρος" με "κρυφά" έγγραφα , στοιχεία για σκάνδαλα κτλ κτλ κάθε λίγο και λιγάκι. Τώρα μετά την αλλαγή στην προεδρία διαπιστώνω μια "κοιλίτσα" κύριε μπλόγκερ...Τι έγινε τόσο καλός και ικανός πρόεδρος είναι ο κ.Μαρκουίζος που δεν έχετε τίποτα πλέον να καυτηριάσετε? Διότι όλοι μας διαπιστώνουμε πως η χρονιά διαγράφεται μαύρη και πολύ χειρότερη μάλιστα από την περσινή.Η Ομοσπονδία και ο κ.Μαρκουίζος σκοπεύουν να βγάλουν ποτέ καμιά επίσημη ανακοίνωση ώστε να ενημερωθούμε και εμείς αι αθληταί τι μέλει γενέσθαι?Αυτά σας τα λέγω διότι είστε ίσως και η μοναδική πηγή πληροφόρησης περί θεμάτων που αφορούν στις παγοδρομίες και η συγκεκριμένη στάση σας θα μπορούσε από κάποιον κακόβουλο να ερμηνευθεί και ως εξαιρετικώς ΥΠΟΠΤΗΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πρέπει να στριμωχτεί και η νέα ηγεσία. Ίσως και περισσότερο απο την παλαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κύριε Βαβάση,
    Έχουμε καταγγείλει από τις στήλες μας, αλλά και εμπράκτως (Γ.Γ.Α., Υπουργείο Πολιτισμού, Σ.Ε.Φ., Σ.Δ.Ο.Ε., Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειάρχη, Αστυνομία, Δικαστική Αρχή, Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, Ε.Ο.Ε., πολιτικά κόμματα κ.λπ.) αλλεπάλληλες φορές την παράνομη λειτουργία τόσο της Ομοσπονδίας, όσο και του Παγοδρομίου στο Athens Heart. Ο κ. Μαρκουΐζος κρίνεται καθημερινά από τις πράξεις του ως "Πρόεδρος" μιας νομικά, ηθικά, οικονομικά και διοικητικά εκπεσούσης ομοσπονδίας των 8 σωματείων μελών, από τα οποία τα 7 είναι σωματεία μαϊμού. Μια ομοσπονδία που δεν διαθέτει κανέναν εγκεκριμένο κανονισμό από την πολιτεία για να λειτουργήσει σύννομα. Μια ομοσπονδία που επί χρόνια τώρα προσφεύγει σε κάθε είδους παρανομίας (όπως π.χ. τα μαϊμού πρωταθλήματα σε παντελώς ακατάλληλο για αθλητισμό χώρο), για να μπορέσει να εξασφαλίσει οικονομικές οφειλές μέσω κρατικών επιχορηγήσεων, για την πραγματοποίηση των επιχειρηματικών σχεδίων και στόχων του Προεδρείου αυτής. Δεν χαϊδεύουμε τ' αυτιά κανενός. Άλλοι καυχιόνται στις "επίσημες" σελίδες τους, πως δήθεν διαθέτουν τον καλλίτερο πάγο, "coming soon" κ.λπ.
    Δυστυχώς τόσο καιρό κανείς από τους αθλητές δεν νοιάστηκε για το τι συμβαίνει μέσα στην ομοσπονδία, αρκεί που συμμετείχε στην παρανομία των πρωταθλημάτων των 4 ημερών και στα παιχνίδια αλάνας. Για άλλους πάλι "αλεξιπτωτιστές", τώρα ξεκινά το σκάνδαλο...
    Επίσημη Ανακοίνωση να βγάλει ποιος; Ο παράνομος; Ο ανύπαρκτος; Σας ενδιαφέρει τόσο πολύ να ακούσετε κάτι επίσημο από μια ομοσπονδία μαϊμού, που υπάρχει μόνο στα χαρτιά και λόγω των σωρηδών παραβάσεων καθήκοντος της αθλητικής ηγεσίας αυτού του τόπου;
    Αντί να τα περιμένετε όλα από τους άλλους, σηκωθείτε από τους καναπέδες και κάντε π.χ. κατάλλυψη στα γραφεία της Ομοσπονδίας, ή να πάτε στο Παγοδρόμιο του Athens Heart και να ξηλώστε οτιδήποτε που δεν ανήκει στο παγοδρόμιο αλλά στο Ελληνικό Δημόσιο κ.λπ., ενέργειες που άλλοι αθλητές, άλλων αθλητικών ομοσπονδιών θα είχαν κάνει ήδη πριν από 25 χρόνια.
    Όσο ύποπτο κι αν σας φανεί, είμαστε η μοναδική επίσημη πηγή πληροφόρησης για τα αθλήματα του πάγου στην Ελλάδα, και οι μοναδικοί που μάχονται οργανωμένα και συστηματικά την Διαφθορά στις Παγοδρομίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βαβάσης Σταύρος Νο.777/12/11 16:00

    Το τι είναι διατεθημένοι ορισμένοι αθλητές να κάνουν φέτος θα το δείτε πολύ σύντομα.Η διπλωματική μας στάση μέχρι τώρα δεν θα πρέπει ούτε ως αδιαφορία να ερμηνεύεται ούτε ως συμβιβασμός και ανοχή. Όταν είσαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης έχεις πολύ μικρά περιθώρια να κινηθείς δεδομένου μάλιστα και του ανύπαρκτου κράτους.Ούτε φυσικά είναι τραμπούκοι οι αθλητές για να προβούν στις ενέργειες που προτείνεται και να γίνουμε χειρότεροι απο αυτούς που κατακρίνουμε καταπατώντας με την σειρά μας τον νόμο.Αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η Ομοσπονδία και όχι ο κάθε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης παγοδρομίου που είναι λογικό να κοιτάζει μόνο το ταμείο του.Η θα σοβαρευτούνε ή θα αναγκαστούμε να τους πετάξουμε έξω απο τα γραφεία τους και απο τον χώρο των παγοδρομιών μια και καλή. Περιμένουμε και θα κριθούνε πολύ σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γράφετε "το τι είναι διατεθειμένοι ορισμένοι αθλητές να κάνουν φέτος θα το δείτε πολύ σύντομα". Τι έχουν κάνει λοιπόν οι αθλητές εδώ και 25 χρόνια για να κάνουν κάτι παραπάνω σήμερα ή σύντομα, κάτι που μας παραπέμπει στο "coming soon" κάποιων "ύποπτων" "επίσημων" σελίδων στο διαδίκτυο. Χαρακτηρίζετε "διπλωματική" την απαθή στάση απραξίας των αθλητών και των "διοικήσεων των σωματείων τους" που "δεν πρέπει να ερμηνεύεται ούτε ως αδιαφορία, ούτε ως συμβιβασμός και ανοχή". Μια στάση η οποία εδώ και 25 χρόνια συγκάλυπτε, κάθε σκανδαλώδη παρανομία και αλαζονική λομογιά του Προεδρείου της Ομοσπονδίας. Θα πρέπει να γνωρίζετε κ. Βαβάση, ότι οι αθλητές δεν αποτελούν "τον τελευταίο τροχό της αμάξης", αλλά την κινητήρια δύναμη κάθε ομοσπονδίας. Χωρίς αθλητές δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης της Ομοσπονδίας.
    Ποιόν νόμο καταπατάτε με μια κατάληψη; Ποιον νόμο καταπατάτε με την αποξήλωση των δικών σας υλικών, της δικής σας περιουσίας (η περιουσία της ομοσπονδίας ανήκει στην κινητήρια δύναμη αυτής, δηλαδή στους αθλητές και κατ' επέκταση στο Ελληνικό Δημόσιο) από ένα ιδιωτικό χώρο, ο οποίος τα χρησιμοποιεί καταχρηστικά και μάλιστα εις βάρος των "ιδιοκτητών αθλητών", και κατ' επέκταση του Έλληνα Πολίτη; Και φοβάστε μη σας πουν "Τραμπούκους" επειδή θα πρέπει κάποτε επιτέλους να διεκδικήσετε τα αυτονόητα δικαιώματά σας που πηγάζουν από το Ελληνικό Σύνταγμα και τον Αθλητικό Νόμο αυτής της χώρας;
    Υπάρχουν αποδείξεις και τιμολόγια που αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα παγοπέδιλα, η ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, φωτισμός κ.λπ. του Παγοδρομίου ανήκουν στην ομοσπονδία, άρα σε εσάς τους αθλητές και οι περιμετρικές μπάρες ασφαλείας στο Σ.Ε.Φ., δηλαδή στο Ελληνικό Δημόσιο, οι οποίες παραχωρήθηκαν δωρεάν στην Ομοσπονδία, δηλαδή σε εσάς τους αθλητές και όχι στο όποιο ιδιωτικό παγοδρόμιο. Δόθηκαν για να μπορεί η Ομοσπονδία να διεξάγει τα πρωταθλήματά της, δηλαδή για την χρήση τους από τους αθλητές και όχι για την προσωπική επίτευξη των επιχειρηματικών στόχων του Προέδρου της.
    Έχουν περάσει 25 ολόκληρα χρόνια και μερικοί "γραφικοί ρομαντικοί" ακόμα να καταλάβουν ότι Ομοσπονδία και Παγοδρόμιο αποτελούν συγκοινωνούντα δοχεία, εφόσον ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ήταν και ιδιοκτήτης του Παγοδρομίου, που χρησιμοποιούσε τους αθλητές, δηλαδή την κινητήρια δύναμη της Ομοσπονδίας, ως άλλοθι για την επίτευξη των επιχειρηματικών του στόχων.
    Στο τέλος του σχολίου σου φίλε Βαβάση μάλλον φάσκεις και αντιφάσκεις. Δεν μπορεί μερικές αράδες παραπάνω να μη θέλεις να σε θεωρήσουν "τραμπούκο" και να "προβείς στις ενέργειες που σας προτείνουμε εμείς και να γίνεις χειρότερος από αυτούς που κατακρίνεις καταπατώντας με την σειρά σου τον νόμο", και λίγες αράδες παρακάτω να θέλεις "να τους πετάξεις έξω από τα γραφεία τους (δικά σας είναι τα γραφεία και όχι δικά τους) και από τον χώρο των παγοδρομιών μια και καλή".
    Τι περιμένετε; Την Θεία Δίκη; Να τους δικάσουμε εμείς; Να τους ξανακαταγγείλουμε για μυριοστή φορά; Περιμένετε την απόφαση και τα αποτελέσματα των μαζικών καταγγελιών που έχετε κάνει στο παρελθόν; Περιμένετε κάποια δικαστική απόφαση; Δεν βαρεθήκατε να περιμένετε 25 χρόνια μήπως και αλλάξει κάτι; Είδατε εσείς να άλλαξε τίποτα;
    Εφόσον είστε αθλητές νόμιμων σωματείων... γιατί δεν απευθύνεστε στις διοικήσεις των σωματείων σας να τρίξουν τα δόντια στην Ομοσπονδία και το Προεδρείο της, όπως έκαναν τα 16 Αθλητικά Σωματεία που αποχώρησαν τον Δεκέμβρη του 2009; Υποτίθεται ότι η Ομοσπονδία απαρτίζεται από Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο πάλι με τη σειρά του απαρτίζεται από τα μέλη του, τους εκπροσώπους των αθλητικών σωματείων. Άρα την ευθύνη δεν την έχει μόνο η Ομοσπονδία, δηλαδή ο Πρόεδρός της... αλλά την ευθύνη την έχουν πρωτίστως τα σωματεία που την απαρτίζουν και εκπροσωπούν τους αθλητές τους σ' αυτήν.
    Η εκπροσώπηση των αθλητών γίνεται από την Διοίκηση των Σωματείων τους και όχι από αθλητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος11/12/11 06:49

    Kirioi tis diafthoras tha simfoniso apolita me ton ko Babasi gia to gegonos oti epi Chatziathanasiou epoxis to blog sas itan oxi xeimaros alla kataraktis pou pareserne ta panta sto diava tou.Tora xafnika arxisate na asxoleiste me ton Kostopoulo kai to dancing,me ton Tom kai tin oikogeneia tou kai loipes aerologies!Afto gena polla erotimatika gia to poioi telika vriskontai piso apo afto to blog.Einai pleon iliou fainotero oti aftoi pou polemane gia thn katapolemisi tis diafthoras einai epixeirimaties pou skopo exoun na dimiourgisoun monopolio sta pagodromia kai tipota allo.Gia to Athens Heart legate tosa kai tosa!Telika einai paranomi i epixeirisi i ohi?exei diples tameiakes,einai poleodomika nomimo?Oi mpares giati exakolouthoun na vriskontai topothetimenes sto idiotiko pagodromio?Afta den mas ta eipate fetos.Theoro oti to thema pleon arxizei na xekatharizei kai poli fovamai oti parasirate pollous anthropous sto na pistepsoun ola afta pou grafate!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριε/Κυρία Ανώνυμε (11.12.2011 06:49),
    Νομίζουμε ότι ο τίτλος του συγκεκριμένου άρθρου, όπως και το μικρό κειμενάκι που ακολουθεί, τα λέει όλα σχετικά με τη στάση μας έναντι του παγοδρομίου και την διαφθορά στα αθλήματα των παγοδρομιών. Έχετε διαβάσει άλλα άρθρα που έχουν αναρτηθεί; Άλλαξε τίποτα από τότε και δεν το αντιληφθήκαμε; Θα πρέπει συνεχώς να αναμασάμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια;
    Σας πληροφορούμε ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τον οποιονδήποτε επιχειρηματία και ούτε κανείς μας δεν εργάζεται ή συνεργάζεται με κάποιον κατασκευαστή παγοδρομίων. Το ποιοι βρίσκονται πίσω από το blog είναι γνωστό και οι άνθρωποι δεν το κρύβουν! Άλλωστε όλες οι καταγγελίες που έχουν γίνει στο παρελθόν, γίνονται στο παρών και θα συνεχίζουν να γίνονται και στο μέλλον εναντίον της Ομοσπονδίας, του "Προεδρείου" αυτής και του Παγοδρομίου, ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε επώνυμες.
    Το ότι ασχολούμαστε π.χ. και με το Dancing on Ice κ.λπ. όπως βλέπετε, το κάνουμε διότι υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι, εφόσον μέσω αυτής της τηλεοπτικής εκπομπής, υποτίθεται ότι διαφημίζονται τα αθλήματα των παγοδρομιών. Στην πραγματικότητα όμως προκαλούν ανεπανόρθωτες ζημιές και δυσφημίζουν τα αθλήματα, τα οποία αγαπάμε και για τα οποία αγωνιζόμαστε όλοι.
    Καμία ανάρτηση που ασχολήθηκε με το Dancing on Ice δεν έχει γραφτεί από μέλος της συντακτικής επιτροπής της "Αντίστασης στη Διαφθορά των Παγοδρομιών", ούτε έστω από κάποιον αναγνώστη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας. Όλες αυτές οι αναρτήσεις είναι από άλλες ιστοσελίδες ή blog, τα οποία τα ανεβάζουμε (αναφέροντας κάθε φορά και την πηγή) για να δείτε ορισμένοι, για το πως βλέπει την όλη κατάσταση στο χώρο των παγοδρομιών, ο ανενημέρωτος απλός πολίτης, που τρώει και αναμασά ακριβώς αυτά που του σερβίρουν. Κουτόχορτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσείς οργανώσατε καμία καμπάνια ενημέρωσης των πολιτών αυτής της χώρας για το τι ακριβώς συμβαίνει στα αθλήματα των παγοδρομιών και αρνηθήκαμε να σας συμπαρασταθούμε και να συμμετάσχουμε; Η απάντηση είναι μονολεκτική: ΟΧΙ!
    Το λυπηρό στην όλη ιστορία τελικά είναι, ότι άνθρωποι όπως π.χ. ο κ. Κωστέτσος κ.λπ. ατομικά και μεμονωμένα, έχουν διαφημίσει με τον τρόπο τους (θετικά ή αρνητικά) περισσότερο τ' αθλήματα των παγοδρομιών, απ' ότι η Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών στα 25 τελευταία χρόνια της ύπαρξής της.
    Αν νομίζετε ότι κάτι έχει αλλάξει στην στάση μας έναντι της Ομοσπονδίας, της "Διοίκησης" αυτής, ή του Παγοδρομίου του αποθανόντα Χατζηαθανασίου, που τώρα το εκμεταλλεύεται η πρώην σύντροφός του και μητέρα της θυγατέρας του, τότε θέλουμε να μας απαντήσετε ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά: Έχετε κάνει ποτέ, έστω κι από τον καναπέ σας, περισσότερες καταγγελίες από εμάς εναντίον της Ομοσπονδίας και του Παγοδρομίου; Αν έχετε κάνει έστω και μία... σας παρακαλούμε και συνάμα σας προκαλούμε, όπως μας την αποστείλετε, για να την αναρτήσουμε, ώστε να ενημερωθούν οι αναγνώστες μας.
    Θέλουμε πάντως να σας ενημερώνουμε, ότι εμείς συνεχίζουμε ακατάπαυστα τις καταγγελίες και τις προσφυγές μας προς το Υπουργείο Πολιτισμού, τη Γ.Γ.Α., την Ε.Ο.Ε., τη Περιφέρεια Αττικής, το Σ.Δ.Ο.Ε., τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, το Ι.Κ.Α., την πολεοδομία, το υγειονομικό, την αστυνομία, την Ελληνική δικαιοσύνη, όλα τα πολιτικά κόμματα εντός και εκτός βουλής κ.λπ. έως ότου δικαιωθούμε πλήρως και σε όλα τα σημεία.
    Τέλος, το ερώτημα γιατί οι μπάρες συνεχίζουν και βρίσκονται "και φέτος" στο ιδιωτικό παγοδρόμιο ΠΑΡΑΝΟΜΑ και δεν έχουν ακόμη επιστραφεί, παρά τις δεκάδες επιστολές των διαφόρων Προέδρων (της τελευταίας διετίας) του Σ.Ε.Φ. προς την ομοσπονδία, δεν θα πρέπει να το θέσετε σε εμάς, αλλά στο "Προεδρείο" του Σωματείου σας (αν είστε αθλητής), στην Ομοσπονδία που τις "παραχώρησε" παράνομα στο ιδιωτικό παγοδρόμιο, το Παγοδρόμιο που τις εκμεταλλεύεται -έως και σήμερα- καταχρηστικά, την Γ.Γ.Α. που περί άλλων τυρβάζει, και τέλος την Διοίκηση του Σ.Ε.Φ. που εκτός από τους μικροκομματικούς και συνδικαλιστικούς της στόχους αδιαφορεί για την περιουσία του Έλληνα Φορολογούμενου. Όμως, ακόμα και αυτό το θέμα, που έχει λάβει σκανδαλώδεις διαστάσεις, εμείς το καταγγείλαμε πρώτοι και συνεχίζουμε να το καταγγέλλουμε.
    Πραγματικά λυπούμαστε, εάν διαβάζοντας τις τελευταίες αναρτήσεις, τα σχόλια και ειδικότερα τις προηγούμενες ξεκάθαρες απόψεις μας προς απάντηση του κ. Βαβάση, εσείς καταλάβατε "όλως τυχαίως" και "υπόπτως", ακριβώς το αντίθετο από τα αναγραφόμενα. Στην περίπτωση αυτή μάλλον δεν φταίνε ούτε τα γεγραμμένα από εμάς, ούτε ο συντάξας αυτά, αλλά η νοημοσύνη και η αντίληψη του "παραπληροφορημένου" αναγνώστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/12/11 16:06

    Καλά μας δουλεύετε ? σε πια σωματεία να απευθυνθούμε αφού λέγατε ότι είναι σωματεία μαϊμούδες χωρίς διοίκηση και δεν είναι αναγνωρισμένα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν μπορείς να καταλάβεις από μόνος σου, ότι τα σωματεία είναι "Μαϊμού"; Χρειάζεται εμείς να το πούμε και να το καταγγέλλουμε; Για πόσο καιρό θα τροφοδοτείτε οικονομικά μια σάπια και παράνομη κατάσταση και μετά θα αναρωτιέστε γιατί δεν έχετε παγοδρόμια, προπονητές, σωματεία κ.λπ.; Είναι απλό... οι λανθασμένες επιλογές, φέρνουν και λανθασμένα αποτελέσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget