Κυριακή, 6 Νοεμβρίου 2011

Δεν είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστεί ο Βασίλειος Κωστέτσος στο Dancing on ice!

Πηγή: gossip-tv.gr
Παρόλο που μόλις έφτασε στο στούντιο για την τελευταία πρόβα στο Dancing on ice ο Βασίλειος Κωστέτσος, δεν είναι καθόλου σίγουρο πως τελικά θα φορέσει παγοπέδιλα στο σόου.


«Δεν έχω καθόλου καλή διάθεση. Ελπίζω να βρεθώ στον πάγο. Τίποτα δεν είναι σίγουρο» δήλωσε ο σχεδιαστής στην Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία είχε αναλάβει χρέη ρεπόρτερ για την εκπομπή TV Weekend. «Έχω έρθει με πολύ κακή διάθεση και mood και αν τελικά εμφανιστώ στο σόου θα φοράω τα ρούχα που έχω σχεδιάσει εγώ» δήλωσε ο Βασίλειος. Ποιος όμως ο λόγος που δεν είναι καθόλου καλά σήμερα; Όπως σχολίασαν στο πάνελ της εκπομπής του Alter δεν αποκλείεται εκείνο που τον έχει ενοχλήσει να είναι το βιογραφικό που είχαν ετοιμάσει από τον ANT1 για εκείνον, ανάμεσα στα υπόλοιπα έντεκα ζευγάρια που λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι. Μένει το βράδυ να δούμε τι τελικά θα γίνει με τον Βασίλειο Κωστέτσο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget