Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Οι έγγραφες καταγγελίες ενός «μονοφαγά»…

Καταγγελία για Παγοδρόμιο χωρίς άδεια
Το παραπάνω έγγραφο αποτελεί απόδειξη «ντοκουμέντο», για την τακτική που χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ., στη διαφύλαξη των ιδιωτικών του συμφερόντων, την αύξηση των προσωπικών κερδών και τη διατήρηση του μονοπωλίου, αντιμαχόμενος όλους εκείνους που τόλμησαν και τολμούν να τον ανταγωνιστούν και να «στήσουν» δικά τους παγοδρόμια.
Θέλει να μας πείσει λοιπόν ότι σαν επιχειρηματίας δικαίωμα να ανοίξει παγοδρόμιο έχει μόνον ο ίδιος, ακόμα κι αν καταπατεί κάθε νόμο στον τρόπο κατασκευής, αδειοδότησης και λειτουργίας του. Και φυσικά σαν Πρόεδρος δεν υπάρχει περίπτωση να εγκρίνει οποιοδήποτε ανταγωνιστικό προς τα συμφέροντά του παγοδρόμιο, ακόμα κι αν στην πραγματικότητα πληροί όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις. Δηλαδή μοιάζει με μία καμήλα που προσπαθεί να κρύψει με διάφορους τρόπους την καμπούρα της από τον «καμηλιέρη» Γ.Γ.Α., ενώ ξεμπροστιάζει όλες τις υπόλοιπες, ακόμα κι αν οι καμπούρες τους είναι πολύ μικρότερες από την δική της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget