Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

«Δυο, δυο στο παγοδρόμιο, δυο - δυο»…

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί υπάρχουν στο Παγοδρόμιο του Athens Heart δύο ταμειακές μηχανές;
Τα έσοδα της μίας εκ των δύο ταμειακών μηχανών τα μοιράζεται η Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. με το Athens Heart και τους ΑΦΟΙ Κολιόπουλοι Ο.Ε. (κατασκευαστές της παγοπίστας) και αφορά τις εισπράξεις η οποίες προέρχονται από τις εισόδους του διασκεδάζοντος κοινού. Τον Δεκέμβριο του 2009 η Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. δεν μπορούσε να δανειοδοτηθεί από καμία τράπεζα, και προκειμένου ο Χατζηαθανασίου να προχωρήσει στην ανέγερση του ιδιωτικού του παγοδρομίου στο Athens Heart, ζήτησε (αφού παραμύθιασε τους πάντες) και έλαβε προσωπικό δάνειο (30.000 Ευρώ) από την εταιρεία ΑΦΟΙ Κολιόπουλοι Ο.Ε. και εφόσον δεν υπήρχε κανένας άλλος τρόπος αποπληρωμής των χρημάτων αυτών, σκέφτηκε να παρέχει εκτός του Athens Heart – βάσει του ιδιωτικού συμφωνητικού – και στην ΑΦΟΙ Κολιόπουλοι Ο.Ε. μερίδιο από τις εισπράξεις της συγκεκριμένης ταμειακής μηχανής. Δηλαδή με λίγα λόγια η Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε., εκτός του ότι χρησιμοποίησε την υλικοτεχνική υποδομή της ομοσπονδίας και του Ελληνικού Δημοσίου, δεν διέθετε ούτε καν το απαραίτητο αρχικό κεφάλαιο για την έναρξη των εργασιών της. 
Η δεύτερη ταμειακή μηχανή, την οποία (αφιλοκερδώς;;;) χειρίζεται παρανόμως – λόγω του νόμου περί ασυμβίβαστου – εξίσου καλά, αν όχι καλύτερα, η σύζυγος του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. κ. Ε. Αρμακόλα, Πρόεδρος του Σωματείου Παγοδρομιών «Άλμπατρος», αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ., και εκπρόσωπος διαφόρων σωματείων, αναλόγως στις περιστάσεις σε διάφορες Γενικές Συνελεύσεις της Ε.Ο.ΠΑΓ. κα. Μακρή, αφορά τα μαθήματα, τις προπονήσεις, και τις προετοιμασίες «αθλητών» της ομοσπονδίας, μαθήματα που γίνονται από τους βαπτιζομένους στο παρελθόν «ομοσπονδιακούς προπονητές» και επονομάστηκαν μετά από τις δικές μας αναρτήσεις στο παρόν blog «εξειδικευμένοι προπονητές», χωρίς φυσικά την απαραίτητη άδεια εξάσκησης επαγγέλματος. Τα έσοδα από την συγκεκριμένη ταμειακή μηχανή τα εισπράττει αποκλειστικά και μόνο η Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε., δηλαδή ο ιδιοκτήτης της Χατζηαθανασίου, χωρίς να τα μοιράζεται με κανέναν. 
Η Ε.Ο.ΠΑΓ. που προσφέρει ολόκληρη την υλικοτεχνική της υποδομή (μπάρες, παγοπέδιλα διασκέδασης, ηλεκτρικό υλικό, τέρματα χόκεϋ επί πάγου κ.λπ.), αλλά και σίγουρη πελατεία, δηλαδή όλους της τους αθλητές, αντί να έχει μερίδιο από τις εισπράξεις της συγκεκριμένης ταμειακής μηχανής, υποχρεούται να πληρώνει επιπρόσθετα και ενοίκιο για τη χρήση της παγοπίστας από τους αθλητές της, για τις νεκρές ώρες επισκεψημότητας του παγοδρομίου. 
Ποιος άλλος Πρόεδρος ομοσπονδίας θα αγόραζε ως ομοσπονδία πχ. 500 ζευγάρια μεταχειρισμένα παγοπέδιλα διασκέδασης, για να τα προσφέρει αφιλοκερδώς σε ιδιωτική επιχείρηση, ώστε να μπορεί εκείνη να τα ενοικιάζει στο διασκεδάζων κοινό, εφόσον η ίδια δεν διαθέτει ούτε καν παγοπέδιλα; Φυσικά κανείς… Μόνο ο Χατζηαθανασίου τα κάνει όλα αυτά για χάρη της ανάπτυξης της προσωπικής του ιδιωτικής επιχείρησης (Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε.), εις βάρος φυσικά της ομοσπονδίας, και των αθλητών της, που είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν στο δεύτερο αυτό ταμείο τα μαθήματα που κάνουν με τους «ανειδίκευτους» «εξειδικευμένους προπονητές» τους. Να τον χαίρεστε παιδιά τον Πρόεδρό σας, που κάνει τα πάντα μόνο για το «καλό» σας!!! Βρήκε όμως και τα κάνει, γιατί αν τα έκανε αυτά σε άλλη ομοσπονδία, ήδη θα τον είχαν σουτάρει εδώ και χρόνια!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget