Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Φθηνά την γλύτωσε κι αυτή τη φορά…

Σε μία από τις τελευταίες ολομέλειες της Ε.Ο.Ε., μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες που έχουν προσφέρει ακόμη και χρυσά ολυμπιακά μετάλλια, καταφέρθηκαν εναντίον της ανύπαρκτης Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών, εκφράζοντας το παράπονο, πώς είναι δυνατόν εκείνες να δέχονται ελέγχους μετά από ανύπαρκτες και άσχετες καταγγελίες από Σ.Δ.Ο.Ε. και Ελεγκτικό Συνέδριο, ενώ η Ελληνική Ομοσπονδία Παγοδρομιών, που ούτε τα απαραίτητα Σωματεία διαθέτει για να δικαιολογήσει την ύπαρξή της, ούτε Διοικητικό Συμβούλιο και με πλειάδα σοβαρότατων καταγγελιών που φθάνουν μέχρι και σε κατά συρροή κακουργηματικές πράξεις του προέδρου της, να πλέει στα «ήρεμα νερά της παρθενικής αθωότητάς της».
Μάλιστα απ’ ό,τι ενημερωθήκαμε, χρειάστηκε ακόμη και η προσωπική επέμβαση του Προέδρου της Ε.Ο.Ε. κ. Καπράλου για να μη χειροδικηθεί ο ευνοούμενός του κ. Χατζηαθανασίου από τα λοιπά έξαλλα -από την τακτική της αθλητικής ηγεσίας τον τελευταίο καιρό- μέλη της ολομέλειας. Φθηνά την γλύτωσε κι αυτή τη φορά, ασχέτως εάν είναι μαθημένος να τις τρώει τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο, από τους αθλητές της εθνικής του χόκεϋ επί πάγου και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget