Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Ειδική προσφορά του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. στο διαδίκτυο…

Η ιδιωτική επιχείρηση του Χατζηαθανασίου διαφημίζεται στο διαδίκτυο, αθετώντας κάθε συμφωνία με την ομοσπονδία και τις ώρες προπονήσεων των αθλητών, δικαιώνοντας για άλλη μία φορά την «Αντίσταση στη Διαφθορά των Παγοδρομιών».
Μεταξύ των άλλων διαβάζουμε: Η προσφορά ισχύει από 22/12/2010 έως 10/4/2011 από Δευτ. έως Παρ. 11.00 - 21.30, Σάβ. και Κυρ. 11.00 - 23.00.
Το μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και σας περιμένει!
Εξειδικευμένοι προπονητές με κέφι και μεράκι θα σας μυήσουν στην τέχνη και την τεχνική του πατινάζ για να πετάτε στον πάγο.
Την διαφημιστική προσφορά μπορείτε να τη βρείτε πατώντας εδώ: http://www.goldendeals.gr/deals/5euros-pagodromiko-kentro
Όταν οι ώρες για το κοινό κ. Πρόεδρε της Ομοσπονδίας είναι καθημερινά από τις 11:00 έως 21:30 και τα Σαββατοκύριακα από τις 11:00 έως τις 23:00, ποιες είναι οι ώρες προπονήσεων των αθλητών της ομοσπονδίας; Δεν έχετε υπογράψει ως ομοσπονδία ιδιωτικό συμφωνητικό με την Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε.; Ποιο είναι τελικά το προσωπικό σας όφελος από αυτή τη συνεργασία, εκτός από την «καθαρά φιλική σχέση» που διατηρείτε με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε., για να δεχθείτε τέτοιους επαίσχυντους για την ομοσπονδία σας όρους, που σπεύσατε να υπογράψετε μόνος σας, χωρίς την έγκριση του Δ.Σ. της ομοσπονδίας; Θα περιμέναμε πολύ καλύτερη μεταχείριση από μία ιδιωτική επιχείρηση η οποία δεν προσφέρει τίποτα στη συνεργασία αυτή (μεταξύ Ομοσπονδίας και Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών) εκτός από τις δύο ταμειακές μηχανές, όταν γνωρίζει ότι σχεδόν ολόκληρη η υλικοτεχνική υποδομή για να στηθεί το ιδιωτικό αυτό παγοδρόμιο ανήκει στην ομοσπονδία.
Ο όρος το «μεγαλύτερο κλειστό παγοδρόμιο» ξεπερνά μάλλον κάθε όριο ακόμη και της πλουσιότερης φαντασίας. Κατ’ αρχήν το παγοδρόμιο αυτό δεν είναι κλειστό, αλλά στεγάζεται από τέντα. Τα μεγαλύτερα κλειστά παγοδρόμια μπορέσαμε να τα δούμε φέτος τόσο στο θέατρο badminton, όσο και στο κλειστό ολυμπιακό στάδιο του Tae Kwon Do στο Π. Φάληρο, όπου μόνο για θεατρικές παραστάσεις δημιουργήθηκαν παγοπίστες που ξεπερνούσαν τα 800 τ.μ. Εσείς που θέλετε να παρουσιάζετε το διασκεδαστήριό σας ως ομοσπονδιακό παγοδρόμιο, δεν καταλαβαίνεται ότι είναι πολύ μικρό τόσο για προετοιμασία, όσο και για την διεξαγωγή οποιουδήποτε πρωταθλήματος; Αυτή τη φορά στη διαφήμιση δεν εμφανίζεται πουθενά η ομοσπονδία, αλλά μόνο η ιδιωτική επιχείρηση. Άρα μας δικαιώνετε όταν επιμένουμε: «Το μεγαλύτερο ιδιωτικό παγοδρόμιο με χρήματα του ελληνικού δημοσίου».
Οι εξειδικευμένοι προπονητές που θα μας μυήσουν με κέφι και μεράκι στην τέχνη και την τεχνική του πατινάζ, ώστε να «πετάμε» στον πάγο, διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα του προπονητού; Στην περσινή σας διαφήμιση τους είχατε βαπτίσει «ομοσπονδιακούς προπονητές», στην φετινή γιατί αναφέρονται απλά ως «εξειδικευμένοι»; Τους απολύσατε από την Ομοσπονδία στην οποία δεν είχαν δουλέψει ποτέ; Έχουν τελειώσει γυμναστική ακαδημία; Είναι δηλωμένοι προπονητές; Φορολογικές δηλώσεις κάνουν με την ιδιότητα του προπονητού; Τους έχετε δηλωμένους στο ΙΚΑ; Κόβουν τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών αν χρειασθεί; Ή τελικά μας δικαιώνετε και σ’ αυτό το σημείο, για όσα αναφέραμε σε προηγούμενές μας αναρτήσεις για τους «ομοσπονδιακούς» σας προπονητές;
Αν εσείς συνηθίζετε και επιμένετε να κρύβεστε σαν την στρουθοκάμηλο, μη έχετε την εντύπωση ότι ο κόσμος δεν σας βλέπει γιατί τρώει «κουτόχορτο». Σας βλέπουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget