Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Χριστουγεννιάτικος μποναμάς για έναν «απατεώνα»…

Απίστευτο κι όμως Ελληνικό. Στην τελευταία ολομέλεια της Ε.Ο.Ε. που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14.12.2010 γνωστός εκπρόσωπος μίας από τις μεγαλύτερες ομοσπονδίες που έχει να επιδείξει σειρά χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων, έλαβε τον λόγο για να απευθύνει κι εκείνος με τη σειρά του τις ευχές του για τις επερχόμενες γιορτινές ημέρες και είπε απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Ε.Ο.Ε. κ. Σ. Καπράλο: «Πρόεδρε, τελικά καλά Χριστούγεννα φέτος θα κάνει μονάχα αυτός ο απατεώνας ο Χατζηαθανασίου, που χωρίς ομοσπονδία, χωρίς διοίκηση, αλλά και χωρίς να έχει στείλει κανέναν αθλητή του στους χειμερινούς ολυμπιακούς, τον επιχορηγήσατε με 50.000 Ευρώ, όταν ομοσπονδίες που έχουν φέρει σωρεία χρυσών μεταλλίων δεν έχουν πάρει ούτε ένα».  
Ακούγοντας τα λόγια αυτά ο Χατζηαθανασίου έγινε έξαλλος και ως συνήθως απείλησε με μήνυση εναντίον του δικαίως αγανακτισμένου  αθλητικού παράγοντα, προκαλώντας έτσι και παίζοντας με την υπομονή αλλά και την ανοχή τόσο του δεύτερου όσο και των υπολοίπων παριστάμενων. Ο αγανακτισμένος παράγοντας του απάντησε κοφτά ότι επιθυμεί διακαώς να μη παραμείνει απλά στα λόγια, αλλά να πραγματοποιήσει την απειλή του αυτή ο Χατζηαθανασίου, για να μπορέσει έτσι επιτέλους να τον χώσει εκεί που του αξίζει, δηλαδή στη φυλακή. 
Ειδικότερα την ώρα που η ελληνική οικονομία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού και στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, αποτελεί μεγάλο όνειδος μια τέτοια προκλητικά επαίσχυντη πράξη, όπως αυτή της επιχορήγησης της συγκεκριμένης «ομοσπονδίας μαϊμού», με το ποσό των 50.000 ευρώ από την Επιτροπή Ολυμπιακής Προετοιμασίας, όταν αυτή η ομοσπονδία εδώ και ένα χρόνο δεν διαθέτει καν τον απαραίτητο αριθμό αθλητικών σωματείων για να δικαιολογήσει την νόμιμη ύπαρξή της, δεν διαθέτει Δ.Σ. εφόσον το τελευταίο έχει εκπέσει, ούτε εγκεκριμένους από την πολιτεία κανονισμούς, ούτε αθλητές και ούτε είχε κανέναν εκπρόσωπο στους τελευταίους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βανκούβερ, δεν διαθέτει ούτε προπονητές, ούτε και υπαλλήλους, κι ενώ η αθλητική ηγεσία θα έπρεπε βάσει του αθλητικού νόμου να είχε άρει -ήδη εδώ και 14 μήνες- την αθλητική αναγνώριση αυτής της «ατομικής επιχείρησης», και ασχέτως εάν είναι ηλίου φαεινέστερον  ότι τα χρήματα αυτά θα καταλήξουν στην τσέπη του Χατζηαθανασίου, μιας που τελικά αποδεικνύεται ότι για εκεί προορίζονται, παρ’ όλ’ αυτά συνεχίζουν και τον καλύπτουν, τον στηρίζουν και τον επιχορηγούν, ενάντια σε κάθε λογική αλλά και παντελώς παράνομα.
Ντροπή σας «κύριοι»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget