Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Μία απ' τα ίδια...

4ΑΣΓ469ΗΦΦ-4Δ7-signed
Όπως διαβάζουμε στο παραπάνω έγγραφο ντοκουμέντο, ο γνωστός σε όλους μας "Πρόεδρος" έλαβε από τον φίλο του Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, 13.600 € για την ολυμπιακή και καλά προετοιμασία έτους 2011. Είμαστε σίγουροι, ότι μόλις έλαβε τα χρήματα, τα μοίρασε δίκαια σε όλους τους αθλητές, όπως συνήθιζε άλλωστε ανέκαθεν να κάνει.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/9/11 10:06

    Συνεχίστε να πληρώνετε τον Χατζη-παπάρα χωρίς να αντιδράτε. Συνεχίστε να κάνετε πλούσιο έναν απατεώνα και να πιστεύετε τα ψέματά του. Συνεχίστε να κλείνετε τα μάτια σας στην αλήθεια και να μην βλέπετε τι ακριβώς έχε κάνει αυτός ο άχρηστος και ανίκανος αρχι-απατεώνας όλα αυτά τα χρόνια. Μην αφήνετε τα όνειρά σας να τα καταστρέψει ένας απατεώνας, ένα λαμόγιο, ένα συκοφάντης και ένα ανίκανο και άχρηστο υποκείμενο της κοινωνίας. Ξυπνήστε και αντιδράστε, σας κοροϊδεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος20/9/11 11:04

    Χτες 19.09.2011, ο πρόεδρος της ΕΟΠΑΓ κ. Χατζη-απατεων-ίου εθεάθη στην εφορία του Αμαρουσίου όπου πήγε να διαμαρτυρηθεί για τους φόρους που πρέπει να καταβάλει η ομοσπονδία του για αγορές που είχε κάνει από την Σουηδία. Φυσικά ως γνήσιος νέο-Έλληναρας φοροφυγάς διαμαρτυρόταν με το γνωστό του τρόπο (δηλαδή με φωνές, απειλές και ύβρεις) στην υπάλληλο της εφορίας λέγοντας ότι «έτσι και αλλιώς το κράτος θα τα πληρώσει. Έχει το κράτος χρήματα; Όχι! Άρα από πού θα πληρωθούν; Απαιτώ διαγραφή»
    Η άμοιρη υπάλληλος προσπαθούσε να του εξηγήσει την κατάσταση αλλά αυτός έλεγε τα δικά του. Είχε κοκκινίσει στο πρόσωπο, έτοιμος να πάθει εγκεφαλικό, και φώναζε σαν τρελός……. φώναζε ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης.
    Κλασσικός σκατο-νέο-Ελληνάρας!

    Από την μία, ο μεγαλο-απατεώνας πρόεδρος προσπαθεί με νύχια και με δόντια να γλιτώσει από την εφορία και από την άλλη ο υπάλληλος-υπηρέτης του κ. Dumitrache άρχισε πάλι τις επαφές με τις ομάδες για να τους πείσει ότι οι εποχές είναι δύσκολες και αν δεν «βοηθήσουν» όλοι δεν θα ανοίξει το παγοδρόμιό του ο παπάρας. Έχει ραντεβού ο κ. Dumitrache με την μία ομάδα την Τετάρτη και ήδη ξεκίνησε το κλαψούρισμα για χάρη του παπάρα. «Δεν βγαίνει ο Χρήστος, πρέπει να πληρώσουμε παραπάνω, αλλιώς δεν θα ανοίξει το παγοδρόμιο, και μετά δεν θα έχετε χόκεϊ, αυτό θέλετε;;; Να καταστραφεί το χόκεϊ εξαιτίας σας;;; Αν δεν πληρώσετε θα καταστραφεί ………κλπ.»

    Α ρε μάγκα πρόεδρε, εσύ κλέφτης και απατεώνας και οι άλλοι προσκυνητές σου. Πως τα καταφέρνεις ρε μπαγάσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget