Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτή είναι η νέα κριτής του "Dancing on Ice"!

Πηγή: Sarotiko 14.09.2011
Και δεν είναι τυχαία...
Ο μόνος σίγουρος κριτής για το Dancing on ice ήταν μέχρι στιγμής ο Αλέξης Κωστάλας...
Στην Πρωινή Μελέτη αποκάλυψαν σήμερα τη πιθανή νέα κριτή του λαμπερού σόου στον πάγο. Πρόκειται για την Άννα Χατζηαθανασίου η οποία ...

Δείτε το video...
....υπήρξε συνολικά 6 φορές Πανελλήνια Πρωταθλήτρια στο καλλιτεχνικό πατινάζ και είναι και διεθνής κριτής όπως είπε η ίδια από το 2006. Η ίδια είπε ότι επίσημη πρόταση δεν έχει γίνει ακόμα αλλά όπως φαίνεται ξεκίνησε ήδη την κριτική.

Ερώτηση δημοσιογράφου:
«Υπάρχουν στην Ελλάδα άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι είτε δάσκαλοι είτε ταίρια στους διάσημους»;

Απάντηση Άννας Χατζηαθανασίου:
«Στην Ελλάδα αυτή την στιγμή θα ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος αφού όλοι έχουν μεγαλώσει και έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Σίγουρα θα υπάρξουν αθλητές από το εξωτερικό».

Βέβαια, να φέρουμε την Γουλάκου, τον Χόκλεϋ, την Τζέσικα και την παρέα τους.
Μάλλον η κα. Χατζηαθανασίου δεν ξέρει ότι στην Ελλάδα κάποιοι συνεχίζουν να ασχολούνται με τα αθλήματα του πάγου.
Αλλά αυτά της έμαθε ο μπαμπάς της, αυτά λέει.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/9/11 18:46

    Έτσι, συνεχίστε να στηρίζετε τον Χατζη-παπάρα. Αυτός να ανοίγει παράνομα παγοδρόμια με τα λεφτά και τις μπάρες του κράτους (την ίδια εποχή μου το GAP θα μας πάρει τα νόμιμα σπίτια μας), και παράλληλα να προωθεί την κόρη του όσο μπορεί. Πρώτα να την κάνει κριτής (με τα λεφτά του ΕΟΠΑΓ φυσικά και το απίστευτο γλείψιμο στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Καλλιτεχνικού πατινάζ) και τώρα να παρακαλάει τον Αντεννα να την κάνουν κριτής στο Dancing with the Stars, αφού όπως λέει είναι 6 φορές Πανελλήνια Πρωταθλήτρια. Ξέχασε φυσικά να πει ότι έδινε τους αγώνες μόνη της αφού ο μπαμπάκας της ήταν πρόεδρος και είχα κάνει κατηγορία μόνο για αυτήν! Αλλά είπαμε, από τον μπαμπά της έμαθε, τι θα πει.
    Ο Χατζη-παπάρας το ξέρει καλά το παιχνίδι αφού στην Ελλάδα από ότι βλέπουμε, είδικα τα τελευταία 2 χρόνια, μόνο οι σωστοί και οι τίμιοι την πληρώνουν πάντα. Οι απατεώνες κυκλοφορούν ελεύθεροι και κανείς δεν τους ακουμπά. Τόσα χρόνια απατεώνας, τώρα θ’αλλαξει;
    Πηγαίνετε πρόβατα να δώσετε πάλι τα λεφτά σας στον απατεώνα. Σύντομα θα ανοίξει το παγοδρόμιο-κοτέτσι. Βάλτε βαζελίνη και πηγαίνετε από εκεί… σας περιμένει ο αφέντης σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/9/11 09:10

    Anti na lete doxa to theo pou ''epitelous'' tha dothei simasia stis pagodromies meso aftou tou show,pali exete na peite kati!afto deixnei gia alli mia fora me ti anthropous exoume na kanoume. eidika ta dio teleftaia xronia pou exei arxisei na xevromizei to topio apo tin mpoha pou epikratouse tosa xronia,exoun arxisei na ginontai pragmata pros ofelos ton athlimaton.arga vevaia,alla ginontai.Tora eseis kathiste kai grapste oti thelete kai giati oxi valte ta kai me ton ANT1 gia tin epilogi tou!
    Oi portes exoun kleisei pleon gia sas...honepste to.
    Vazelini????akomi ekei eisai re axriste?!iparxei kai to baby oil!!!!!
    aekara-hockey21(sweet dreams)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/9/11 11:04

    Από ότι βλέπω, ξέρεις από αυτά. Σωστά baby-oil!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/9/11 14:59

    πάντως ισχύει ότι είναι ένα project που πιστεύω και εγώ ότι θα προωθήσει αρκετά το καλλιτεχνικό πατινάζ στη χώρα μας. ανάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget