Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τα «Σκόπια» ως «Μακεδονία» επίσημο μέλος στη Διεθνή Ομοσπονδία του Χόκεϋ επί Πάγου I.I.H.F.

Γι' αυτή τη ξεφτίλα διεθνούς βεληνεκούς κ. Χατζηαθανασίου, «ισόβιε» πρόεδρε της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγοδρομιών Α.Ε., τι κάνατε άραγε; Η απάντηση είναι απλή και μονολεκτική: ΤΙΠΟΤΑ! Τώρα σε ποιον θα φορτώσετε τις ευθύνες; Στους πρώην παίκτες της Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου; Στους πρώην υπαλλήλους; Στα 16 Σωματεία που αποχώρησαν από την Ομοσπονδία γιατί δεν άντεχαν άλλο το «δικτατορικό σας καθεστώς»; Στο «Γιωργάκη»; Στο Πάγκαλο; Στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Στη Ν.Δ.; 
Στις διάφορες γενικές συνελεύσεις των Διεθνών Ομοσπονδιών μόνο για ταξιδάκια αναψυχής πηγαίνετε εσείς και η σύντροφός σας; Το ιδιωτικό «τσαντίρι» σας μόνο προέχει ως εθνικό ζήτημα;
Πόσο καιρό ακόμα θα μας ντροπιάζετε εσείς και οι αυλικοί σας εντός και εκτός των συνόρων της επικράτειας; Η υπομονή έχει και τα όριά της... και η δική μας έχει εξαντληθεί!!!

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/11 13:26

    genika simfono mazi sas... ala nomizo pos gia na ine kanis pio akrivis kalo tha itan na grafi tin kathe hora me to onoma tis .. dld en prokimeno to onoma tis horas ine FYROM k ohi Skopia.. k akrivos epidi to arthro anaferete sto onoma tis horas, kalo tha itan o sigrafeas tou arthrou na hrisimopiouse to diethnes onoma tis horas ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήσαμε και τα εισαγωγικά! Ναι όντως η επίσημη ονομασία της χώρας είναι "Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας" ή (Π.Γ.Δ.Μ. ή F.Y.R.O.M.).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/11 11:05

    Παιδιά μήπως τώρα το ξεχειλώνετε? όλες οι παγκόσμιες ομοσπονδίες αποδέχονται την FYROM ως F.Y.R MACEDONIA είτε FIFA λέγεται είτε FIBA είτε όπως θέλετε εσείς . Εσάς αυτό σας πείραξε ? Γιατί δεν ανεβάζετε στο blog σας διαμαρτυρία και κατά της ΕΠΟ και των άλλων ομοσπονδιών που την αποδέχονται ? Εντάξει , μπορεί να δουλεύεστε μεταξύ σας αλλά μην δουλεύετε τον υπόλοιπο κόσμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επίσημη προσωρινή ονομασία της χώρας είναι FYROM και όχι Macedonia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το σχόλιό σου με κάνει να υποθέτω τρία τινά για την ταυτότητά σου: Ή είσαι ο ξενιστής των αθλημάτων των παγοδρομιών Χ.Χ., ή είσαι κάτοικος του εν λόγω κρατιδίου, ή είσαι κρετίνος εθνομηδενιστής ανθέλληνας. Η Μακεδονία είναι γεωγραφική περιοχή της Ελλάδος και οποιαδήποτε άλλη χρήση αυτής της ονομασίας από ξένους είναι κάτι το οποίο δεν θα έπρεπε να είχε συμβεί ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/3/11 09:05

    Ολα ωραια και καλα αυτα που λετε ! Αναμενω να δω στο blog σας επισημη καταγγελια κατα της ΕΠΟ . Αν δεν το κανετε δηλωνετε για αλλη μια φορα αυτο που ειστε ....μπουρδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ε.Π.Ο. είχε κάνει ολόκληρο διάβημα, όταν η συγκεκριμένη χώρα ήθελε να εγγραφεί στην Διεθνή Ομοσπονδία του Ποδοσφαίρου με την ονομασία "Μακεδονία". Η προσωρινή ονομασία της χώρας αυτής είναι FYROM (Former Yougoslavic Republic of Macedonia). Αν πας να αναζητήσεις την συγκεκριμένη χώρα σε άλλες διεθνείς ομοσπονδίες θα πας στο γραμμα F, όπου θα την βρεις μαζί με τις χώρες Findland & France. Στην Ι.Ι.Η.F. όμως όσο και να ψάξεις στο "F" δεν θα τη βρεις, εφόσον την έχει στο γράμμα "Μ". Και αφού συνεχώς μας την λες για την Ε.Π.Ο., θέλω να ξέρεις ότι πριν λίγα χρόνια όταν έπαιξε η χώρα αυτή εναντίον της Αγγλίας στην Αγγλία, στο πρώτο ημίχρονο μπορούσε να δει κανείς ENG - MAC. Μετά από ειδικό διάβημα της Ε.Π.Ο. στον τηλεοπτικό σταθμό του Eurosport σε 15 λεπτά διάβαζε κανείς ENG - FYROM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/3/11 13:04

    Ωραια τοτε ...κατσε να παιξει η Ελλαδα με την FYROM και αν παιξουν και αναγραφει ως ΜΑCEDONIA κανε τα παραπονα σου στην ομοσπονδια .Προς το παρων στειλε επιστολη στην IIHF. Ξερεις σε ποιον ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget