Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Διαφημίζοντας τον αθλητικό του χώρο...

Eggrafo Dimarxou Falirou
Το χειμώνα του 2010 όταν υπήρχαν οι διάφορες παραστάσεις του Holiday on Ice στο κλειστό γυμναστήριο του Tae Kwon Do στο Φάληρο, ο Χατζηαθανασίου έστειλε τους πιστούς του ακόλουθους να μοιράσουν διαφημιστικά έντυπα του ιδιωτικού του παγοδρομίου, μπας και "τσιμπήσει" κανέναν πελάτη και αυξήσει την ελάχιστη πελατεία του.
Οι διοργανωτές όμως, δεν επέτρεψαν την διανομή διαφημιστικού υλικού από ιδιωτική ανταγωνιστική εταιρεία, κατά την έναρξη αλλά και το πέρας των παραστάσεων. 
Παρόλο που η άρνηση των διοργανωτών ήταν απολύτως λογική, και επειδή το θράσος και η επιμονή του Χατζηαθανασίου, να γίνεται πάντα το δικό του, δεν έχουν όρια, στράφηκε προς τον δήμαρχο του Φαλήρου κ. Χατζηδάκη ως Πρόεδρος της διοικητικά εκπεσούσης (από τον Δεκέμβριο του 2009) Ε.Ο.ΠΑΓ., παρακαλώντας τον να του επιτρέψει εγγράφως την "διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων για την προβολή του αθλητικού του χώρου που βρίσκεται στην οδό Πειραιώς 180 στον Ταύρο".
Για του λόγου το αληθές, σας δημοσιεύουμε την απάντηση του δημάρχου κ. Χατζηδάκη προς τον Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΑΓ., που για χάρη του προσωπικού του κέρδους, δε διστάζει να βαπτίσει το ιδιωτικό παγοδρόμιο της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε., ως ομοσπονδιακό.
Αναρωτιόμαστε τι δουλειά έχει άραγε ο Χατζηαθανασίου και ασχολείται με τη διανομή διαφημιστικών φυλλαδίων της ιδιωτικής εταιρείας; Ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος "βιτρίνα" της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. κ. Ε. Αρμακόλας δεν μπορούσε να αιτηθεί την άδεια από τον Δήμαρχο Φαλήρου κ. Χατζηδάκη; 
Ασφαλώς και δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί ο κ. Αρμακόλας δεν εμφανίζεται ποτέ και δεν τον γνωρίζει κανείς. Αποτελεί ακόμα ένα πειθήνιο όργανο του Χατζηαθανασίου, που απλά βάζει την υπογραφή του σε έγγραφα, που με μαθηματική ακρίβεια θα τον οδηγήσουν μελλοντικά εκεί όπου θα καταλήξει και ο Χατζηαθανασίου.

7 σχόλια:

  1. Το να φιλάς κατουρημένες ποδιές για να ασκήσεις αθέμιτο ανταγωνισμό, και να βγάζεις άδειες μόνο εκεί που σε συμφέρει είναι κάτι που μόνο αηδία μου προκαλεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/3/11 09:15

    Αθέμιτο ανταγωνισμό??? Έχετε παγοδρόμιο εκεί κοντά και σας κάνανε χαλάστρα ? Όσο και να το παίζεται έξυπνοι σας δηλώνω ότι δεν είστε ! Κάθε φορά ''καρφώνεστε '' μόνοι σας για το ποιοι είστε . Για άλλη μια φορά φαίνονται οι λόγοι για τους οποίους έχετε εμμονή να καταστρέψετε ότι έχει απομείνει . Bouboulina , πάρε τον Κολοκοτρώνη και κοιτάξτε να μάθετε κάτι και αφήστε τα ''know how '' . Αφήστε τα αθλήματα του πάγου γιατί έτσι κι αλλιώς δεν σας ενδιαφέρουν . Άλλα ψάχνετε και όχι ανάπτυξη !
    ΣΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να ασχολήσαι με εμένα και τον άντρα μου, πιστεύω ότι θα είχε πιο πολύ ενδιαφέρον αν μας έγγραφες την γνώμη σου για το έγγραφο που δημοσιεύτηκε, και μόνο γι' αυτό. Αλλά δεν σε συμφέρει, έτσι δεν είναι; Ακόμα κι εμείς οι "βλάκες" μπορούμε να το καταλάβουμε αυτό! Μήπως σκέφτεσαι στο μέλλον να ανοίξεις εργαστήριο ελευθέρων σπουδών "λαμογιάς"; Πες μας που και πότε, για να έρθουμε κι εμείς να μάθουμε το περίφημο "know how" σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος24/3/11 10:39

    Oπως εχετε εσεις τον τροπο ετσι τον εχω και εγω να βρισκω οτι με ενδιαφερει , χωρις να το κλεβω ! Βλεπεις οταν ζητας κατι απο ενδιαφερον στο δινουν χωρις να χρειαζετε να το κλεψεις !
    Διαβασε το κειμενο το οποιο εκανα copy paste απο το αρχικο και αυτο λογω του οτι δεν μπορω να ανεβασω αρχειο σε αυτο το blog .Mιας και γνωριζεις πολλα θα ξερεις οτι τα πρωτοκολλημενα εγγραφα ειναι original .


    Προς τον Αθήνα 14.12.2010
    Δήμο Π.Φαλήρου Αριθ.Πρωτ. 2074
    Δήμαρχο κ. Διονύση Χατζηδάκη
    Φάληρο
    Φαξ 210 9833736


    Κύριε Δήμαρχε,
    Η Ομοσπονδία μας συνηγορεί απολύτως στο αίτημα του Παγοδρομικού κέντρου διότι η ενημέρωση των νέων αθλούμενων διευκολύνει και το δικό μας έργο στη συγκέντρωση αθλητών, για την ανάπτυξη των αθλημάτων μας.



    Με τιμή
    Δια την Ε.Ο.ΠΑΓ.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    Χ. ΧΑΤΖΗΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Μ. ΣΥΡΕΛΛΗΣ


    Ετσι με αυτο τον τροπο το μονο που καταφερνεις ειναι .....ΑΝΑΠΤΥΞΗ ! Ξερετε τι σημαινει αυτο κα Bouboulina και λοιποι ?
    Μαλλον οχι !

    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002154257539&sk=wall

    Ακομη και αυτο πατε να το χαλασετε αδιαφορωντας οχι μονο για τα παιδακια που ασχολουνται αλλα και τους ιδιους τους γονεις που τους λετε με απλα λογια κοροιδα για αυτα που κανουν !

    Charis Stratakos: Ta lefta tous ta pernete mia xara.Kana rouxo na foresoun tous dinete h ta agorazoun kai afta? MONO ELPIDES MIN TOUS DINETE .
    Δευτέρα στις 1:32 π.μ. · Μου αρέσει!

    Charis Stratakos :Enimeroste kai tous goneis tous oti to Hockey stin Ellada den exei melon alla yparxei gia na kerdoskopoun merikoi.
    Δευτέρα στις 1:34 π.μ. ·

    Bliagos Nick : Εμπάθεια ή πικρία ενός ανεκπλήρωτου στόχου ? Σε κάθε περίπτωση σχόλια σαν αυτά δεν βοηθούν μία τέτοια προσπάθεια. Στο λέω ως καθηγητής φυσικής αγωγής, ως πατέρας αθλητή αλλά και ως αθλητής που έχει φορέσει εθνόσημο. Εύκολο είναι η απαξίωση, το δύσκολο είναι η συμμετοχή και η διάθεση να αλλάξεις τα πράγματα. Μπαίνοντας στο προφίλ σου είδα ένα άτομο αθλητικά ''extreme'' από τον οποίο θα περίμενα προτάσεις, ιδέες, σκέψεις που προάγουν ένα άθλημα ξεχωριστό όπως το hockey και όχι ψευτο-σταυροφορία και δήθεν ενδιαφέρων για τα οικονομικά των γονιών. Θα μπορούσα ν'αναφερθώ σε κόστη ιππασίας, ξιφασκίας, ιστιοπλοία κλπ αλλά ακόμα και σε ακαδημίες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με χιλιάδες παιδάκια όπου υπάρχει κόστος συμμετοχής, ή μήπως εκεί το μέλλον και οι επιλογές διαγράφονται ρόδινα για όλα αυτά τα παιδιά! Δεν βρίσκεται εκεί το θέμα.ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. Αν είσαι πραγματικά μάγκας απλά βοήθα.
    Δευτέρα στις 11:57 μ.μ. ·

    Charis Stratakos : ‎8a to 8esw ligo diaforetika.An eixa mia oura lefta 8a eixa kai tropo na kanw tis protaseis pra3eis.Pezw hockey stin Ellada tin periodo pou proto3ekinise na yparxei PanEllinio prota8lima,pi8anon na sou einai kai adiaforo.Kai oso afora to e8nosimo to exw foresei arketes fores ektos apo to strato . Ala malon pare3igises tin paremvash mou kai viastikes na me sxoliaseis peri pseftostavroforias.Analogisou tous logous pou den exoume uote ena pagodromio stin Ellada .........Episeis otan ego ekana protaseis forontas to E8nosimo kapioi epernan gounes stin gineka tous me ta lefta tis omospondias.Gia afto ton logo stamatiste na parami8iazete ta pedia sas kai tous eaftous sas.Kai ne poly apla den me endiaferei na voi8iso kanenan , vlepeis poso magas eimai.Apla lew ta pragmata opos akrivos einai stin Ellada AFTO EINAI MAGIA.
    Τρίτη στις 4:33 π.μ. ·
    Bliagos Nick ‎-...
    Τρίτη στις 6:58 π.μ. ·

    Και το ερωτημα ειναι : ποιος ειναι αυτος ο Στρατακος ? Κανας ξεχασμενος Ελλην πατριωτης .

    Αυτα ....
    ΣΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ότι όλα τα έγγραφα του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. πηγαίνουν πάντοτε πακέτο με την αμέριστη συμπαράσταση και απόλυτη συνηγορία της Ομοσπονδίας είναι γνωστό σε όλους και δεν αποτελεί είδηση. Η συνηγορία της Ομοσπονδίας όμως είναι αποκλειστική και μονόπλευρη. Γιατί άραγε η Ομοσπονδία δεν συνηγορεί στα άλλα παγοδρόμια που ανοίγουν κατά καιρούς, αλλά μόνο σε εκείνο του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε.; Και εφόσον η ομοσπονδία απλά συνηγορεί στο αίτημα του παγοδρομικού κέντρου, γιατί η απάντηση του δημάρχου απευθύνεται όχι στον αιτούντα, όπως θα έπρεπε, αλλά στον συνήγορο; Ρωτάμε συγκεκριμένα πράγματα σε κάθε μας ανάρτηση και θα επιθυμούσαμε από τους φίλους αναγνώστες, εφόσον γνωρίζουν και επιθυμούν, να απαντούν στις συγκεκριμένες ερωτήσεις. Οι γενικολογίες και οι αερολογίες δεν βοηθούν σε τίποτα. Ο καθένας μας κρίνεται από τα σχόλια και τις αναρτήσεις που ανεβάζει. Δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε με όλους και σε όλα, όπως και δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε με όλους και σε όλα.
    Το έγγραφο αυτό της εν λόγω ομοσπονδίας θα μπορούσατε αν θέλατε να μας το στείλετε με e-mail, όπως άλλωστε κάνουν όλοι οι φίλοι αναγνώστες του συγκεκριμένου blog.
    Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και επί του θέματος.
    Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/3/11 12:11

    Θα ηθελα να αναρτησετε ποια παγοδρομια ζητησαν την συμφωνη γνωμη της ομοσπονδιας και δεν την ελαβαν .Το οτι καποιοι ιδιωτες θεωρουν οτι στην ιδιωτικη τους επιχειρηση κανουν οτι θελουν δεν σημαινει οτι ειναι και νομιμο ! Μονοι σας αναρτησατε τις προηγουμενες μερες μια καταγγελια της ομοσπονδιας για το ιδιωτικο παγοδρομιο στον πανελληνιο που δημιουργησε τμηματα ακαδημιων καλλιτεχνικου πατιναζ και χοκευ . Εαν η εν λογω εταιρεια ειχε την εγκριση της ομοσπονδιας θα εκανε καταγγελια ? Αλλα ειπαμε ...ο καθενας κανει οτι θελει χωρις να ρωταει κανεναν και μετα φταει αυτος που θελει να ειναι ολα νομιμα . Οπως το να βαζεις την κορη σου να κανει μαθηματα πατιναζ στο ιδιωτικο σου παγοδρομιο ασχετα αν ξερει η ιδια να κανει πατιναζ !

    Οσον αφορα το δευτερο ερωτημα σας , γνωριζω οτι ο εκαστοτε δημαρχος απανταει με μεγαλυτερη ανεση σε εναν προεδρο ομοσπονδιας παρα σ'ενα ιδιωτη . Το ιδιο θα μπορουσε να κανει η ομοσπονδια και ο προεδρος της για οποιονδηποτε ζητουσε την βοηθεια του .Το θεμα ειναι , την ζητησε ποτε κανενας ?

    Σαφως και δεν θα σας αποστειλω το εγγραφο . Για οτιδηποτε εγγραφο θελετε πιστευω πως η ομοσπονδια παγοδρομιων δεν θα εχει κανενα προβλημα να σας το κοινοποιησει .Ζητηστε το απο αυτους .
    ΣΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν γράφεις ότι κανένας επιχειρηματίας δεν ζήτησε την σύμφωνη γνώμη της Ομοσπονδίας, εννοείς ότι κανένας τους δεν δέχτηκε να σε βάλει συνεταιράκι στη τσέπη του, μόνο και μόνο επειδή κατέχεις επί τόσα χρόνια παράνομα μία θέση. Επίσης έγραψες ότι ένας δήμαρχος πιο εύκολα απαντάει σε έναν Πρόεδρο Ομοσπονδίας, παρά σε έναν ιδιώτη. Θέλεις να μας πείσεις δηλαδή ότι δίχως την προσωπική σου συνδρομή δεν μπορεί να πετύχει κανένας επιχειρηματίας, σε ό,τι αφορά τις συνεννοήσεις με δημόσιους φορείς. Αυτό στο χωριό μου το λένε "νταβατζιλίκι". Για να γίνει κάποιος επιχειρηματίας πάει να πει ότι έχει τα "κότσια" να σταθεί από μόνος του σε ό,τι κάνει (γι' αυτό έχει άλλωστε και το επιτελείο του), και δεν χρειάζεται εσένα για "φωτεινό του οδηγό". Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, η συνδρομή της Ομοσπονδίας χρειάζεται μόνο όταν ένα παγοδρόμιο ανοίγει για αθλητικούς σκοπούς. Αυτό σημαίνει ότι ο ρόλος σου (αν δεν ήσουν έκπτωτος) είναι καθαρά συμβουλευτικός, και μόνο στα αθλήματα που εκπροσωπεί η ομοσπονδία σου. Ακόμα και οι πέτρες γνωρίζουν ότι στην πραγματικότητα θέλεις να έχεις το επιχειρηματικό μονοπώλιο. Γι' αυτό άλλωστε αντιμάχεσαι επιχειρηματίες που θέλουν ν' ανοίξουν ακόμα και ένα μικρό παγοδρόμιο διασκέδασης. Το να βάζει ένας επιχειρηματίας την κόρη του, που ξέρει έστω και λίγο πατινάζ, να βοηθάει μικρά παιδάκια να σταθούν στον πάγο, δεν είναι κάτι το μεμπτό. Ενώ όταν εσύ παρουσιάζεις ανειδίκευτα άτομα ως Ομοσπονδιακούς Προπονητές είναι σωστό και ηθικό; Και επειδή ανέφερες κάτι περί νομιμότητας, επίτρεψέ μου να εξηγήσω τι ακριβώς εννοείς: Όλοι οι άλλοι εκτός από εσένα πρέπει να τηρούν το γράμμα του νόμου 100%. Εσύ όμως νομίζεις ότι δικαιούσαι νόμους κομμένους και ραμμένους στα μέτρα σου! Γι'αυτό άλλωστε σου ήρθε νταμπλάς τις προάλλες που σε βρήκε παράνομο η Πολεοδομία! Περίμενε να έρθει το ΙΚΑ, για ανασφάλιστο προσωπικό, το Υγειονομικό, η Πυροσβεστική, το Σ.Δ.Ο.Ε. και η χαριστική βολή για την νομιμότητα των δήθεν πρωταθλημάτων σου από την Περιφέρεια!!! Και να ξέρεις ότι όλοι αυτοί, μιας και με σένα και μόνο νοιώθουν "οικειότητα" όπως μας λες, θα αποταθούν σε σένα ως Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και όχι σε κανέναν υπαλληλάκο ή επιχειρηματία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget