Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Ο κλέψας του κλέψαντος…

Η κα. Μακρή - Αρμακόλα επί το έργον στο ταμείο του Παγοδρομίου

Στο παγοδρόμιο του Athens Heart, που ανήκει στην ιδιωτική επιχείρηση Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. και ανεγέρθηκε με τα χρήματα και την περιουσία του Ελληνικού Δημοσίου της τάξης των 150.000 Ευρώ περίπου (βλέπε περιμετρικές μπάρες ασφαλείας του Σ.Ε.Φ., λοιπή υλικοτεχνική υποδομή από την Ε.Ο.ΠΑΓ. κ.λπ.) και αποτελεί εδώ και δύο χρόνια το μεγαλύτερο ιδιωτικό παγοδρόμιο στην χώρα, ξεκίνησαν –μάλλον λόγω της οικονομικής κρίσης και της μεγάλης αναδουλειάς- οι πρώτες γκρίνιες, τσακωμοί και φασαρίες μεταξύ των υπευθύνων και του προέδρου της Ε.Ο.ΠΑΓ. και ιδιοκτήτη της ιδιωτικής επιχείρησης Χρήστο Χατζηαθανασίου.
Τα μεγάλα ερωτήματα που τέθηκαν ήταν το «πού πήγαν τα λεφτά» και το «ποιος είναι ο κλέφτης». Μαλλιά κουβάρια έγιναν με λίγα λόγια ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΑΓ. και ιδιοκτήτης του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. Χ. Χατζηαθανασίου, με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Παγοδρομικού Κέντρου Αθηνών Α.Ε. Ε. Αρμακόλα, τον έφορο της Ε.Ο.ΠΑΓ. Γ. Μαρκουΐζο, τον άνευ εκλογών Πρόεδρο των Αβάντων Ε. Νιάνιο και τον αυτοαποκαλούμενο επαγγελματία αθλητή - αρθρογράφο και Αρχηγό της ίδιας ομάδας «μαϊμού» Ι. Ιωάννου.
Στο εν λόγω παγοδρόμιο λειτουργούν δύο ταμειακές μηχανές. Στην μία κόβονται οι αποδείξεις για το διασκεδάζον κοινό, ποσοστά από την οποία παίρνει τόσο το Athens Heart, όσο και ο ψυκτικός κ. Κολιόπουλος, κατασκευαστής της παγοπίστας, ενώ στη δεύτερη μηχανή χτυπιούνται τα μαθήματα των αθλητών, καθαρά κέρδη χωρίς καμία εκχώρηση ποσοστών σε τρίτους από την Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. Για να αυξηθούν τα έσοδα της ιδιωτικής επιχείρησης, εις βάρος των υπολοίπων δικαιούχων, ένα μεγάλο ποσοστό από το κοινό που προσέρχεται για διασκέδαση, βαπτίζεται σε «προπονούμενους αθλητές». Περιττεύει να σας πούμε το ποιος είναι ο εμπνευστής αυτής της φαεινής ιδέας. 
Τώρα το πως δουλεύουν στο συγκεκριμένο παγοδρόμιο με τα διαφυγόντα κέρδη, χωρίς ένσημα αλλά και παραβιάζοντας κάθε νόμο περί ασυμβίβαστου, τόσο ο έφορος και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ. Γ. Μαρκουΐζος όσο και η σύζυγος του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε., που «τυγχάνει» να είναι και Πρόεδρος του Παγοδρομικού Σωματείου «Άλμπατρος», αλλά και αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ., όπως και εκπρόσωπος διαφόρων σωματείων σε διάφορες Γενικές Συνελεύσεις της ίδιας ομοσπονδίας κα. Μακρή, παραμένει ένα άλυτο μυστήριο της ελληνικής «αθλητικής» πραγματικότητας.   
Το κερασάκι στη τούρτα ξέρετε ποιο είναι; Όχι; Ε, τότε να σας το πούμε εμείς!
Όλα αυτά συμβαίνουν στην οδό Πειραιώς, ακριβώς απέναντι από το μέγαρο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος, και παρά τις αλλεπάλληλες καταγγελίες που έχουν γίνει, κανείς από την Σ.Δ.Ο.Ε. δεν έχει φιλοτιμηθεί να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο –ίσως φοβούμενοι από την υψηλή ταχύτητα των διερχόμενων οχημάτων- για να ρίξει μια ματιά στο «Τσαντίρι» του κατονομαζόμενου απ’ όλους «Χατζηπαπάρα»! Μήπως θα πρέπει να απευθυνθούμε στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. για να σχεδιάσει υπέργεια διάβαση πεζών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget