Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Μήνυση για Συκοφαντική Δυσφήμηση κατά της "Εθνικής Ομάδας"

Πηγή: National Greek Ice Hockey TeamScreenHunter_02 Apr. 16 20.06

Επειδή είμαστε εναντίον της λογοκρισίας, της λασπολογίας, της δειλίας, της υποκρισίας και φυσικά της παρανομίας, δημοσιεύουμε αυτούσια την ανάρτηση της "Εθνικής Ομάδας του Χόκεϋ επί Πάγου" εναντίον των Σταύρου Βαβάση, Χρήστου Καλιμάνη και Βασιλείου Κετσεκιουλάφη και την απάντηση του τελευταίου, διότι αφαιρέθηκε από την σελίδα της στο Facebook, και θα θέλαμε να είμαστε σίγουροι ότι θα ενημερωθούν της κατάστασης όλοι όσοι στους οποίους αφορά το σημερινό συμβάν και θα κληθούν να απολογηθούν στο δικαστήριο.

ScreenHunter_03 Apr. 16 20.29

4 σχόλια:

  1. Λαμβάνουμε μηνύματα ότι ο διαχειριστής της σελίδας "National Greek Ice Hockey Team" προχώρησε σε διαγραφή τόσο φίλων της σελίδας, όσο και των σχολίων τους. Όποιος θέλει να γράψει το σχόλιό του μπορεί να το κάνει εδώ, αρκεί να είναι κόσμιο και επί του θέματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φροντισα το σχολιο μου προς την ομαδα να ειναι οσο πιο ευγενικο γινεται, για να ειμαστε ολοι ωραιοι και να μην εχουμε αντιπαραθεσεις (τουλαχιστον εγω με τους αλλους)

    Αντιθέτως, χωρις να τους προσβαλλω, να τους βρισω, η να γραψω οτι μου κατεβει, αναφερθηκα στα θεματα που λενε ενα προς ενα απαντωντας σε αυτα, δικαιολογωντας την θεση μου, με διαθεση για διαλογο και πάνω απο όλα επίλυση προβλημάτων.

    Φυσικά δεν ειναι δυνατον να ξαναγράψω οτι έγραψα στο facebook σε σχόλιο, οχι επειδή δεν μπορώ, αλλα επειδή δεν εχω την διάθεση. Ενα απο τα πράγματα που εγραψα το οποιο σβήστηκε επίσης, είναι ο τρόπος αντιμετώπισης τον οποίο δεν θεωρούσα καθόλου κατάλληλο. (πολύ συνοπτικά τα λέω τώρα)

    Με το να σβήσουν τα σχόλιά μου (δηλαδη αυτα που δεν τους συμφερουν), και να με πετάξουν απο την ομαδα, με εκαναν πλεον να μην εχω τη διαθεση να ασχοληθω πια μαζι τους. (Και φυσικα αν ξαναμπουμε στη σελιδα τους, μας εχουν αποτρεψει το δικαιωμα να σχολιασουμε ακομα και μετα τα σβησιματα)

    Αυτα πολυ πολυ πολυ συνοπτικα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπουργείο17/4/12 02:48

    Τόσο εγώ όσο και ο κ.Καλλιμάνης τοποθετηθήκαμε επί συγκεκριμένου και εύστοχα εναντίων της λάσπης και μπουρδολογίας που εκτόξευσαν εναντίων μας στην σελίδα της "Greek National Ice Hockey Team". Είναι πρόδηλο οτι τους εκθέσαμε σε τέτοιο βαθμό που αναγκάστηκαν να διαγράψουν τα σχόλια μας και να μας αποκλείσουν απο την σελίδα.Τόσο πολύ φοβούνται την αλήθεια.Τίποτα περισσότερο δεν θα ήθελα να πω , καλό κουράγιο εύχομαι και καλή λευτεριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπουργείο17/4/12 02:56

    Δυστυχώς δεν φρόντισα να "κρατήσω" το σχόλιο μου στο Facebook διότι δεν πίστευα ποτέ ότι θα ήταν τόσο ελάχιστοι ως άνδρες ώστε να το σβήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget