Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Μία από τα ίδια: "Εθνική Ομάδα Ε.Ο.ΠΑΓ." - Ιρλανδία 3:5

Πηγή: National Greek Ice Hockey Team
Hellas 2012
Δεύτερος αγώνας της Εθνικής Ομάδας σήμερα και δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που επιθυμούσαμε. Για άλλη μία φορά οι πολλές 2-λεπτες ποινές κόστισαν στην Εθνική αφού έπαιζαν με παίχτες λιγότερους. Συγκεκριμένα επί 52 (!) λεπτά η Εθνική έπαιζε με 4 ή/και 3 παίχτες. Οι αθλητές της Εθνικής Ομάδας άργησαν να βρουν τον καλό τους εαυτό και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 4-0, κυρίως από δικά τους λάθη. Από τη μέση της δεύτερης περιόδου και ύστερα όμως η Εθνική άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και κατάφερε και σημείωσε 3 τέρματα κάνοντας το σκορ 4-3 δέκα λεπτά πριν τη λήξη. Παρά την υπεροχή των παιχτών της ομάδας έναντι των Ιρλανδών, δυστυχώς η έλλειψη ψυχραιμίας και τα ανούσια λάθη είχαν ως αποτέλεσμα άλλες δύο 2-λεπτες ποινές στο πιο κρίσιμο σημείο του αγώνα όταν η ομάδα πίεζε για την ανατροπή. Έτσι οι Ιρλανδοί πετυχαίνοντας άλλο ένα τέρμα όταν η ομάδα μας έπαιζε με μείον 2 παίχτες έκαναν το 5-3. 
Τα τέρματα της Εθνική σημειώθηκαν από τους Αλέξανδρο Βαλασαμά- Ράλλη και 2 τέρματα πέτυχε ο αρχηγός της Εθνικής Δημήτρης Καλύβας (ασίστ στο πρώτο τέρμα από τον Λάζαρο Ευκαρπίδη και στο 2ο τέρμα ασιστ από τον Ορέστη Τήλιο.) 
Πολυτιμότερος παίχτης της Εθνικής ανακηρύχτηκε ο Ορέστης Τήλιος. 
Επόμενος αγώνας της Εθνικής είναι την Τετάρτη στη 13:00 εναντίον της Βόρειου Κορέας.

2 σχόλια:

  1. Όπως μπορείτε να διαβάσετε ο αθλητής, αρχηγός της Εθνικής Ομάδας, Πρόεδρος του Σωματείου "Ιπτάμενοι Παγοδρόμοι", και Β' Αντιπρόεδρος του Νέου Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΑΓ. Δ. Καλύβας πέτυχε σήμερα δύο τέρματα, πλησιάζοντας απειλητικά το ρεκόρ που κατέχει εδώ και 26 χρόνια ο μακαρίτης Χρήστος Χατζηαθανασίου, που επίσης ταυτοχρόνως και "νομίμως" υπήρξε Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΑΓ., Μέλος Ε.Ο.Ε., Πρόεδρος Ε.ΦΙ.Π., Πρόεδρος Οικονομικής Επιτροπής FIL, Πρόεδρος του Σωματείου "Ιπτάμενοι Παγοδρόμοι", Ιδιοκτήτης, αντίκλητος και εγγυητής της ιδιωτικής επιχείρησης Παγοδρομικό Κέντρο Αθηνών Α.Ε. κ.λπ.
    Όπως λένε λοιπόν και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας: "Ο Βασιλιάς απέθανε, ζήτω ο Βασιλιάς"! Τι να πούμε όμως εμείς οι αχάριστοι Νεοέλληνες, που ό,τι δεν φτάνουμε προσπαθούμε να το καταστρέψουμε;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget