Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

"Πες του, το παιδί είναι πετρελαιοπηγή"...

Αγανακτισμένος φίλος της σελίδας μας, μας απέστειλε το παρακάτω e-mail ως πρώτη φυσιολογική αντίδραση ενός νοήμονα ανθρώπου. Μια απάντηση στη συνέντευξη του μοναδικού εν Ελλάδι "επαγγελματία παίκτη και προπονητή" στο ανύπαρκτο Ελληνικό ερασιτεχνικό πρωτάθλημα...
Έδωσε συνέντευξη ο Ιωάννου στο bet3.gr και τους παραμύθιασε και αυτούς ότι ξέρει χόκεϋ. Αυτός που δεν ξέρει να κάνει προς τα πίσω πατινάζ το παίζει ειδικός στο άθλημα και δίνει μάλιστα και συμβουλές στους παίχτες του στοιχήματος. ΕΛΕΟΣ!... τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτή την χώρα! Καλά κάνει και αναρωτιέται ο εμίρης: "Πες του με τέτοια πετρελαιοπηγή δεν γεμίζουμε ούτε παπάκι!"

Σημεία της συνέντευξης...
[Γιάννης Ιωάννου] Μια συχνή άσκηση είναι να παίζουν οι παίκτες ποδόσφαιρο έχοντας την ίδια στιγμή από μία μπάλα μπάσκετ στα χέρια, την οποία πρέπει παράλληλα να κοντρολάρουν», σημειώνει.
Απάντηση: Πρώτη φορά στη ζωή μου το ακούω αυτό.
[Γιάννης Ιωάννου] Σε κάθε αγώνα γίνονται 140-150 σουτ προς την εστία!!!!!!!!
Απάντηση: Μπορεί οι Άβαντες ή η Εθνική Ομάδα του 2011, που ήταν μέλος αυτός, να δέχτηκε 140-150 σουτ ανά αγώνα, αλλά στο NHL σε κάθε αγώνα γίνονται συνολικά περίπου 50-60 σουτ στην εστία και από τις δύο ομάδες.
[Γιάννης Ιωάννου] Είναι πολύ σημαντικό στο χόκεϊ να αγωνίζεσαι στο γήπεδό σου.

Απάντηση: Ειδικά στο NHL η έδρα δεν έχει καμία βαρύτητα. Οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν και να χάσουν οπουδήποτε.
[Γιάννης Ιωάννου] Το χόκεϊ είναι δυνατό άθλημα όπου είναι πιθανότερο να συμβούν κατάγματα οστών ως τραυματισμοί από τζαρτζαρίσματα ή χτυπήματα με το μπαστούνι (stick), ακόμη και σπάσιμο δοντιών από το πακ (puck)!
Απάντηση: Δεν έχω δει ποτέ κατάγματα οστών από τζαρτζάρισμα ή χτυπήματα με το μπαστούνι. Τραυματισμοί μπορεί, αλλά ποτέ κάταγμα οστών. Επίσης δεν έχω δει ποτέ σπάσιμο δοντιών από το πακ. κ. Ιωάννου, παρακολουθείτε NHL? Όταν κάτι έχει γίνει μία ή δύο φορές δεν χρειάζεται να το αναφέρεις σε συνέντευξη. 
[Συνέντευξη] Μάθαμε πολλά ακόμη ενδιαφέροντα. Μείνετε στο bet3.gr. Τις επόμενες ημέρες και ώρες ακολουθεί ειδικό αφιέρωμα στο χόκεϊ επί πάγου με τους κανονισμούς του αθλήματος, τα μυστικά του χόκεϊ, εκτενή αναφορά στην ιστορία του αθλήματος και ανάλυση του NHL, το οποίο θα βρίσκεται στο Κουπόνι του ΟΠΑΠ. Κι ακόμη: Το χόκεϊ επί πάγου στην Ελλάδα. Πραγματικά ανυπομονώ να διαβάσω τι έχει να πει ο Ιωάννου για το χόκεϊ στην Ελλάδα. Ειδικά για την χρονιά 2011!
"Αυτά κι άλλα ακόμη με την πολύτιμη συμβουλή του Γιάννη Ιωάννου,συνεργάτη μας με φιλική συμμετοχή και στην καθημερινή στήλη με προβλέψεις για τους αγώνες του χόκεϊ επί πάγου".
Απάντηση: Ο Θεός να ευλογήσει τους παίχτες αυτούς που θα παίρνουν συμβουλές από τον Ιωάννου.
[Γιάννης Ιωάννου] Να προσέχουν οι παίκτες την περίπτωση που απουσιάζει ο βασικός τερματοφύλακας. Ο αντικαταστάτης του θα προέρχεται από τη δεύτερη ομάδα και δεν θα είναι τόσο καλός.
Απάντηση: Ποια δεύτερη ομάδα? Η κάθε ομάδα στο NHL έχει 2 τερματοφύλακες. Μπορεί ο δεύτερος να μην είναι τόσα καλός αλλά εξαρτάται και σε ποιον αγώνα παίζει. Μπορεί ο προπονητής να αποφασίσει να βάλει τον δεύτερο τερματοφύλακα σε εύκολο παιχνίδι και να κερδίσει. Αν οι παίχτες του στοιχήματος ακούσουν την συμβουλή αυτή, θα παίζουν πάντα εναντίον της ομάδας που παίζει τον δεύτερο τερματοφύλακα. Λάθος.
[Γιάννης Ιωάννου] «Μεταξύ δύο σχεδόν ισάξιων ομάδων, ο maximum αριθμός γκολ ανά αγώνα είναι οκτώ με δέκα το πολύ», εξηγεί στο bet3.gr ο Γιάννης Ιωάννου.
Απάντηση: Πας καλά? 8 με 10? Για το NHL σε ρωτάνε όχι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. ΕΛΕΟΣ!
Η χώρα έχει περιέλθει στο τέλμα επειδή κάποιοι το παίζουν ειδικοί σε θέματα που δεν είναι. Το μοναδικό που μου μένει να πω είναι ένα αγανακτισμένο ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ... ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! 

7 σχόλια:

  1. Stavros Vavasis No.7718/11/11 02:28

    Νομίζω παραγίνεσαι εμπαθής σε αυτό το άρθρο. Δεν πιστεύω ότι ισχυρίστηκε ποτέ ο Ιωάννου ούτε ότι είναι παιχταράς ούτε ότι είναι ο υπερ-ειδικός επί χόκεϊ. Άλλωστε δεν φρόντισες να διαβάσεις το άρθρο προσεχτικά ο Ιωάννου είπε δυο λόγια απλά για το άθλημα ,δεν θα δίνει στοιχηματικές συμβουλές. Συμβουλές και στοιχηματικές προβλέψεις θα δίνονται από αμερικανό συνεργάτη τον Τζο Χόκερ. Το σημαντικό δεν είναι ότι βγήκε και είπε μερικές κοτσάνες (που όντως είπε) το σημαντικό είναι πως κάπου κάπως σε μια στήλη έστω αναφέρθηκε το ελληνικό χόκεϊ και τα προβλήματα του. Αυτό έχει σημασία φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι ενός σημείου θα συμφωνήσουμε μαζί σου Σταύρο. Όντως είναι σημαντικό πως κάπου κάπως σε μια στήλη έστω αναφέρθηκε το ελληνικό χόκεϊ και τα προβλήματά του, αλλά δεν είναι μόνον αυτό που έχει σημασία, διότι εξαρτάται από το ποιος λέει τι. Αν βγεις λοιπόν και πεις απλά κοτσάνες, κατακρίνεσαι εσύ που τις είπες... αν όμως παρουσιάζεις το άθλημα επικίνδυνο (με κατάγματα οστών κ.λπ.) τότε δυσφημείς το άθλημα! Δεν είναι κακό να μιλήσει κάποιος αθλητής σε κάποια στήλη, αρκεί να προσέχει τι λέει! Αυτό που χρειάζονται τα παγοδρομικά αθλήματα είναι μια σωστή παρουσίαση στο ελληνικό κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/11/11 12:34

    Tora Stavro esi kathesai kai asxoleisai me anthropous oi opoioi skopo tis zois tous exoun na afanisoun oti exei apomeinei?safos kai o ioannou eipe kapoia pragmata pou den anikoun stin sfaira tis pragmatikotitas(gia ta shoot leo)alla sigoura kati eihe sto mialo tou gia na to pei.Isos na egine kai kapoia parexigisi.Tha simfoniso apolita me tin teleftaia sou kouventa.Kanenas allos den exei asxolithei me to athlima toso oso na asxolountai oloi me afto.Parelthontikes anafores pou diavasa apo antrhopous tou athlimatos anaferontai MONO kai to tonizo,MONO gia tin ethniki omada!Poia ethniki omada milane otan den iparxoun ta vasika? Eleos re blogers tis simforas kai tis katastrofis!I vlakeia kai i empatheia sas pleon den simazevetai.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν το να παρουσιάζει κανείς την πραγματικότητα έτσι όπως είναι και εάν το να θέλει να λειτουργεί σύννομα η ομοσπονδία ορισμένοι ανώνυμοι επιμένουν να το βλέπουν από την δική τους τη σκοπιά, ότι σκοπός της ζωής μας δήθεν είναι να αφανίσουμε ό,τι έχει απομείνει, ας μας πουν λοιπόν τι δημιουργήθηκε όλα αυτά τα 26 χρόνια επί Χατζηαθανασίου και τι ακριβώς έχει απομείνει τώρα που απεβίωσε! Ποια είναι άραγε τα συμφέροντά τους, για να επιμένουν στο να συνεχίζουν να στηρίζουν μία παράνομη διοίκηση, μιας παράνομης ομοσπονδίας που εκτός από ανούσιες διαμάχες, έχθρες, αφανισμό των Ελλήνων αθλητών που ζούνε στην Ελλάδα, τον αποκλεισμό τους από τα αθλητικά δρώμενα της ομοσπονδίας τους και την συστηματική απαγόρευση τους ν' αθληθούν, δεν έχει να επιδείξει τίποτ' άλλο; Εάν ανώνυμε ήξερες να διαβάζεις, θα έβλεπες ότι το παραπάνω άρθρο είναι email αναγνώστη και όχι δικό μας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη αλλά ούτε και υποχρεωνόμαστε να συμφωνούμε απαραίτητα με αυτά που γράφουν οι αναγνώστες μας. Επίσης που βλέπεις την εμπάθειά μας, όταν αναρτήσαμε και ολόκληρη την συνέντευξη του Ιωάννου; Βλέπεις καμιά εμπάθεια στο προηγούμενο σχόλιό μας; Αντί λοιπόν να μας κρίνεις μέσα από την ανωνυμία σου... προσέφερε κι εσύ κάτι στα αθλήματα που αγαπάς και γράψε μας επώνυμα τις δικές σου σκέψεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/11/11 14:54

    Καλησπέρα σας.

    Επειδή παρακολουθώ τα διάφορα άρθρα του blog εδώ και καιρό καθώς και τα σχόλια, συμπεραίνω ότι όλοι ενδιαφερόμαστε για το καλό και την πρόοδο του αθλήματος. Τόσα χρόνια όλοι έβριζαν τον συγχωρεμένο τον κ. Χατζηαθανασίου και πάσχιζαν να φύγει από τον χώρο. Έφυγε πριν λίγο καιρό, σίγουρα όχι με τον τρόπο που όλοι φανταζόμασταν, οπότε πλέον πιστεύω πως πρέπει να ενωθούμε όλοι για να δούμε τι θα γίνει την επόμενη μέρα.

    Ξέρετε όμως τι έχω παρατηρήσει τόσα χρόνια ? Ότι το άθλημα μένει στάσιμο λόγω κάποιων προσώπων (περίπου 1-2 σε κάθε ομάδα, δεν θα ήθελα να αναφέρω τα ονόματά τους δημοσίως), οι οποίοι για κάποιους λόγους έχουν επιλέξει αντίπαλα στρατόπεδα. Ως αποτέλεσμα, η μία ομάδα δεν κανονίζει φιλικά με την άλλη γιατί ο τάδε παίχτης, αρχηγός ,κλπ μου είχε κάνει κάτι πριν 20 χρόνια, οι άλλες ομάδες δεν κανονίζουν κάτι μεταξύ τους γιατί ένας παίχτης της εθνικής είχε ασκήσει βέτο για έναν άλλον ότι αν έρθει να παίξει εγώ θα φύγω, κλπ . Μπορώ να βάλω στοίχημα με όποιον θέλει , πως αν φύγουν αυτά τα άτομα από τις ομάδες, την άλλη μέρα όλες οι ομάδες θα είναι ενωμένες.

    Το μόνο που καταφέρνετε όλοι κύριοι είναι να μπολιάζετε με μίσος τους νέους παίχτες , και να τους παρουσιάζετε την αλήθεια που εσείς θέλετε. Αλήθεια, γιατί μερικοί δεν αποσύρονται πλέον ? Έχουν μεγαλώσει αρκετά και θα έπρεπε αυτή την στιγμή να παίζουν τα παιδιά τους ή τα εγγόνια τους. Θέλετε να παίξετε ακόμα ? Πολύ ωραία , μαζευτείτε όλοι εσείς οι μεγάλοι, δημιουργείστε μία παρεϊστικη ομαδα και ελάτε να το απολαύσετε το άθλημα όπως΄τότε που ήσασταν συμπαίκτες (γύρω στο 1990-92). Αλλά δώστε χώρο στα νέα παιδιά ή δημιουργείστε ακαδημίες κλπ.

    Αυτήν την στιγμή έχετε μία μοναδική ευκαιρία όλοι να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για τον χώρο και να αναλάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν δεν το κάνετε, οι εξελίξεις θα σας προσπεράσουν και εσείς θα έχετε παραδώσει στους νέους την ίδια κατάσταση που παραλάβατε. Αλλά τι σας λέω τώρα... Κατευθείαν κάποιοι θα βιαστούν να με κατατάξουν σε κάποιο στρατόπεδο, αλλά σας προλαβαίνω και σας λέω ότι απλά προσπαθώ για το καλό του αθλήματος.

    Αν αυτή την στιγμή κάποιος πει ότι θα σας φέρω έναν ξένο με μεγάλη εμπειρία στο χόκευ για πρόεδρο της ομοσπονδίας, όλοι θα τον υποδεχτείτε με ανοιχτές αγκάλες. Δηλαδή μόνοι μας δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε ? Δεν μπορούμε να συνεργαστούμε ?

    Αυτό το blog θα μπορούσε να γίνει ο χώρος που θα μας ενώσει όλους, αρκεί να διαγράψετε τα μίση του παρελθόντος. Θα μπορούσε να είναι ένας χώρος όπου κάποιος θα ενημερώνετε για το χόκευ στην Ελλάδα, θα μπορούσαν να προβάλλονται επιχειρήσεις, προσπάθειες που γίνονται (π.χ. σιγά σιγά δημιουργούνται 2 νέες ομάδες σε Γιάννενα & Σέρρες) χρήσιμα άρθρα, κλπ. Τώρα αν μπει κάποιος άσχετος θα δει τον TOM CRUISE να κάνει πατινάζ, και κατηγορίες από τον έναν στον άλλον. Σίγουρα δεν ξέρω ποιος ξεκίνησε τι, αλλά με το να ειρωνεύεστε μεταξύ σας , να βρίζεστε ή να κατηγορείτε δεν κερδίζετε τίποτα. Και αν τυχόν μπορέσουμε και συνεργαστούμε, ας κρατήσει λίγο παραπάνω, όχι σαν τις συμφωνίες Ολυμπιακού- Παναθηναικού που με το πρώτο ανάποδο σφύριγμα του διαιτητή καταρρέουν

    Το e-mail μου είναι το sps_._@hotmail.com . Θα χαρώ να ακούσω προτάσεις σας , απευθυνομαι και σε εσάς τους διαχειριστές του blog, οι οποίες θα συμβάλλουν στην βελτίωση και ανάπτυξη του αθλήματος από την αρχή.

    Σας ευχαριστώ και συγγνώμη εκ των προτέρων για την μεγάλη επιστολή που έγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/11/11 19:41

    Μερικά από αυτά τα άτομα που εσείς λέτε να φύγουν έφεραν την μεγαλύτερη επιτυχία στο άθλημά μας, χωρίς να έχουν τις υποδομές. Το μόνο που είχαν ήταν πόλεμο από την Ομοσπονδία και μίσος από όλους αυτούς που δεν μπορούσαν με την αξία τους να μπουν στην Εθνική. Το βέτο (αν μπήκε) έγινε ώστε η χώρα μας να μην διασυρθεί όπως έγινε πέρυσι στο παγκόσμιο. Όταν πλέον μπήκαν στην ομάδα μερικοί από αυτοί που με μίσος προσπαθούσαν να καταστρέψουν την ομάδα, είδαμε όλοι τα αποτελέσματα. Τελικά το βέτο τόσα χρόνια ήταν σωστό ή όχι; Αν μπήκε ξαναλέω, γιατί τα αποτελέσματα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και στο Παγκόσμιο απέδειξε ότι οι καλύτεροι ήταν στην Εθνική τόσα χρόνια. Αν δεν είχε μπει βέτο, τότε η Εθνική 2011 θα ήταν αυτή που θα πήγαινε στα προκριματικά του 2008, θα αποκλειόταν και τότε τι; Τι θα έκανε η Ομοσπονδία χωρίς Εθνική σε παγκόσμιο; Θεωρείτε ότι η ΓΓΑ έδωσε λεφτά επειδή υπήρχαν 4 ομάδες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ή επειδή η Εθνική μας ομάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο;
    Μήπως θα είναι καλύτερα να συνεργαστείς εσύ και όλοι οι άλλοι, με αυτούς που έχουν αποδείξει ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ και όχι με λόγια ότι μπορούν να φέρουν επιτυχίες στο άθλημά μας; Ναι, μπορεί να μην δημιούργησαν παιδικά τμήματα τα «κακά» άτομα αυτά, αλλά ας τους κρίνουμε για πράγματα που έχουν κάνει και όχι για πράγματα που δεν πρόλαβαν ή δεν ήταν αρμοδιότητά τους να κάνουν. Αφού αγαπάτε όπως λέτε το άθλημα, ας βοηθήσετε εσείς τα άτομα αυτά που έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία και έχουν φέρει ξαναλέω την μεγαλύτερη επιτυχία στο άθλημά μας, ώστε να πάει το άθλημα ένα βήμα μπροστά.
    Δηλαδή η μόνη λύση είναι να φύγουν; Θεωρείτε ότι έχουν κάνει τόσο κακό; Και αναφέρομαι μόνο σε αθλητές της Εθνικής, αυτό με νοιάζει εμένα. Και συγκεκριμένα για τον αρχηγό της Εθνικής 1998-2010. Γιατί ξέρω σε αυτόν αναφέρεσαι. Ούτε εγώ δεν είμαι σε στρατόπεδο, απλά εκνευρίζομαι να βλέπω όλους σας να κατηγορείτε αυτούς που έχουν κάνει έστω κάτι. Οι άλλοι τι κάνανε δηλαδή;
    Άρα αυτός ο άνθρωπος που το IIHF.com τον αποκαλούσε το 2008 ως «ο ηγέτης που κατάφερε να σώσει το χόκεϋ στην Ελλάδα» και δήλωνε το 2006 σε συνέντευξη στο NHL.com, τότε που δεν υπήρχε παγοδρόμιο στην Ελλάδα, ότι θα κάνει τα πάντα για να υπάρξει παγοδρόμιο στην χώρα μας, έχει κάνε τόσο κακό για το άθλημα; Τι σας ενόχλησαν οι πράξεις του; Τι ακριβώς έκανε σε εσάς ώστε σήμερα να θεωρείτε ο εχθρός του αθλήματος;

    Αυτοί που δεν σέβονται την ιστορία τους, απλά χάνονται. Μπορεί το άθλημα να μην είναι στα καλύτερα, αλλά για μία χώρα που ΠΟΤΕ δεν είχε μόνιμο ολυμπιακό παγοδρόμιο, θεωρώ ότι μία χαρά τα κατάφεραν οι «κακοί»…ή μάλλον ο κακός του αθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος30/11/11 02:37

    Επειδή βλέπω ότι κρατήσατε την συζήτηση σε πολύ καλό επίπεδο , θα χαρώ να σας απαντήσω σε όλα τα παραπάνω. Αλλά πρώτα θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε το Mail μου ξανά ώστε να δείτε την κεντρική ιδέα που υπάρχει και θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας :

    1. Επειδή είπατε ότι δεν σέβομαι την ιστορία, σας λέω δημόσια ότι σέβομαι, αναγνωρίζω και επικροτώ τον κόπο, τον ιδρώτα και τον αγώνα που έδωσαν τα άτομα της εθνικής και έφεραν αυτές τις επιτυχίες στην χώρα. Αν δεν ήταν αυτοί , πολύ πιθανόν να μην είχα την δυνατότητα να παίζω εγώ χόκευ σήμερα. Δεν κατηγόρησα πουθενά την εθνική ή είπα ότι εγώ θα μπορούσα να τα πάω καλύτερα . Δεν είπα κανέναν «κακό», δεν ειρωνεύτηκα κανέναν. Συμφωνούμε έως εδώ ?
    2. Δεν επιτέθηκα προσωπικά στον κύριο που αναφέρεστε, και συγκεκριμένα είπα « Ότι το άθλημα μένει στάσιμο λόγω κάποιων προσώπων (περίπου 1-2 σε κάθε ομάδα), οι οποίοι για κάποιους λόγους έχουν επιλέξει αντίπαλα στρατόπεδα…» . Πείτε μου με το χέρι στην καρδιά, ισχύει αυτή η κατάσταση ή όχι στον χώρο μας ? Σε όλες τι ς ομάδες υπάρχει κάποιος που χαλάει το κλίμα. Νομίζετε ότι γνωρίζω όλους αυτούς τους κυρίους προσωπικά ? Κι όμως, τους έχω ακουστά γιατί ο ένας βρίζει τον άλλον !
    3. Δεν απαίτησα να φύγει ο κύριος στον οποίο αναφέρεστε, απλά είπα πως χωρίς ΟΛΟΥΣ αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα, ο χώρος μας θα ήταν καλύτερος. Όποιος θέλει να μείνει και να προσπαθεί για το καλύτερο, ας μην αναμοχλεύει καταστάσεις του παρελθόντος. Γνώμη μου είναι σιγά σιγά να αποχωρήσουν αυτοί που π.χ. κοντεύουν τα 50. Δεν είναι δυνατόν να παίζουν ακόμα και να μην αφήνουν τους 20χρονους να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Σε 1-2 χρόνια οι μικροί θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και θα ανέβει και το επίπεδο του πρωταθλήματος. Δηλαδή οι μεγάλοι τι έχουν να αποδείξουν πλέον ? Συμφωνείτε με αυτήν την άποψη ?
    4. Από την αρχή της απάντησής σας θεωρήσατε ότι θεωρώ εχθρό του αθλήματος τον κύριο…. , κλπ. Λάθος ! Ίσα ίσα, στο Mail μου αναφέρω «Αυτήν την στιγμή έχετε μία μοναδική ευκαιρία όλοι να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο για τον χώρο και να αναλάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο» . Προσπαθώ να σας ενώσω ώστε να αναλάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο και μου λέτε ότι θέλω να φύγετε ?
    5. Για το «Βέτο». Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή όχι και δεν με αφορά, γιατί δεν γνωρίζω τα πραγματικά γεγονότα. Ξέρω όμως ότι ομάδες δεν κανονίζουν φιλικά μεταξύ τους, γιατί κάποιοι είχαν μαλώσει στο παρελθόν για την Εθνική. Ως αποτέλεσμα, τα παιδιά των ομάδων δεν έχουν αγώνες στα πόδια τους. Η εθνική του 2011, όντως απέτυχε αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ήταν μία εντελώς νέα ομάδα . Λέτε ότι παλιά έπαιζαν οι καλύτεροι παίχτες ? Συμφωνώ έως ένα σημείο. Ίσως κάνω λάθος, αλλά σε όσα πρωταθλήματα πήρα μέρος με την ομάδα μου, δεν είδα κάποιο μέλος της εθνικής να παρακολουθεί τους παίχτες των ομάδων, να σημειώνει την πρόοδό τους, κλπ. Πιστεύετε ότι δεν υπήρχε τόσα χρόνια κάποιος καλός παίχτης που θα άξιζε να κληθεί ? Επίσης θεωρώ ότι π.χ. αν έχεις 2 φοβερούς αμυντικούς, ο τερματοφύλακας θα δεχτεί λίγα γκολ. Σε μία άλλη ομάδα με αμυντικούς χαμηλών δυνατοτήτων, ο τερματοφύλακας δεν θα προλαβαίνει να βγάζει το puck από το τέρμα. Αυτό τον κάνει χειρότερο ? Η στατιστική και τα αποτελέσματα των ομάδων αυτό δείχνουν. Ισχύει όμως ?
    6. Αναφέρετε : «Αφού αγαπάτε όπως λέτε το άθλημα, ας βοηθήσετε εσείς τα άτομα ……ένα βήμα μπροστά…..». Μα αυτό δεν τονίζω και εγώ ? ότι πρέπει να συνεργαστούμε όλοι τώρα που έχουμε την ευκαιρία ? Και αν θέλετε να μάθετε πόσο αγαπώ το άθλημα και αν είμαι μόνο λόγια, σας πληροφορώ ότι έχω ξοδέψει άπειρο χρόνο & χρήματα για να διαδώσω το χόκευ, σε συνθήκες που δεν φαντάζεστε και σε μέρη που δεν φαντάζεστε. Και μπορώ να σας πω και ακριβώς την δράση μου

    Δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν και προσπαθώ να παραμείνω «άφθαρτος» από αυτό το κλίμα που συνάντησα στο χόκευ. Όσο μου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μου θα συνεχίζω να προσπαθώ και ελπίζω να σας βρω συμπαραστάτες. Θα χαρώ να βρεθούμε να τα πούμε και προσωπικά όποτε θέλετε και πολύ ευχαρίστως να είναι παρόντες όλοι στην κουβέντα.

    Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget