Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Χτύπησε σοβαρά το χέρι του ο Θέμης Γεωργαντάς σε πρόβα του "Dancing on Ice"!

Πηγή: www.cosmo.gr
Με μπαταρισμένο το δεξί του χέρι από τον αγκώνα και κάτω εμφανίστηκε σήμερα το πρωί "Μες στην καλή χαρά" ο Θέμης Γεωργαντάς.
Με καροτσάκι τσούλησε στο πλατό της εκπομπής τον Θέμη Γεωργαντά η Ναταλία Γερμανού στο ξεκίνημα του σημερινού "Μες στην καλή χαρά", μετά το ατύχημα του παρουσιαστή σε πρόβα του "Dancing on Ice".
Σε μια (ακόμα) τούμπα του Θέμη στον πάγο, τα πράγματα εξελίχθηκαν πιο άσχημα απ' ό,τι περίμενε, αφού για να ανακόψει την πτώση του και να μην χτυπήσει στο κεφάλι, ο γνωστός παρουσιαστής έβαλε το δεξί του χέρι, με συνέπεια να "τρανταχτεί" το νεύρο, όπως δήλωσε ο ίδιος.
Από το δέσιμο και μόνο του χεριού του, είναι προφανές ότι δεν πρόκειται για κάποιο απλό στραμπούληγμα. Οι προσπάθειες του Θέμη να χορέψει στον πάγο φαίνεται πως μπαίνουν προς το παρόν στον... πάγο.

1 σχόλιο:

Επειδή θέλουμε να αποφύγουμε την δημοσίευση spam και οποιουδήποτε υλικού άσχετου ως προς το παρόν blog, τα σχόλιά σας πρώτα θα περνούν από τον απαραίτητο έλεγχο, και μετά θα δημοσιεύονται ΟΛΑ, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, ανεξαρτήτως αν είναι θετικά ή αρνητικά προσκείμενα προς τα κείμενα που δημοσιεύουμε.

wibiya widget